Krysia
|
Pozdravljene, so Sem spet malo v zaostanku - včeraj nisem prižigala računalnika, pa sem takoj imela en kup stvari za prebrat - pridne ste, ni kaj Maja T., nič ne zamerim, sem se prav nasmejala in se strinjam, da kompenzirava mojo nelakoto in tvoje praznenje hladilnika . Zadnje 3 dni se trudim redno jest in mi kar uspeva, samo v šoli imam malo problemov s tem - en dolg odmor je ob pol desetih, potem je en 10-minutni ob pol dvanajstih, jaz pa ponavadi delam do dveh in potem sem ob treh doma. Kar pomeni, da od pol desetih do treh nič ne jem ... pa vem, da to ni ok. Bom že nekaj zgruntala, da bom še enkrat vmes jedla kaj konkretnega. Lana78 in Tato, pozdravljeni in čestitke. Pa velik prijetnega čveka z nami ... Sayuri, ob tvoji pripovedi je šlo tudi meni na jok ... smo pač občutljive. Pa kaj moremo, take smo. Pa tud otročki niso vsi isti - jaz sem bila tudi eno tako prestrašeno bitjece kot tvoj Filip. Mi je bilo ful nerodno pred množico ljudi in sem tudi jaz na enem nastopu za starše kar otrpnila ... Pa smo vseeno preživeli ... Škoda pri vas, da niso vzgojiteljice takoj opazile, bi ga verjetno lahko potolažile ... Sonček3: jaz sem do zdaj dala kri enkrat (na začetku - pri 8 t) pa pred MF jo bom še enkrat - sredi aprila. Urin mi pa vsakič kontrolirajo ... PA za toxo so me zdaj še enkrat poslali, ker sem bila neg. Joj, bambi14, samo, da je vse ok. Si se verjetno pošteno prestrašila, a ne? Brez takih navšečnosti in težav za naprej, velja? Pa to velja za vse, ne sam za bambi! Aja, še glede materinske šole sem hotla napisat: midva bova šla verjetno junija, mogoče tudi maja, ampak dvomim ... Pri porodu pa mislim, da moj hoče bit (to sva se enkrat pred leti pogovarjala), ga bom še enkrat vprašala, ampak če si pa tega ne želi, ga pa tud ne bom silila ... nima smisla, ker je potem samo vsem v napoto, če ne ve, kaj bi sam s sabo, pa če mu je to odveč, a ne? Ok, grem še kaj naredit (se moram mal pohvalit - sem že ob 8 zjutraj jačka pobarvala), pa upam, da jutri ne bom komu zaželela vesel BOŽIČ, ko imamo tako vreme . No, trenutno sicer pri nas ne pada, imamo pa enih 5 cm snega ... Uživajte, pa vsem lepe praznike, pridne fante/može/partnerje al kakorkoli jih že imenujete in ne preveč zgage izzivat z vso to silno hrano!
|