murkica
|
Vidim, da ste že čisto z mislimi v praznikih. Jaz sem ravno danes začela razmišljati, če bi kaj spekla za veliko noč, ker gremo h taščici na obisk in bo ona vse pripravila, pa vseeno ne morva priti praznih rok. Mislim bom še videla kaj bo ona rekla, kaj vse je že pripravila oziroma misli pripravit, ker pomojem bo že tako vsega preveč. Ja tile čokoladni zajčki tudi mene vedno premamijo. Ko sem bila pa majhna, jih pa nisem nikoli hotla pojest. In spomnim se, da sem jih samo spravila(seveda še v ovitku), ker so mi bili tako fletni.- V glavnem rok uporabe je seveda pretekel za nekaj let in sem jih lahko samo še zmetala v smeti oziroma moja mama jih je, ko sem šla enkrat nekam na počitnice in je rekla, da ima dovolj teh zajcov in da se bodo še kakšni črvi zaredili. No in od takrat naprej nobem zajček ne ostane nedotaknjen, ponavadi jih požrem že prvi dan. No jaz ravnokar kuham sarmo, ker namreč imam danes predavanja in moram pohiteti, da bom še lahko pojedla kosilo in potem letim v mesto. Največja muka mi je to, da ko pridem domov moram še delat, tko da bom čist crknjena. no ampak za bom pa vseeno zbrala moči Kako pa ste kaj ve drugače, razen tega, da vidim, da ste ene čist erotično nastrojene ? Punce ne se preveč izživljat nad zajčki, raje vso energijo prišparajte za svoje , da se bomo tudi me lahko potem važle s svojimi bušiji tko kot Erin in Beyba, no pa seveda še malo pa se bo važila tudi Špelči. Špelči kako se počutiš, razen tega seveda da te lahkota ful matra? Ti se kar napapaj in uživaj teh 9 m, ko lahko prvič brez izgovora poješ kakšno stvarco več in ti ni treba pri tem ves čas misliti, da ti ne bo trebuh zrastu , ker zdej mora rast.