|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
22.3.2008 9:28:37   
Drnula
nky - mogoče če mu malo dvigneš vzglavje tudi lahko pomaga.
Naj se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
22.3.2008 9:28:43   
Anya22
Dobro jutro tudi od nas. Žan že pohaja, sta ga peljala nona in nono h eni žlahti in jaz pa sem ostala doma, da kaj posrpavim in naredim po hiši ker je tako, kakor, da bi padla atomska bomba nanjo.

V glavnem danes zjutraj je Žan prvič rekel mama. Tako sem bila vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila še zmeraj bolj tako, ker imamo še zmeraj zamašen nosek:user posted image

Kevin, upam, da se čim prej ozdraviš in Žan ti pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KT, ti pa kar napiši na seznamček prva beseda MAMA, danes 22.3.2008 pri 9m 1t 1d!!!

Drnula, ja tudi mi imamo zelo radi živali, sploh pa jaz! Imeli smo pa tudi že srnico, lisičko, vendar smo bili primorani srnico spustiti, lisička pa nam je utekla. Res pa je, da imamo v družini same lovce, moj mož, tata, stric, nono, tast in še bi lahko naštevala,....ta je pa bil največji razlog za srnico! Je pa res, da sem jo jaz dobila povoženo, ko sem šla teči po gozdni cesti. Je bila vsa nebogljena in mi smo ji pomagali in še zdaj pride na naš travnik, kjer se pasi. Lansko leto je prišla celo z maldičem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
22.3.2008 9:35:13   
nky 23
mogoče če mu malo dvigneš vzglavje tudi lahko pomaga.

imamo, vseeno HVALAuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
22.3.2008 9:44:52   
nky 23
ŽANuser posted image user posted image user posted image user posted image  za prvič izrečeno besedo mamauser posted image user posted image user posted image , mami je  bila pa tako ponosna nate, da kar joj!!!
"saj smo vse, ko nas prvič pokličejo in pa seveda za vsako"

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
22.3.2008 11:42:23   
melaverde
ciao punce,

vidim, da je tudi tukaj zatišje....je lepo med prazniki ne, ko smo vsaj vsi skupaj doma - čeprav nekateri bolani user posted image

Supernova, no tiste ki ste šle, poročajte kako je ??????? A je bila katera zadnje dni kaj v H&M, že imajo poletne kratke hlače, majčke brez rokavov ???? V prihodnje me bo stala več pot v LJ kot sami nakupi, zato se moram prej pozanimat če so trgovine založene... user posted image

user posted image user posted image  Bravo vsem, za vse nove napredke!! Mi smo tudi v zadnjih dveh tednih ful napredovali, kot da bi se mu čez noč odprlo...se plazi (še vedno ne morem verjet), kriči mama in tata (ma ni namenjeno meni), se dviguje na noge čeprav ga te ne ubogajo, pridno in brez opozorila da pa-pa čim vidi bundo, pokaže kako dela ribica in kje je luč....
sem vam naložila, ampak dejte me razumet...do sedaj ni delal ničesar... user posted image

KT - naloga: sisitematski pregled pri 9m 1t in 1dan 78 cm, 8700 g in OG 47,5
(pa januarja je dobil 2 zobka, ne enega)

sem pa P opozorila na kar nekaj stvari, mečavo ima še vedno ful luknjo in tudi napotnico za ortopeda smo dobili ker ima Val zelo mehke sklepe in mu kolena kar ven skačejo user posted image  a je še katera opazla to težavo???
sem malo razočarana ker če je ne bi jaz spraševala, ga sploh ni ne vem kako pregledala...user posted image

Za konec pa še...

Vesele velikonočne praznike ter zabavno barvanje jajčk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
22.3.2008 20:54:33   
Anonimen
KT domača naloga 8,5 mesecev: 77 cm in 10,20 kg

Vesele velikonočne praznike vsem.

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
23.3.2008 7:30:31   
nky 23
naša noč: zaspal ob osmih se zbudil ob devetih s čisto zamašenim nosom, ki ga seveda ne pusti in pusti spucat, dela tako zraven..., no in seveda ker ni pustil je bilo potrebno zaspati brez dudeuser posted image , ja velikouser posted image , je bilo... no in to se je skos ponsvljalo, vsake dve ureuser posted image

grozno res, pa še ne vem kako naj mu pomagam, saj mi ne pusti noseka sčistit? Pa še čisto bel jeziček ma? Bom kar v dežurno poklicala in bom videla kaj mi bodo rekli.

lep velikonočni dan vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
23.3.2008 9:20:56   
KT
Majčice/Junijke/Julijke moje:
user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 23.3.2008 9:21:20 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
23.3.2008 10:39:56   
Anya22
No, da nas še jaz malo prestavim gor. Današnja noč je že bila boljša. Žan ima še minimalno zamašen nosek in upam, da bo hmal tudi to šlo. user posted image

Alina, iskrene čestitke za 9. mesecev!!!

user posted image

Ostalim pa želimo lepo praznovanje Velike noči v družinskem krogu.

user posted image

Žan je pa začel zelo veliko po njegovo govoriti in sicer mama, ba - ba, .....user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
23.3.2008 11:59:49   
ŠpelaP
Drnula in Neca - ČESTITKE ZA PRVE SAMOSTOJNE KORAKE! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
23.3.2008 12:01:26   
ŠpelaP
ALINA - vse najboljše za devetko!

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
23.3.2008 15:41:26   
Drnula
nky- si poklicala v dežurno službo? Meni je dohtarca enkrat rekla, da će bi imela Neca kdaj težave z zamašenim nosom ga lahko pridem sčistit v zdravstven dom ... ne vem kako vendar morda vama le lahko kako pomagajo.

Jaz sem spakirala Necine stvari, kar se mi zdi premajhno, da čim prej odnesem sestrici. Pa sem ugotovila, da ostane samo še par kosov oblačil, brez bunde vse skupaj za en mali predal. Hmmm
Zdaj bom spakirala še svoje cunje.

Lepe in družabne praznike !

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
23.3.2008 17:59:48   
mentos
ALINA vse najboljše za 9 pisanih svečk.
user posted image

za vse pa lepe velikonočne praznike

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
23.3.2008 21:34:46   
KT
Alina se zahvaljuje za čestitke, ampak se je tok pirhov najedla, da ob 19.00 tudi gledat ni več mogla (saj ne čist res pirhov, ampak gledat pa vseeno ni več mogla user posted image ).

Drugače pa čisto družinski dan z veliko crkljanja in poležavanja - skratka en sam užitek user posted image  

Upam, da vse uživate - še en prekrasen zasnežen ponedeljek nas čaka user posted image  

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.3.2008 6:54:30   
nky 23
JUTRO!

kavica je kuhana, če jo bo seveda katera!!!!

no ja z noskom je malček bolje,sedaj pa kašlja tako GRDO da je kar jojuser posted image  Ne v dežurno nisem klicala bom pa sigurno  danes zaradi tega kašlja, saj je res tako bogi...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.3.2008 7:26:30   
KT
Jutrooo!

Vraga mene tud hoče nekaj grlo bolet, pa glavo imam tako kot lubenica, ma vse kar je prov, no.

Kevin - hitro hitro se pozdravi user posted image  

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.3.2008 7:29:16   
KT
Aja pa kavico bi tudiiiiii - saj drugega itak ne bo šlo dol bo grlu, ker se mi zdi, da sta se levi in desni madelj srečala in sedaj navezujeta tesne stike user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.3.2008 9:12:06   
Drnula
O ti vraga, koliko snega user posted image kako se bomo pa selili user posted image

Midve bova danes večino same, moj je šel k hiši v klet montirat vrata. Proti večeru pa grem še jaz par stvari postorit. Hmm saj ne vem ali bodo jutri vseeno montirali kuhinjo ali ne, ne vem kako bodo v takem po tistem našem kalncu spravili vse stroje in kuhinjouser posted image Za selitev pa tudi ne vem, menda ne bom mogla še selitvenega servisa plačevat ... ker mojega konec tedna ne bo, zdaj v takem ni za selit, iz stanovanja pa moramo ... ajej
Nekako bomo že rešili
Meni se pa tudi ne da nič tu po stanovanju rihtat in pripravljat, sem nekam čudna. Kar malo mi je slabo in imam nekaj malega vročine.

No, zunaj je pa vseeno zelo lepo zgleda

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.3.2008 9:49:25   
nky 23
Drnula, poskusi se čim manj sikirat pa boš videla da bo ratalo!!!
Vročino pa kar stran naženi, da ti ne bo v napoto pri selitviuser posted image !!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.3.2008 9:50:48   
nky 23
ja snega je pa res... Upam da bo do prvomajskih kaj lepše saj imamo razervirano morje, ne pa smučišča?

no jaz tega snega res ne potrebujem!!!

< Sporočilo je popravil nky 23 -- 24.3.2008 9:51:15 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.3.2008 10:15:18   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23
no ja z noskom je malček bolje,sedaj pa kašlja tako GRDO da je kar jojuser posted image  Ne v dežurno nisem klicala bom pa sigurno  danes zaradi tega kašlja, saj je res tako bogi...

dannn,

mi bo povedala kaj so ti rekli v dežurni??
Val je bil tudi ful močno prehlajen, celo vročino je imel in nam je naša P rekla, da so premajhni za kakršnokoli zdravilo...naj ga mažem po prsih z balzamičnim gelom in nosek zalivam s fiziološko user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.3.2008 10:32:41   
n€na
Dobro jutro, Ni smo veliko noč preživeli na snegu je bilo zelo lepo sam malo mrzlo je bilo. Še dobro da sem sabo vzela kombinezon za Zalo.  Vožnja z motornimi sanmi je odpadla ker je tako snežilouser posted image .

Drugače pa upam da uživate v velikonočnih praznikih user posted image , Ne glede na vreme, mi uživamo max, čeprav je moj šel na šiht

ALINA tebi pa vsenajboljše za obmesečnico
user posted image

KEVIN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
24.3.2008 12:25:56   
nky 23
mi bo povedala kaj so ti rekli v dežurni??
Val je bil tudi ful močno prehlajen, celo vročino je imel in nam je naša P rekla, da so premajhni za kakršnokoli zdravilo...naj ga mažem po prsih z balzamičnim gelom in nosek zalivam s fiziološko

ja sem klicala v dežurno in mi je rekel bratec naj kar pridema se pokazat in res sva imela srečo sva bial takoj na vrsti in ni bilo potrebno čakat med bolnimi in seveda sva dobila antibiotik, saj so njegovi mandelni čisto zatečeni in grlo je čist bogouser posted image , no kašelj pa je rezultat nosne sluzi in ni kaj hujšega!

Tako sva dobila HICONCIL, ki ga mora jesti osem dni, potem pa na kontrolo k najini zdravnici, upam samo da ni kaj alergičen nanjuser posted image

Imava samo srečo, da nima kakšne vročine in seveda kar trkam na les da je tudi ne dobi!!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
24.3.2008 13:20:13   
Drnula
nky - no, super! Zdaj bo šlo samo še na bolje.

Takole sem jaz danes med igro ujela našo malo telefonistko http://www.youtube.com/user/Drnula

Danes se res tako pridno igra. Samo s telefonom se je zamudila več kot pol ure, približno toliko tudi z vožnjo brrrm brrrm kartonaste gajbice po sobi
Še dobro da je tako pridna, ker jaz sem čist cunjasta in brez energije. Prejle sem skuhala kosilo pa se mi prav gabi.

Takole pa trenutno zgleda naša kuhinja in dnevna ... bom slikala še čez en teden, ko bi morala biti kakšna razlika
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 24.3.2008 13:22:47 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
24.3.2008 13:59:44   
nky 23
joj kok je posrečena!!!

LepA hiška res , me pa zanima končni izid!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?