mentos
|
lep dan mi pa imamo samo probleme s spanjem, in sicer naša Hana noče in noče zaspati. Kako kaj spijo vaši malčki? Pri nas Hana noče iti spat popoldan, je prav tečka, mane si oči, joka kot hudič, samo spat pa ne. Ko jo položim v pojsteljo je že jok samo da jo vidi, pojstelja je zanjo prav kazen. Ne vem, kako naj jo uspavam, joka mi po urco do urco in pol, nato le zaspi za urco, pa še to se 5-krat zbudi. Utrujena pa tako, da nič več ne more. Zjutraj mi ostane cca 8,( spat gre cca 21), včasih tudi prej, nato se po pojstelji igra za pol urce in spet grozen jok, ker je tako še zaspana, vendar noče spat. Niti igrat se ne more, tako je utrujena, tako da sem jo zdajle komaj dala spat, potem pa gremo ven. Nimam srca, da bi jo pustila se jokat, ampak bom morala, kajti če ne, je sitnost na višku cel ljubi dan. No, tudi jaz sem bila ta teden ful pridna, sem pomila vsa okna, kopalnico, spalnico, preoblekla vse pojstelje, pomila kopalnico itd. No, danes pridejo na vrsto še zavese. Naš je šel danes smučat, popoldne pa greva zame kupit avto .No ja, ne čisto novega, ker takoj pade cena, še predno ga pripelješ iz trgovine. Komaj čakam, kajti zdej pa imam že tako kripo, da rabim nekaj boljšega, klimo, večjega in bolj udobnega. Saj imava en avto dober, ampak, kaj ko se ati z njim vozi v službo, mami pa ko se potepa s Hano pa ima kripo, da komaj še pelje. Malo pretiravam, vendar pri starem so samo popravila in stroški. Se mi nesplača nič vanga vlagat. Pridno vozičkajte na sončku, pa čim več veselja in smeha v hiši z vašimi sončki.
|