Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 22:25:04
|
|
|
|
Kati81
|
Punce jaz zdaj razmišlam da se nam RONJA že blazno dolg časa ni nič oglasla! Kako pa to? Pa ŽABICA tebe bi blo tud fino kaj videt zdaj ko si ! Pa PALČICA bi se nam tud lahko mal pridružla! Pa še kakšna!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 22:37:39
|
|
|
|
KT
|
Kati strašno dobra ideja - pa še za piknik se lahko istočasno zmenimo Ta teden napovedujejo bolj slabo vremo - verjetno za vsak slučaj, ker so včeraj tako mimo brcnili - drug teden bi se pa res lahko dobile.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 22:39:36
|
|
|
|
lenkav
|
Kati, kolkrat je še plavanje? A bosta vi2 šli še na en tečaj pred službo?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 22:42:08
|
|
|
|
Kati81
|
Ma ne vem, dej KT kolkrat še mamo? Ne midve ne bova več šle, ker smo bolj leteči in že sedaj nismo bili najbolj vestni, bom raje sama šla z njo kdaj v kakšen bazen in se naplavale, ker midve se tko težko drživa ur.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 22:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
NOGICA upam , da se nam pridružiš, ker bi rada spet Taro mal videla, kok je zrasla pa tko! Ja Kati tud jest bi se rada dobila na kaki kavici z vami. Grem sicer v četrtek na odprtje supernoce na Rudniku pa še v nabavo ampak grem brez Tare, kert v tisto gužvo je ne bi rada peljala. Mogoče pa bi se res tud jest drug teden na en kofe prvlekla pa še mojga malga živčka. Ma danes je tak živc jo komaj lovim, ne vem kaj ji je čist naspidirana do zdaj sem jo lovila, se mi zdi da bo bolj slaba noč. Kati ja sej jaz bi tud Kajo vidla, se mi po slikah zdi čist druga. Pa Jakata pa Nikolajo (upam, da se tokrat ujamemo) pa... ma vse. Ja pa naš piknik... Kati ti naju kar lovi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 22:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja ko glih plavanje omenjate bi se lahko pa enkrat ko bo lepše vreme zmenile za Atlantis.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 23:15:18
|
|
|
|
Kati81
|
Nogica jaz pridem tud na odprtje Supernove sam bo pa Kaja kar z mano, k je ne mislim pustit oma, gužva je pa tko al tko povsod. Ma ja mal več las ma naša lumpa. Sam drgač je še zmer ista, sam včasih dela kake čudne frise da jo pol po slikah skor ne spoznaš.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.3.2008 23:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
U Kati pol pa mogoče tud jest s Taro prletim. Ma jaz mam ful enga letanja zato sem jo mislila pustit doma, ker veliko prej vse preltim. No te pokličem ko bom- bova tam. NOČ
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 2:07:07
|
|
|
|
Drnula
|
Kaja, kaj si ponosna na kahlici Ve o kofetu sanjatate, jaz pa o škatlah, toplotni črpalki, garažnih vratah, selitvi ... pa spet o odvetniku tale falot od Kontia očitno ne misli zaključititi del po tej pogodbi. Rabim odvetnika. In tale odvetnica v Logatcu se mi zdi malo tko-tko, ne vem kerga naj najdem, ker ... saj veste... dober, takoj in poceni Nam se je zgodlo, da ne moremo zavleči najema niti za en dan, ker se novi že selijo not 1.4. pa še prebelt moramo preden gremo .... in me je danes kar panika zagrabla. Težka bo, to bo farsa naslednja dva tedna ... si ne predstavljam. Ne morem niti vrstnega reda zložiti kaj, kdaj, kdo, da bi pozaključli. Ko pomislim kakšno imamo zdajle tam si težko predstavljam da bi čez dva tedna tam živel Očitno bomo kak teden še čist po taborniško. Saj tega mi ni panike, sam da imamo toploto in vodo. Ma tale tip iz Kontia je kreten ... kreten je pravzaprav kompliment zanj Pa Neco skoz v varstvu to mi je pa res težko, bi tolk raje bila z njo ... ampak ko enkrat pridem k hiši in je akcija čas hitro mineva in gre lažje. Samo da je njej v vastvu ok, da ni žalostna ... potem sem tudi jaz ok Sem zvečer zaspala z Neco, sem bila čist hin in sem se žele zdajle slekla in šla umit. Pa pošto prečekirat ... KT ... tokrat mi je Epravnik sporočil naj si najdem odvetnika - očitno imamo res težavo Lepo spite
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 7:37:45
|
|
|
|
Drnula
|
Dobro jutro! Jaz sem pri kavici, zelooo paše. Neca je že napolnila kahlico in zdaj nekaj raziskuje tam zadaj za pručko Kakšni zaspanci Kava je pa tooolk dobra
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 7:49:32
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav Kati, kolkrat je še plavanje? A bosta vi2 šli še na en tečaj pred službo? Plavanje je mislim, da še 1X, v aprilu pa se začne že novi tečaj. Ampak pazi to, sem včeraj klicala pa je že vse polno - 14 dni nazaj sem klicala in spraševala glede nadaljevanja, nihče ni nič vedel, zdaj je pa kar naenkrat vse polno , mah naj se grejo solit, res najbolje, da se kar v Atlantisu zmenimo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 7:51:44
|
|
|
|
n€na
|
dobro juto, Si pa dobra, ob dveh ponoči še pokonci sedaj si pa prva od nas tukaj. jaz če ne zaspim zvečer z Zalo potem zjutraj sploh ne morem vstat in sem ko zombi Bi mi prav pasalo će bi se Zala plazila, da bi malo sama šibala po stanovanju. Hoče samo hodit in mene prav zmuči, pri njej tudi hojiica ne velja zdej grem skuhat še eno kavo, ali jo boš ti tudi?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 7:53:36
|
|
|
|
KT
|
Ti Drnula kdaj pa ti spiš
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 8:04:58
|
|
|
|
Drnula
|
Sej sem spala od skor devetih do dveh, potem pa sem dve urci imela pavze , zjutraj bi pa še, o pa še kako ... pa me je Neca rufnila ven
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 8:59:06
|
|
|
|
Kati81
|
Drnula ti si faca! Men bi se s takim tempom že zrolalo. Ja midva sva ravno včeri gledala aparate za kuhinjo in sva zbrala hladilnik, pečico, pomivalca, ploščo in mikrovalovko, tko da jutri mormo it to kupit, da damo mizarju in pol vse po meri not vdela. Sva pa zbrala mikro in pečico od Gorenja serija Ora Ito, nama je full všeč. Ostalo sva tud vzela kar gorenje, k itak bo vgradno in se ne bo ravno videlo. Sam pomivalni stroj bo Whirpool, to sem pa jaz odločila. DRNULA kaj če se zmenmo za eno delovno akcijo in ti prletimo mal pomagat?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:08:01
|
|
|
|
Padme
|
Jutrooo! Dobro ste skuhale, hvala ... Nogica tvoji izdelki so fantastični Plavanje? Pri nas v Kranju imamo to srečo, da imamo plavanje popoldan ob 17ih, tako da bova midva hodila tudi še tretjo rundo (ki se prične 7.aprila), ker sem takrat jaz že iz službe. KT pokliči za plavanje v Kranju, imajo ziher še frej. Drnula odvetnik, ki dela dobro, hitno in poceni - moj (ki je pravnik) pravi, da taka kombinacija ne obstaja . Vse čestitke za "gradnjo" ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:10:07
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 DRNULA kaj če se zmenmo za eno delovno akcijo in ti prletimo mal pomagat? Po mojem bi se tudi dal kaj zmenit, ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:23:37
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro, hvala za kavico Drnula. Res si dobra. Zvečer nas junijke daš spat in greš nazadnje še ti, zjutraj nam pa že s kavo postrežeš . In vse te tvoje aktivnosti....sem raje brez besed... Jaka sedajle spančka. Sem ga kar v spalnico dala, da ni motečih faktorjev in bo malo dlje odspal - vsaj upam. Potem greva po opravkih in na kavo z bodočo šefico. Mi prinese sklep o zaposlitvi in naslednji teden me čaka soočenje z zdajšnjim direktorjem Popoldan imamo v vrtcu srečanje s starši in s starimi starši. Je Nika full skrivnostna, kaj vse so pripravili, ampak po drugi strani pa skoz poje pesmice, pleše itd itd . Vem, le to, da imajo lutkovno igrico pripravljeno. Bomo pa tud me nastopile - mamice. Ne vem, če sem vam pravila, da je na začetku leta vzgojiteljica predlagala, da bi starši za otroke pripravili kakšno igrico in se nas je nekaj javilo in je prav luštno. No in me imamo svojo igrico, naši malčki pa svojo. Aprila gremo verjetno vsi na lutkovni festival. Danes pride selektorica, da nas oceni, če smo za tja.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:44:39
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Plavanje? Pri nas v Kranju imamo to srečo, da imamo plavanje popoldan ob 17ih, tako da bova midva hodila tudi še tretjo rundo (ki se prične 7.aprila), ker sem takrat jaz že iz službe. KT pokliči za plavanje v Kranju, imajo ziher še frej. Padme kateri dan pa hodiš?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:47:03
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Aprila gremo verjetno vsi na lutkovni festival. Danes pride selektorica, da nas oceni, če smo za tja. N & B tole ste pa resno vzele - a zdaj boste pa še po tujini nagrade pobirale
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:48:15
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme Plavanje? Pri nas v Kranju imamo to srečo, da imamo plavanje popoldan ob 17ih, tako da bova midva hodila tudi še tretjo rundo (ki se prične 7.aprila), ker sem takrat jaz že iz službe. KT pokliči za plavanje v Kranju, imajo ziher še frej. Padme kateri dan pa hodiš? Midva hodiva ob ponedeljih, drugače pa mislim, da potekajo tudi ob torkih in sredah...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 9:49:18
|
|
|
|
Drnula
|
DRNULA kaj če se zmenmo za eno delovno akcijo in ti prletimo mal pomagat? ni problem, lahko priletite boste lahko malo brusile, malo barvale, malo polakirale, malo naolile, nekaj imam še ploščic za položit ... če bo še kaj časa pa lahko še toplotno črpalko nesemo skupaj gor po klancu, pa spakiramo kako škatlo ... Ker ima odvetnica omejen čas danes ne grem v hišo ampak bom tule malo sesortirala za pakiranje. Popoldne pa greva izbrat školjko, lijake in pipe za kopalnico. Naslednji torek montiramo. Sem pa aparate za kuhinjo ravno včeraj plačala - no večino je plačal moj oče - prispevek ki je res bil dobrodošel Večinoma so elektroluksovi. Mikrovalovko in pralenga edino imava že zdaj, ostalo sva kupila. Drnula odvetnik, ki dela dobro, hitno in poceni - moj (ki je pravnik) pravi, da taka kombinacija ne obstaja . ja, saj to je men čist jasno ... sam želje so ponavadi take Rabim dobrega odvetnika ! to je najbolj važno ! res je da pa tudi hitro oz. takoj Sem se zmenla s tole v Logatcu, se gem pogovorit in bom videla kako zgleda, kako ji leži tale primer. greva po opravkih in na kavo z bodočo šefico. Mi prinese sklep o zaposlitvi in naslednji teden me čaka soočenje z zdajšnjim direktorjem same razburljive stvari
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 10:06:20
|
|
|
|
zabica26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Punce jaz zdaj razmišlam da se nam RONJA že blazno dolg časa ni nič oglasla! Kako pa to? Pa ŽABICA tebe bi blo tud fino kaj videt zdaj ko si ! Pa PALČICA bi se nam tud lahko mal pridružla! Pa še kakšna! Jutri? Četrtek...Citypark, ob 12h?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 11:53:09
|
|
|
|
ŠpelaP
|
N&B - veliko uspeha pri današnji predstavi! Mi imamo tudi danes v vrtcu (Timova skupina) prireditev. Tim ful rad poje, plesati pa noče. In sem mu morala obljubiti, da bom danes povedala njegovi vzgojiteljici, da ne bom jokala, ker noče plesati, ampak da bom zelo vesela, ker bo pel in bo skupaj na odru s sošolci. Lani namreč tudi z ostalimi otroki na odru ni hotel biti, kaj šele da bi plesal ali pel. Letos je pa že velik in se je odločil, da pel bo, plesal pa ne. N&B - a boste Jaka vzeli zraven na prireditev? Jaz ne vem, ali naj vzamemo Saro zraven. Po eni strani bi jo rada vzela zraven, ker bo zanimivo zanjo, po drugi strani se pa kar bojim, da bi se v vrtcu, kjer bo ful ljudi, kaj nalezla, zdaj ko je ravno zdrava (trkam na les).
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.3.2008 13:51:47
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP N&B - a boste Jaka vzeli zraven na prireditev? Jaka gre zraven. Full uživa med otroci. Poleg tega pa gresta zraven še obe babici (beri: varuški). Mi imamo v telovadnici in ima le Nikina skupina. Nekaj ljudi bo, prav ogromno pa spet ne.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?