|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
19.3.2008 9:41:27   
l.daisy
jao jao bejbe, a vi sploh veste, koliko izbire imate pri vozičkih, za izvoz... user posted image
da vas malo potolažim... 3/4 (ali pa še več) firm sploh nima modelov za user posted image user posted image ...
boste že našle nekaj, kar bo vsaj približno zadovoljilo vaše zahteve...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
19.3.2008 9:41:38   
aleksandra silvija
najti voziček, da bi imel vse kar si želiš- GA NI!!!!! nekje bo pač treba zatisnit oči

Ampak veš kaj mi ni jasmo?
Zakaj ne morejo na en TOPLINE namontirat ročne?user posted image

Didlinaa, uživaj v kavici.
Čebula? Se zgodi. Si pa le našla!user posted image

Pralni stroj 2 štuka niže- tako je pri nas in ojoj, kako mi gre to na jetra!!!
Potem lahko samo letaš gor-dol, še mal ven obesit perilo, pa pobrat, pa spet user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3852
19.3.2008 9:43:53   
alea01
aleksandra silvija, jaz imam vse detajle skaterja in racerja poslikane- jih je user posted image  poslikal in če želiš, ti jih pol zvečer ko user posted image  pride domov pošljemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3853
19.3.2008 9:45:35   
aleksandra silvija
poslikal in če želiš, ti jih pol zvečer ko pride domov pošljem

Ooo, to bi bilo pa res super. Hvala.
Ti pošljem mail na zs?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
19.3.2008 9:46:02   
alea01
I.daisy, če bi bila samo dva modela vozička bi bilo najboljše...user posted image . Tak pa imaš izbiro in si marsikaj izmišljuješuser posted image user posted image
Hartan ima pa ful dobre vozičke za dvojčke

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
19.3.2008 9:46:56   
alea01

Ti pošljem mail na zs?

Ja, ti kar pošlji

Neposredna povezava do sporočila: 3856
19.3.2008 9:47:03   
Anonimen
Punce, kaj mislite? Mi pripada podaljšanje porodniške za 30 dni-zaradi poleg dojenčka še 2-eh otrok do 8 let?
Ampak starejša bo drugo leto julija dopolnila 8 let-porodniška se mi bo iztekla 25. maja 2009, z morebitnim dodatnim mesecem pa 25 junija-14 dni pred 8. rojstnim dnevom starejšega otroka.

kakor sem jaz seznanjena s tem, se ti podaljša za 1 mesecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3857
19.3.2008 9:49:46   
aleksandra silvija
če bi bila samo dva modela vozička bi bilo najboljše... . Tak pa imaš izbiro in si marsikaj izmišljuješ
user posted image user posted image user posted image

Čista resnica!!!!user posted image
Deklico sem naokoli prevažala v enem PP z dvojnimi majhnimi kolesi brez ročne, pa sem rolala, vsake toliko sem zajela sapo, voziček je znal tudi malo, hm-poskakovati, jadrati po svoje-jaz pa za njimuser posted image .
Ampak se stem sploh nisem obremenjevala in sem preživela. Le kakouser posted image ??????

Ga je pa po plaži (mivka, droben pesek) vlekel mož, čez gozd je nekako šel,...user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
19.3.2008 9:54:08   
l.daisy
alea01, ja vidim, da imate preveč izbire... user posted image
hartan, tfk, babywelt, firstwheels, teutonia, potem se pa počasi že neha (so še marele peg perego, mclaren, cosatto, ampak jih zaenkrat ne maram)... mogoče imata samo dva velike vse štiri kolesa, povsod so sprednji manjši... take zahteve veliko lažje uresničiš pri vozičku za user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
19.3.2008 9:55:05   
aleksandra silvija
kakor sem jaz seznanjena s tem, se ti podaljša za 1 mesec

No, recimo da res. Predvsem me zanima zaradi dopusta-morja takoj po končani šoli bi tako lahko šli in potem še 1-krat.

hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3860
19.3.2008 9:55:22   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   88 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   UZ 31.3. / spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    P in CTG 31.3. / spol:user posted image   / Ljubljana / +9 kg / O: 100,5 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image UZ 27.3. / spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +8 kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  UZ 8.4. / spol: user posted image  / +6 kg

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image cukr test: 1.4. / P 7.4. / spol: user posted image  (Liam) / +10 kg / O: 90 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image P 19.3. / spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   spol:user posted image   / + 8 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +6 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +3 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image   / spol:user posted image   / +5 kg 

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta)  

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image  P 25.3. / spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +6 kg / O: 105,5 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image  P 1.4. / spol:user posted image / + 12,5 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +7 kg / O: 85 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  3D UZ 19.3. / P 20.3. / spol:user posted image  / Ljubljana / +6 kg / O: 96cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol: user posted image  / +6,5 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  / +7 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  P 1.4. / spol:user posted image   / Novo mesto / +7 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   / spol:user posted image   / -1 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 10.4. / spol:user posted image   / +5,5 kg / O: 87,5 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image )  Novo mesto / +9 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image   P 21.3. /
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani 
('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22  P 19.3. / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    P 31.3.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  / UZ 2.4. / spol:user posted image  / +8 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image     spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image P 25.3. / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   P 20.3. / spol:user posted image  Ptuj / +6 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:user posted image   / Jesenice 

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image  P 21.3. / spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 10.4. / +2,5 kg / Jesenice / O: 103 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
cv3rklic4    P 19.3.
lonapo         3D UZ 19.3., P 20.3.
anaj22        P 19.3.  
slovenka     P 20.3.
willma         P 21.3.
pati0102    P 21.3.

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 19.3.2008 9:56:09 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
19.3.2008 10:02:13   
Kaja08
evo, seznam sem potegnila iz arhiva user posted image

Mene pa daje otožnost, depresija, žalost user posted image .....Da vam malo razložim - kot veste, sva se v petek vselila v novo stanovanje, vsa navdušena, vesela, polna pričakovanj... Kmalu se je vse razblinilo. V hiši (je 5-stanovanjska hiša) vse odmeva, vsi zvoki se prenašajo po stenah. In seveda, kakršne sreče sva, je pod nama ena familija s psiho fotrom, ki ne zna govorit v normalnem tonu, ampak se skoz neki dere. In to se fino prenaša po stenah in doni po celem najinem stanovanju. Jst sem čist obupana. Namesto, da bi se veselila novega stanovanja in urejala otroško sobo, me je čist vse minil...Sploh se mi ne da ukvarjat s tem, skoraj vse imava še vedno v škatlah. Za ta malga še vedno nimam nič pripravljeno - do sedaj sva kupila 3 bodije. Še dobr, da nama je prijateljica nekaj cunj posodila... Samo še to študirava, kdaj bova lahko odplačala kredit oziroma kako bi se čimprej odselila. user posted image  Mal sicer upam na to, da ko se bodo vsa stanovanja naselila (do zdej smo 3 naseljeni), da bo nehalo tako odmevat, ampak moj pravi, da je to problem v gradnji, v tlakih... user posted image  Oh, skratka, mal sem mogla pojamrat, upam, da ne zamerite...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
19.3.2008 10:09:45   
Anonimen
Joj Kaja, tole mora bit pa res grozno. Pa sej bo, ne se sekirat - ko pride user posted image jim bosta pa vse hrupe vrnila. Splo če živijo pod vami - čimorej mu nabavita kakšne plastične kroglice, ki fajn zaropotajo, ko padejo na tla. Saj vem, da to ni neka tolažba, pa vseen. Morda ko bosta vidva vse pospravila v omare, se bo mal izolacija nardila, pa se ne bo tolk slišalo.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
19.3.2008 10:12:24   
aleksandra silvija
Kaja08, mogoče se pa stvari še uredijo.
Misliš da skoz tako kriči?user posted image

Kaj pa pravijo drugi stanovalci?

Se mi zdi, da je itak zeloo težko ali skoraj nemogoče najti res dobro lokacijo tako za stanovanje, hišo,...

Poglej, mogoče se pa malo vidva nekako navadita--res ne vem, kako močan je hrup in morda se možak unese?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
19.3.2008 10:13:53   
aleksandra silvija
Morda ko bosta vidva vse pospravila v omare, se bo mal izolacija nardila, pa se ne bo tolk slišalo.

Ja, pa tepihi-v eni prilogi DELO DOM sem brala, da pomagajo celo tapete-saj so tudi 1-barvne,...

Mogoče,....

Neposredna povezava do sporočila: 3865
19.3.2008 10:14:10   
l.daisy
kaja, user posted image ... mogoče si trenutno še bolj občutljiva, kot bi bila nenoseča... eh, pri nas je stara hiša, ima še lesena tla/strope, brez estrihov... včasih skoraj razločno slišim, kaj govorijo pod nami... imajo tri majhne otroke, včasih imajo pravo tekmovanje, kdo bo glasnejši... sčasoma te to ne bo več toliko motilo, ker se boš navadila, plus predstavljaj si, kako bo šlo njim šele na živce, ko bo user posted image jokal... pa potem mu kupi kakšen tricikel, da se bo vozil po stanovanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
19.3.2008 10:15:37   
aleksandra silvija
pa potem mu kupi kakšen tricikel, da se bo vozil po stanovanju
PA kroglice-kot je predlagala Nya. Ali se pa pojdita vidva že sedaj igrat s frnikolami po tleh,...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
19.3.2008 10:17:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

pa potem mu kupi kakšen tricikel, da se bo vozil po stanovanju
PA kroglice-kot je predlagala Nya. Ali se pa pojdita vidva že sedaj igrat s frnikolami po tleh,...user posted image

Ja, to se ful sliši, govorim iz lastne izkušnje, ko sva bla pr mojmu v blokuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3868
19.3.2008 10:20:32   
Kaja08
Punce, hvala za spodbudne besede. Ma najbl se nama fržmaga to, da sva se iz prejšnjega stanovanja izselila deloma tudi zato, ker sva hotla imet mir (tam so pa ene ta male cel dan tekle po stanovanju, se drle, zvečer tud z rolerji vozile...). Pa sva videla to stanovanje, eno sobo več, novogradnja - še pomisnla nisva, da bi se zvok tko prenašal...obup....Ma sej se tud jst pol tolažm, da se bo čez 2 mesca ta mal drl na ves glas, samo kje je še to!!!!user posted image  
Pa na žalost ne gre samo za mojo preobčutljivost (ko bi vsaj šlo!), ker je tud moj čist obupan, pa ga ne dajejo hormoni user posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 19.3.2008 10:22:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
19.3.2008 10:21:53   
alea01
Kaja08-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse se bo uredilo, tako kot je prav, boš vidla. Pa tisto z frnikolami kar prakticirajta.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
19.3.2008 10:22:19   
aleksandra silvija
da se bo čez 2 mesca ta mal drl na ves glas, samo kje je še to!!!!

Če boš precej na RR, bo šlo hitrejeuser posted image . Preverjeno deluje.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
19.3.2008 10:24:27   
Kaja08
[/quote]
Če boš precej na RR, bo šlo hitrejeuser posted image . Preverjeno deluje.user posted image
[/quote]

K pa tm še nimava interneta user posted image  Upam, da ga bojo čimprej zrihtal, ker čez cca 3 tedne grem na dopust, pol pa se že porodniška začne. Bom crknla brez interneta in vas!! Sva pa že šla tud televizijo kupt, da sva jo namontirala v spalnico, zato da preglasiva tistga ta spodnga bebca vsaj zvečer. Da ne omenjam kakšen kraval zjutri delajo!! Ojojoj....

Neposredna povezava do sporočila: 3872
19.3.2008 10:27:59   
l.daisy
verjetno še bolj odmeva, ker še nista vsega založila...
pri nas je šlo tako daleč, da sem se naučila učit ob radiu... ker so me mulci tako dekoncentrirali...

ampak je pa poden tole, nova zgradba, pa tako sruser posted image ...  čisti dokaz, da se gre samo za denar... naredijo blok v nekaj mesecih in zaslužijo 10x investicijo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3873
19.3.2008 10:28:54   
aleksandra silvija
Bom crknla brez interneta in vas

Ja, nič. Boš pa morala najti kakšeno internetno kavarnico za ta časuser posted image .
Saj boš imela dopust. Joj, ti si pa res blizu user posted image . Sem ti kar fovšuser posted image .

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
19.3.2008 10:29:04   
Anonimen
Čimprej nafilajta omare, boš vidla, da bo bolje.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?