klaja
|
Dobro jutro, pa čeprav sneženo! Nikakor ne morem več spat, se je Hana zbudla ob 5. uri in sem jo previla ter se je najedla, zdaj pa dalje spi, meni pa ni več. Pa zebe me, ker se nikomur ne ljubi, da bi zakuril. Zdaj ima že par dni tak ritem od 20.30 - 5.00, hura za spanje! Vse najboljše Karin, Anžetu in Nini! Mala pikica se mi zdi, da ti bolj slabo bereš naše poste . Si zadnjič spraševala, če se že kateri obrne iz trebuha na hrbet, pa sem že enkrat nekje napisala, da Hani že uspeva. Vedno, ko jo dam na trebuščeka, je nekaj časa v tem položaju, ko pa se naveliča, pa se začne obračat in še zmeraj ji je uspelo. Sem jo opazovala, ko je bila na trebuščku in bi se ona kar plazla, če bi šlo. Z nogicama se je tako odrivala, da je rito imela konkretno v zraku in samo nekaj mencala. Ne vem no, kam se ji mudi. Obrigit vse najlepše ob rojstnem dnevu!!! Katee ful lepega kužka imate! Midva se že nekaj časa pogovarjava, da bi tudi nekaj nabavli za Julijo, pa babica ni najbolj navdušena. Sicer pa ko bo kuža na doma, bo že tako prepozno in se bo morala sprijaznit z njim. Še vem kako je godrnjala, ko smo domov prinesli zajčka, zdaj pa ga včasih tudi nahrani. Triš kaki sonček je tvoj ! Jaz bi tud rada vidla tvoje slikice, pa imaš zaklenjene albume. Dašabina tako kot ti je Nalin napisala bo še za vse najboljše. Nikar pa ne hodite z dojenčkom v bolnico. Anchikaa jaz pa sem se že veselila, da pa se mogoče v posvetovalnici srečamo. Lusa upam, da Daša že kaj bolj pridno papca! Kje pa je kaj Puri, se že dolgo ni oglasila (verjetno je polno zaposlena z njenimi sončki). Mi pa gremo danes k tašči na obisk, da bo malo razvajala vnukici! To sem še hotla vprašat, tiste, ki polno dojite, a dajete vašim še kaj čaja za pit. Saj vem, da pravijo da ni potrebno, ampak kako pa je to v praksi? Lep velikonočni ponedeljek želim vsem!
|