|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
19.3.2008 14:01:30   
TODI
Taka stavba je čist iz stekla. Mislim da je tik pred križiščem z Metelkovo.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.3.2008 14:02:52   
tims
Lex, Masarykova je tista, če gledaš z glavne avtobusne postaje, na levo, desno prideš pa na Slovensko. Upam, da sem ti vsaj mal pomagala.

Za vse tiste ki že na veliko kupujete. prav lepa oblačilca in niti ne kaj dosti draga imajo v Zari v BTC-ju. Jaz našmu Timu ogrono tam kupujem, ker se mi zdi, da

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.3.2008 14:07:13   
tims
Kurnk, neki mi šteka računalnik....

Naj nadaljujem:

H&M cunjice vidim v vrtcu na vsakem otroku in sem jih že malo sita, Zara ima pa mal drugačne. Ali pa v A hali spodaj, mislim da se imenuje IDEXA ali pa nekaj zelo podobnega. Tam imajo tudi cort stvari za naše male user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
19.3.2008 14:20:39   
neboglasnica
Ja, ministrstvo je zdaj tam pri železniški.

Punce, ravnokar me je klicala sodelovka, bolj prijateljica in mi vsa objokana povedala, da ni več user posted image . Ves čas se že trudita, vedno znova je obupavala in ko je končno zanosila, se je veselila. Še zlasti, ker sva obe user posted image . Danes ji je na pregledu pa G rekla, da je dete umrlo. user posted image Le kako naj ji pomagam? Jutri gre na čiščenje, njen dragi je v tujini, skrbi me zanjo. KAj naj ji še rečem: sicer sem ji rekla, da naj to pogleda s svetle plati, da to pomeni, da imata lahko otročka.. tudi pri meni je po prvem porodu šlo naprej, pa sem sedaj spet noseča, imam dve deklici... Še kakšen nasvet, kaj naj ji rečem?

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
19.3.2008 14:24:00   
lex
meni je to vedno tako delikatna zadeva, še posebej ker nikoli nisem občutila te grozne izkušnje. Stoj ob njej in ji bodi za oporo. Glede na to, da imaš podobno izkušnjo veš kaj si takrat najbolj rabila. Verjetno eno ramo, da se zjočeš na njej. Bodi ji ta rama.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
19.3.2008 14:30:19   
ilatic
Ja res je delikatna zadeva, tko da se strinjam z Lex. Potrebuje ramo!!
Kako strašne stvari se dogajajo. Jaz sem tko vesela, tudi kg me ne motijo več!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
19.3.2008 14:33:05   
neboglasnica
Hvala, sem ji poslala e-mail. ve, kje me najde, tako da če me bo potrebovala, me bo našla. jaz sem takrat rabila samo najbližje in mir, pa 100x sem želela povedati, saj sem vsakič ko sem komu povedala, je bila bolečina za odtenek manjša. Hecno, kajne?

Dekleta, lepo se imejte, grem po starejšo, nato gremo na nastop mlajše v vrtec!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
19.3.2008 14:36:43   
tims
Neboglasnica, verjetno ne bo čisto nič pomagalo, karkoli ji boš rekla. Edino to lahko narediš, da ji stojiš ob strani in ja, nudiš ramo za zjokat. Meni je G. na urgenci na lep način povedala, ko sem v tej nosečnosti na začetku krvavela, da če bo šlo naprej, je to sigurno zato, ker je nekaj narobe in je mati narava sama poskrbela za to. In ti povem, da mi je kar pomagalo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
19.3.2008 14:43:35   
Anonimen
Ja, težke so te stvari... Ne veš kaj bi rekel, kako pomagal...
Mene pa še vedno skrbi...ker ne čutim še ničesar v trebuščku user posted image . Drugič noseča, pa še nič...??
Zdaj pa mislim da bi že bil čas. UZ sem imela 3 tedne nazaj, sedaj pa imam pregled v prvi polovici aprila..
...

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
19.3.2008 14:47:05   
lex
kaj pa če pokličeš g in vprašaš al pa si plačaš UZ, al pa ga napiz** da te neki boli pa naj pogleda.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
19.3.2008 14:51:08   
Anonimen
Ja, saj sem že razmišljala tudi o tem.. da ga pokličem in vprašam.. V bistvu je rekel da bi mogla čutit otroka tam enkrat do nedelje (te,ki je mimo).. pa čakam in čakam.. UZ mi pa vedno naredi in pravi da čez otroka nima pripomb, da je vse OK...
samo to zame ni razlog da me ne skrbi ker ne čutim...??
Berem tukaj na forumu, povsod že brca, se premika in počne ne vem kaj še vse...samo jaz še čakam..user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
19.3.2008 14:55:57   
lindy
Pikica, če te res skrbi pojdi do svojega g. in mu povej kako in kaj, drugač pa sem jest noseča 22t4d in sem tudi šele zadnje dni začutila nežne brcike oz. premikanje.

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.3.2008 15:03:02   
Anonimen
lindy, si me zdaj malo pomirila,hvala ti user posted image !

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.3.2008 15:47:01   
sasi13
prišla sem iz pregleda, vse je okej imata okoli 650 g, tudi rasteta enako in oba ležita z glavo navzdol user posted image
lex naslednji pregled imam 23.4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 15:50:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.3.2008 16:00:02   
klarazan
Pozdravljene julije,
Pikica, nikar ne skrbi glede brcik, jaz se v prvi nosečnosti sploh ne spomnim, da bi user posted image čutila prej kot v 6. mesecu, pa me je že tudi skrbelo, G pa je vedno govorila, da je vse OK., sedaj, ko pa sem 3. noseča, pa otročka konkretno čutim že od 30. januarja,  ko sem bila šele 16t2d noseča, res pa je, da sem prvič nosila dosti bolj zadaj, pri drugem mi je v 6. mesecu že napovedovala  ciklažo, ki potem ni bila potrebna, sedaj v tretje imam pa itak vse spredaj pa tud zlo nizko, tak, da kar čakam kdaj mi bo spet ciklažo omenla, kje pa ti nosiš, pa je to tvoja prva nosečnost??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.3.2008 16:06:07   
klarazan
Ojla sasi13, tale tvoja dva pikeca bosta pa kar konkretna, glede na to, da sta dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image , saj ne vem, a si že pisala kaj pred časom glede spola, al sam predvidevam, da boš dobila dva korenjakauser posted image user posted image ?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.3.2008 16:29:42   
klarazan
Sej ne morem verjet, pa kam ste zdej šle, kadar koli se razpšem in imam čas, vse nekam izginate, kar poniknete, drugač, ko pa ne pišem, ste pa take čveke, da vas komi sfolgamuser posted image .

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.3.2008 16:31:33   
ina82
tudi jaz ne čutim brcik oziroma od 22 do 23 tedna se je zelo malo oglasil, mogoče me je enkrat v celem tednu brcnil, še dobro da sem imela vmes pregled in je vse vredu. očitno mu že paše neka lega in se mu ne da premaknit, no vsaj upam da je tako.

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.3.2008 16:31:56   
Anonimen
KLARAZAN hvala :-)
Sicer sem jaz drugič noseča in kakor pravijo naj bi premikanje čutila prej, pa še nič od nič. Sicer pa mislim da nosim bolj spredaj (mi pa ginekolog ni ničesar posebej omenil), ker me v spodnjem delu trebuha vse tišči, zjutraj se zbudim vsa "polomljena" . Sem na bolniški, gin.mi je predpisal buscopan tablete 3x na dan. Tak da to je to. Zdaj pa čakam in čakam in čakam... in se ne naveličam user posted image
Lp,pikica

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.3.2008 16:33:38   
Anonimen
...No, pa sedaj vidim da tudi nisem edina... katera še ne čuti nič oz.skoraj čisto nič :-)... do sedaj sem videla oz.brala le tiste, ki veselje zaradi premikanja otročičkov delijo tu na forumu...

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.3.2008 17:04:43   
klarazan
pikica, ti kar brez panike, če tvoj G pravi, da je OK., mu zaupaj, drugač pa poskusi ko se uležeš in umiriš z boženjem po trebuhu, nato pa z roko počakaj ne enem mestu dlje časa, pa boš videla, da se ti bo tvojuser posted image kar prilepil tam kjer boš držala roko, kot bi želel, da ga pobožaš, boš vidla, poskusi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
   [Brisano sporočilo]
19.3.2008 17:13:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.3.2008 18:26:26   
papir
jaz sem bila pa včeraj na 3d ultrazvoku v kranju.to je pa tako super stvarca .pa prelepi občutki sploh pa prelepe slikice in dvd z 30min posnetkom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.3.2008 18:51:29   
glugluglu
Jaz imam na enem menstrualnem koledarčku označeno, da se prvo premikanje otroka začuti od 17. do 24. tedna, tako, da še ni panikeuser posted image !

Imam pa jaz ravno obraten problem in se sprašujem, če je normalno, da se toliko premika, brca, nori čez cel dan in še trebuh se premika, mehur mi bo pa enkrat počil od tega? Sploh ni prestanka in vidi se že na zunaj to premikanje. Meni je prav čudno, ker to je tudi ponoči, ni prestanka in še ful močno. Sem že mojega user posted image morila s tem, da se ne spomnim, da bi prva2 bila tako živa, je bilo ravno obratno, sta bila bolj pri miru. Pa mu je user posted image , dal  delavsko ime Ali - boksaruser posted image . Še svojo G bom vprašala, če je to normalno. Me res skrbi, če je to ok, bolj zato, ker vem, da sta bila prva2 bolj mirna.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?