|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Javite se vse ki čakate na IUI
13.3.2008 20:04:41   
monikap
Snežinka7 stiskam pestke,da ti na IUI sploh ne bo treba.
YULIAH stiskam pestke,da nesramnice ne bo.
Jaz sem pa super se počutim ful dobro, drug teden pa bomo videli kakšen bo rezultatuser posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.3.2008 7:49:24   
Ashajt
Evo pa sem tudi jaz dočakala pošto... zdaj pa komaj čakam da pride user posted image . Vsaj enkrat jo bom vesela user posted image .
Snežinka in Yuliah s čim bosta imeli terapijo? Meni je predpisal Menopur. Držim pesti, da nam vsem uspeuser posted image .

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.3.2008 10:15:12   
snežinka7
Jaz bom imela gonal F ampak še M ni prišla tako, da malo še počakam potem pa gremo s tastom v akcijo.
lp

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.3.2008 16:16:50   
YULIAH
Ashajt, tudi jaz imam terapijo z GONAL S injekcijami. Sem pa ravnokar na WC-ju opazila temnejši izcedek, tako da se pri nas na obisk najavlja user posted image . mi je pa sedaj bad glede UZ, ker moraš 2 ali 3 dan prit tja...Je imela katera, ki je bila v IUI postopku že M v petek popoldan in kako skombinirat z UZ, ker čez vikend ne delajo...

Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.3.2008 10:59:32   
snežinka7
ja tudi meni se je pojavil rjav izcedek pa me zanima kaj zdaj naj naredim saj piše, da moram poklicati prvi ali drugi dan  danes pa jutri pa ne delajo kaj naj naredim? Naj pokličem v ponedeljek in povem kako in kaj? Samo potem tako ali tako bom morala počakati zopet do druge M kajti inekcije si moram dajati od 2-7 dneva M. 

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.3.2008 12:56:50   
YULIAH
Snežinka, kako si rešila? Jaz bom v ponedeljek zjutraj poklicala, pa bom verjetno kar taj šla.

Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.3.2008 14:59:18   
snežinka7
Ja jaz bom tudi poklicala v ponedeljek saj drugače ne morem ker ne delajo za vikend. A si ti že začela z enekcijami jaz jih še sploh nimam in to me najbolj skrbi kajti 2 dan bi se morala začeti špikati. Kam pa hodiš ti? Jaz v Lj.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.3.2008 15:01:37   
snežinka7
Joj pa še kako se bojim inekcij Yuliah ti si sama daješ inekcije ali ti tvoj daje?

Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.3.2008 17:34:28   
YULIAH
Snežinka, jaz tudi še nimam injekcij. Ker sem dobila M, moram na UZ, potem pa isti dan dobim injekcije, tako da bo to v ponedeljek. Hodim v MB, dr.Gavrič, ja pa tudi mene je strah injekcij. Mi jih moj daje, je šel ko sem imela 1 IUI zraven mene na 1UZ, in takrat mu je sestra pokazala kako naj jih daje. Me e pa strah tudi samega vbodauser posted image ...groza!!Samo vse za to, samo da bom mamica!!!!!
Kje pa si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.3.2008 19:05:34   
snežinka7
Ja jaz tudi vse dam samo da bom mamica. Jaz pa hodim v Lj. dr. Zornu pa nevem kako bo ker še nisem bila v taki situaciji sedaj  bom prvič. Kaj ti imaš najprej UZ ali kako s katerim dnem pa začneš z inekcijami?

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.3.2008 20:05:28   
spelka12
monikap evo meni je uspelo, zdej pa čakam tvojo dobro novico. Držim pesti za tebe in vse ostale IUI-jevke.
Punce prav imate, vse preživimo, samo da bomo enkrat mamice. Verjemite, ko zagledate + je vse ostalo pozabljeno.
Lepo se imejte pa pogumno špikanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.3.2008 20:20:18   
monikap
Spelka sem tako zelo vesela zate si mi polepšela vikend z svojo novičko.
Jaz bom pa test delala v četrtek takrat bo 14 dni od IUI .Si mi pa ti spelka dala novega upanja.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.3.2008 20:29:46   
spelka12
Me veseli, da lahko pomagam user posted image . Jest sem (priznam) test delala že v četrtek torej 10 dan po et-ju. Nisem zdržala.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.3.2008 21:33:57   
snežinka7
čestitam kako sem vesela sedaj pa držim pesti za vse ostale še posebej pa za monikap že v četrtek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena srečka user posted image dajmo punce kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.3.2008 21:56:48   
YULIAH
Spelka čestitke, kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj pa še ti Monika, komaj čakam četrtek da nas razveseliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Snežinka, ko bom šla na 1UZ, mi bodo takrat tudi dali injekcije, in se bom potem po njihovih navodilih pikala, pa hodila na UZ, kako dolgo bo pač potrebno....

Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.3.2008 14:25:21   
monikap
Punce hvalauser posted image user posted image user posted image upam,da vas v četrtek ne razočaram.
YULIAH in snežinka7 lapo startajta na koncu pa vama itak želim močne pluseke.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.3.2008 18:45:38   
spelka12
Jest tudi, jest tudi, vsem želim ene močne pluseke.
YULIAH in snežinka dober začetek, dober konec.user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.3.2008 19:00:29   
YULIAH
Monika, spelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala user posted image !
Punce, danes sem bila na 1 UZ, zvečer pa 1 injekcija (no injekcije mi niso najbolj fajn user posted image ), je pa fajn to, da sem kljub temu da je nedelja uspela zrihtat UZ user posted image user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.3.2008 21:07:59   
snežinka7
monikap in spelka12 zlati sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
yuliah kako pa to, da si ti šla kar danes na UZ a si najprej poklicala in kam hodiš? Pa nič ni bilo prepozno za inekcije saj danes je tvoj tretji dan M a ne? Ker meni piše, da od rugega dne dalje si moram dajati inekcije. Bom pa jutri poklicala in bom videla kaj mi bodo rekli. Čestitam, da že danes začnes z inekcijami in upam, da bodo to zadje, ki te pripeljejo do želenega cilja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.3.2008 10:12:21   
monikap
YULIAH gooooo goooo punca tokrat bo uspelouser posted image .
Snežinka7 v MB delajo tudi ob vikendih nujne primere.Ni pa prepozno še tretji dan za inekcije.A ti si že klicala?Čakam novičke in stiskam pesti,da začneš z postopkom.
spelka ti si pa res zlata,da tako navijaš za nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
17.3.2008 17:33:29   
YULIAH
Snežinka, kot je že Monika napisala sem kar tako v bolnico na ginekološkega v MB poklicala. Povedali so mi da v ambulanti za neplodnost delajo, zato sva hitro šla tja. Pa so res delali, samo mislim da samo do 10.zjutraj. Ni bilo nobenega problema, bili so prijazni, naredili so  mi UZ, pa injekcije mi je sestra dala, tako da super!!!Kako pa si ti uredila? Bova pa res nekje skupaj test delaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Monika, hvala za vso tvojo pozitivno energijo, ki mi jo daješ!Prav tako spelka , res ste zlate punce!!!!
Danes je na vrsti že 2 injekcija, tako da foliklčki moji, lepo rastejo!!!!!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
17.3.2008 21:48:10   
snežinka7
Jaz bom pa jutri šla tja in se bomo zmenili kako in kaj, zato ker moja M mene nekaj zafrkava je še vedno samo rjav izcedek, mi je pa sestra rekla, da mi ne more dati inekcij, če ni prave M. Sedaj pa bomo videli kako in kaj.
Sporočim jutri zvečer.

Lahko noč!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.3.2008 8:52:39   
spelka12
snežinka upam, da se je danes user posted image  prikazala in se že pridno špikaš
monikap kako? Že kakšni znaki?
Yuliah evo 3 špika je že mimi, še malo.
Držim pesti za vse vas. Kje so pa kaj ostale IUI-jevke?

Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.3.2008 14:26:34   
roth
a mi lahko katera odgovori gdaj po stop inekciji imeti spolne odnose,sem čisto nova pa se neznajdem da bi bila v skupni debati

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.3.2008 14:27:12   
roth
ups ospelo mi je jupi

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?
gagaga

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?

10 € do 20 € (9%)

30 € do 50 € (7%)

50 € do 100 € (15%)

100 € do 150 € (10%)

več (18%)

nič, vse naredim na koncesijo (41%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!