|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
15.3.2008 22:01:13   
vita80
Spelka ČESTITAM!!!!!!!!! Ful sem vesela!!!!! Jupi!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost in zdravegauser posted image !!!!Juhu-juhu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
15.3.2008 23:30:25   
LuNa73
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image   

No, tega nisem upala pripisat, saj veš kak bi te to majcko čudno lahko izpadlo...user posted image

Je pa moj vprašal kere učke si ti gledala... Njegove ali pa od Andreja? user posted image

Samo je pa res bila finta! user posted image  Maš pa intuicijo, ni kaj! user posted image

Hm.. ampak tortico mi je pa zamolčal...user posted image  Je bila njami?

Njegove sem vidla.... nisem pa jih gledala, ker ma res take posebne in pol bi zgledal da ga bulim..... user posted image  Povej mu, da ne vem kake ma Andrej.... učke.

Pa tortico ti je zamolčal??? Kinder rezino ti je zamolčal???? Jst sem si jo naročila.... pol jo je pa itak mogu on pojest....user posted image user posted image user posted image user posted image  Je bla dobra, sam pr pol se mi je ustavla....user posted image

sam Se* a nima on take svetlo rjave oči?????? Pišuka, sej zelene pa niso ble...user posted image user posted image

Špelka moja.... to itak veš da morš bit še naprej koklašpiklašpokla, a ne????? In to taka skrbna... brez naprezanja, brez kakršnegakoli stresa, brez razburjanja....

Aja, pa Se*, nismo sam o asfaltu.... smo se še tolk pogovarjal, da sem Andreju rekla, da jst ga ne bi mela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak, p upam, da ti je pa tvoj zamolčal, kako sem mu ven spustila, med predavanji... ko se zdej spomnem me kr rdečica oblije...user posted image  Jst sem res včasih taka avša... nekej zinem, pol ko se pa spomnem (ponavad šele naslednji dan) mi je pa nerodn... pa čeprav se sam zajebavam....user posted image

Tak grem spat.... Nočko!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
16.3.2008 10:11:16   
spelka12
Dobro jutro babe žabe. Ste se naspale? A je kera gledala včerej viktorje? Men so bli ful všeč. Sicer čez Zrneca ga ni ampak vseen solidno.
Danes me bo pa moj dragi mogoče pelov na tortico, če ga lepo prosim, kaj mislite? Pleeeeeaaaaseeee lubi - smajlikimižika.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
16.3.2008 11:25:25   
Fargesia
Špelka!!!!!! ČESTITAAAAAAAMMMMMM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa je novica za dobro jutro! včeraj nisem nič gledala in danes skor s stola padla!!! ps podpis mi je všeč!!! upam da ga jst tud kmalu spremenim!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
16.3.2008 11:33:33   
spelka12
mašika ka pa če ti jest svojo štorkljo pošljem? Je ne rabim več. Ampak glede na to, kolko časa je rabila do mene je pomoje boljš, da svojo mal vzameš v roke in ji zagroziš z odpovedjo.
Ma da se ji trese kljunuser posted image .
ps: sam da je stol ostal cel.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
16.3.2008 13:11:15   
polaris
Yesssssssssssssssssssssssssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Špelči, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Se zadnje čase bolj redko javljam, ker imam težave z računalnikom, sem pa toliko bolj vesela ko se lahko, da preberem tako vesele novičke. Špelči, si mi ful polepšala dan.

Drage moje dame, zdaj pa takoj za Špelko, da ji ne bo preveč dolgčas. Se*, Ledenka, Sonček,... in druge bodoče mamice - takoj v akcijo!!!

Mislim na vas in vam pošiljam topel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
16.3.2008 13:20:03   
Serendipity
Njegove sem vidla.... nisem pa jih gledala, ker ma res take posebne in pol bi zgledal da ga bulim..... Povej mu, da ne vem kake ma Andrej.... user posted image user posted image učke.

Pa tortico ti je zamolčal??? Kinder rezino ti je zamolčal???? Jst sem si jo naročila.... pol jo je pa itak mogu on pojest.... Je bla dobra, sam pr pol se mi je ustavla....
user posted image  user posted image  Sem izsilila priznanje! Saj je ta pravi sladkosned, se po mojem ni kaj preveč pritoževal! user posted image

sam Se* a nima on take svetlo rjave oči?????? Pišuka, sej zelene pa niso ble...

Ne, ne - ima rjave očke (take svetlo) z zelenimi pikicami - ampak se le-te vidijo, ko jih čist od blizu gledaš, tak, da še dobro, da si rjave napisala, če ne bi se zamislila ... user posted image  user posted image  user posted image

Špelka moja.... to itak veš da morš bit še naprej koklašpiklašpokla, a ne????? In to taka skrbna... brez naprezanja, brez kakršnegakoli stresa, brez razburjanja....
Jap - se strinjam! Pa tvoj te definitivno mora pelat na tortico! user posted image

Aja, pa Se*, nismo sam o asfaltu.... smo se še tolk pogovarjal, da sem Andreju rekla, da jst ga ne bi mela.... Itak, p upam, da ti je pa tvoj zamolčal, kako sem mu ven spustila, med predavanji... ko se zdej spomnem me kr rdečica oblije... Jst sem res včasih taka avša... nekej zinem, pol ko se pa spomnem (ponavad šele naslednji dan) mi je pa nerodn... pa čeprav se sam zajebavam....
* user posted image  user posted image  user posted image  Ja, to mi je povedal! LOL. Sem rekla, jap - to je pa naša S*! user posted image  user posted image  
** Hm.. tega pa ni rekel user posted image  user posted image  Saj po moje , ni bilo prav hudo, ali? Tebe pa rdečica? Ha ha ha, dvomin ;)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.3.2008 13:26:13 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
16.3.2008 14:23:56   
ledenka
ej, pupe, pa ne, da je tud nas roza val zajel user posted image  vceraj sem kar jokala od veselja, za tole naso spelciko! a si pol sla dat tud kri al ne? user posted image  da lahko ugibamo, al je en al sta dva user posted image

Se*, in ti si zaupala Lunciki, da se s tvojim dobi user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala pri tejle debati o oceh user posted image  da o kinder rezini niti ne govorim user posted image

polaris, gremo po tej poti user posted image  ti pa tud, no, je ze cas! da se pocasi zacnemo o vozekih menit pa tko... user posted image

Masa, kupi tejle storklji garmin, mogoc bo pol nasla user posted image

Vita, sta ta teden pri Resu?

no, pupe moje, grem dalje zapijat Spelkino novicko user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
16.3.2008 15:42:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

mašika ka pa če ti jest svojo štorkljo pošljem?

ja dej!!! al pa vsaj njeno sordnico pošlji...upam da ma koordinate naštimane, če ne bom pa res garmin kupila kot pravi ledenka!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
16.3.2008 17:17:16   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

polaris, gremo po tej poti user posted image  ti pa tud, no, je ze cas! da se pocasi zacnemo o vozekih menit pa tko... user posted image

Ja Ajsi, res je že čas. Men biološka ura že kar glasno trka na ... user posted image
A kar začneva debato o vozekih, previjalnih mizicah, pemperskah ipd.? Kaj veš, morda bo pa potem hitreje ratalo,...

Ti držim pesti, pa vsem ostalim seveda tudi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
16.3.2008 18:43:04   
spelka12
Nč še nisem krvi dajala. Krvosesi stran od meneuser posted image . Ma ne vem če bi sploh šla ker moram cel dan dopust vzet, pa mamo premalo osebja.
erin se ne javi. Ti,ti kje se skrivaš?

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
16.3.2008 23:11:05   
murkica
ŠPELKA TO MI DELI!!!!! (No tole sem definitivno zakričala) Moram priznati, da sem cel vikend mislila nate in zdele prvo ko sem prišla domov, sem šla pogledat če si sporočila kakšno veselo novičko in res ŠPELA BO MAMI(Ja spet se kričim)user posted image user posted image user posted image !!!!

Res ti iz srca privoščim in sem kar prepričana, da se ti bo nasmehnila dvojna srečka in bomo čveke dobile kar dva nova "nečakca" ali "nečakiniji"!!! Kar jokam od sreče!!!

Sedaj pa draga špelka res uživaj teh dobrih 8. mesecev nosečnsoti!!!!

Še enkrat čestitke, tako tebi kot dvojemu dragemu!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
17.3.2008 8:08:49   
vita80
Jutro pupe, ste se že naninale? Kofeja vidim, da še ajsika ni skuhala, tud prav saj ga ne pijem več, samo kapučinček še.
Ledenka res, ta teden greva k Rešu na pregled, me že kar zvija!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
17.3.2008 8:30:51   
beyba
Špelka bo pa mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jst sem to prebrala zdele v službi pa si zraven skoz govorim misli na veliko roza žabo, v rdečih hlačah, da se nebi lučajno zjokala kle za mizo...

ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk    vvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk     sem vesela !!!!!!!!!

Pl bomo ble pa tete al pa strici , pa še skupi se bova na šmarjetni sončale z vozički a veš kolk bo fino.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti da sta se prijela oba!!!!  Če je že štorkla toljk slabo opravljla delo do zdej, da mal vrne za svoje napake z obrestmi.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
17.3.2008 9:39:00   
beyba
Špelka mam pa še eno vprašanje....  poznam par iz stražišča pri kranju, ki se tut full trudi,d a bi štorklo privabla k sebi, pa sta bla že na dobri poti, pa je pri porodu otroček umru, pa potem vem da ena umetna oploditev ni uspela...  A mate st em parom kaj skupnega.... oz  te vprašam kar na ravnost- to nista vidva a ne?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
17.3.2008 9:58:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Pl bomo ble pa tete al pa strici

hja, ti si lahk stric, ampak jaz bom kar teta user posted image user posted image user posted image

jutro, punce moje!

user posted image

s kofeinom za nenosečke, brez kofeina pa za naše user posted image  in upam, da bomo čez par mescev sam še kufe brez kofeina kuhale user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
17.3.2008 10:32:29   
beyba
no ledenka pol boš pa ti teta, jst pa stric.Ker če se namo razdelile, bodo mel naši nečaki in nešakinje same tete s forumauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa brezkofeinskih kav tiče, se ti pa iskreno pridružujem tej želji...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
17.3.2008 11:33:57   
Erin
Evo meneuser posted image user posted image user posted image

Špelka kako se počutiš? Že kakšni user posted image znakci?

beyba, špelka, sem razmišljala (user posted image user posted image user posted image user posted image )  da bodo naši otroci isti letnik...mogoče še sošolci al pa paralelka na srednji šoli...user posted image tako kot sva bili jaz pa špelkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
17.3.2008 13:37:11   
nf
Špelka ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hudo! Čist za foro pogledam malo med vas čveke in kaj zagledam "Špelka bo mami" iiiiiIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  Res iz srca ti čestitam in ti želim lepo nosečnost in še lepšega user posted image  ali pa dva!Vem, da vas nisem brala zadnje čase, tako da pliz mi povej, zakaj 2? Kaj si imela IVF? iiiiiiii dvojna sreča user posted image

Jaz se bom pa tudi počasi morala selit od klomifenk, ker sem ga glihkar popapcala zadnjo porcijo. Tko da če zdej ne rata, vas bom malo bolj redno gnjavila, ok? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
17.3.2008 14:23:56   
ledenka
Ste kaj lačne? Jaz fuuuuul user posted image

user posted image

in nekaj podobnega si bom privoščla, ko grem domov user posted image  mam regrat user posted image  moram sam kupit jajca in krompir, pa mogoče malce šunke za popečt...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
17.3.2008 14:35:26   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Špelka mam pa še eno vprašanje....  poznam par iz stražišča pri kranju, ki se tut full trudi,d a bi štorklo privabla k sebi, pa sta bla že na dobri poti, pa je pri porodu otroček umru, pa potem vem da ena umetna oploditev ni uspela...  A mate st em parom kaj skupnega.... oz  te vprašam kar na ravnost- to nista vidva a ne?

Če je par starejši sta lahko moja soseda. Neki je bil tamal na srčku boln. Ne to nisva midva. Nama do sedaj še nikol ni uspel, zato tako veselje. Jaaaaa naslednje leto se bomo skup na Šmarjetni martinčkaluser posted image user posted image .
erin nosečniški znaki so ja. Pžrešnost je pa ta glavni. Če ne jem na 2 uri mi ful slabo rata, pa vsako noč preden grem spat mi tud slabi. Druzga pa še nič. Ja sej res, vsi bodo 2008-čki user posted image user posted image .
nf ti nas kar večkrat gnjavi. Smo vsake take vesele.user posted image   Jp imela sem IVF in so mi 2 vstavil, zato dvojčki. No če bojo res se babe nč bat, vas bom vse ponucala. Ena bo pomagala futrat, druga previjat, ena bo voziček porivala, druga drug voziček....joj bo dela. Kommmiiiii čakaaaam. Upam, da ti zdaj končno uspe ampak samo če obljubiš, da nas boš večkrat prišla pogledat. Važi?
ajsika foooooooduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
17.3.2008 16:10:49   
nf
Evo me spet user posted image  user posted image  user posted image  Ej res bi bil že cajt da kej rata! To je že 19. cikel! Spelka ful sem vesela zate user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
17.3.2008 16:13:24   
ledenka
nf, to je pa res že cajt user posted image  ciklov raje ne štejem, k bi bla pol sam v depri... upam, da bo kak velikonočni zajc priden pa bo kaj prinesu user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
17.3.2008 18:15:54   
Erin
nf-ek naaaaaaaaaaaš..welcome back!user posted image user posted image user posted image

Špelka - a lakota te že daje...ja ja...zih bosta 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozabila sem ti povedat, da zadnjič ko sem prebrala da si user posted image je moj user posted image prevale delal...vidiš to pa je skupinsko navijanje in veseljeuser posted image user posted image user posted image

Da vam naredim mal skomin...prej sem pojedla celooooooooooo skledo jagod..njam njam...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
17.3.2008 19:07:19   
Serendipity
Oj,
samo da vas malo pozdravim... Se mi ne da ama nič od nič. Še jagod, ki me čakajo v hadilniku, se mi ne da jesti (Erin user posted image  - nič luštov nisi naredila!).
nf - ti nas kar večkrat obišči! user posted image

trinity - kako si se imela?

Vsem ostalim - *big hug*

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?