|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 10:29:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
Sem vam ze omenila, da je moj hanibani predhodno noc ful kuhal in mel ful visoko vrocino. No, in vceraj sva se jo seveda trudla znizat in nama rata za kako urco, pol se pa spet vrne, pol jo spet zbijeva, cez urco se spet vrne intakonaprej do nekje pred 22. uro zvecer, ko moj mozek sploh ni vec mogel dihat!? ga popokam v avto in v klinicnega na urgenco, kjer so ga takoj dali na kisikovo bombo, da je vsaj malo k sebi prisel (sploh govorit ni mogel, ker ni mogel dihat - se je ze dusil(!!), sem mogla jaz govorit in se menit z zdravnico), slikat pljuca in pregled krvi. Je dobil pumpico za prvo pomoc cez noc, danes pa mora it k osebnemu zdravniku, da mu da napotnico za specialista za pljuca, ker baje da ma astmo al bronhitis, al kaj jaz vem!? je vceraj dozivel tak res hud napad!

Seveda sva na rentgenske slike in na izvide krvi cakala zelo dolgo, ampak bi cakala se 3 dni, samo da moj dragi diha tko kot se za gre! Je prav grozno gledat cloveka, ki ga ljubis v takem stanju in sele takrat se dejansko zaves kako minljivo je vse skupaj. Mi je slo po glavi samo to, da ga ne zelim izgubiti!

Prisla sva domov ob 2 zjutraj. Dihal je ze bolje, saturacija v pljucih je se vedno slaba, a ima pumpico in se da zdrzat. Sedaj sem ga pustila doma samega (sem mogla v sluzbo prituser posted image ), s skuhano piscancjo juho, narezanim sadjem in lekadoli za vrocino. Cakam samo da pridem domov, da ga peljem k specialistu.


Ojej, narava user posted image  user posted image user posted image user posted image
Vem, kako je to hudo - moj user posted image  ima zelo podobne težave in je resnično kriza, kadar ga zagrabi user posted image user posted image
Stiskam pestke za tvojega dragega user posted image user posted image user posted image  Me je čisto pretreslo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
tako naporne noči kot danes pa v 8 mesecih še nisem doživela. Na wc vsako uro in pol, prste na roki mam tolk zatečene da ne morem nardit pesti,noge me pečejo za umret in grem zdle naravnost G. poklicat. Povrh vsega pa še kiham kot zmešana.


Pa dobro opravi, s temile zadevami se ni za hecat user posted image user posted image user posted image
 
No, jaz sem na zavarovalnici izvedela, da vandalizem na parkirišču ni krit iz kombinacije, ampak gre iz polnega kaska. Sicer ni odbitne franšize, je pa polomija, ker "padeš" kar nekaj premijskih razredov in je naslednje leto kasko krepko dražji user posted image user posted image user posted image user posted image  Mater, tele kuuser posted image eve zavarovalnice se znajo vedno obrniti v svoj plus user posted image  Potem pa še vidiš, kako na škodnem oddelku obe kuri ob 8:45 kofetkata in debatirata o preživljanju prvomajskih praznikov. In to pred strankami! Mene bi bilo sram javno razkazovati, da v službi samo "jajca guncam" user posted image  Čisto na "izi" user posted image
 
Grem zdaj do konca pospravit kramo iz otroške sobe.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 10:34:38   
jana81
a veste kaj je najbolj žalostno user posted image , da ima moja G. danes uradne ure do 13.30, pa kličem že več kot pol ure in se mi nihče ne oglasi, samo tajnica z sporočilom kdaj imajo delovni čas.
 
in pol naj bi se zdravniki zavzemali za paciente...halooooo?

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 10:56:08   
barbaw
Aurea likanja nimam, ker vse pridno takoj zložim iz sušilca user posted image , po knjigo pa bi se morala "daleč" peljat, pa tja ne smem, ker v bližini delam. Imam milion izgovorov. user posted image  Se se kar pred TV sprvla, potem pa grem delat umetnine za otroško sobico, da jih bom na omare nalepila.

Edinaos tolaži se, da ne boš rabila tolikokrat na WC, zgaga te ne bo mučila, nič te en bo tiščalo in brcalo,  utrujena pa boš isto. user posted image  Ali pa tudi ne. Nihče ne more napovedat kako bo.

Čmrlika sicer je to rsnica kar si napisala, ampak vsaka stvar ima dobro in slabo stran. Biti sam na stara leta pa tudi ni luštno. Nimaš se česa veseliti, ... Tako pa naša prababica živi s ciljem, da bo dočakala vnukinjo, potem pa si spet novega postavi. Tako dela že nekaj let.

jana ti kar vztrajaj in kliči. Mogoče imajo malico.

Špelin@ o kofetkanju na delovnem mestu in žvečenju čigumijev, na katere sem alergična pa raje ne bi. Me to tako razkači, da bi kar .... Eni so plačani zato, da gredo v službo počivat, eni pa garamo (smo garali) kot živina.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:11:33   
Čmrlika
Čmrlika sicer je to rsnica kar si napisala, ampak vsaka stvar ima dobro in slabo stran. Biti sam na stara leta pa tudi ni luštno. Nimaš se česa veseliti, ... Tako pa naša prababica živi s ciljem, da bo dočakala vnukinjo, potem pa si spet novega postavi. Tako dela že nekaj let.


user posted image user posted image user posted image user posted image  A mene SNP daje al si se ti kaj zamotla?

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:15:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a veste kaj je najbolj žalostno user posted image , da ima moja G. danes uradne ure do 13.30, pa kličem že več kot pol ure in se mi nihče ne oglasi, samo tajnica z sporočilom kdaj imajo delovni čas.
 
in pol naj bi se zdravniki zavzemali za paciente...halooooo?


Jana: jaz ti svetujem, da greš kar tja, saj te morajo vzeti, ali kaj boš morala čakati do ponedeljka?? Sam ti imaš tudi neko smotano G kot jazuser posted image Ti kar poskrbi za vajuuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:15:31   
barbaw
To je bil moj komentar na pravljico brez princa. user posted image  Sem že mislila, da sem kaj zafurala, ampak se meni zdi da nisem.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:17:56   
barbaw
edinaos jaz imam tako G, da mi je rekla, da če nje ni tam, da me bo že nekdo drug pogledal, če je kaj nujnega. Sploh nič ne komplicira. Res je tale naš svet pisan. Koliko pomanjkanja razumevanja je v ljudeh! Še manj pa razumem kako lahko ljdje delajo v takem poklicu, če ne zavzemajo za zdravje nosečnic in user posted image . Ma ne morem verjet, da je toliko G tako ...

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:20:32   
Naty*
Jutro mamice to be user posted image ! Danes mam zelo produktiven dan, zato bom na hitro pokomentirala po spominu. Sicer sem imela spet zelo neprespano noč, že zaradi obiskov wc-ja, pol so se pa še te user posted image  mački skoz drli po ulici, ker se očitno gonijo. In pol moja user posted image  ne spi, kar pomeni, da tud js ne spimuser posted image user posted image . No kakorkoli že, oprala sem že dva stroja tistih luštkanih majhnih cunc user posted image , včeri sm zlikala tetra in povijalne plenice in jih zložila v previjalno, zdele me pa čaka še krtačenje user posted image , sesanje in neki malenkosti. Sicer zdej načeloma sesa moj user posted image , ampak je revček včeri delal popoldne do 2. ponoči!!!!, danes zjutraj pa vstal ob petih in šel naprej delat. Za popuser posted image ...

Sm vidla, da ste se pogovarjale o delitvi odpustnic...ja če zdržimo do aprila, bomo res ene redkih, ki niso začele že 2 meseca prej user posted image .

Sm se pa zadnjič na MŠ spomnila na tebe Skye. En oči je vprašal, kako ravnati z dvojčki, ki se ponavadi rodijo kot nedonošenčki. In je rekla babica (sicer res ženska na mestu, ki je zelo dobro vse povedala), da je zelo občutljiva na ta vprašanja, ker ugotavljajo, da se dvojčki rojevajo prej šele zadnja leta. Je rekla, da dokler so mamice z večplodno nosečnostjo v 28. tednu sprejeli v P in so tam samo ležale, so se vsi dvojčki rodili max. dva tedna prehitro, eni mamici s trojčki pa so mogli porod celo sprožit dva dni po roku. Kar pomeni, da bi se te mamice morale zavedati, da kavč pomaga, da ne rodiš prehitro user posted image . Torej Skye in filipinka (ki je ni več na majčice) počivat je treba!!!!!!!!!

Estrella* super za lamele, boš vidla, kolk je šele fajn, ko maš končno montirane user posted image .

narava grozno, kaj morte vi trije s Pobcem in tvojim user posted image  doživljat, pa glih zdej user posted image . Upam, da se hitro pozdravi user posted image user posted image .

špelin@ groza za avto, ljudje so pa res nesramniuser posted image . Zavarovalnice pa zmeri nardijo tko, da je za njih dobrouser posted image . No lepo pa vsaj to, da si dobila šivalni stroj user posted image .

Sončnica Sandra*** hvalabogu, da sta vidva z user posted image  vredu. Sicer verjamem, da si jezna zaradi avta, ampak je to še vseeno nič v primerjavi s tem, kaj bi se lahko zgodilo. Tko da samo pomisli, da še dobro, da se je tako izteklo user posted image .

jana upam, da boš kmalu dobila G, ker mislim, da res ni dobro, da v prste tako zatekaš.

aurora midva sva tud dobila račko zraven previjalne user posted image . Eh sej poslikat še nisem uspela. Kr ena opravila si skoz delam.

kasso madonca pa od kje jemlješ energijo user posted image .

katy82 mislim, da se bo moj user posted image  še vedno zbujal z musko na gsm-ju, ampak ker se že zdej takoj zbudi in vstane, mislim, da tud takrat ne bo problema.

Anitka midva sva ugotovila, da mava okna, ki noro tesnijo, tko da se pridružujem klubu uporabnikov razvlažilca user posted image .

Naja3 moj user posted image  ma tud dneve, ko je ful aktiven in me že vse boli od kobacanja in brc, kak dan pa malo pokolca in se parkrat prestavi, to je pa tud vse. Zdele je že tud dva dni bolj umirjen kot prej, kar je pa normalno. Men je moj G zabičal, da glavno, da ga čutim vsak dan, neki v smislu Pušenjakovega odgovora.

No tkole, sej navsezadnje sm pa celo kr neki naklofalauser posted image ...zdej grem pa res pospravljat.


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:39:06   
hijenca
Halo souser posted image !

Ravnokar sem prebrala vse vaše poste in sem ugotovila, da nobena prav ne spi. Jaz sedaj že tri tedne spim največ po dve do tri ure na noč in me zanima, kako dolgo je naše telo sposobno, da normalno funkcionira, zraven tega se pripravlja na rojstvo. Meni se zdi nenormalno, da še sploh lahko funkcioniramo. Zraven hodimo v službo, doma vse postorimo, nekatere imate še otroke. user posted image user posted image user posted image  za vse nas.

Potem pa imam eno vprašanje. Enkrat ste že pisale o tem, ampak ne najdem več. Kakšne kremice, olja boste nabavile? Katero znamko? Ker tega je na trgu toliko, da se nikakor ne morem odločit, kaj nabavit. Prosim, prosim, za pomoč!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:43:09   
kodrana
aurora sem vesela, da ti parfum diši.
pa user posted image za tvojega user posted image . moj je priden in mi pomaga, samo vse pa ne bi sam naredil. sem ga že luštala,da se nauči na pralnem stroju gumbe vrtet, pa ni nekaj zainteresiranuser posted image .

narava žal mi je za tvojega user posted image . bogi revež. pa ti se mi smliš. že tako malo spiš in si utrujena. no, le fajn izkoristita praznike. lepo počivajte.



kasso res si produktivna.user posted image od kje vsa energija in moč?

špelin res se znajdejo tele zavarovalnice. mastno plačaš, potem pa še vidiš, da je vedno nek hakelc. žal mi je,da ste morala že nov avto dat popravljat. user posted image človek  res nima mira, kajne?

jana kliči, ja. tole zatekanje res ni fino. kaj pa pritisk, si si kaj merila?

Naty user posted image za oprane cotice. mene to še čaka. čakam na previjalno, če jo bom dobila. od strica žena, mi jo je obljubila, vendra še ni nič na vidiku..

Sončnica Sandra sme šele sedaj videla za nesrečo.. user posted image . samo da sta z bebico ok.











_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:46:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw







**** državljanstvo boš verjetno obdržala a ne? To pa nisem vedla, da se lahko izpišeš iz davčnega registra ali pa kaj podobnega. Sicer pa je logično, da če ne živiš v SLo in plačuješ davke tam, da se to nekako zgliha in da te ne vodijo pri nas pa še tam.



Evo točno zato se gre... Vseeno hvala za trud obema tudi darmar... sem že kar nekaj informacij pridobila..in sedaj kot pravim bom čez vikend jaz začela izpolnjevat te obrazce.. Ne vem res zakaj je treba tok enih papirjev izpolnit...?


Čmrlika: Le glej, da boš prej odpustnico od Špeline dobila...user posted image user posted image  Pozanimaj se kdaj moraš papirje oddat, da ti jo izda - odpustnico... Ker tuki v Sloveniji moraš za vsako stvar izpolnit goro papirjev...user posted image
Drugače pa vidim, da se ti full dela... Daj mi povej od kje ti tok energije?

Narava: InshAllah, da se vse poštima... dovim tudi za tebe in tvojega dragega.
Imam pa kar nekaj izkušenj z astmo in bronhitisi tako da ti povem da ni mačji kašelj... se mora res paziti in poročaj nam kaj bo povedal pulmolog- saj gre k pulmologu ne?

Aurora: priden ta tvoj možek, tak kot mora bit.. user posted image

Jana: takoj G poklicat...jaz sem v prvi nosečnosti sicer full zatekala, ampak tole kar opisuješ ti je pa čist preveč... mislim da bi bilo dobro celo da te pošlje kar v P na kake preiskave...
Kasso: Tudi tebi isto vprašanje od kje ti tok energije?? A se to kje kupi al celo zastonj dobi?user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 11:53:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a veste kaj je najbolj žalostno user posted image , da ima moja G. danes uradne ure do 13.30, pa kličem že več kot pol ure in se mi nihče ne oglasi, samo tajnica z sporočilom kdaj imajo delovni čas.
 
in pol naj bi se zdravniki zavzemali za paciente...halooooo?


Jana: Jaz bi poklicala kar v P za nasvet... saj imate v Celju verjetno tud kako ambulanto za nosečnice , kjer dobiš info ali pa te pregledajo?!

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:03:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca



Potem pa imam eno vprašanje. Enkrat ste že pisale o tem, ampak ne najdem več. Kakšne kremice, olja boste nabavile? Katero znamko? Ker tega je na trgu toliko, da se nikakor ne morem odločit, kaj nabavit. Prosim, prosim, za pomoč!!
 

Jaz Bubchen. Uporabljam že pri tamali. V bistvu čist pri novorojenčku ki se še ne kopa v banjici, sem in bom ponovno uporabljala samo trdo milo panaten in pa mandeljevo olje iz lekarne za gubice ter hladilno mazilo iz lekarne za ritko...
Potem ko se začne kopat pa Bubchen šampon in pa kopel tista od sivke za lahko noč, naredi tako mehko kožico, da ne rabiš nič mazat...
Za ven pa sedaj pozimi imam od Bubchna kremo za obraz za veter in mraz, poleti pa vedno uporabljam kar tisto za na sonce tud od Bubchna...

Od Bubchna pa sem sprobala še olje za masažo trebuščka ob krčih - fina zadeva. In pa kremo za ritko ki je tudi fajn vendar ima moja preveč občutljivo kožo zato sem še vedno kar na lekarniškem hladilnem mazilu in praški pasti...

Evo...podrobno da bolj podrobno že ne more bit....he,heuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:05:21   
Anonimen
o.k. samogovori....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:09:18   
barbaw
**** toliko papirjev moraš izpolniti, zato da se vse skupaj zavleče, ker se jim ne da delat (nekaterim), da moraš hoditi najmanj 3-krat tja, ker so ti kaj pozabili dati, ...
Moja soseda je kupovala stanovanje in je hotela plačati davek, pa so jo naročili čez 14 dni. Državi je ponujala denar oni pa takole. Svašta. Dokler pa ti nimaš vseh davkov poštimanih pa nič ne moreš naredit.
Najbolj glupo od vsega pa mi je to, da greš nekam po obrazce, pa ti pozabijo dati vse obrazce in te šetajo naokrog. Tudi to se nam je zgodilo. Zato pa sem tako srečna, če sem dobro informirana, da ne rabim letat naokrog in iskat še manjkajoče papirje. Me je tajnica na vpisu v vrtcu prav pohvalila, ker sem imela od A do Ž vse pripravljeno. Je pa tako, da smo dobili list na katerem je pisalo kaj vse je treba imeti, ampak to enim ni zadostovalo. Včasih je tudi user posted image , če imajo kaj zakomplicirano napisano, potem pa se moraš znajt.

Energijo sem pa jaz imela februarja, pa mi je Estrella dala nasvet, da naj počakam, da mine. user posted image  Estrella zdaj pa hitro nasvet kako naj jo nazaj dobim. Sicer je padel tudi nasvet, da naj sedim in čakam da pride sama nazaj. Saj sploh ni problem motivacija, ampak to, da enostavno hitro omagam. Me pika začne tako brcat in pritisk navzdol, trebuh mi začne otrdevat, da imam po max. 1 uri vsega dovolj. Zakaj se pikica ne zgleduje po velikem bratu? Takrat sem lahko cel dan delala brez problema. Včeraj pa so me začimbe v taščinem kosilu tako zdelale, da me še danes želodec boli, pa tišči v žlički. Da zgage ne omenjam. Me še po sladoledu peče. user posted image  Moram trkat, zatekanja še ni na spregled.



_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:12:27   
MARTINA25
OJLA MAJČICE!!!

Joooj NARAVA upam da se tvoj hanibani čimprej pocajta!!!Verjamem, da je bilo grozno ob dveh ponoči sedet na urgenci....sem že parkrat doživela-ni hujšga!!!

NATY tvoja zgodbica me je spomnila na mojga dobermančka...njemu se je tud čist snel ko je slišal/videl/zavohal tuje mačke...po drugi strani pa sta z domačim mačkom jedla skupi iz ene skledeuser posted image

Mi imamo pa še 70 dni do koncauser posted image ...počasi capljam za vami!!!!Jst sem danes malo bolje-vsaj vročine nimam več, pa grlo je tud nehalo bolet....počutim pa se še zmeri kot kup nesreče;še dobro da naša lumpa veselo razgraja!!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:13:22   
hijenca
**** najlepša hvala za tako podrobno razlago. Mislim, da bom jaz tudi vse to nabavla, sem si že nagledala, ampak raje sem še malo povprašala, ker nekatere pač imate že izkušnje, jaz pa sem pri tem pravi začetnik. Še enkrat hvala!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:14:29   
Naty*
Evo mene spet... sm posesala, vmes razmišljala par stvari in sm zdej pršla pojamrat na forum user posted image .

Sej če se kateri ne da brat, ne rabte, sam morm dat tole ven iz sebe. No skratka velikokrat je že tekla debata o tem, koliko si vreden za delodajalca, ko si v bolniški ane? Js sm danes spet dobila potrditev, da čisto nič. Bom probala sam na hitro razložit zakaj. Če si je slučajno katera zapomnila, sem js na začetku, ko bi mogla bit že v bolniški še dva meseca hodila v službo, kar pomeni, da sem na dan naredila 220 km. Bruhala sem med vožnjo, med delom, bla sem brez energije in totalno neupoštevala mojega G in zdravnico, ki sta trobila naj bom doma. No kljub vsemu tud to ni blo dovolj in ko sem končno ostala doma in šla enkrat uredit stvari, ki jih moja namestnica ni mogla, je šefica pokazala, da bi blo bolš, če sploh ne bi prišla. Ful je bla nesramna do mene in v navalu nosečniških hormonov sem ji v joku povedala, da nisem pričakovala tega od ženske, ki je tudi sama mama in da bi si lahko predstavljala, koliko tvegam z vsako vožnjo. No verjetno ne rabim razlagat, da sem potem celih 110 km do doma prejokala, pa še cel dan. Včeri sem se odločila, da ji napišem mail, da sem se ji zahvalila za solidarnostno pomoč in ji razložila, kako je kej z mano in malim. Napisala sem tko lepo, spoštljivo in prijazno, ker je bla to le ženska s katero sva se pred nosečnostjo zelo dobro ujele. In danes hladen tuš... hvala za sporočilo, vesela, da je vse vredu in lepe praznikeuser posted image . Sej nisem pričakovala, da bo skakala od veselja, ker sem ji pisala, ampak po vsem kar sem naredila za to službo, se mi zdi, da si zaslužim vsaj kak komentar na vse skupaj. Vsaj tri stavke, a sm čudna? In pol se sprašujem, kaj mi je lahko ta ženska tolk zamerila? To da sem se preselila in zanosila ter si uredila življenje? To, da mi je otrok pred službo? Kaj????? Sej ne da sem prizadeta...mogoče samo razočarana, ampak res sem bila zadovoljna s službo, zdej si pa ne predstavljam, da bi mogla it nazaj delat  user posted image ...

Sej ne vem zakaj sem mogla to napisat, ampak mogoče ma katera kako pametno obrazložitev...kaj je narobe z ljudmi, da so tolk nečloveški?

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:29:24   
hijenca
Naty tako ti bom povedala. Če preveč daješ, nažalost nisi nič več vreden. To ti lahko iz svojih izkušenj povem. Meni je moja G od prvega pregleda govorila, da naj grem v bolniško, ker sem pač zaposlena v vrtcu. Pa je nisem upoštevala, pa sem do 14 dni nazaj hodla v službo, prometna nesreča me je sedaj "prisilno" spravila v bolniško. Pa zakaj? Ker pač upam, da me bo služba po porodniški še čakala. In na zadnjem pogovoru z ravnateljem, mi ravnatelj reče, da je vse v božjih rokah, če me bodo vzeli nazaj. Poznam pa dobro dva primera, kjer je po vsaki porodniški punca ostala brez službe. Nečloveško! Ampak resnično.
Ampak dejstvo je, da smo na žalost nadomestljivi, pa če še toliko dajemo.

Mogoče nisi želela ravno to slišat, ampak rada bi ti povedala, da se ne dogaja samo tebi, ampak tudi drugim, ki spoznajo, da so nekateri ljudje brezsrčni.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:30:55   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
In pol se sprašujem, kaj mi je lahko ta ženska tolk zamerila? To da sem se preselila in zanosila ter si uredila življenje? To, da mi je otrok pred službo? Kaj?????


ti povem jaz svojo zgodbo: pred poroko sem dobre 3 leta zivela v studentskem domu, kjer smo bile tri cimre, ki smo se odlicno zastopile! z eno izmed njih sva vzpostavili tisti res globoki odnos, kar pomeni, da sva v primerih res hude tezave ena drugi jokale tudi ob treh zjutraj, vedele vse ena o drugi, skoraj sva si ze stavke koncevali. dopolnjevali sva se v nulo. no in potem jaz povem, da se bom porocila (sicer se je to tak vedlo, vendar nisem imela tocnega datuma, samo okviren), se njen odnos zacne pocasi hladit. ok, se mi je zdelo da je kar pod stresom (je ravno mela zagovor diplome) in ji nisem zelela tezit, tako da sem se sama pripravljala (in hkrati tudi zelo veselila) moje poroke. nakar tudi uradno povabim prijatelje na poroko, in seveda pricakujem od mojih dveh cimer (se posebej od te, s katero sva bili RES nerazdruzljivi), da bodo ob meni pri tako pomembnem dogodku. A glej ga zlomka! Ta cimra, s katero sva se res dobro zastopili je rekla, da je takrat zal rezervirala dopust na morju! Da ne govorim o tem, da sem se porocila konec julija, za datum pa je vedla ze novembra?! Ok, bilo mi je tezko, nje ni blo je bla pa ta druga cimra, moj dan je bil se vedno nepozaben in cudovit - z njo ali brez nje! Od takrat je evo ze skoraj leto dni, od nje pa ne duha ne sluha?!

torej, z nekom ZIVIS tri leta, delis vse in na koncu enostavno mrkne??

na zacetku sem se se trudila iskati razloge, sedaj pa mi je vseeno in mi jo je kar malo zal. Jaz ji svoje srece nisem nikoli naprej metala, ce pa se sama ne zna soociti s tem da je samska, ji ne morem pomagat.
Prisla sem do zakljucka, da obstajajo ljudje, ki za svojo sreco potrebujejo druge ljudi in za njihovo nesreco so ravno tako krivi drugi ljudje..
imam sedaj drugacne prioritete in cilje v zivljenju. Imam super moza, sluzbo ki jo imam rada in Pobca na poti..ce pa nekdo ne zeli biti del tega, tudi prav.

evo spet ena kaca user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:37:25   
Anonimen
Naty: tebi je vsaj odgovorila...
Jaz sem ko sem pustila službo za katero sem kako bi se reklo živela in mi je bila na prvem mestu,vedno pred mojim otrokom ali družino.... nisem dobila niti hvala. Kot da me nikoli ni bilo...

Ne vem pa kako boš po zaključku nosečnosti šla nazaj na to delovno mesto,ko pa imajo tak odnos? Drugače pa ženske kot šefi so veliko manj razumevajoče za nosečnost in vse kar paše zraven kot moški šefi... vem iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:38:03   
Naty*
hijenca sej ni, da kaj ne bi hotla slišat. Žalostno je že to, da delam v ustanovi, kjer bi mogle bit take stvari še najmanj mogoče, ker že tkointko vidimo, kaj se dogaja v delovnih razmerjih. Sej tud vem, da ima že na temle forumu veliko žensk probleme z delodajalci odkar so na bolniški, ampak me vedno znova take stvari šokirajo...

Sploh glede na dejstvo, da sva obe s šefico vedele, da dobro delam svoje delo. Delala sem z veseljem in če ne bi bla situacija taka, bi še vedno. In glede na to, da si za nedoločen čas, si nekak predstavljaš, da je to res začasen izostanek in da bo vse ostalo tko, kot pred bolniško.

Js sm že itak med delom vidla, da bi bla primerna za delo v kakem sindikatu al pa v izključno kadrovskem delu (to mi je enkrat celo šefica rekla) user posted image . Ker sem se zmerom zavzela za delavke pri nas. Ma ne vem...js sm bla vedno mnenja, da ne rabmo bit v službi eden drugmu samo nadrejeni in podrejeni, al pa nekdo s katerim komentiraš izključno samo službene stvari. Hudiča, sej smo pa ja ljudje, a je tolk težko na nekoga gledat kot sočloveka??? Ampak bolj ko se trudiš bit dober, slabši so do tebe...

Eh sej ne bom več jokcala no user posted image ... Kot sm že rekla, sm sam hotla dat to iz sebe...

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:45:11   
hijenca
Naty saj tudi jaz se sedaj ne sekiram, kaj bo drugo leto, če ne bo službe tu, kjer sem zdaj, bo pa služba kje drugje. Zdaj imamo druge težave, zdaj se moramo pripravit na najtežjo nalogo v našem življenju, se veselit user posted image , vse drugo bomo že potem porihtale.

Jaz še vozička nisem nabavla in predstavlja sedaj to veliko nalogo in skrb za meneuser posted image user posted image !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 12:45:43   
Naty*
Punce hvala za odgovore, sej človek res ne pričakuje rešitve, mi je pa vedno lažje, ko vsaj vidim, da mam tu gor ženske, ki razumejo user posted image .

narava to s prijateljico je konec koncev še bolj žalostno. Nekdo s katerim si si tolk blizu, bi moral biti še najbolj vesel zate, potem pa tako... Ampak maš prav, če bi še vedno iskala razloge bi bila kvečjemu še vedno nesrečna. Ti si si uredila življenje, to je glavno. Js mislim, da so prijatelji sicer zelo pomembni, ampak se moramo zavedati, da je družina vedno pomembnejša, prijateljski odnos pa se temu pač prilagodi. Pa to še zdaleč ne pomeni, da je potem kaj slabši, lahko je celo boljši. Res škoda, da tvoja prijateljica tega ni mogla tako sprejeti.

**** nekak tko si napisala kot bi js. Služba na prvem mestu, tud pri meni je bila. In sem prepričana, da ko bom šla tud js ne bom dobila niti zdaleč kak hvala, tko da ti čist verjamem, da se ti je to zgodilo. Po nosečnosti pa ...no naj samo rečem, da mam še dovolj časa, da stvari dobro premislim in se odločim, kako bom stvar izpeljala. Ker ob mojmu majhnemu škratu si ne predstavljam zgubiti treh ur zaradi vožnje, pa še potem preostanka dneva zaradi slabe volje, ker bojo v službi slabi odnosi. Mislim, da je odločitev že padla, sam speljat bo še treba...

< Sporočilo je popravil Naty* -- 21.3.2008 12:46:00 >


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
   RE: Majčice '08 - 3.del
21.3.2008 13:18:35   
Naty*
U vidim, da sm čist zamorila tale pogovor user posted image . No da se hitr popravim, sm zdele mal na aprilčicah firbcala, pa je ena napisala, da je bla na CTG in bo šlo zares, ker kaže popadke pa mal je odprta. In da so jo naročil v ponedeljek, ampak so rekl, da bo verjetno že danes nazaj. Rok ma pa 14. 4.user posted image . No sam mal za intermezzo, da vidmo, kako bo zgledalo drug mesec pri nas user posted image .

Bejbike sej zdele so najpomembnejši naši user posted image , drugo pa naj počaka na življenje po porodniški a velja? user posted image

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.