cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 V hiši (je 5-stanovanjska hiša) vse odmeva, vsi zvoki se prenašajo po stenah. Kaja08, ne se tolk sekirat, tud mi imamo nad sabo študente, pa veš da niso tiho kot miške. Še bolj se sliši zato, ker je naša hiša stara, pa ima še lesene strope in se res vsak premik sliši. Ko bosta vidva zadeve zložila iz škatel in bo kje kakšna omara, se bo hrup ful zmanjšal - zdaj ko so prostori prazni, pa verjamem, da je kar hudo. Danes sem imela pregled, pa sem čakala več kot 1 uro. Groza, očitno bo letos res baby boom, ker nas je bilo nosečk polna čakalnica. Pri zdravnici sem bila pa - ne vem če sploh celih - 5 minut. Izvidi vode in za toxo so negativni, počutje bp, v bistvu sva smo poslušali srček in izmerila mi je višino maternice. Pravi, da je očitno vse ok, da je otrok primerno velik za svoje tedne starosti. Povedala mi je, da se lahko odločim še za en samoplačniški UZ v 32. tednu, kjer bi pogledala kako je otrok obrnjen in če je dovolj plodovnice in pretok popkovne žile. Samo se mi zdi, da je to spet kar en strošek, ki ga z veseljem nabijejo nam nosečkam, ki bi itak rade videle svoje otročke, pa se še bolj zihr prepričale, če je vse ok. Tako da sem se odločila, da ne bom šla na ta pregled. Sploh pa v našem ZD ne dela printer in mi slikic že na morfologiji ni mogla sprintat. Tako da tudi zdaj slikic ne bi dobila. Kaj hočemo, oni bi mi fino zaračunali 42 eur za en 10 minutni pregled, jaz pa ne bi imela nič za spomin. No, pridne bodite, pa upam, da vam je tale sonček danes polepšal dan in izboljšal razpoloženje. Meni ga niti ni ...
|