miškolinček
|
Živjo punce! Jaz sem že iz pregleda MF. Stanje kolikor toliko zadovoljivo. Je rekla da se dobro drži in primeren svoji starosti, kjub temu da jaz nisem glih zdrava. Vodo imam končno v redu, zgleda da pitje ogromnih količin vode res pomaga. Kri je pa bolj tako, hemoglobina komaj da še dosti , bo treba nekaj ukrenit. A mogoče katera ve, katera hrana vsebuje ogromno železa in da te potem ne napihuje in pa da nisi dežuren na WC??? Končno sem se odločila da bom vprašala za spol-pol pa- ma, nikoli ne uganete, je najino tako noge skupaj držalo da je kr kej. Bolj ga je G. ''žokala'' z UZ, bolj jih ne trmasto tiščal-a skupaj. Je rekla G. ''ta pa že zdaj uveljavlja svojo, ker se noče pokazat''. Joj, kaj me še čaka. Sem bla kar malo užaljena najprej , potem je pa rekla da je še en UZ, kjer lahko pogleda za spol in sicer v 32. tednu. Sem si mislila, da če do takrat ne bom vedla, potem je pa tudi vseeno če sploh ne zvem, takrat bom itak že pri koncu. Tako dolgo sem rabila da se odločim potem pa takole. No ja bomo pa pač malo firbčni do konca . Erin za na seznam: kilce +1 kg, naslednji pregled 18.4., bo očitno še , če sem še kaj pozabila me spomni. Tato in Lana78 dobrodošli , lepo klepetajta, če pa imata čas pa preberita malo za nazaj bosta marsikaj zanimivega izvedeli. Erin, kam boš šla v materinsko šolo, aboš šla na Jesenice ali kam drugam. Sprašujem zato ker boš na Jes. rodila. Prvič sem bila jaz v Šk. Loki, pa mi ni blo glih všeč, sem mi je zdelo da nisem nič novga zvedla, tisto dihanje je bilo pa tudi bolj tako, ko je bilo treba rodit sem itak že vse pozabla. Pa tud v Porodnišnici se mi je zdelo da to čisto drugače prakticirajo kot so me naučili v M. šoli. Zdaj bom šla na Jesenice, ker po moje tam učijo kot tudi tam prakticirajo. Ali pa sploh ne bom šla, partner itak ne rabi potrdila da je bil, ker ga na Jesenicah ne zahtevajo, važno da plačaš prisotnost. Ker že vse razmišljate o materinski šoli, bom jaz malo začela še eno drgo temo. A mogoče katera razmišlja o epiduralni anesteziji?? Mogoče je še malo prezgodaj pa vseeno. Itak moraš prej iti na posvetovanje k anestezistu, takot greš prev Materinsko šolo. Erin, aboš imela epiduralno na Jesenicah, če si že kaj razmišljala. Tuki je zastonj, vsaj pred 2 letom je bila, kako je zdaj ne vem?' Upam da nisem katere prestrašila s tem vprašanjem.
|