špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana no, da vam še povem nekaj o kalciju in magneziju. oba skrbita, da ni krčev v mišicah.. vendar kalcija rabimo dnevno nekje 1200mg, magnezija pa 320mg. vse nadomeščamo magnezij, na kalcij se pa kar pozabi. namreč, da se kalcij bolje vsrkava je potreben vitamin D (potrebno se je izpostavit soncu vsaj pol ure na dan). če je zmanjšan vnos kalcija, posledično se tudi magnezij ne absorbira dobro. Hvala za tole informacijo Soncnica Sandra ***, za pregled A so te to poslali na obremenilni "cukr" test?? Čeprav imam občutek, da si včeraj dala kri za kaj drugega, za sladkor pa ne, ker računam, da tako pozno nisi bila tešča valentina2006, za pokvarjen računalnik In res škoda, ker si prišla s pregleda takole razočarana Drži se IZVIRNO SPOROČILO: **** sesil, kodrana, adinos: vidim da se pogovarjate o kalciju in magneziju... imam samo eno pripombo ne sme se jemati skupaj. Jaz jemljem oboje celo nosečnost vendar me je G tudi ta v Sloveniji posebaj upozorila, da je treba to dvoje ločiti vsaj z parurnim presledkom... Tako da vzamem kalcij zjutraj, magnezij pa zvečer. Nimam pa ne krčev v nogah,niti otrdevanje trebuha še ne poznam, alhamdolilah. Ej, tega pa res nisem vedela!!! Hvala za informacijo ****, zate bom pa posebej stiskala pesti, da bodo po 3. CR ugotovili, da bi lahko prišel v poštev tudi 4. In en velik za tete na CSD IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem prejle pihala kot ris. Imamo sosede, ki so bili super, dokler ni ta mlajša dobila fanta in zdaj visi večino pri njih. To ne vem, če se je sem preselil, ker je bilo govora, da se bo ona odselila k njim. No in vsakič, ko kaj on telovadi z avtom, ko dobita obisk, ... nas nekdo zaparkirana. En steber imamo skoraj en meter na parcelo umaknjen pa jim še ni dovolj. Smo pa mi dobili obisk, pa nam hodijo zvonit, da naj z naše parcele umaknejo avto, ker ne morejo noter kao. A jaz s svojega dvorišča ne morem x-krat na teden zaradi njih. Smo se pogovarjali, da bomo lepo poklicali geodeta in zakoličili in prestavili steber kar lepo na mejo. Pl pa naj se slikajo. Me sploh ne zanima kako bodo parkirali na svoje dvorišče. Bom vsaj jaz na svojega bolj komot. Pa ful imajo večjo parcelo kot mi, pa se moramo dajat. A ni to bedno? Adijo, pamet IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: sem danes premišljevala, da bi bila ti idealna oseba za izdajanje odpustnic. Sprejmeš delo? Pa si ti zihr, da imam potrebne kvalifikacije? Fajn, da si našla majčke IZVIRNO SPOROČILO: Katina Špelin@, kasso, kakšen napihljiv obroč bosta vzeli s sabo? A kar tistega s katerin gredo otroci v vodo ali kakšnega drugačnega? Ja, tak obroč - moj ima gor ene luštne živali Sem pa doma prej preizkusila na hčerinem obroču, če drži težo IZVIRNO SPOROČILO: Katina Če rabiš še kakšen pravni nasvet iz ZSDP, kar povej, ker sem ga naštudirala. Vsaj vem, kdo je prava oseba za morebitna dodatna pojasnila aurora28 in jana81, za uspešen šoping MARTINA25, čudno tole pri tvoji zdravnici IZVIRNO SPOROČILO: kodrana bo katera kupovala plenice Racman? Jaz ne. tally, sanje o kakšnem podrobnem porodnem načrtu sem jaz opustila že med prvim porodom Najbolje je, da si pač zastaviš nekaj izvedljivih želja (recimo glede klistirja, britja, morebitne EA oz. drugih metod lajšanja bolečin,...). Drugače pa itak tekom poroda vidiš, da je bolje priti brez posebnih pričakovanj, ker si lahko močno razočarana. Meni je pri drugem porodu, ki je potekal čisto b.p. (glavična vstava, hitro odpiranje,...), odlično ustrezal polsedeči položaj IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kako pa bodo vaši koristila očetovski dopust? skupaj ali po posameznih dnevih? jaz sem mojemu rekla, da naj koristi kar skupaj. da bomo prvih 14dni skupaj in da mi pomaga. Če so vmes prazniki, se bolj splača koristiti po dnevih, ker se v tisti en kos štejejo tudi vikendi IN prazniki! Itak je lahko tudi ob koriščenju po dnevih doma v enem kosu Tako kot je napisala Katina *Tiana*, za pregled. In za kilažo
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.3.2008 16:11:40 >
|