|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
20.3.2008 20:13:04   
neboglasnica
glugluglu: s 01.04 bi šla na bolniško, se pravi da bom prvih 30 dni na bremenu delodajalca (šole), nato pa mislim, da mi za en mesec ne bi smeli komplicirati. Če pa bodo, s tem se bom obremenjevala potem. Poskusila bi krpati z bolniškimi za tamali dve, moja zdravnica...vmes bi šla delat, pa čeprav za en dan. Bomo videli, pustimo se presenetiti.

A tale lex ne misli priti še na RR? Očitno ga žura. Kar naj, zaslužila si je.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
20.3.2008 20:26:48   
frutka_
Lex, čestitam! Upam, da si spila en pir!user posted image  Za ledvice!user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.3.2008 21:33:19   
neboglasnica
Kaj zdaj, babe? Porkaš, a res vse hokej gledate?

No, pa mirno in prespano noč vam želim!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 21:36:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.3.2008 21:36:57   
glugluglu
moj gleda hokej skupaj s sosedi pri sosedu, sem jim prej nekaj kokic spekla in tja odnesla,...user posted image pa vsake toliko časa jih je slišat, ma kaj se dogajauser posted image

jaz pa raje rom. film na akanalu gledam, no pa lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 21:40:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2131
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 22:15:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.3.2008 22:47:35   
tims
HD, meni pomaga sveže pomaranče zjutraj na prazen želodec, čez pa črno kavo, lahko jo ful sladkaš, da bo za ziher.user posted image  Se spraznim da je veselje user posted image . Drugače sem pa tudi nagnjena k tej hemeroidni nadlogi in to od prvega poroda naprej.Tako da zdaj ful "pazim" kaj jem (izogibam se suhih salam, popijem ogromne količine tekočine....)

Lex, upam da ne ležiš pod kakšno mizo, ker si si hotla s pirom narest večjo zalogo mleka user posted image user posted image user posted image  Hecam se, ti kar uživaj, pa glej da se boš kmalu oglasila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
20.3.2008 22:53:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.3.2008 7:21:52   
lex
Dobro jutro! Vidim, da me je moja kolegica *Lana* prehitela in vam sporočila novičko. Ja meni se je iz srca odvalil Triglavuser posted image , ki se je 1 leto dvigoval na mojih ramenih.

Hvala za vse pikepoke, pestke in misli. Skoraj sva ostala v LJ, sva morala še v Ctiypark zavit in sem pustila več kot 150€ pri njih. Alina je dobla en kup cotk s Kitty, Aleks pa s strelo Mcqunom, pa še po šunko sva morala, pol je bila pa že lakota prehuda. Je hotela še Vita svoj delež, če že otk ni dobila (mi je moj rekel naj se še alo brzdam, ko itak ve da se ne bom moglauser posted image ). No domov sva prišla b 21h, pol so bili pa še otroci pokonci pa sta bila onadva prva v planuuser posted image , pa poročilo so mi predali kaj vse so počeli čez dan.

Tako zdaj pa za vse vas:user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 21.3.2008 7:22:11 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.3.2008 7:40:28   
neboglasnica
MNJAM. lex, tole se pa prileže po neprespani noči (že spet). Danes si grem pa celo jaz skuhat kavo, tisto iz vrečke s toplo vodo, ker sem tako zaspana.
Lex, kaj si si pa sebi kupila za nagrado?

HD, ko je bila moja starejša hči kot polno dojen otrok zaprta tudi po 9, 11 dni sem preizkusila prav vse. Ampak vse: od a do ž. Potem mi je pa ena starejša babca povedala, da naj v 1 dcl vode skuham dve žlici janeža, močno sladkam. Sara je to spila in čez nekaj časa brez vsakakršneha napora samo prdnila (pardon) in iz nje se je akr ulilo neskončno morje blata. Ta recept sem zaupala že mnogim in vse so ga pohvalile. Mogoče bi morala ti kot odrasla oseba spiti dvojno dozo. Poskusi, nič te ne stane, mogoče samo kakšno kilo kakca manj user posted image .

Takole, lex, kaj boš pa danes počela, ko se nimaš kaj za učit?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.3.2008 7:44:35   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Lex, kaj si si pa sebi kupila za nagrado? NIČ greva jutri zvečer na koncert našega Big Banda, ki ima vsako leto velikonočni koncertuser posted image , potem pa žurat, mi je že to dovolj, ker nisva bila zunaj že celo večnost.

Takole, lex, kaj boš pa danes počela, ko se nimaš kaj za učit? Zdaj morem pa bajto v red spravit, ker je bila zelo na stranskem tiru, pa cote morem speglat, ker Aleks nima več kaj za gor dat (smo sproti peglaliuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.3.2008 7:51:35   
neboglasnica
Tudi v redu. Uživaj v pospravljanju, javi se kaj na RR in jutri zvečer si daj duška na koncertu. Še enkrat čestitam k uspehu!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.3.2008 8:26:33   
neboglasnica
A meni računalnik nagaja, ali res ni nobene za klepetat? Nič, grem pa potico pečt.

Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.3.2008 8:28:34   
lex
jaz jo bom tud pekla. A imaš kak fajn recept za testo?

Neposredna povezava do sporočila: 2140
   Julijke II. - 2008
21.3.2008 8:31:34   
dzanika
Ja lex, tudi jaz ti čestitam za opravljen izpit!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Zdaj pa kar uživaj in se odpočij od vseh teh neprespanih nočeh. user posted image   Hm, pa hvala za zajtrk. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.3.2008 8:42:44   
lex
še nekaj: a rabi katera te male obešalnike? Jaz jih imam ful veliko, pa jih ne rabim, če ne jih vržem vstran.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.3.2008 8:48:19   
Juno
lex - ČESTITAM!!!! Ti pa res nisi od muh. Sedaj, ko imaš eno veliko skrb manj, se boš lahko še bolj posvečala svojima malima angelčkoma, tistemu v trebuhu, atiju in seveda sebi. Pa uživajta jutri na koncertu!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.3.2008 8:48:42   
neboglasnica
lex, poskušala ti bom prilepiti moj recept.

RECEPT ZA OREHOVO POTICO          

TESTO: -         500 g bele moke -         40 g kvasa -         100 g masla ali margarine -         80 g sladkorja -         3 rumenjaki -         2,5 dcl mleka -         Malo ruma in limonine lupinice -         1 žlička soli -         Vanilin sladkor   V mlačnem mleku razpustim kvas. V skledi umešam rumenjake, vanilin sladkor, sladkor, rum, limonino lupinico in sol. V večjo skledo (kjer bo testo vzhajalo) stresem moko (lahko jo preseješ, ampak jaz jo ne). Moki dodam mlačno mleko s kvasom, umešane rumenjake in maslo. Mešam z mikserjem, dokler ne postane testo gladko, prožno in ne pretrdo. Testo še ročno pregnetem, da se mi neha lepiti na prste. Oblikujem ga v kepo, potresem z moko in ga pustim počivati, dokler ne podvoji velikosti. Nato ga ponovno pregnetem in ga na pomokanem prtu razvaljam. Namažem z nadevom, zvijem in položim v namaščen pekač, model. Prebodem jo z vilicami, da spustim ven zrak in jo pokrijem s prtičem. Po 30 – 45 minutah jo na tanko namažem ali z mlekom ali z jajcem (pazi, da ne prekriješ luknjic). Nato jo potisnem v ogreto pečico za slabo uro pri 190 C. Malce naj se ohladi, nato jo zvrni na desko, pokrij s prtičem in po želji skorjo namaži z maslom.    

NADEV: -         400 g orehov -         100 g sladkorja -         100 g medu -         1 dcl mleka ali sladke smetane (jaz dam kar celo) -         2 jajci -         vanilin sladkor -         mleti cimet -         limonina lupina -         rum -         čokolada v prahu   V mlačnem mleku razpustim med. Posebej umešam jajci in sladkor, da se spenita. Dodam vanilin, rum, cimet, limonino lupinico, orehe in čokolado. Vse prelijem z medenim mlekom ali smetano ter premešam. Namažem razvaljano testo.     Voila!     Dober tek vam želim,                                

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 21.3.2008 8:49:05 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.3.2008 9:20:24   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

a bi katera vedela mogoce...sem si kupila modelex proti hemeroidom, pa pise da ni za nosecnice...s cim pr vragu se pa naj pol namazem!!! na blato ne grem po 4 dni, ko grem ni vredno omembe, pritiskam kot nora.(pa sem danes pila kefir-menda pomaga, pa pol cez pomarancni sok, da bi ja naredlo zmedo..pa se pol litra donata...nic!!- bom mogla probat se suhe slive in zitarice)..se sreca se ni kaj poknilo, zaenkrat mi deluje sam kot nekak zacetek hemeroidov...

a magnezij piješ-npr. magnesoluser posted image ? ker to ponavad pomaga...

Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.3.2008 9:21:17   
Anonimen
glugluglu, jaz pa imam komisijo 29.3. naprej. ne vem kaj bo, tudi jaz sem slišala da komplicirajo.
drugač pa glede vagisan vaginalet-res so najbolj naravne, ko sem jih jaz enkrat imeli, so mi pomagale le za kratek čas, ampak so vsaj naravne, sploh zdaj v nosečnosti. meni je sicer G predpisal Canasten in sem do zdaj potrebovala samo eno, ker je zdaj OK.
Buscopan je predpisal tudi meni, in sicer 3x na dan, zaradi bolečin v sp.delu trebuha, včasih otrdevanja le-tega, zdraven pa tudi tablete Magnesol, ki sem si jih ravno včeraj kupila še eno škatlico. Meni niso dali nobenega recepta?? A to ti lahko da G? Dobiš bel recept in potem je za pol cenejše al kako? Drugač stane pa 4 eur ena škatlica.
Lep petekkkkk vsem, pikica

Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.3.2008 9:32:48   
Anonimen
Jaz pa včeraj začutila prve brcike user posted image !!! Jupiiii, končno user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.3.2008 9:35:28   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.3.2008 9:45:49   
Juno
pikica**, hura za brcike! A ni to fajn občutek! Meni je tako lepo, ko me mali boža ali brca, kar raznežim se.

lex, ti je kaj dolgčas sedaj, ko nisi pod stresom?

Aja, v album sem dala slikco svojega trebuščka v 24. tednu. Pospešeno raste. Kako različni so nosečniški trebuščki. Tinky na primer bi lahko reklamo za kopalke delala, tolk je suha, ene smo pa že tolk trebušaste user posted image . Edino kar je važno je, da so mali zdravi in da pridno rastejo.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.3.2008 9:59:19   
nima

Z žarkom luninega krajca zajček barva zlata jajca.Zlata jajca so čarobna, tudi če so čisto drobna. 
Sem majhen zajček s polno košaro dobrot in potujem naokrog.
Tudi vas obiščem, tiho pozvonim in vam vesele velikonočne praznike zaželim!
 Na vrtu cvet, na veji ptica, na mizi praznična potica!
Pomlad ne zamuja-veselo poje aleluja.
Naj šunke, pirhov bo obilo-to moje velikonočno je voščilo...
 LEPE VELIKONOČNE PRAZNIKE JULIJKE VAM ŽELIM NIMA IN MOJA DVA SONČKA user posted image  

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?