|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
22.3.2008 17:12:49   
Sunny Morning
Samo poskušam smeškote, spet.

user posted image
user posted image
Ratalo. user posted image jaz.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.3.2008 17:18:53   
Sunny Morning
Dva dni se nisem nič oglasila pa sem komaj prebrala kar ste napisale. Se vidi, da je vreme v riti.

Najprej user posted image za mini RD: še za nazaj Miha, Nina, Žan, Manja, Katja, Danaja in danes Hana, Klemen in Vid.

Vsem ostalim user posted image

Evo sem popravila svoje prejšnje sporočilo.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 22.3.2008 17:19:39 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.3.2008 17:58:55   
TRIŠ
Evo uspelo mi je narediti albumček.Lahko pokukateuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.3.2008 18:31:14   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Kar se pa merjenja temp tiče, pa sej to daš čisto mičkeno v ritko, ne vem kaj bi bilo narobe, ko najbolj točno pokaže...digitalni so skoraj vsi vprašljivi. Jaz sem za določene stvari še čisto stara šola, če smo mi preživeli brez posledic, bodo še naši user posted image .

Se popolnoma strinjam, nam so tudi merili v ritki, pa smo čisto v redu, a ne.user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.3.2008 18:31:28   
martinca
pozdravljene!
da se vam še jaz danes malo javim. juter in v ponedeljek pa me ne bo. gremo k meni domov in bomo dol prespali.
Patrik je včeraj čez dan pojedel komaj 485 ml, danes pa je že 420 ml pojedel pa še ima dva oborka pred sabo.user posted image res je priden.
nana, user posted image da Klemen ni potreboval kapljic za proti krčem. a veste da sva si midva kupla kartico da lahko BB gledamo? full dober. no zdaj pa bom še več pred računalnikom.user posted image
anchikaa,Patrik ima tud v Lenartu P. midva pa imava Vogrinovo. ko boš še kaj v Lenartu, pa pokliči pa se lahko na kaki kavi dobimo. ali pa se pri meni doma oglasiš.
koala, s Patrikom sva bila v bolnici zaradi tega ker se je premalo poredil. krivo pa je bilo to da sem mu jaz prehitro mleka menjavala. tako na hitro. tortice pa so bile okusne. sva jih potem še eno nedeljo za domov vzela, da smo še doma poskušali. super so.
tudi jaz želim vsem vam vesele velikonočne praznike in veliko pisank

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
   [Brisano sporočilo]
22.3.2008 18:51:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.3.2008 18:59:40   
katee
Čer!

Najprej lepe velikonočne paznike vsem!

Mi se pa že dva dni borimo s tečnobo. Žan Luka popoldne sploh noče spati. Je vidno utrujen, očki mu kar skupaj lezejo, ampak zaspati noče. In potem je tako siten in jokca, jaz ga pa ne morem umiriti. Ne pomaga nošenje, ne pomaga igra, nič ne pomaga. No, na koncu pa itak zaspi kot polhek. Ne morem verjeti, da je lahko že sedaj taka trma. Le kaj nas še čaka?

Drugače smo pa OK. Edino tole vreme mi najeda, ker se mi zdi, da je mali še bolj siten.

triš: lepe slikice! A psa imate pa višavca?

Sedaj ko spi, grem še jaz malo počivati.

Lep večer vsem!

< Sporočilo je popravil katee -- 22.3.2008 19:00:11 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.3.2008 19:01:03   
klaja
Lepe praznike vsem!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.3.2008 19:06:38   
katee
Tudi jaz sem dodala še en album!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.3.2008 19:41:21   
martinca
ejjj!
kaj ste videli da imamo sedaj vse zeleno. jupi, pomlad je tu! čeprav zunaj ni tega videtuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.3.2008 20:39:48   
dašabina
Živjo, vidla slikice v albumih, ste prav lepi, Triš tvoji trije sončki pa so res veseljaki, še Žan je zavriskal, ko ste šli na Bled. By the way zakaj rabiš orbitek???????
No, k bolj resnim stvarem: taščo so odpeljali iz novomeške bolnišnice - pljučni oddelek v Ljubljano na oddelek za torakalno kirurgijo - tam so operacije pljuč, rakov in ne vem kaj še slabega. Stvar je taka, da bi mož rad videl, da bi rada videla Mihata, vendar si ga jaz ne upam peljat v bolnišnico, sploh ne tam, kjer so pljučni bolniki. Tudi mož pravi, da ne bi nikoli izpostavljal otrokovega zdravja in me po tej strani razume. Saj vprašanje, če bi sploh prišli mimo vratarja... U glavnem sem v dilemi - razumem taščo in moža, otrokovo zdravje je pa le prvo. Hvala za nasvet.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
22.3.2008 21:08:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.3.2008 21:10:58   
nana35
Pa je pomlad tukaj in imamo na RR spomladanske barve!!Kako mi je to všeč,čeprav je danes snežilo.Ampak snega ni več,pa baje dobimo še eno tako snežno porcijo.Bomo videli...

Ursalara,Intruder,bom poskušala Klemena dajat na trebušček kolikor bo šlo,vidim pa da ni edini,ki mu to ni všeč.Zajoče pa že v prvi minutiuser posted image .Bo že nekako.

Mislim,da še nisem čestitala:

Vid,vse najboljše!Če pa sem,pa nič hudega.

klepetka,Klemen včasih veliko klepeta,včasih pa malo manj.Ne vem od česa je to odvisno,no,pa saj smo tudi mi včasih bolj zgovorni včasih pa manj.Lana pa mogoče ne bo klepetulja, kot mama.user posted image Bo govorila,ko bo imela kaj za povedat!user posted image

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.3.2008 21:14:11   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Stvar je taka, da bi mož rad videl, da bi rada videla Mihata, vendar si ga jaz ne upam peljat v bolnišnico, sploh ne tam, kjer so pljučni bolniki. Tudi mož pravi, da ne bi nikoli izpostavljal otrokovega zdravja in me po tej strani razume. Saj vprašanje, če bi sploh prišli mimo vratarja... U glavnem sem v dilemi - razumem taščo in moža, otrokovo zdravje je pa le prvo. Hvala za nasvet.

Jaz ne bi otročka izpostavljala virusom in pljučnicam in ne vem čemu še. Sicer se mi pa zdi, da dojenčki itak ne smejo hoditi na obiske v bolnice. Jaz vem, da ga ne bi peljala.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.3.2008 21:16:48   
Lunca1
Karmyka tudi mi imamo skoz probleme z učkom. user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.3.2008 21:21:50   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Evo uspelo mi je narediti albumček.Lahko pokukateuser posted image

Sem pokukala,Triš,ste zelo čedna familija.

martinca,user posted image za Patrika,le tako naprej!
Jaz BB gledam na TV,na računalniku mi nekako ni!Mi je pa fajn zdaj,ko sta dva dela hiše,navijam za Markota in za Marcella.Nekak mse mi zdita najbolj normalna.Pa saj ta skupina v "nobel"delu hiše ni slaba,v tisti špartanski hiši pa mi res nihče ni všeč,razen mogoče Naske,ker je tak uslužen tip.

Vsem ki ne gledate,je verjetno to španska vas,meni pa je kar ok,malo za hec.

Katee,Žan Luka je pravi debelušček,kot moj Klemen,ti pa si res ena lušna punca,sem šele danes pogledala v albume,ne vem,kje sem bila,da nisem videla tvojih albumov.

Tako,še drugi del mojega posta,nisem vedela,da sem to stran izpustila??!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.3.2008 21:23:53   
Alfabeta
Nalin, sin je imel visoko temperaturo in niso vedli kaj mu je. P nam je dal napotnico za B da je slepič, tam so ugotovili da ni, ampak bi ga kar notri obdržali. Potem sem ga po vezah dobila domov, ker sem bila 100% da ni slepič, da bo pa samo na opazovanju tam pa nisem želela, ker je bil v B v oktobru, novembru in decembru po teden dni, vsakič zaradi druge bolezni, pa vsakič mi je domov prinesel še nekaj dodatnega. Tako da smo se komaj sestavili nazaj. Poleg tega pa je sedaj še Ajda doma in res nisem želela po nepotrebnem, da bi šel noter in mi na njo kaj prenesel. No, nazadnje so ugotovili, da je uroinfekt. Punce so pa držale pesti, ker nisem vedela ali bodo izvidi krvi po AB kaj boljši in ali bo ravno čez te praznike v B. Toliko na kratko, čeprav sem se razpisala.

Sedaj pa grem, se že oglaša en user posted image !

Vesele praznike, pa ne najejte se preveč šunke in jajc, da ne bo otročke zvijalouser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.3.2008 21:24:51   
nana35
katee,še 1x sem pogledala albume,prvega od Ž.Luke sem videla,drugega in tretjega pa ne.Žan Luka je res luškan fantiček,pa saj sama veš,kajne?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
22.3.2008 21:40:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.3.2008 21:44:16   
mala pikica
Sem bila vesela, ko sem videla spomladanske barve user posted image user posted image user posted image

triš in katee luškane slikice user posted image Triš, je prav zanimivo videt tvoje tri zadaj v avtu, mora biti pestro. Si predstavljate kako mora biti, ko se dodi odpravi kam s svojimi 10 otroki user posted image Katee, vidim, da je Žan Luka tudi zelo vesel, ko se kopa. Tukaj se vidi, kako je Gašper danes užival:

user posted image

Sicer pa je naš Gašper bil tudi zelo siten zadnja dva dni, ga očitno res luna daje.

dašabina jaz tudi ne bi peljala otroka v bolnico.

martinca mi se tudi pogovarjamo, da bi kupili BB kartico. Sploh zdaj, ko je postalo vse skupaj bolj zanimivo user posted image Ta teden bo še posebej zanimiv, ko se je že pojavila faušija user posted image

Sicer pa tudi mi želimo vsem lep, prazničen vikend user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.3.2008 22:01:19   
sani1
Samo toliko, da vam zaželim lepe praznike!
Veliko pirhov in dobre šunke....
Lepo se imejte!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.3.2008 23:39:31   
Intruder24
hvala vsem za čestitke user posted image  in vse lepo otročkom, ki so se rodili na moj najlepši dan user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
23.3.2008 6:08:44   
lutiropan
user posted image
Vesele velikonočne praznike .

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
23.3.2008 6:36:56   
TRIŠ
triš: lepe slikice! A psa imate pa višavca?

Kužka mamo pa maltežana,in če kdo misli nabavit majhno pasmo za otroke in stanovanje je to več kot idealen pes
user posted image .Sicer je pri nas samo ponoči na hodniku drugače pa je na balkonu.
Kate Žan luka je pa že velik fant.A tisto v banji so bile pa ravno maškareuser posted image
dašabina zakaj rabim orbitrekuser posted image Draga moja niti dkg ni šlo iz porodnišnice dol 80 kg.Če ne bom ukrepala sledi toleuser posted image .Jaz umiram za sladkim in če ne jem me boli glava.Zdej bom poskusila s telovadbo.Drži pesti da bom vztrajala
Zdej grem pa pripravit velikonočni zajtrkuser posted image
Moj Žan ima čist zapackanga noskauser posted image ,pa še kašlja.Ti moja revica.Evo Žan mamika ti podarjauser posted image
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
23.3.2008 6:39:56   
TRIŠ
JOJ KAKO IMAMO LEPO ZELENO JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII POMLAD.Kaj pa vreme ne ve da je že pomlad user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.3.2008 6:40:14 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Barvanje las

Kako pogosto si barvate lase?

2x na mesec (3%)

1x na mesec (15%)

1x na 2-3 mesece (40%)

1x na 3-6 mesecev (17%)

manj pogosto (24%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!