|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
19.3.2008 14:10:01   
n€na
user posted image da pokažem še naš nahrbtnik za hribe. Upam da nam bo dostikrat prav prišel. z mojim zelo rada hodiva okoli. Sem ga naročila dva dni nazaj in že ga imamo na poštiuser posted image user posted image user posted image upam samo da so vsi deli, ki so v opisu zraven, da ne bo slučajno kaj manjkalo. in da ga bo Zala lepo sprejela in bo rada v njem sedela.

DRNULA kaj če se zmenmo za eno delovno akcijo in ti prletimo mal pomagat?

če rabiš pomoč organiziraj akcijo in pridemouser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.3.2008 14:59:40   
Kati81
Jutri midve verjetno ne bova mogle kaj pa petek? Za kavico?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.3.2008 16:05:16   
ŠpelaP
N&B - smo se mi tudi odločili, da bo šla Sara zraven na prireditev - predvsem tudi zato, ker si je Tim to izrecno zaželel. No, saj tako veliko ljudi pa verjetno tudi ne bo, saj bomo le starši otrok iz Timove skupine, pa kak bratec in sestrica.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.3.2008 20:42:39   
Kati81
MA kaj nobene ni?

FLASK_A kako je blo v službi? Kako je Jaka prenesel varstvo?

Kaja spi že od 19.30 jaz sem pa sama saj je moj mogu nazaj v službo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.3.2008 21:10:30   
n€na
ojla,

danes sem pa tudi jaz tukaj, me ni premagal spanec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.3.2008 21:13:58   
Kati81
Ma jaz čakam še na kraju zločina pol grem pa spat, jutri gremo pa na Vipavsko in pol še na obalo, sam ne bom meli nič časa, k gre moj službeno tja in bomo bolj leteči.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.3.2008 21:16:21   
n€na
super, boste imeli lepo vreme, sicer ob morju malo piha, ko pa si na sončku in v zavezju je pa vroče.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.3.2008 21:31:34   
Kati81
Ja super, upam da bomo šli v mojo najljubšo restavracijo. Ma no bomo bli vsaj cel dan vsi skupaj.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.3.2008 21:35:08   
n€na
to je super da boste skupaj. ko grem jaz z mojima pohajat ob obali se mi zdi kot bi bila na dopust in bi se ustavil čas. Še zala ni takrat nič sitna ko je njen ati zraven na šetnji.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.3.2008 21:47:34   
n€na
grem jaz, ....lahko noč, ..........jutri pa uživajte na sončku in ne se pozabit namazat s kremo za sončenje. user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
20.3.2008 0:51:43   
Anonimen
No ko že glih tle gor strašim se bom pa še poslovila od vas. Sem mogla voščilnice sfiniširat.

Lahko in mirno noč vsem

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.3.2008 6:36:03   
nky 23
jutro!!!

že dva dni nam kašelj ne pusti spati in smo ob 5ih pokoncuser posted image user posted image

Sva bila včeraj pri zdraviku v Avstriji saj tukaj dokler nima vročine ali mu ne hrope v plučih naj ne vozimuser posted image user posted image user posted image   in izkazalo se j eda gre za neko virozo... Imamo svečke za kašelj, nekaj za virozo, tko da bo. Mislim da ga bom kar k temu zdravniku prestavla, saj je tam način dela popolnoma drugačenuser posted image

Aja pa kave je kolikor si zaželite!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.3.2008 6:53:52   
Drnula
nky- še dobro, ker jaz sem čist razočarana ugotovila, da je pri naši hiši ni več in se bom mogla zadovoljit s kakavom, čeprav sem mogla spet vstat ob taki neživljenski uri ... v zahvalo Neci

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.3.2008 7:28:24   
nky 23
Kdaj pa te je vrgla iz postelje?

Kevin je ravnokar zaspal, ja ni tako enostavno ob petih vstajatuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.3.2008 7:38:27   
Drnula
Ob petih user posted image ... mi smo bili pokonci ob pol sedmih pa je že to čist grozno. Sva se pa že odpravili in gre v varstvo jaz pa v hišo ... bom pa morda kaj prej frej in bomo popoldne več skupaj user posted image
Ampak kavo pa vseeno pogrešam, mi jo bodo mogli doma skuhat user posted image

Naj se Kevin čim prej pozdravi. Imejte se lepo!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.3.2008 7:43:36   
KT
Dobro jutro!

Kevin user posted image user posted image user posted image

Drnula a si že spet pridna? Ne, ampak res ti kar povej kdaj naj pridemo pomagat!

N & B kako je bilo včeraj na lutkah?

ŠpelaP a je bil Tim zadovoljen s svojim nastopom?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.3.2008 7:44:09   
N _ B
Dobro jutro,

mi smo spali do šestih. Sem ugotovila, da ni važno, kdaj gre Jaka spat, ob šestih je njegova ura za vstat in pika. Če gre spat ob sedmih, vstanemo okoli šestih, sinoči je šel spat ob pol devetih, pa je bil buden ob 5:55.

Srečanje je včeraj uspelo v celoti in naša Nika je bila prava frajla. Res so dobri.

nky: hvala za kavo. Še tole spijem in potem v akcijo.

Danes imam na vrsti kuhinjo. Upam, da mi uspe narediti red po hladilniku in omarah, prebrisati omare ter pomiti okna. Pečica bo na vrsti po veliki noči.

Zvečer pa moram orehe tret. Jutri pečem potico. Bom kar moža zadolžila. Se bo vsaj zamotil, da ne bo ob 20.15 zaspal.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.3.2008 7:45:35   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

N & B kako je bilo včeraj na lutkah?

Zelo uredu. Kot vedno v zakulisju kup smeha in zafrkancije, na odru pa super. Otroci so na začetku zelo sodeloval, proti koncu pa so bili že naveličani. Nekateri so pač že tretjič gledali to predstavo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.3.2008 7:45:55   
nky 23
Tudi pri nas je načeloma isto kot pri vas N&B, ni važno ali gre spat ob sedmih osmih devetih okoli šeste je ponavadi pokoncuser posted image  no ja saj bouser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.3.2008 8:52:12   
n€na
dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Tudi pri nas je načeloma isto kot pri vas N&B, ni važno ali gre spat ob sedmih osmih devetih okoli šeste je ponavadi pokonc  no ja saj bo  pri nas je isti. Samo danes se je očka izkazal. Čeprav je prišel domov nkje okoli ene zjutraj, je danes vstal z Zali in šel iz sobe, da sem jaz malo še poležala.

kavo pa tudi potrebujem, nevem me boli glava verjetno zato ker še nisem dobila svoje doze, al sem pa predolgo ležala.  user posted image verjetno telo ni več navajeno tako dolgo ležatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse da se hitro pozdravite

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.3.2008 11:23:18   
mentos
lep dan

mi pa imamo samo probleme s spanjem, in sicer naša Hana noče in noče zaspati. Kako kaj spijo vaši malčki? Pri nas Hana noče iti spat popoldan, je prav tečka, mane si oči, joka kot hudič, samo spat pa ne. Ko jo položim v pojsteljo je že jok samo da jo vidi, pojstelja je zanjo prav kazen. Ne vem, kako naj jo uspavam, joka mi po urco do urco in pol, nato le zaspi za urco, pa še to se  5-krat zbudi. Utrujena pa tako, da nič več ne more.
Zjutraj mi ostane cca 8,( spat gre cca 21), včasih tudi prej, nato se po pojstelji igra za pol urce in spet grozen jok, ker je tako še zaspana, vendar noče spat. Niti igrat se ne more, tako je utrujena, tako da sem jo zdajle komaj dala spat, potem pa gremo ven. Nimam srca, da bi jo pustila se jokat, ampak bom morala, kajti če ne, je sitnost na višku cel ljubi dan.

No, tudi jaz sem bila ta teden ful pridna, sem pomila vsa okna, kopalnico, spalnico, preoblekla vse pojstelje, pomila kopalnico itd. No, danes pridejo na vrsto še zavese.
Naš je šel danes smučat, popoldne pa greva zame kupit avtouser posted image .No ja, ne čisto novega, ker takoj pade cena, še predno ga pripelješ iz trgovine. Komaj čakam, kajti zdej pa imam že tako kripo, da rabim nekaj boljšega, klimo, večjega in bolj udobnega. Saj imava en avto  dober, ampak, kaj ko se ati z njim vozi v službo, mami pa ko se potepa s Hano pa ima kripo, da komaj še pelje. Malo pretiravam, vendar pri starem so samo popravila in stroški. Se mi nesplača nič vanga vlagat.

Pridno vozičkajte na sončku, pa čim več veselja in smeha v hiši z vašimi sončki.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.3.2008 16:15:38   
ŠpelaP
Mentos - user posted image user posted image za dober nakup avtomobila!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.3.2008 16:22:13   
ŠpelaP
Tudi naša prireditev je uspela. Tim sicer ni plesal, je pa skoz stal zraven sošolcev in vzgojiteljici in pomalem migal sam zase. Pesmice, ki so jih recitirali, je pa vse zraven govoril. To je res napredek od lani user posted image , ko sem ga imela celo prireditev na kolenih.
Tudi vzgojiteljica je bila vesela, saj je videla, da se Tim že "mehča". Do drugega leta se bo pa verjetno že toliko opogumil, da bo z njimi tudi plesal. Je bil pa tudi ful posrečen, ko je sedel zraven svoje "ljubice" Taje (zdaj nima več Julije user posted image ). Jo je skoz nekaj božal po laseh in na njo naslanjal glavo. Prav posrečena sta bila.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.3.2008 20:22:38   
Drnula
Saj imava en avto  dober, ampak, kaj ko se ati z njim vozi v službo, mami pa ko se potepa s Hano pa ima kripo,

Pri nas smo kar zamenjala aute, oči se tlači v mojega malega lupota, mene pa skor ni videt iz kangooja. Sem se kar navadila in prav pride za voziček in vso gradbeno robo user posted image

Nika in Tim user posted image user posted image

Jaz sem danes pobarvala steno v kuhinji. Saj jo bo bolj malo videt ampak sem kar lepo celo pobarvala, naj bo lepo tudi za omarcami user posted image , pa prelakirala sem eno nizko edino zidano stenco kjer bo stala peč, pa inprovizoriš garažna vrata sem prešraufala ... pa pri sosedi sem bila na kofetu in skoraj do petih sem čakala dostavo toplotne črpalke user posted image , prišla pa naj bi o pol treh
Jutri nadaljujemo akcijo. Do naslenjega ponedeljka bo totalna burka user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.3.2008 22:46:12   
KT
Čer,

Ja pa punce kje ste vse user posted image , a že vse potice pečete in jajca barvate - jest bom imela kar tista jajca od lani, hvala bogu, da so lesena user posted image

Ravno sem gledala hokej, ja tok, da me ni kap zadela v zadnjih 30 sekundah - ampak zmagali pa smo, zmagali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?