|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
20.3.2008 11:47:15   
miškolinček
TATLY..............

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Mene pa zanima kako dam svojo sliko na forum? (ko bom imela kaj za pokazat user posted image )

Pojdi na stran www.shrani.si in poišči sliko ki jo želiš pokazat (browse), jo po potrebi pomanjšaš (dodatne možnosti - sliko pomanjaš na npr 400 pikslov in obkljukaš kvadratek pred njim) klikneš shrani in kopiraš kodo v drugem okencu sem v sporočilo in to je to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: betty

ojla.

zanima me kako si ustvaris tisto razpredelnico kjer pise koliko tednov si nosec in koliko dni ti se ostane do dneva, ko postanes mami

lp

Greš na stran in narediš ticker:

www.babystrology.com

ali

www.lilypie.com

ali

www.baby-gaga.com

potem pa kodo kopiraš v moj profil (najdeš ga če klikneš na moja ringaraja-tam kjer se prijaviš, klikneš moj profil) v okno kjer piše dodaten opis in potem spodaj klikneš potrdi. user posted image

Tukaj sem ti poiskala navodila, ki jih je Erin ni dolgo nazaj napisala. Dodajam ti samo še en naslov, kjer tudi lahko narediš trak (ticker), www.tickerfactory.com . Upam da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
20.3.2008 11:52:24   
miškolinček
Zoja Miša mene pa zanima kje boš dobila tako veliko posteljico z ograjouser posted image user posted image .
Jaz jih namreč še nisem videlauser posted image user posted image user posted image user posted image . A si mislila kar navadno mladinsko posteljouser posted image user posted image ?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
20.3.2008 12:35:51   
Zoja Miša
V katalogu od Pikapolonice, je bila kakšen mesec nazaj! In v Avstriji sem jih tudi zasledila! Ni mladinska, je čisto tapravi kinderped! Pa še z lepim baldahinčkom je bil! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4628
20.3.2008 12:39:31   
Erin
Jutro, daaaaaaaaaanuser posted image

tejka - upam da se Evi pozdravi ritka...bogica....user posted image Veš da sem jaz tudi pomislila na to če sta menjali pleničke ali pa če imajo v vrtcu kako novo kremo za ritko ki ji ne paše...daj malo vprašaj.
Sem pa klicala v ZD Kranj in s eje oglasila ena zelo neprijazna sestra in je rekla da so res podražil in sem vprašala zakaj niso tega nas nikjer seznanili? Je rekla da naj se na direktorco obrnem pa se mi ne da... Sem pa rekla kaj se grejo da se z najcenejšega ponudnika spremenijo v najdražjegauser posted image user posted image user posted image Haloooooo....sem bila kar mal jezna....
Tako da bom preverila kakšne so še druge možnosti, drugi ponudniki...

Aja pa rekla je da se lahko naročim tudi preko telefona...zakaj so tebi drugače rekliuser posted image user posted image user posted image

Ali katera ve, ali lahko narediš 3D UZ tudi na napotnico?

Pa še eno vprašanje ki me zeloooooo matra: Ali so se kateri od vas na bradavicah naredile pike, bradavičke???user posted image user posted image user posted image Meni so se in me  kar trga ko gledam kako mi rastejo ...me skrbi da me ne bo mali/mala za njih grizla ko bom dojila in da ne bo kaj narobe...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4629
20.3.2008 13:10:52   
K_a_t_j_a
Danes pa dobivam take lepe novičke! Dobro ste držale pesti, kolokvij je narejen in tako celoten izpit!user posted image Še 6 do diplome!!
Pa še zdajle sem zvedla, da je moja sošolka iz srednje šole rodila punčko Nejo po enotedenski zamudi!! Joj kak sem vesela!!!! user posted image user posted image Zgleda, da je luna vpivala nanjo. Sam se je pa reva tudi matrala kar pol dneva.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
20.3.2008 13:12:29   
mishel
KATJA user posted image za opravljen izpit. Kar tako naprej.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
20.3.2008 13:21:59   
Tato
Pozdravljene punce :) tudi jaz sem avgustka, PDP imam 2.8.2008, sedaj sem v 21 tednu, pa me malo zanimam kako kaj ve preživljate nosečnost ? Imate kake težave, koliko se vam že pozna trebušček, hodite v službo .... ????

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
20.3.2008 13:33:57   
anita goitan
Tato pozdravljena med namiuser posted image , jaz hodim v službo in močno upam, da bom do konca, sicer pa takoj v juniju že grem na dopust in na to, če se ne motim 17.7.nastopim porodniško. Trebušček se mi mal pozna, najbolj popoldan oz zvečer, dopoldan mal uplahne.
Erin tudi jaz imam okrog kolobarja take male bradavičke, milsm da je to vse normalnouser posted image

Lp

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
20.3.2008 13:38:33   
Erin
tato - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

anita -sem na nosečnosti prav odprala temo na to da vidim koliko je to pogosto ker ko sem iskala po internetu mi je vse samo na temo rak user posted image vem metal in me je prestrašilo..tako da bom počakala kaj bodo punce še kaj napisala pa do zdravnice bi šla...ker so se mi naredile v zadnjih tednih in to na vsakem kolobarju okolu 5 komadovuser posted image ..dobesedno bradavice na bradavicah...in mi je ful čudno in grdo za pogledat...potem pa še uni članki od raka in me mal panika zagrabilauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
20.3.2008 13:42:46   
sayuri
Evo me. Lazanja narejena, spečena in že v želodčku user posted image . Dobro je ratalo. Jst sem pa zmatrana kot ne vem kaj - dve uri bit na nogah je zame velik podviguser posted image

Tato dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image . Če se ti da našo temo od začetka brat, boš videla, kakšno je naše počutje. user posted image      Drugače pa če po sebi sklepam - sem tudi v 21. tednu, utrujena, križ boli za znoret, slabo se počutim, zgaga peče, izcedki so prisotni, glavoboli, vrtoglavice, krči v nogah, otrdevanje trebuha, tiščanje navzdol....skratka fajn user posted image user posted image user posted image . Lahko pa rečem, da vse tole ni NIČ v primerjavi s slabostmi in bruhanujem. Tko da sem prav zadovojna. user posted image

No, tole glede velike noči pa res nisem vedela, kakšni so običaji drugje. Pri nas v glavnem ni zajcev, kokoši, verižic in podobnih zadev. user posted image

Zoja Miša mizarstvo Zupanc se mi zdi, da ima kar ugodne cene. Midva sva iskala nevsakdanji pograd za v kot, potem je pa zraven še nekaj omaric naredil. Cena je bila okrog 1.300€. Samo smo se skregali na koncu, ker so ful zamujali....

Glede posteljic - tudi jaz sem za večje posteljice. Mi imamo eno veliko 126 X 64cm. Tudi drugo bi takšno imela, če bo le mogoče. Drugače imajo pa tudi posteljice velikosti 140 X 70. Pa res so zelo zelo lepe. Sonček jih ima nekaj:
http://www.soncek.si/si/pohistvo/posteljice-140-x-70-g2013.shtml 

user posted image
user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
20.3.2008 13:44:26   
sayuri
Erin - misliš take majhne bradavičke - podobne mozoljčkom na kolobarju al na bradavici? Ker jst jih mam na kolobarju. Že skoz....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
20.3.2008 13:49:12   
K_a_t_j_a

Anaya
čestitke za prve brcike!!
tejkaz
držim pesti, da se Evici čimprej pozdravi ritka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boga user posted image
Žanneža se mi je kar zdelo, da je to Gračak. On je tak čudn tip, res.
Tudi mene boljo meča in se sploh ne smem zjutraj pretegnit ornk v postelji, ker drugače prav čutim, da bi me krč zagrabil. Mislim, da to pomeni, da nam primankuje magnezija.
In tudi najino detece ima vedno zvečer žurko. Včeraj je bila celo takšna brca, da se je že na trebuhu občutilo in videlo.

lana777 pri nas je isto kot pri vas glede pisank in tega. Birmski botri in še prej krstni dajo nenkakšno pozornost.
tato dobrodošla!!!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.3.2008 13:51:10 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
20.3.2008 13:59:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin - misliš take majhne bradavičke - podobne mozoljčkom na kolobarju al na bradavici? Ker jst jih mam na kolobarju. Že skoz....

Neeeuser posted image

Prav bradavice so...take kor se npr naredijo na koži...temne in malo dvignjene...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
20.3.2008 14:03:23   
ANA_P
Vilika, sem isto kot dobila sirup Lectocom, ki mi je pomgala po 4 dneh. Od takrat vsak dan spijem 2dcl Donata zjutraj in zvečer. Prav tako pojem navadni jogurt z musli zjutraj in navadni jogurt z jabolko zvečer. Kosilo jem normalno in od takrat več nimam takih težav s prebavo. Probaj.
sayuri, mogoče pa je to: Pri tem pa ne pozabite tudi na zadostno količino zaužitega kalcija, ki skrbi za izgradnjo trdnih kosti. V primeru pomanjakanja kalcija se lahko telo odzove tudi s krči. Ti se največkrat pojavijo v nogi ponoči, med počitkom. Če vas zagrabi krč, spijte kozarec mleka ali jogurta. Dodaten kalcij ga bo pomagal čimprej sprostiti, tudi šumeča magnezijeva tableta ne bo odveč. Pazite tudi na zadosten vnos tekočin!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
20.3.2008 14:03:33   
soncek3
Erin pri meni so tudi na kolobarju prisotni taki večji kot mozoljčki. Nekje sem brala, da so to ti mlečni vozlički. Jih imam pa že od prej, samo da so zdaj toliko večji!

Pri meni pravih brcik še ni, me je pa moja bejbika začela prijetno žgečkatuser posted image user posted image user posted image

Dobrodošla med avgustovkami Tato!

lepo ste opisale tale postopek shranjevanja teh slikc, samo spravit se je treba k temu delu. Bom enkrat bolj pridna. Obljubim in bom postavila na ogled moj trebušček!

Kolikokrat ste vi do zdaj dale kri (za preiskave)?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
20.3.2008 14:23:15   
sayuri
Aja Erin, pol pa ne vem user posted image  Pojdi se res pokazat, da boš mirna.
Ana_P tole sem tud jaz prebrala o krčih v nogah. In prav smešno - ko sem popila MAgnesol, je krč popustil user posted image
soncek 3 -  kri sem do sedaj dala samo 1x - takoj na začetku nosečnosti (8. teden)

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
20.3.2008 14:23:55   
Erin
Niso mazoljčkiuser posted image ...na temi, ki sem jo odprla nobena ne zna ogovorit, vse kar najdem na netu pa je povezano z rakomuser posted image user posted image user posted image

Sem se že naročila ...ob 5 imam pregled pri zdravnici...upam da mi bo znala ona kaj povedatuser posted image

Sedaj grem pa kuhat.

Aja, naročila sem se na 3D UZ  v Domžale 7.4. - 68€ skupaj z DVD pa pregled traja okoli 45 min...user posted image
http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=477&lang=slo

Menda ful hvalijo...user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
20.3.2008 14:25:21   
tejkaz
Midve od zdravnice
Ritka je boljša. Je rekla da je to huda virusna infekcija črevesja. Vprašam kaj jo je povzočilo in je rekla vrtec. Nisva menjevali plenic, praška, nič, v vrtcu baje tudi ne, ker sem tudi jaz najprej pomislila na to. Ta infekcija se je dopoldan prestavila še na dihala in ušesa. Ko sem prišla domov je imela vročino in je kašljala. Sem bila prepričana da sem jo jaz ponoči prehladila ko sem ji ritko sušila, pa je rekla da ne. Ima oba vneta ušesa, dobili smo en antibiotik. Res ne znam prebrat kaj piše na receptu, v lekarno pa še nisem šla. Pa spet smo dobili novo kremo za ritko. Če pa baje v torek ne bo bolje, bomo pa začeli razmišljati o kakšni alergiji.
Pa še dobra novica tega dneva - dala mi je bolniško oz.spremstvo. Ne bo mi treba dopusta jemat. Naša P je namreč zelo stroga kar se tega tiče. Otroci staršev kateri je eden študent ne morejo dobiti bolniške. Malo sem se pritožila da je kar naprej Gregor doma in da mora on tudi  študirati in ima delo, pa mi je dala bolniško.

Tato dobrodošla. Jaz se pučutim krasno. Razen če nisem na bolniški zaradi Eve delam in nameravem delati do konca. Trebušek se pa malo pozna.

Katja čestitke za izpit. Pridna si.

Zdaj se grem pa malo dol uležt ker mi bo glavo razneslo. Če bo seveda Eva pustila. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
20.3.2008 14:26:48   
miškolinček
Sayuri spreševala si zaradi krčev.
Takšne krče sem imela jaz v prviuser posted image , pa ne samo po mečih,krči so me grabli od spodneja dela trebuha, nekje nad sramno kostjo, pa skoz dol po nogah, podobno kot pri menstruaciji.
Sem povedala G. za to, ker me je bilo strah da je kaj narobe in mi je rekla da naj začnem piti magnezij. V lekarni sem kupila magnezijeve tablete (šumeče) in sem vsak dan eno spila. Krči so se kmalu umirili, so se še pojavljali vendar samo če sem bila utrujena.
Kasneje v visoki nosečnosti sem pa enkrat al pa dvakrat na teden tudi kalcij pila.
Meni je to full pomagalo. Poskusi še ti.
Magnezij ti zdravnik vedno predpiše kadar imaš krče, lahko pa vprašaš svojega G.
Zdaj zaenkrat teh težav še nimam, hvalabogu.user posted image user posted image

Erin, glede bradavic ne skrbi, mislim da je to popolnoma normalno, če le niso prevelike in preveč rastejo. Prsi se v nosečnosti grozno spremenijo, ne samo zrastejo, kolobarji so pri nekaterih večji in temnejši, ene imajo ful občutljive bradavice enim pa ni nič. Jaz vem da komaj modrc nosim, ker me potem bradavice tako pečejo da je za znoretuser posted image .
Da pa boš bolj mirna pokliči svojo G: in vprašaj ali pa počakaj na pregled in potem povejuser posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
20.3.2008 14:27:11   
tejkaz
Aja, Erin, jaz sem tudi takrat na telefon dobila eno full neprijazno sestro. Rekla mi je da ne naročajo več po telefonu in samo po internetu. Sem se naročila, vendar še zdaj nisem dobila odgovora.
Se bom jaz tudi tle naročila. Če mi oni dajo datum, lahko še vedno rečem ne.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
20.3.2008 14:28:29   
tejkaz
Se vidi da imam prazno glavo.

Sayuri, v prvi nosečnosti so mene tudi grabili krči v mečah. Sem skakala iz postelje ker je tako uščipnilo. Zdaj me pa (trkam) še noben krč ni zagrabil.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
20.3.2008 14:29:20   
Erin
Hvala punce... user posted image user posted image user posted image Bom potem sporočila...

Papa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
20.3.2008 14:29:40   
gajka
Glede tistih navad za Veliko noč. Tudi pri nas imamo to malo trapasto navado, da botri nosijo pisanko (šarkle, jajčka, sladkarije in skoraj obvezno še kaj konkretnejšega - denar ) svojim krščencem/birmancem user posted image . Meni se zdi to totalno zgrešena ideja in je poanto botrstva čisto spremenila. Biti boter naj bi bila čast, ne pa breme... user posted image  Raje sploh ne pomislim, kaj danes birmanski botri dajejo za birmska darila... user posted image

sayuri - mene tudi krči v mečih zadnje dni ponoči zbujajo. Pa popijem na dan vsaj 4 dcl mleka (domačega) in sem predvidevala, da bo to zadosti kalcija, pa se očitno motim... user posted image  

erin - po mojem napotnice za 3D ne moreš dobit, ker gre vendarle za samoplačniško preiskavo.

tato - dobrodošla med nami! user posted image

soncek3 - jaz sem do sedaj dala kri in vodo samo enkrat. Moram malo svojo G spomnit za novo napotnico, ker me malo skrbi, kako kaj kaže z mojo toxo. user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
20.3.2008 14:29:49   
ANA_P
Glede 3Dja. Jaz sem štajerka tako, da grem kar tukaj. Hvala bogu ima moj G. vse od nuhalne do 3D. Grem pa na Ptuju, k dr. Lukmanu, mislim pa da je cena 60 Eurov. Bar bila je včasih, bom vprašala v torek na rednem pregledu, ko se bom naročila.
Tako da za štajerke, ki še ne veste kam na 3D UZ vam toplo priporočam dr. Lukmana, na Ptuju: http://www.ginekologija-lukman.si/ , za njega imam same pohvalne besedeuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
20.3.2008 14:34:47   
naty13
Erin mislim da je to normalno. Bradavice se fulllll spreminjajo. Jaz sem imela v prvi user posted image  tok temne kot čokolešnik. Pokazat se pa le pojdi, da boš mirnejša.user posted image user posted image user posted image

Tejka user posted image user posted image  za boljšo ritko. Kateri antibiotik pa imate? Mi smo  meli Hiconcil dvakrat. To je najblažji antibiotik. user posted image user posted image user posted image  za bolniško, boš vsaj lepo za punčko doma skrbela. user posted image user posted image user posted image

Tato dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz se tudi dobro počutim. Buši se mi že malo paznam. Sem pa danes dopolnila 19t.

Sayuri user posted image user posted image user posted image  za kosilo.

Zdej grem pa še mal ven na zrakca mojedva fanta pogledat. Ja sem ga kar atiju mal poturila. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?