Naty*
|
Jutro mamice to be ! Danes mam zelo produktiven dan, zato bom na hitro pokomentirala po spominu. Sicer sem imela spet zelo neprespano noč, že zaradi obiskov wc-ja, pol so se pa še te mački skoz drli po ulici, ker se očitno gonijo. In pol moja ne spi, kar pomeni, da tud js ne spim . No kakorkoli že, oprala sem že dva stroja tistih luštkanih majhnih cunc , včeri sm zlikala tetra in povijalne plenice in jih zložila v previjalno, zdele me pa čaka še krtačenje , sesanje in neki malenkosti. Sicer zdej načeloma sesa moj , ampak je revček včeri delal popoldne do 2. ponoči!!!!, danes zjutraj pa vstal ob petih in šel naprej delat. Za pop ... Sm vidla, da ste se pogovarjale o delitvi odpustnic...ja če zdržimo do aprila, bomo res ene redkih, ki niso začele že 2 meseca prej . Sm se pa zadnjič na MŠ spomnila na tebe Skye. En oči je vprašal, kako ravnati z dvojčki, ki se ponavadi rodijo kot nedonošenčki. In je rekla babica (sicer res ženska na mestu, ki je zelo dobro vse povedala), da je zelo občutljiva na ta vprašanja, ker ugotavljajo, da se dvojčki rojevajo prej šele zadnja leta. Je rekla, da dokler so mamice z večplodno nosečnostjo v 28. tednu sprejeli v P in so tam samo ležale, so se vsi dvojčki rodili max. dva tedna prehitro, eni mamici s trojčki pa so mogli porod celo sprožit dva dni po roku. Kar pomeni, da bi se te mamice morale zavedati, da kavč pomaga, da ne rodiš prehitro . Torej Skye in filipinka (ki je ni več na majčice) počivat je treba!!!!!!!!! Estrella* super za lamele, boš vidla, kolk je šele fajn, ko maš končno montirane . narava grozno, kaj morte vi trije s Pobcem in tvojim doživljat, pa glih zdej . Upam, da se hitro pozdravi . špelin@ groza za avto, ljudje so pa res nesramni . Zavarovalnice pa zmeri nardijo tko, da je za njih dobro . No lepo pa vsaj to, da si dobila šivalni stroj . Sončnica Sandra*** hvalabogu, da sta vidva z vredu. Sicer verjamem, da si jezna zaradi avta, ampak je to še vseeno nič v primerjavi s tem, kaj bi se lahko zgodilo. Tko da samo pomisli, da še dobro, da se je tako izteklo . jana upam, da boš kmalu dobila G, ker mislim, da res ni dobro, da v prste tako zatekaš. aurora midva sva tud dobila račko zraven previjalne . Eh sej poslikat še nisem uspela. Kr ena opravila si skoz delam. kasso madonca pa od kje jemlješ energijo . katy82 mislim, da se bo moj še vedno zbujal z musko na gsm-ju, ampak ker se že zdej takoj zbudi in vstane, mislim, da tud takrat ne bo problema. Anitka midva sva ugotovila, da mava okna, ki noro tesnijo, tko da se pridružujem klubu uporabnikov razvlažilca . Naja3 moj ma tud dneve, ko je ful aktiven in me že vse boli od kobacanja in brc, kak dan pa malo pokolca in se parkrat prestavi, to je pa tud vse. Zdele je že tud dva dni bolj umirjen kot prej, kar je pa normalno. Men je moj G zabičal, da glavno, da ga čutim vsak dan, neki v smislu Pušenjakovega odgovora. No tkole, sej navsezadnje sm pa celo kr neki naklofala ...zdej grem pa res pospravljat.