|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2008 12:26:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Oktobrčki 2006-4
21.3.2008 12:42:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jutro,
mi smo bile pa včeraj s prijateljicami v kitajcu in sem prilezla domov ob pol polnoči, ker nismo mogle nehat čvekat. zdaj sem pa zaspaaanaa

zanimivo... js tut bla včer v kitajcu... ampak sem bla 19:30 že doma... a vseeno malega zamudila kot vava user posted image me je kr imelo, da bi se šla k njemu stiskat user posted image

čestitke Tinkara za lulanje v kahlico user posted image

lepe praznike!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 877
21.3.2008 12:42:23   
frrrr

je dala katera otroka že v taveliko posteljo? jaz sem razmišljala, da bi jo dala in zaščito ob strani. pa ne vem, če je dovolj stara. mi imamo extra veliko posteljo user posted image jaševa 70cm široka in najina 180cm... torej 250cm široko posteljo... ograja je na eni strani, na drugi seveda najina postelja.

imajo vaši še dude in stekleničke?
zoja ima še oboje, dudo skrivam, da jo ima za spanje, ampak večkrat prosi zanjo in joka (na infekcijski se je bolj navadila nanjo user posted image ), pije iz stekleničke, ker tako vsaj nekaj popije (in polije), pred spanjem dobi mleko po steklenički. ni imel nikoli... z dudo se je kdaj afnal, ampak to isto kot bi počel s kakršnimkoli grizalom... in tudi navadil se je, da mi reče za dudo, ko hoče imet grizalo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 878
21.3.2008 13:20:53   
Maxica
Ojoj, Altati, hudo.user posted image  Upam, da bo z malim vse ok.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 879
21.3.2008 20:34:16   
psaša
Čer. Mi smo zdravi. Sca bila v četrtek na kontroli, eno uho OK, druga pa še čisto malo vneto. HB nisva dobila antibiotika.
Komaj čakam torek, da gre mali v vrtec, ker je pravi mali user posted image . Sploh, ker je bil cel teden doma in bil "zdrav". Beri: ni kazal nobenih bolezenskih znakov, energija pa na  viškuuser posted image  Jaz sem čist izmozgana. Se grem v službo mal odpočit user posted image . Pa kakšne probleme mi dela pri opoldanskem spanju, adijo pamet. Potem pa jaz kam grem, pa ga da babi spat pa zaspi brez problema. user posted image
Pirhi so v izdelavi, babi bo nam spekla potico. Njam, njam. Komaj čakam.
Sem bila pa danes pri zobozdravniku, sampoplačniško. Mi je en zob full zrihtala, ki se mi je zlomil v soboto, saj je zgleda bil že dlje časa v okvari. Skratka sem bila vse skupaj na stolu slabo uro. No, me vsaj ni nič bolelo. To je pri meni veliko vredno.

duda samo za spanje, sedaj ko pa nam ven rinejo zobki, jo pa sam zahtevauser posted image

flaška zjutraj in zvečer mleko, čez dan pa ima eno tako flaško za čaj od Nuby-ja, da mora malo povleči. Iz kozarčka mu tudi gre, sam kaj, ko se takoj začne zraven afnat in je potem vse mokro.

postelja jaz bi ga tudi najrajši dala v mladinsko posteljo, se mi zdi da bo bolje spal. No, je pa sedaj ene štiri noči zaporedoma spal do zjutraj v svoji postelji.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 880
22.3.2008 9:52:00   
Maxica
Drage moje, imejte lepo veliko noč, obilo lepih pisanih pirhov, dišeče potice, slastne šunke in pekočega hrena. Hujšale bomo od torka naprej spet.user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 881
22.3.2008 13:54:48   
piskot
VESELE VELIKONOCNE PRAZNIKE VAM ZELIM!

no kaj, a vse potico pecete?

mi smo jo ze vceraj. pa jajca smo tudi pobarvali. zdaj pa cakam decka da se zbudi, da bomo jedli kosilo.

vreme je pa skrajno neugodno. vsake toliko zacne malo sneziti, ampak nic od nic. upam da vsaj visje kaj pada in da se bomo sli jutri lahko vsaj kam sankat.

kaj boste pa vi poceli cez praznike?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 882
22.3.2008 15:55:25   
moci
dan, mi nič potice ne pečemo, je itak noben ne mara. jajca sem dala v teran kuhat. hik.
pa v špinačo. slikic pa nimamo, ker jih v trgovini niso imeli. zoja je z babi nesla k žegnu. da se vsaj otrok udejsvuje, če je že mati mimo, aneuser posted image

kaj bomo počeli? pojma nimam, ko pride zoja domov gremo v muller, jutri smo povabljeni v spodnji štuk na zajtrk, naprej pa ne vem. aja, zunaj sva pa tudi bili. zoja je navdušena nad snegom,ga kar je.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 883
22.3.2008 20:49:49   
Anonimen
ja kakšne krasne barve je postal RR

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
22.3.2008 20:52:23   
Anonimen
Mi tudi nismo potice spekli, smo jo pa kupili in kar hitro pojedeli. Velikonočni zajtrk smo imeli že včeraj, ker je bil praznik, pirhe smo naredili v čebuljnem perju, sedaj pa se samo še crkljamo in se imamo radi.

Imamo pa lepo vreme, topel sonček, tako da smo kar veliko zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
22.3.2008 21:17:37   
piskot
svasta, a v NY se da potico kupit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.3.2008 21:27:21   
moci
čer babe. nič ni po tevejuuser posted image
mi smo izropali miler, 80 eur sem dalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 887
22.3.2008 21:50:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

svasta, a v NY se da potico kupit?

aha, in to kar na tržnici.....
pa mi prodajalec pravi: ''gospa, mi imamo pa potico iz vaše dežele'''....
pa mu jest pravim: '' aha, resno, kje pa je ta dežela'''....( ker nisem vedela da že iz daleč izgledam da prihajam iz Slovenije )
in on reče: ''ja iz Norveške''...
pa mu rečem: '' pa jest nisem iz Norveške, sem iz Slovenije'''...
in on reče: ''Ja gospa, tudi to imamo...poglejte ''Slovak Nut Roll'''.....user posted image user posted image user posted image

Jah, kaj sem naredila. Kupila in šla....sej smo jo kar hitro pojdli, pa še kar okusna je bila....user posted image user posted image

Sicer pa je tukaj ena gospa, ki prihaja iz Slovenije in že celo večnost živi v Ny in bi lahko potico tudi pri njej naročila. Ampak, jest si mislim, takšne imamo vedno doma, pa dejmo še kakšno drugo probat ane ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
22.3.2008 21:51:00   
Anonimen

čer babe. nič ni po tevejuuser posted image
mi smo izropali miler, 80 eur sem dalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
23.3.2008 8:25:33   
Anonimen
jutro

upam, da vse lepo zajtrkujete, uživate........no pri nas ni nič praznično.
2 dni sem bila boga jaz, ker sem v trgovini čemaž probala in me je zvilo- danes sem že malo bolje, no je pa danes Tinkara zakuhala in ušesek jo boliuser posted image !
Tako da odpadejo vsa kosila pri mojih in njegovih...eh

lepo se imejte....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
23.3.2008 13:38:42   
piskot
te praznike ste pa cist zares vzele. kaj se odvajate od RR?

muki a sem jaz kaj kriva? a smo skregani? dej rec da nismo no.

moci tale muler je pa pasji ja, vedno se najde en kup stvari za zapravit. a ste igrace kupovali?

remy ojoj, cim prej se pozdravite.

lina lepo lepo, da imate tudi potico tam.

vse ostale omenjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.3.2008 13:59:15   
mis
Grem cunje na kup zmetat, šibamo v lj, ko se mala zbudi. Vrnemo se jutri popoldan.

papa

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.3.2008 14:17:26   
moci
ma kaki, kupovali smo plenice, praške za pomivanje in pranje, pa še enepar drobnarijuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.3.2008 17:51:11   
altati
dan...
Mi smo iz celodnevnega potepa.od doma smo šli že ob 7.00, k mojim na zajtrk in praznovanje maminega rojstnega dne.
Direktno od mojih smo šli pa še k moji prijateljici in njenemu sinu na obisk in smo ravnokar prispeli domov.

Zdaj pa sledi samo še kopanje, večerja (če je sploh še kdo lačen od preobilice hrane....), nato pa crkljanje in spanje....

Jutri se bomo šli pa nekam namakat po vsej verjetnosti.....kam nas bo zanesla pot, pa še nimamo pojma...aja, pa h Kukiju potico probat bomo šliuser posted image ....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.3.2008 17:51:56   
altati
moci, mi v Mullerju vsak mesec pustimo 200 eur-ov, pa ne kupujemo tam nobenih igračuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.3.2008 18:36:31   
muki1
user posted image

Vesele praznike !

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 896
23.3.2008 20:52:27   
lucika
uf, kako paše, da smo lahko še jutri doma:) bi bila prava muka se spet vstat...

nič nisem nabasana, se mi je apetit šele dobro odprl (sem pohrustala enga lindtovega zajčka pravkar). kaj bi še, kaj bi še....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
24.3.2008 8:16:27   
Anonimen
Mi smo tudi včeraj malo okoli hodili- ampak nismo nič jedliuser posted image - smo bili pri dežurnem zdravniku s Tinkaro, ima vneto levo uho, žrelo, bezgavke, iz noska ji lije, kašlja, za povrh vsega pa so še spodnje dlesni čisto zatečeneuser posted image  Zdaj je dobila Amoksiklav antibiotik in upam, da hitro prime, pa še vročino ima....

jaz sem pa boljše, pa še učit se moram, ker imam drug teden izpit.......

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
24.3.2008 8:20:58   
vava
mi pa praznike preživljamo takole:
sobota šoping (ene čevlje mi je uspelo najti, pa muller in spar), nedelja luka in možek v kočevju, mami pospravlja in ustvarja, danes ju že pričakujem nazaj, stanovanje pospravljeno user posted image , mami spočita in luka ima nov motiv na steni:
user posted image
ponosna sama nase!!

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 899
24.3.2008 8:46:52   
altati
vava - user posted image user posted image user posted image user posted image , kako si pa to ustvarila?
Pa ti si pravi talent! Vsa čast, resuser posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?