gruška
|
Oj, prej sem u glavnem celo stran napisala, pa mi ni poslal ... probamo še enkrat ... Ja, dons smo bili v Ikei (midva in Taja)... zjutraj smo šli ob pol devetih od doma (še prej smo dobili telefonski klic, da je prijateljica rodila punčko )... Taja je v avtu zaspala in se zbudila na krožnem pred Ikeo (500 m pred Ikeo), ura je bila pol enajstih, sem jo v garažni hiši kar v avtu podojila, moj je šel ta čas v Ikeo po dva regala, da jih je kar naložil v avto, potem smo šli pa skupaj po "malenkosti" ... Nisem imela vozička s sabo, sem Tajo kar v lupinci dala v nakupovalni voziček in je pridno gledala okrog, po 15 minutah je spet zaspala in se je zbudila ob pol enih, ko smo odhajali iz Ikee ... Spet sem jo podojila in previla kar v avtu in smo šli še do Toysa ... mi zapiska sms in piše Jooly, če sem še v Ikei... jo kličem, ker sem mislila, da kaj rabi, pa pravi, da bi ona šla na kofe, ker je tudi v Ikei ... mislm ... BILO KUDA JOOLY SVUDA U glavnem v izvidnico za previjalnico nisem šla, mogoče Jooly kaj ve, kako imajo urejeno... smo pa kar nekaj stvari nabavili - kot sem rekla, dva regala (eden za v Tajino sobo, drugi za "računalniško sobo"), Antilop stolček, nekaj vazic, čajnih svečk, košarice, eno lučko, pa za Martito in Manco, pa za otroke ene malenkosti .... itak ne moreš nehat ko si tam, tko kot je Martita rekla, si kar v transu ... ... Mi drugač kar letamo skoz okol in smo bili s Tajo čez vikend na Krvavcu, že ko je imela mesec in pol.... (mi je en izlet v Ikeo mala malca ) Ajtak - zraven tekočih stopnic je lift ... že iz garaže ... Mi imamo 7 kapljic AD3 ... Od Mance mož - bravo za službo ........ A se res dobimo kar pri Manci v torek? (aja, zdaj berem, da Tintin ne more...) Aha, ja lahko tud v sredo ... Ja, ja, Debeluška, nisem spregledala tvojega nagovora Nicolini ... tudi to štekam ......... No glede razvoja: Taja se že nekaj časa ful dviguje, ko leži na hrbtu dvigne glavo in noge v luft, še malo, pa se bo res usedla ..... obrača se na trebuh in nazaj, vrti se za 360°, vse kar doseže vleče v usta, kravice pase, čeprav je tok firbčna, da se mimogrede prevali na hrbet, ko tok gleda okol... tud nogice že proba pojest... pa ful čeblja in se smeji... Par dni nazaj se je zbudila ob 6ih zjutraj... sem jo slišala, da se nekaj pogovarja in smeji, pa prižgem lučko na nočni omarici in vidim, da je koutr čez celo njeno posteljo raztegnjen... sem mislila, da se krega, ker ji je šel čez glavo... pa jo odgrnem in ugotovim, da leži na trebuhu, obrnjena za 90°, nogice so gledale čez "rešetke" ven, ona pa na komolcih in se ful smeji in krega na dudo ... tok je bla luštna ... Scuba - uživajte na mini počitnicah .......... Potepinka - za Marka, da se čimprej pozdravi ... No ampak, ko smo se peljali tja, me je klicala sestrična, da je njena 13-letna hčerka v bolnici, ker ji je srce "podivjalo" ... Je bila včeraj zvečer na treningu, ker trenira akrobatski rock'n'roll in se je že med ogrevanjem čudno počutila in srce ji je ful hitro bilo... pa se je vsedla in počakala na konec treninga ... ko je prišla domov, sta jo starša peljala k dežurni zdravnici, ki je ugotovila, da ima ful nizek pritisk, pulz pa 240 !!! (normalno je okrog 60) ... so jo takoj naložil v rešilca, jo s sireno odpeljali v Lj. na urgenco, tam sta že čakala dva zdravnika in pet sester in so letal okrog nje in niso vedel kaj se dogaja ... so ji dali v žilo vse živo in je šele po treh urah "ena zadeva prijela", da se je stanje umirilo... kot v filmu, je rekla .... danes je cel dan stanje stabilno ... u glavnem, tamalo čaka UZ srca, neki testi na napor, glede na to, da je športnica, pa če je to, kar zdravnik sumi, da je, bo čez 10 dni operirana .... Upamo, da ne bo kakšnih posledic, ker drugače bi mogla nehat trenirat ... je pa ful dobra in že hodi na svetovna prvenstva in druga tekmovanja po svetu ... Nicolina, a mi lahko prosim na ZS pošlješ Tinov naslov ... (Debeluška, ne se pojest od ) IZVIRNO SPOROČILO: barika kak mir je ko ni Gruške pa Scube, a? ... Scuba, a greva midve rajši na drug forum, tle so sami neolikani piščanci Vanja - JAAAAAAAAAA, frej je še eno mesto .... a bosta hodila? Za vnete učke (preverjeno) pomaga tud mamina jutranja slina (preden si umiješ zobe s slino namažeš otroku učke) ... enim je to sicer , ampak če pomaga, zakaj ne .... No, zdaj sem se pa razpisala tko kot Ninočka ponavadi ... pa sem sigurno še kaj pozabila .... Ja vidim zdaj, da danes pa vam štajerkam dogaja ... mirena, pa to ... Ajd... se slišmo, se beremo, se vidmo ....