Serendipity
|
Njegove sem vidla.... nisem pa jih gledala, ker ma res take posebne in pol bi zgledal da ga bulim..... Povej mu, da ne vem kake ma Andrej.... učke. Pa tortico ti je zamolčal??? Kinder rezino ti je zamolčal???? Jst sem si jo naročila.... pol jo je pa itak mogu on pojest.... Je bla dobra, sam pr pol se mi je ustavla.... Sem izsilila priznanje! Saj je ta pravi sladkosned, se po mojem ni kaj preveč pritoževal! sam Se* a nima on take svetlo rjave oči?????? Pišuka, sej zelene pa niso ble... Ne, ne - ima rjave očke (take svetlo) z zelenimi pikicami - ampak se le-te vidijo, ko jih čist od blizu gledaš, tak, da še dobro, da si rjave napisala, če ne bi se zamislila ... Špelka moja.... to itak veš da morš bit še naprej koklašpiklašpokla, a ne????? In to taka skrbna... brez naprezanja, brez kakršnegakoli stresa, brez razburjanja.... Jap - se strinjam! Pa tvoj te definitivno mora pelat na tortico! Aja, pa Se*, nismo sam o asfaltu.... smo se še tolk pogovarjal, da sem Andreju rekla, da jst ga ne bi mela.... Itak, p upam, da ti je pa tvoj zamolčal, kako sem mu ven spustila, med predavanji... ko se zdej spomnem me kr rdečica oblije... Jst sem res včasih taka avša... nekej zinem, pol ko se pa spomnem (ponavad šele naslednji dan) mi je pa nerodn... pa čeprav se sam zajebavam.... * Ja, to mi je povedal! LOL. Sem rekla, jap - to je pa naša S*! ** Hm.. tega pa ni rekel Saj po moje , ni bilo prav hudo, ali? Tebe pa rdečica? Ha ha ha, dvomin ;)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.3.2008 13:26:13 >
|