|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
20.3.2008 14:44:47   
frrrr
vas samo pozdravljam user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.3.2008 15:10:45   
mis
Evo, našla par minutuser posted image
Danes mala spet po ene 10 dnevih ni protestirala ko sem jo oddala tašči. Prej je res nekaj časa ni videla in je bil to verjetno razlog, da je ene 10 dni tečkala ko sva prišli na dvorišče.Danes je pa pomahala in roke k njej stegnilauser posted image

Ah, sej bo.

Popoldan moram po voziček, sem ga imela na popravilu, ker sem jaz konj sedalo zlomila. Dobesedno. Pa bom ob 60 evrov. Baje stane 140 evrov, pa mam popustuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 19:35:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
20.3.2008 21:04:10   
Lu
Joj pa je res zatišje.

Pri nas pa dogaja user posted image Tian naju je zjutraj presenetil v predsobi, medtem ko naj bi še spal. Ja. FAnt je preplezal ograjico 1 meter visoko user posted image user posted image Me je skor kap. In zvečer se ga nisem upala pustit samega in je bila posledica ta, da je zaspal po 1 uri namesto v 10 min. In še to, ko sem obupala in sem šla kar ven, je ene 5-krat prišel ven user posted image

Smo bili pa danes v Merkurju na Fifi in Cveličniki. Je bilo luštno za oba otroka. Edino mali se je malo bal. Potem mi pa srce ni dalo, da ne bi šla se gužvat še mal v Supernovo. Sem šla bolj na hitro. Moram it sama.

Zdaj me pa že spanec daje. Grem počasi v mižo.

sivkamivka, da se bo le kaj prijelo user posted image

Lahko noč pa eno bolho na pomoč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.3.2008 21:31:10   
mis
Kera tle? Sem sama, pa moram mal pobrskat recepte za dobro orehovo potico. Jutri nas čaka peka, pa barvanje jajčk... V soboto žegn, pa pol kosilo, spanje, pa bioresonanca, pa na obisk... Bodo polni prazniki.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 855
20.3.2008 21:37:06   
lucika
tudi jaz vas pozdravljam:)

nekak so prekratki dnevi.... trenutno sem v službi sama, delam ko nora, mislim, da sem do septembra zaslužila plačo. saj ne vem, kam sploh norim, a vseeno imam rada, da je narejeo vse kar mora bit.

berem vas, ampak pisat pa več ne uspem...

zdaj smo na veliko delali na hiši, jaz pa sem v bistvu bila bolj varuška. sama z  malim, do noči. pa ni bilo časa za nič... ampak, hiška ima vodo, elektriko, streho, pol končanih sten...se dogaja, ati je ultra priden... mama pa pazi malega in planira, kot ponavadi. ampak je tudo zelo utrujajoče.

malemu nekaj iz nosa teče. sem mu naredila justovo olje v izparilnik v spalnici; zdaj pa čakam na čudež:) bi blo prelepo, da bi se prehlad nehal čez noč:)

pa zobki bodejo po vse straneh dlesni.

to je to.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.3.2008 5:52:28   
vava
en hiter, zgodnji pozdravček:
prvaaaaaaaaaa
no kar res ni prav težko, zdaj ko spet vlada zatišje.
Naš teden - predvsem moj je zeloooo deloven. Včeraj sem celo zamudila večerno srečanje z malčkom, ker je 18:50 že zaspal, jaz pa sem prišla 2 minutki za tem. Mi je bilo kar hudo. Kaj čem. V službi imamo te dni res hudo gužvo. Si bomo pa za praznike več časa drug za drugega vzeli. Jajc pri nas sicer ne barvamo, kakšno šunko v testu pozdravljamo pa hren imava tudi rada, no predvsem pa mi je všeč tale ponedeljkov frej dej.
Je pa danes baje blokiran medbančni promet po vsej EU (zaradi praznikov), zaradi česar so nam naredili kar nekaj težav.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 857
21.3.2008 6:59:49   
altati
vava, dobro jutro!
si pa zgodnja, ni kaj.....
no, dobro jutro tudi vsem ostalim damam.
vidim da vlada zatišje....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.3.2008 7:33:22   
*anč*
jutro!

mi smo že ready za u vrtec,sam še tatija čakamo. jst grem pa spet mal po štacunah,samo tokrat kot spremstvo,ker sem že zapravla ulala. sam še torbica mi manjka.

lucika  super,da vaša hiša tako napreduje!!  kdaj se pa predvidoma selite?

vava 
kako počutje? si kej zmatrana po tko dolgi službi?

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 859
21.3.2008 7:48:26   
Maxica
Dobro jutro, ne vem, če se bom še kaj lahko oglasila danes, saj sem v drugi stavbi, nadomeščam kolegico. Včeraj sem bila frej in imela generalno čistko za pol stanovanja. Pol pa jutri. Fajn farbajte pirhe, potem se pa že kaj oglasim, posta bo konec.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
21.3.2008 8:37:30   
moci
jutro,
mi smo bile pa včeraj s prijateljicami v kitajcu in sem prilezla domov ob pol polnoči, ker nismo mogle nehat čvekat. zdaj sem pa zaspaaanaa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
21.3.2008 8:41:03   
moci
je dala katera otroka že v taveliko posteljo? jaz sem razmišljala, da bi jo dala in zaščito ob strani. pa ne vem, če je dovolj stara.

imajo vaši še dude in stekleničke?
zoja ima še oboje, dudo skrivam, da jo ima za spanje, ampak večkrat prosi zanjo in joka (na infekcijski se je bolj navadila nanjo user posted image ), pije iz stekleničke, ker tako vsaj nekaj popije (in polije), pred spanjem dobi mleko po steklenički.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 862
21.3.2008 9:08:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

je dala katera otroka že v taveliko posteljo? jaz sem razmišljala, da bi jo dala in zaščito ob strani. pa ne vem, če je dovolj stara.

naš Jaša je v ta veliki postelji že 9 mesecev.
In spi bp.
Ima pa seveda ograjico na zunanji strani, visoko cca 40 cm.
Punci sta šla tudi obe v ta veliko posteljo še pred letom dni.
Pri nas se je stanje s prehodom v veliko posteljo vedno 100% izboljšalo.

Duda, steklenička- stekleničke nismo imeli nikoli.
Dudo pa cele tri mesece, enkrat, dolgo tega nazaj.

< Sporočilo je popravil altati -- 21.3.2008 9:09:38 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 863
21.3.2008 9:19:33   
altati
  user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.3.2008 16:45:54 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.3.2008 9:22:30   
altati
ufff, čist preveliko fotko sem prilepila, zdaj me bodo pa sigurno brisaliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.3.2008 9:26:43   
mis
dobro jutro

naša je pa danes spala do 7h, pol je pa še pri meni potrgnila do 7:45.user posted image  Zdej greva v Seevil, po cunje zanjo. Tam majo še dolge rokaveuser posted image

Pol pa delat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.3.2008 9:31:08   
moci
ja, lepe praznike tudi od nas. tistim, ki vam veliko pomenijo in onim, ki smo veseli prostega dne.
uživajte.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.3.2008 10:18:13   
tasha23
dan,

sploh nimam časa brat vsegauser posted image
drugače pa mi dudo uspešno odvajamo, lahko rečem, da jo imamo samo za spat in kakšna krizna obdobja, flaša - v primeru nočne krize v postelji - mleko, drugače pa kljunček ali samo lonček (se žal še vedno mal polijemo)...
velika postlauser posted image , ne vem če je glih primerno za mojega ''junčka''- mal preveč se vrti 360*, da ne bi imel ograje vse okol.
dobili prvo 3kico, ostale tri pa kukajo. Danes sem dopolnila 16t  in se počutim še kar dobro, izuzevši prehlad.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 868
21.3.2008 10:21:26   
tasha23
Pa se veda VESELE PRAZNIKE VSEMuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 869
21.3.2008 10:45:25   
Anonimen
duda- zmeraj bolj, pa ji ne branim, ker nočem da bi palček cuzala- nas je kar veliko takih v naši družini in nočem reskirat!!

flaša- skoraj nič več- zjutraj popije še ene 30ml mleka in to je to.....rajši pije iz kozarčka, po slamici, flaški z nastavkom (čeprav tudi zmeraj manj)...

a sem vam povedala, da je šla Tinkara včeraj v vrtcu na kahlico lulat!user posted image  Se drugi starejši učijo na kahlico, pa se je potem Tinkara kar oblečena gor vsedla, pa jo je vzg. slekla in se je polulala....pa tudi doma kar pridno uporablja kahlico, čeprav me včasih tudi heca, ker bi bila rada brez plenice in ji je kahlica izgovor, da je lahko nagauser posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
21.3.2008 10:48:28   
Anonimen
user posted image Vesele praznike!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
21.3.2008 11:20:16   
mis
    Duda je pri nas za spanje, pa krizna obdobja v avtu ali kaj podobnega. Za spanje ima pa 2. Eno v ustih, drugo v roki. Pa lepo sama zaspi. Brez tega ni šans. Bomože odvadli. Za zaspat ni panike. Se mi zdiuser posted image

V ta veliko posteljo: mogoče kakšen mesec pred porodom, da vidimo kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.3.2008 12:03:48   
Anonimen
 Tinkara ima posteljo 140x70cm in je še kar dovolj velika, glede na to kako se ona sredi noči obrača in potuje po postelji, dvomin, da bi jo tudi tista varnostna ograja zadržala na posteljiuser posted image  Mogoče enkrat poleti, da ji bomo sneli ograjo, prej verjetno ne, ker je ful nemirna, pa še, ko bi jo popoldne dajala spat, bi skoz dol lezla, same se je pa v tem primeru ne bi upala pustiti v sobi, ker odpira predale na predalniku in lahko nanjo pade!

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
21.3.2008 12:09:41   
Maxica
Naš Lan je kar velik dudovisnik, v kolikor jo vidi, jo mora obvezno imeti, tako da mu jo pridno skrivamo čez dan. V tem primeru je potem pa ne pogreša. Za zaspat je pa še vedno obvezna.
Steklenička - ima čudežni lonček, pa en lonček s pritrjeno slamico, pa stekleničko s cucljem. Karkoli mu pač damo, iz tistega pije. Mleka po flaši zvečer pa itak nismo pri nikomer prakticirali.
Posteljica - še vedno je v uporabi njegova posteljica, dokler seveda ponoči ne pride k nam. So pa vedno pogostejše noči, ki jih cele prespi v svoji posteljici. Se mi pa nič ne zdi, da bi mu bila kaj premajhna, kar lepo spi, se mi zdi.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.3.2008 12:24:52   
altati
tole me je pa čist šokiralo
link 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.3.2008 16:46:29 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?