špelin@
|
ok, pa dajmo Estrella*, glede srečanja. Lahko se dobimo recimo tudi v Šentjakobu - Pizzerija Boccaccio KLIK Zdelo bi se mi res škoda, če Katine ne bi bilo Je pa fajn blizu AC, tako da nobena ne bi preveč iskala Kako je zdaj tam, pa več ne vem, sem bila samo 2x in še to pred nekaj leti Lahko tudi Via Bona, kot je napisala barbaw jana81, najlepša hvala za pojasnilo glede avto. zavarovanja. Tudi jaz sem bila prej pri Adriaticu in zelo zadovoljna. Potem pa sem "prešaltala" na Triglav zaradi skupnega popusta ob več sklenjenih zavarovanjih - pa mi je kar malo žal, na Adriaticu so bili ob škodnih primerih vedno izredno prijazni in korektni, na Triglavu pa se jim je IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Se človek vpraša za koji k plačujemo kasko??? Točno tako!! Vidim, da te čaka še ta dolg cukr test - naj ti čas hitro mine, vzemi s sabo kaj za brat Ne boste verjele, uspela sem že oprati, posušiti in zlikat eno rundo oblačilc za In sem zraven obujala spomine na moji dve piki, ko sta bili miceni... katy82, jaz ne bom imela nobenega posebnega koša za plenice, mi je čisto ok kanta, v katero dajem vse naše odpadke - pleničke za 1x uporabo pač lepo zavijem v vrečko od sadja ali zelenjave in fliknem v smeti (tako kot si napisala). Itak vsak dan praznimo IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem se še spomnila ene stvari, ki spada med obvezno opremo z v P in to je nekaj za vlažit ustnice (labello ali pač kaj uporabljate). Jaz sem ga imela vsakič s sabo, ampak sem ga rabila točno 0x IZVIRNO SPOROČILO: Naty* katy82 ne sekiraj se glede izpada. Mislim, da nas je več takih, ki jih mamo občasno med nosečnostjo. Naši itak vejo, da morjo met zdele mal bolj trdo kožo, pa hvalabogu vsaj besed še ne razumejo . Sicer pa kdo pravi, da se mamica ne sme razkurit občasno. suzy85 zarad takih komentarjev, kot ga je mel tvoj kolega, bi js dala moškim vsaj kaka dva meseca nosečnosti...me zanima, kolk bi jih sploh preživelo . Ampak ni se za sekirat. Tipi so pač tipi in nimajo niti blage veze, kaj se dogaja z ženskami! Oni celo mislijo, da smo si PMS zmislile, zato da smo lahko tečne!!! Se pod tole dvoje gladko podpišem Naty*, za sestro Sem pogledala tudi fotke: Aja, moram skomentirati vreme: nas je včeraj zjutraj totalno zamedlo - in to moker, drekast sneg, da smo bili samo ob poti do avta mokri do pasu IZVIRNO SPOROČILO: Pepita Moram malo pojamrat, se mi je na strani trebuha naredil en tak lišaj in dr. sumi na mikrosporijo. Sem komaj čakala na jutro pa sem zdaj vse na netu prebrskala in hvalabogu ni nevarna za plod. Vam ne morem povedat kako me je včeraj stiskalo, pa cel dan nisem mogla do info. Sicer mi je že dr. rekla da ni panike, sam se mi ni zdela ravno prepričana. Jaz imam sicer bolj na sumu navaden lišaj oz. glivice. Je pa moja sestra, ki dela v zdravstvu zmajevala z glavo, tako da sem se potem šla pokazat. IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja, včeraj sem bila v kleti...in prinesla škatle z stvarmi za dojenčka v stanovanje. A to je že uspeh? Je uspeh, je IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mam pa na volanu tko lepe rožice nalimane v krogu pa je reku,da jih je strah,da jih ne bi kdo direkt na zobe dobil,če se slučajn sprož. mixi, ob branju tvojega posta mi gre dobesedno na kozlanje - pa tak delodajalec Drži se Za to babo bi bil še moj valjar prešvoh Bolj bi priporočala tole: IZVIRNO SPOROČILO: Katina Včeraj sem zvedela eno zanimivo novico: moja svakinja je tudi in pričakuje novembra , to bo pestro leto. Ooo, iskrene čestitke aurora28, pa kaj tvojo taščo tako "žuli" vajina ?? A ima ženska kakšne travme glede tega??? ****, Jasmina je meni zelo lepo ime - poleg Tamare in še ene parih je bilo v ožjem izboru, če bi dobili IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kakšne laske so imeli vaši škratki ko so se rodili? Velika pika je bila blond, mala pa je imela temno rjave z rdečim tonom. Zdaj sta obe blond IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ima katera idejo kaj napisati tašči za 50 let. Bi bilo pa v imenu mojega lubija. Ponavadi otroci staršem kaj preberejo, pa nimam pojma kaj bi njej napisali. Nima nobene prijateljice, ki bi bila iz ... let, da bi malo pomagala. Bom šla poiskat voščilo, ki sem ga skovala za svojo taščo Ej, komaj sem se pregrizla skozi vse poste Tuuuuuu mač
|