Dajica
|
Bravo Laubica za tvojega sineka, da je zdrav! Drzim pa pesti za malega Marka, da tudi njega kmalu obisce zdravje! Jaz pa ne vem, kaj mi je. Skoz sem po malem zivcna, zalostna, jezna, mogoce ze mal depresivna... Vceraj je Kaja cez cel dan nekaj stokcala, pa se napihovala, teckala... Pomoje me je ze navelicana, ker cim pride moja mami in jo ogovori, se smeji, pogovarja, cim odide ven iz sobe in je sama z mano, spet teckanje in z nicemer jo ne mroem zamotit. Ne petje, govorjenje, igracke, smejanje, , vrtiljak, duda, nosenje po rokah.... Res, skor znorim. Pomoje zacuti mojo zivcnost in je se ona toliko bolj zivcna, pa se skusam obnasati sprosceno, pa se smejati in se pogovarjati z njo, pa ne gre. Ne vem no.... Pa sej ni zmer tko, sej se tud z mano igra, pa smeji, pogovarja, sam vcasih pa ne gre. In imam res obcutek, kot da me ne mara, da hoce biti v druzbi drugih, z mano pa ne. Sej ko to pisem,mi gre kar na jok. Sem jo vceraj drzala v rokah in bi jo najraje celo stresla, pa nadrla, pa sm se zadrzala, jo raje objela in se spomnila na vse bolne otrocke in da imam sreco, da je zdrava, le vcasih malo teckasta. Sej te imam rada, Kaja. Manjka mi kaksen dan zase, da se malo preluftam, sprostim, pa ne dan, kaksne par uric. Pa se danes v casopisu je osmrtnica od prijatelja in me je cist zlomilo, pa ko sem videla sliko, pa se tak lep verz je napisan, tak kot ga ima sonchek v podpisu. Pa se oce od sestrinega moza je umrl...folk kar odhaja..brez slovesa.. Kar jokala bi. Vceraj sem brala naso temo novembrke (ajtak, super za tvoj podpis, kjer so linki do nasih tem!) in sploh nisem vedela, koliko nosecnic je imelo ss. Mi je bilo full hudo, ko sem prebrala, ceprav je bilo to ze lani. A katera ve, kaj je zdej s tisto ur+so? gruska-ko si na srecanju sprasevala, kaj je to zaena mmajaa, ki je vedno prijavljena na nasi temi. Sem videla, da je ona tudi novembrka, vsaj takrat je cvekala z nami, potem je pa kar naenkrat nehala..tko da ce to beres, mmajaa, se javi in kaj napisi, kako je s tabo!!?
|