|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
24.3.2008 8:36:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

2ursae.....je ena dala link že pred časom gor za izdelavo domačih babylegs....samo je res daleč nazaj.........upam da ga Noa1 da gor,ko jih je včeraj izdelala user posted image

vem, vem, sam takrat me to še ni zanimalo user posted image , zdaj pa odkrivam nove razsežnosti uporabnosti te zadeve. pa če je zadevo res tako izi narest, bi pa poizkusila. Če mi ne bo šlo, mi pa še vedno ostane ... nakup v trgovini user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.3.2008 8:38:29   
noa1
Dobro jutro!
samo na hitro, da pripopam link za babylegs: http://www.flickr.com/photos/babyhopes/sets/72157594274454468/ 
Se kasneje kaj javim, ker imam malo na rokah in je sitna kot user posted image . Upam, da še od cepljenja, da ni kaj hujšega.

Lane31:jaz ti jih takoj zašijem, samo moraš najprej moje videt, ker nisem profesionalec. Če ti bodo OK ti jih zašijem,...sploh ni problema.

se še kaj javim....mala protestira na mojih rokah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.3.2008 9:24:49   
sanosan
Dobro jutro!

Najprej želim vsem lep velikonočen ponedeljek!

Sem komaj uspela prebrat vse, kar ste napisale. V teh dneh nikakor nisem našla časa, da bi se kaj oglasila. 
Iz petka na soboto sem bila pridna in sem zvečer spekla orehovo in makovo potico in ker se je to delo končalo ob dveh zjutraj, sem se temu primerno tudi počutila čez dan. Potem pa še potepanje pri naših in popoldan obiski pri nas doma, tako da kar ni bilo časa. Ker mi je orehova potica ful dobro uspela in ker je prva šla v promet v trenutku, sem se odločila, da v soboto zvečer še enkrat v nočnem šihtu spečem še eno potico. Ta je bila gotova ob enih zjutraj in tako se mi je nedelja zdela neskončno dolga zaradi pomanjkanja spanca. Ampak se je splačalo, saj sem zelo zadovoljna in ponosna na sebe, da imamo to veliko noč na mizi mojo potico. K sreči sta se izkazali tudi babici, ki sta nas, ena v soboto in druga v nedeljo, povabile na kosilo, tako da nisem rabla kuhat.
Dovolj samohvale user posted image .

Mama06 - mislim, da si ti pisala, da ti Jernej ne spi več tako lepo ponoči. Naj te potolažim, in vse ostale, ki vam user posted image  kratijo noči, da je to normalno, saj je tudi Brina začela ponoči jesti in tako je, če je le možno, zraven mene v postelji, kjer se samo podojima in spima naprej. Včasih pa to ni možno, ker je Blaž pri nama in ni prostora še za Brino. Takrat pa pač vstanem in jo podojim sede ali pa grema spat v dnevno sobo.

Dojenje - pri nas se še vedno samo dojimo in nič ne dodajamo (ne sokcev ne čajčkov). Je sicer pediatrinja rekla, da če se nam mudi, bi lahko začeli že s sokovi, ampak Brina nima potrebe.

Valči - lepo praznujte sinkov rojstni dan in čestitek za Ninino obmesečnico.

2ursae - prav tako tudi Boru čestitke za obmesečnico in krasna frizurca user posted image , sem si pogledala slikice iz srečanja.

Zdaj pa se moram poslovit, je alarm....

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.3.2008 11:39:44   
Klaudia
Lep pozdrav!

Lia drema svoj dopoldanski spanec, jst pa hitro na racunalnik user posted image

ziva - loncek ti bom prinesla na srecanje ta cetrtek. Smo potem sli kar po AC, tako da ti ga itak nebi mogla dostavit....

izvorne celice - nismo dali shranit. Fora je tudi, da lahko das bilokatere izvorne celice, torej tudi od drugega otroka... pa se znanost je sla tok naprej, da so jih izdelali ze sami...

spanje - dopoldne mi vedno zaspi okoli 11h. za kaksno urico maximalno. Popoldne je pa kriza. Zaspi samo v slingu, pa se takrat komaj. Zvecer pa po kopanju v posteljo in zaspi sama... vsaj to!

mama06 - mi ne hodimo na FTH. Dobili smo samo malo vaj ze v RA. S samim handlingom se je stvar ful izboljsala. Je imela ena kolegica z malo podoben problem kot ziva. Pa je zacela vstrajno vse delat po handlingu. Ce je jokala je pa jokala. V 14 dneh nima vec nobenih problemov. Brez razvojnih tezav.

suzanamai - a toliko ribeznov bos naredila? Bravo user posted image . Pa res sporoci nam ceno, da dvignem denar.... sicer je pa v koloseju itak bankomat...

IZVIRNO SPOROČILO: mama06
Punce samo nekaj v opozorilo. Kolegica je šla s tamalo( rojena na isti dan kot najin, sva bili skupaj v P) je dobila glivice v bazenu. Sedaj jo zdravi s Canestenomuser posted image user posted image Mala se mi ful smili.

Zato moras pa vedno prej preveriti v kaksno vodo gres z otrokom. Sestra je sla z necakom samo 1x v atlantis pa je dobil glivice. Mis mobli v Dolenjskih toplicah in je brez problema. Samo kozo je imela malo bolj suho pa sem jo zvecer po kopanju se malo z oljem namazala, pa je blo OK.

Zdaj se je pa Lia ze zbudila. Hitra je danes...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.3.2008 15:28:47   
Kasija
Pozdravljene,

Izvornih celic nismo shranili.

2ursae babylegs narediti je zalo lahko. Ti z veseljem pokažem ali jih kar naredim za bora. Če jih ne rabiš zelo hitro, ker se spravljam k šivanju že kak teden, pa še nisem prišla do stroja. Ampak bom v kratkem. Prinesi nogavice v četrtek na srečanje. Če še katera hoče, pa naj prinese nogavice. Če bo dela preveč, pa si jih z jasno razdeliva user posted image  /to je hec, ker izdelava traja enih 10 minut/. Še bolje - bom jaz prinesla ene in jih tam razrezala - itak jih moram narest. Za mariborčanke bo pa poskrbvela noa1, a ne?

Spanje elian ni videti zaspan. Če ga dam v posteljico, pa joka na ves glas.  A še od katere user posted image  ne spi? Pri moževi sestrični sem videla kako njena zaspi - da jo v posteljico, se mala igra, jo pobožaš in že spi. Elian pade že pri prvi točki, ker se pusti brez dretja odložit samo pod igralo. Tako da dejte kaj svetovat tiste brez luksuz otrok user posted imageA mu škodi, ko tako malo spi ali je možno, da pač rabi manj spanja user posted image  Jaz sem na začetku bila usmerjena samo v to, da vsaj ponoči spi in to je uspelo. Zdaj pa mi ne gre, da bi še podnevi kaj spal, razen v vozičku. Klaudia, bom poskusila v slingu, hvala! Tam mi res zaspi, pa se nisem spomnila, ker imava tako malo stanovanje, da ni kje za hodit.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.3.2008 15:33:38   
Kasija
Čestitke mihaelu od valči!

Suzanamai  daj naj zoja user posted image  sporoči ceno, da ti v četrtek kar prinesemo. Ker bankomat je super samo, če bo okrogla cifra - sicer moraš prinesti veliko drobiža... Pa vama tudi prinesem pleničko nazaj.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 24.3.2008 15:34:31 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.3.2008 15:35:27   
Kasija
Pingi hvala za fotke!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.3.2008 15:52:31   
mama06
Kasija mihaeluser posted image user posted image user posted image Si milslila Jernej?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 383
24.3.2008 15:52:53   
mama06
Vidim, da si že popravilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 384
24.3.2008 17:13:31   
skuštrana
Kasija, Arsen tudi čez dan ne spi, razen zunajuser posted image No, spi, ampak ene trikrat na dan po 15 min, največ pol ureuser posted image Liza je bila ista, pa ji nič ne manjkauser posted image Spravi not ponoči. Jaz se ne sekiram, bo bolj utrujen ko bo začel plazit, bolj gibat, mogoče bo takrat spal. Če ne pa tudi prav(Liza full nerada in redko spi podnevi).

Ej, a ima katera Skype?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 385
24.3.2008 17:30:23   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ej, a ima katera Skype?

Imam, zakaj?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 386
24.3.2008 17:42:04   
Ulaa
Skustrana: Skype uporabljam obcasno, mi bolj sede Gtalk.

spanje:  Nik cez dan ne spi pretirano, najveckrat  spi po od 30 do 60 minut, pol pa akcija pa spet spanje. Ponoci pa spi od ene 21-22 pa do 7-8 zjutraj. Otroci spijo razlicno in jaz mislim, da ce ni ekstra teckast, razdrazljiv - potem ze ima dovolj spanja.

Čestitke vsem slavljencem user posted image

izvorne celice:  ko smo bili na 3d ultrazvoku smo se malo menili z zdravnikom in je rekel, da je to sicer super, samo zaenkrat si s stem se ne, da kaj dosti pomagat in da on ni dal shranit. In jih nismo dali. 

Neposredna povezava do sporočila: 387
24.3.2008 18:19:24   
Daschi
Ojla, Oktobrke!

Zdaj je pa res že skrajni čas, da vam kaj napišem.
No, pri nas se skoz dogaja. Jaz delam, otroci rastejo user posted image .

Naša tamala je sedaj bolje (trkam). Bronhiolitis se je po dobrem mesecu umiril in če bo vse ok, bo v sredo že prvič cepljena. Ja, ni še bila.

Še vedno se samo dojiva. In vse kaže, da se bova še dolgo, saj ji ne oddamo prav nič drugega. Zadnjič sem šla na sestanek, so jo morali nositi po rokah štiri ure in pol. Ni hotela ne stekleničke, ne žličke. Kolikor je dojenje super, je pa tudi dosti zoprno, ker drugega enostavno noče.

No, upam, da ste vse ok. Nisem vas brala za nazaj, ker mi ne znese.
Upam, da se bom zdaj bolj pogosto javljala. No, kars e dela tiče, imam sedaj malce več časa, je šlo tisto najhujše skoziuser posted image .

Lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.3.2008 18:28:47   
mama06
Daschi pozdravljena po dolgem času. Me veseli, če boš sedaj bolj redna gostjauser posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.3.2008 18:40:36   
skuštrana

Ej, a ima katera Skype?

Imam, zakaj?

Ja, da se malo skypamouser posted image user posted image Jai mi na ZS nick, če hočešuser posted image

Izvorne celice - jaz sem full razmišljala o tem, celo v Zg jih lahko shraniš, ampak na koncu sem se odločila da ne. Ulla je napisala eden od razlogov, več medicincev mi je reklo da se zaenkrat še ne splača. Če bi rodila na Reki (kot sem planirala) bi jih pa podarila v javno banko(jo imajo v Zg) Škoda ker se to pri nas ne da narest.

Dashi, daj se kaj večkrat javi, no..Saj vem da imaš s svojim dela čez glavo, ampak vseeno..Te pogrešamouser posted image Dashi, ti boš vedela - kako je tem otroškim bazarjem, če hočeš imet stojnico kot podjetjeuser posted image

Pravnice na plan...Naj se mi ena javi na Zs..(če se ne motim 2usae, živa,..)

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.3.2008 20:42:37   
živa

Pravnice na plan...Naj se mi ena javi na Zs..(če se ne motim 2usae, živa,..)

user posted image  Zame ne bo držalo, jaz sem čisto v enem bolj "levem" (= bolj ali manj neuporabnem) fohu user posted image .

Kasija, jasna, kdaj se zmenimo za šoping?

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 391
24.3.2008 21:10:18   
Jenny Anny
Uf, sam malo skočim za praznike na Dolenjsko, pa komaj preberem za nazaj. No ko ste se ve po netu dajale, kje je več snega, ali v Ivančni, ali v Grosupljem, smo se mi peljali po AC, seveda ni blo čist nič spluženo - verjetno jih je sneg presenetil, saj jih je še vedno, važno da plačujemo cestnine...user posted image Se opravičujem, ampak sem si res mogla dat mal duška, ker je bla res totalna katastrofa na cesti.

SPANJE pri nas mamo uro sam za večerno spanje in to je že okol sedmih, pa ponavad še 3x čez dan, če ne je pa ena sitkica, ampak najlažje zaspi v vozičku ali avtu.
Murphy----ko jo pohvalim je vedno kaj. Sem bila sedaj že enkrat vmes pri njej.

GH danes smo začel s pire krompirčkom, pa ji ni šel ravno v slalst. Jutri ji grem pa kupit riževe kosmiče, pa večji cucelj.
Ena je pisala, nekaj o kuhanju na adaptiranem mleku, jaz sem tud nekje zasledila, da ne sme zavret.

četrtkovo srečanje: prideva, razen če bo sneg, naju pa ne bo, ker mava letne gume.

avtosedež a že kaj razmišljate o njih? nasi že krepko gledajo noge iz lupince.

Izvorne celice nismo dal shranit, je takrat rodila tudi ena kolegica, ki sta oba zdravnika, pa tud nista dala, potem pa smo se tud mi tako odločil.

No dovolj za nocoj, da ne bom preveč nadoknadla za nazajuser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 392
24.3.2008 21:22:31   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Sanwebdra.....imejta se skrajno lepo user posted image user posted image ...obilo užitkov čofačofa user posted image

Res je bilo čofačofa in kako!!!! SUPER!!!! Sem resno mislila, da se bo bala take količine vode, ampak sploh ni bilo panike - roke in noge so kar same migale, pa še račko in ribico smo imeli zraven, da je mislila, da je v domači bani, samo da je veliko ljudi z njo. Kože ni imela nič ekstra suhe - kvečjemu bolj mehko, pa smo jo vseeno že kar v Zrečah namazali z oljem, doma po kopanju pa še enkrat - o glivicah pa ne duha ne sluhauser posted image .

Je pa bilo danes kar dosti ljudi - se pozna, da je praznik. Ker je

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.3.2008 21:27:58   
2ursae
no, tkole v Moj album (albumček "Bor") sem dala še dve Borovi fotki - eno kako sedi in eno, kjer sem jaz z otrokoma. Za sedenje vem, da bi me RA kar okregala, sam sva se z mojim odločila, da Bora nič ne bova bremzala, ker se iak nič ne usločuje, poseda se pa itak že sam. Zdej pa dovolite, grem mojmu lubiju glavo odšraufat, ker je preosvetlil fotko user posted image , saj boste taoj videle, katero.

avtosedež - uf, kje je še to. A vam res nogce že ven gledajo? Ker Bor je med večjimi oktobrčki, pa je, HB, še čist lepo pospravljen v lupinci. Očitno je MC lupinca kar velika user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.3.2008 21:29:34 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 394
24.3.2008 21:30:13   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

avtosedež a že kaj razmišljate o njih? nasi že krepko gledajo noge iz lupince.

Nama je fiziterapevtka na FTH dejala, da moraš lupinico zamenjati z zavtosedežem, ko vrh glavice doseže rob lupinice. Jao sem zakomplicirala, upam, da razumeš. In ja, sva že razmišljala, saj je naš dečko kar velik ded že. Predvsem dolg in bolj suhcenuser posted image user posted image , zato bo lupinica kmalu premala.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 395
24.3.2008 21:33:21   
noa1
Ajša že spi...je šlo danes zelo hitro. Po kopanju jest in spat...čez eno uro še enkrat jest, sedaj pa sem jo iz najine v njeno posteljo prestavila. Upam, da je sedaj dokončno v mižulah. Je bilo čez dan dosti joka.
Daschi: lepo, da si spet med namiuser posted image user posted image user posted image

Kasija: ja, meni se zdi babylegs res enostavno naredit. Ker pa je moja Ajša mala šunkica, pa sem si zadevo še bolj olajšala in spodnega "kao" patenta niti nisem ožila...torej dejansko samo en šiv in cikcak...traja še manj kot 10 min.
Punce, jih prinesem v petek zraven na srečanje.

Spanje: čez dan je sedaj po cepljenju katastrofauser posted image . Jok in stok, pa jo meče od spanja ampak spat pa ne. Potem jo moram nosit dokler čisto ne omega. Zvečer pa je bilo včeraj tudi katastrofa z uspavanjem
Drugače pa se uspavamo od 20.00 do 22.00 in z vmesnimi hranjenji in jokom spi do 7.00 (bolj ali manj). Čez dan pa ponavadi odspi dva do tri runde, ki trajajo od 15min, včasih pa tudi uro in pol.

Vsem slavljencem pa eno veliko user posted image in velikonočnegauser posted image

Lepo spančkajte

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 396
24.3.2008 21:44:21   
Jenny Anny

No kar se glivic tiče, jih v vodi 100% ni nikjer, ker je vsa bazenska voda v SLO klorirana (po zakonodaji), fašete jih okoli bazena (če jih že), torej je treba pazit da se otroke poseda na svoje brisače, drugač pa znajo bit glivice zelo trdovratna stvar

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 397
24.3.2008 21:49:36   
mama06
2ursae tudi mi imama MC lupinico in mu noge že tudi ven gledajouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 398
24.3.2008 21:56:18   
mama06
skuštrana, ZSuser posted image

suzanamai zdaj pa že mene zanima, če je tvoja princeska izračunala, koliko bo zaslužila z ribežiuser posted image . Cena je...?user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 24.3.2008 21:57:34 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 399
24.3.2008 22:12:33   
skuštrana
Avtosedež, joj, sem enkrat že pisala..v večjega lahko grejo šele ko se samostojno postavljajo na noge. In ko so čimbližje prvemu letu. Pa kile morajo biti zadovoljene, seveda...Prej pa uporaba večjih avtosedež ni varna. Je pa MC res ena večjih lupinic. Tudi zato je fajna user posted image Noge pa lahko ven gledajo, ni panike..glava ne smeuser posted image

Mama06, se skajpamouser posted image

Danes cel dan jem...Boljše da grem spatuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......