|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
21.3.2008 8:07:01   
sandra123
Jutro souser posted image , kako ste kaj danes??? Moja noč je totalno neprespana, sem kot mumija danes user posted image , pa sva s princesko malce poležali. Moj user posted image je zaspal na kavču pred tv-jem, prišel v spalnico ob 4-ih zjutraj, začel smrčati, jaz znorela sredi noči in šla spat na kavč, pa potem še ni konec zgodbice...sta še user posted image user posted image nato začela izvajat nogomet, sem komaj zaspala, ko me moj user posted image zbudi in mi reče, da gre v službo in da naj grem spat v spalnico user posted image ...torej bolj nič spanja. Danes imam še kontrolo pri diabetologu, tako, da se bom še kasneje kaj javila. Pridne bodite, se tipkamo.

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
21.3.2008 8:13:45   
anita goitan
jutro punce, joj kašen smotan da, pa hladno jeuser posted image . Sploh ne vem zakaj danes delamo če smo že v EU, ker večina EU ima že praznike!!
Pa še celi prazniki se obetajo slabi-deževni, mah danes bom potico naredila, jo dala na hladno vzhajat, zvečer pa peč zalaufamuser posted image . Jutri bo treba nest k žegnu, sam hm ne vem če bova, bom pa sigurno šla na primorsko k našim se mal pocertatuser posted image .
Želim vam lepe praznike, predvsem pa veliko zmernosti pri hraniuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
21.3.2008 8:21:40   
lana78
pozdravljene,

tudi jaz sem avgustovka in se z veseljem pridružim vašemu čvekanju, če me še vzamete seveda. user posted image
Sem rabila kar nekaj časa, da sem pogruntala, kako ta stvar deluje. Vidmi, da imamo podobne težavice in upam, da jih bomo s skupnimi močmi uspešno prebrodile.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
21.3.2008 8:27:03   
anita goitan
o dobrodošla lana78user posted image , res nas je veliko, pa še bo kašna prišla, lepo, super! Pa vidim, da sva enak letnik rojstva, the bestuser posted image

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
21.3.2008 8:30:36   
Maja T.
jutro punce user posted image

na hitro vas pozdravim, ker sem grem počasi tuširat in potem na GP. Zdaj sem se stehtala in, joj, hmmmmmmm, ups.... jaz bom danes pomojem kreganauser posted image , Erin za seznam +3, skupaj torej +7 user posted image ...
jaz tak rada jem, meni je vse takoooo dobro.... Krysia kaj bi midve malo kompenzirale user posted image , jaz tebi malo mojega apetita, ti meni nelakoto user posted image user posted image user posted image , malo šale, saj nisi zamerila user posted image

pa kaj je zdaj to, jaz tudi slabo spim, no danes bi lahko rekla, da je za silo šlo user posted image user posted image

Naty13 hvala za goody user posted image ,

papa me že ni več, lep oblačen dan user posted image , user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 4680
21.3.2008 8:35:00   
lana78
Anita A je to tvoj prvi dojenček (mogoče si že napisala, a sem frišna)? Moj je ta prvi in rok imam 3.8.08. Rodila pa bom v Šempetru (NG).

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
21.3.2008 8:35:21   
Maja T.
ps.

dobrodošla lana 78 user posted image user posted image user posted image med nas fejst punce, uživala boš kot....

jupi danes pa sem 20 t. in stopam v 21 t.user posted image user posted image user posted image , še enkrat toliko in je naša pupa v najinem naročju user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
21.3.2008 8:56:44   
Zoja Miša
Jutro! Oblačno in mrzlo!user posted image

Hvala za kavico user posted image , je pa res pasala danes, ko bi se zjutraj namesto da sem mogla vstat, tako z veseljem zasukala na drugo stran in še spala!
Jaz k sreči spim čisto super. Ponoči moram 1x na wc, ampak potem zaspim naprej...Verjetno pa me vsa ta nespečnost še čaka. Sem v 17t in še ni panike s telovadbo v trbuščku, čeprav jo, kot sem povedala še 100 x, komaj čakam!

Erin, pazi na svoji prijateljici, opazuj in ob prvi spremembi pojdi spet k zdravniku in kregaj svojo G, ker je taka s teboj!user posted image

Lana 78, dobrodošla!!! Tukaj smo same fejst punce, tako da ti ne bo dolg čas!

Jaz komaj čakam drug teden, ko mi bodo končno internet doma priklopli, da bom tudi za vikend lahko čvekala! Ali vsaj brala!

Danes je petek in čaka nas podaljšan vikend, s polno hrane vsepovsod!

Se tipkamo še kasneje, sedaj pa moram kaj naredit v službi, ker moram pravi čas domov, ker nama je crknila peč za gretje!user posted image  K sreči bo serviser pišel zrihtat, da nas ne bo zeblo!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
21.3.2008 8:59:25   
anita goitan
lana78 opa še ena primorka, jaz sem tudi do lani bila, mah po srcu sem še vedno in vedno bomuser posted image no saj naslova še sedaj nisem spremenila-preselila na gorenjsko, ga pa bom med urejanjem porodniške. Ja to je moja 1.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
21.3.2008 9:05:25   
lana78
Anita: No, si lepe kraje zbrala. Maš pa hribe blizu. Jaz namreč obožujem Bohinjske gore... 

Neposredna povezava do sporočila: 4685
21.3.2008 9:18:37   
anita goitan
tudi jaz sem v 20.tednu, in vstopam v 21., polovica, jupiuser posted image  opa sedaj je pa sonček pokukal v prestolnici, ko bi se vsaj vremenarji zmotili glede vremena čez praznike.
lana78 hribe imam zelo rada, sem alpinistka, no plezanje sem sedaj opustila vendar po hribih pa še zahajva, user posted image čeprav nazadnje je bilo 3 tedne nazaj ko sva čez vikend pohajkovala po Komni, šla do Bogatina in tam okrog.

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
21.3.2008 9:19:06   
soncek3
Lana78 dobrodošlauser posted image ! No tudi jaz sem isti letnik in imam samo še 12 dni do okrogle obletnice.

No jaz sem ta teden dala kri drugič (18 t). vseeno se mi je zdelo to malo, ker sem nekje brala, da bolj pogosto to spremljajo!

Erin, ko boš kaj urejala seznam, zdaj sem na +3kg, pregled imam 14.4., takrat mi bo določil tudi datum za MF, verjetno bo to 18.4. (ker ponavadi ima ob petkih UZ, pa nima glih gužve, pa takrat bom 22 t, mislim, da bo ravno prav).

Pa kakšna je to pomlad in velikonočni prazniki, ko sem pa mogla zjutraj šipe na avtu strgat!user posted image ! Pa škoda  da bo za praznike tako vreme. Pa upam , da nas bodo kaj prej spustili iz službe, bi se spodobilo, kaj?

No, če se ne oglasim več ,vsem skupaj želim prijetne velikonočne praznikeuser posted image !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4687
21.3.2008 9:24:38   
lana78
Sonček3: Jaz sem do sedaj dala kri 1x, čeprav sem že ob koncu 20. tednauser posted image . Vodo pa ob vsakem pregledu. Morfologijo pa sem imela že pri 18 tednih in dveh dneh. A je to ok?user posted image user posted image Vidim, da imate vse bolj pozno MF.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
21.3.2008 9:35:40   
naty13
Lana78 dobrodošla med nami. Mirnih user posted image  ti želim in zdravega user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita mal te moram razočarat. user posted image  Na Gorenjskem že naletava snegec. user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa tudi tako temno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T. jaz bi tudi non stop jedla takrat, ko nimam nič za delat. user posted image  Hvalabogu se na kilcah ne pozna kaj dosti. user posted image user posted image  Ampak hrani se ne bom odrekala, se že v prvi user posted image  nisem.

pa pa

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
21.3.2008 9:37:10   
Vilika
user posted image Jutro punce moje!!! Sonček sijeeeee!!!
Jaz sem danes ful vesela - PRVE BRCIKE ČUTIM - 99% sem da je to to.user posted image
Tisti 1 procent nesigurnosti je ker se mi zdi malo previsoko - dokaj blizu popka, je pa malo čuden (čisto nov in drugačen) občutek, kot kakšni trzljaji mišic.

Če se katera spomni sem pred dnevi napisala da ima moje pišče do petka rok, da me malo močneje pobrca - no in je očitno ubogal/a. Kakp bo to eno pridno dete user posted image .

Lana78 - dobrodošla, prijeten klepet z nami čvekicami ti želim!

Še poročanje s Supernove - kupila sem ene športne hlače (enako kot anita goitan) in so FUUUL udobne, sploh jih nisem hotela dati več dol s sebe. Potem pa še dve majčki s kratkimi rokavi. Potem sem pa še v C&a kupila eno majčko z 3/4 rokavi in ima na trebuščku tiste sladke nogice. Cart.

Samo je bila takšna GUŽVA v trgovini, blagajni, kabinah, parkirišču... to še nisem videla svoj živi dan. Bom šla čez kakšnih 14 dni še kaj, ko se malo umiri, pa v dopoldanskem času.

Zdaj grem pa malo delat..
Lepo se imejte!!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
21.3.2008 9:40:53   
soncek3
Lana78 kolikor vem, morfologijo delajo od 20-23 tedna, če si pa prej imela in se je vidlo vse, potem mislim, da je OK.

Naty13, snegec imate že? Pa ne!! Pri nas na jugu je zaenkrat še "nevtralno" vreme. Če že nismo imeli belega Božiča, bo pa bela Velika noč! Hecno??

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
21.3.2008 9:50:00   
tejkaz
Mi smo 100% boljši user posted image user posted image user posted image

Ritka je veliko boljša. Pomagala Advantan krema. Pa tudi prehlad se je umiril. Smo pa dobili antibiotik Cefzil. Bambi? Na navodilih piše da preprečuje bakterijska vnetja, ampak meni je zdravnica rekla da je virusna infekcija.

Hm, pri nas je pa zaenkrat še sonček.

Lana, morfologijo se dela od 20 - 24 tedna.

Šibam...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
21.3.2008 9:55:15   
ANA_P
Dobro jutro, punce

tudi na Ptuju je tak grd siv dan in veni mrzlo. Upam da kmalu dobimo sonček in lahko postavim teraso na balkon.
Aja, Lana78 dobrodošlauser posted image user posted image , no če ste že pri letnicah, sva tudi midve isti letniciuser posted image

Glede spanja, jaz kar spim, s tem da ne več tako trdno kot prej, prej me potres ne bi zbudil, zdaj pa me vsaka mala stvar. Pa zjutraj ob šestih se prebujam in gledam na uro. Tega prej pri meni ni bilo. Mislim da mi na spanje vpliva malo nosečnost, malo pa sprememba ritma, saj sem menda prvič po desetih letih naspana in spočita. Prej sem spala 6,5 - 7 ur na noč.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
21.3.2008 10:24:44   
lana78
Hvala za dobrodošlico punce. Sem se že bala, da sem prepozna za se vklopit.

Kaj pa materinska šola? A jo že obiskujete. Pri nas se je že začela. Zadnjič smo govorili o zapletih v nosečnosti in smo vse in seveda tudi naši user posted image postali kar naenkrat zelooo zaskrbljeni. Ne vem namreč ali je prav, da se to v nosečnosti preveč posluša. Saj je prav, da vemo, kaj se nam lahko zgodi ... A se vseeno človek slabo počuti po takem predavanjuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
21.3.2008 10:51:59   
karmar
lana78 dobrodošla!!! Končno še ena iz naših koncev, sem mislila da bom res sama avgusta v porodnišnici...A praviš da se je materinska šolj že začela?Kje pa- v Šempetru? Joj, pol sem pa pozna? Iz katerega konca prihajaš?(če ni skrivnost)..user posted image
Vsem ostalim pa .........mi imamo sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
21.3.2008 10:57:22   
lana78
Karmar:  Ne ne hodim v Šempeter na materinsko šolo. Tja grem rodit. Naj te potolažim, da sem v skupini edina avgustovka.user posted image user posted image Sem raje šla malo prej, ker sem že sedaj takooo okroooogla... user posted image user posted image user posted image Pa še nikoli ne veš ali boš mogel ležat ali ne. Sem imela na začetku namreč že nekaj problemčkov...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
21.3.2008 11:04:35   
mishel
Dobro jutro, dober dan user posted image !!!

Najprej dobrodošlica tebi LANA 78 user posted image . Nikoli ni prepozno, me vse z veseljem sprejmemo. Več nas je , bolj je veselo user posted image .

TEJKAZ samo da je ritka in prehlad bolje. Mogoče je mal pomagalo, ker smo vse mislile nate in tvojo pikico user posted image .

VILIKA user posted image user posted image user posted image Zdaj nas je pa že veliko takih, ki se veselimo kobacanja in žgečkanja naših user posted image .

SONČEK3 Hvala za voščilo! Tudi tebi in tvojim veeeliiikoooo pirhov user posted image .

ANITA GOITAN
Polovica je že za tabo!!! Zdaj bomo pa vedno bolj okrogle in nerodne user posted image user posted image . Pa ti MAJA T tudi.

SANDRA123
Bom pa jaz tvojemu mal user posted image pokazala. Da te moti pri spanju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes v laboratoriju, ker imam v četrtek pregled. Je rekla ginekologinja naj grem kake tri dni prej, da bodo izvidi že gotovi ko pridem. Drugače pa nič novega, user posted image me vedno bolj opozarja nase, tudi zdajle veselo razgraja po bušiju user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
21.3.2008 11:13:58   
cebrca
Živijo!

Sem imela šest strani za prebrat, pa si nisem vse zapomnila kaj sem hotla napisat.

tato in lana78, dobordošli med klepetulje, bosta morali biti kar pridni, dolgčas vama sigurno ne bo. Čimbolj zdrave user posted image želim obema.

Sonček3 vodo dam zmerom pred pregledom, kri sem do sedaj dala dvakrat in naslednič jo bom spet dala ker sem toxo negativna.

tejkaz, ja boga Eva, hvala bogu da je sedaj boljše in da so zdravila pomagala. user posted image user posted image user posted image da se ti bo hitro pozdravila do konca.

sayuri mene tudi včasih zgaga daje, ampak zaenkrat mi to še rešuje donat. Ga kar z veseljem tankam, mi tako paše okus da steklenico skoraj poližem ko je prazna. Ga pa včasih spijem tudi liter na dan, pa zaradi tega tudi težav z zaprtjem nimam.

Erin če bo kaj v tolažbo, tudi jaz sem imela že prej na kolobarjih take kot nežne mozoljčke, zdaj pa so se razbohotile kot kakšne bradavice, jih imam na vsaki kakih pet ali šest. Je imela sestra enako, pa me je potolažila, da je to normalno.

Toliko sem si zapomnila, tiste ki sem spustila se opravičujem. Vsem, ki ste uspele naredit ali doživet kaj velikega (izpiti, brcike...) user posted image user posted image user posted image user posted image .
Za tiste s težavami pa veliko user posted image user posted image user posted image , da čim hitreje minejo.

Sem se zjutraj zbudila s tako ususer posted image glavobolom, da samo renčim na vse okoli sebe. Sem čisto vremensko naravnana in zgleda da ima moja glava anteno na slabo vreme. sruser posted image .

Če bom pri močeh se beremo že zvečer. Pa naj vam služba hitro mine.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
21.3.2008 11:21:08   
cebrca
Aja pa še za materinsko šolo. PRi nas jo imamo aprila in naslednjič junija, pa mi je sestra rekla naj se sama odločim kdaj bi šla. Sva se potem z user posted image odločila, da greva kar aprila, ker bo junija preveč dela na kmetiji.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
21.3.2008 11:23:51   
astrea
lana dobrodošla user posted image pa lepo nosečnost.

Punce jaz sem že 3 dni zaspana, da komaj gledam v ekran tu v službi. Danes se počutim kot da bi ga žuarala včeri in imam mačkauser posted image user posted image .

Čestitke za prehod v drugo polovico, Majat in Anita

Anita, super hvala za poročilo. Zdaj je treba le še dedca prepričat, da me peljeuser posted image

Ostalim želim čim lepši dan.user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?