janet
|
Dober dan! Js se javljam, sem doma, vendar sem se komaj pripeljala, me boli spodaj, me pika, me je pregledala vaginalno z roko in mislim da me je razdražila, sam ni v rednih intervalih, sem pa komaj zlezla iz avto- mam namreč Bmw-ja, je pa kar nizko za sedet. Če se bo ponavljalo redno, bom pač šla nazaj. Da poročam, Ctg reaktiven, vendar ni zaznal popadka, ker je bil mali skoz nemiren, nato me je pregledala, pa rekla en prst odprta, značilno za drugorodke, nato pa je probala z prsti in sem dva prsta odprta , trebuh se je spustil, zmehčan mv in skrajšan, glavica nizko, pa vse je zrelo. Pa rekla je da je včeraj znal bit čep, čeprav ni bil rozast, saj je vse zrelo in se lahko tako tud lušči. Me je vprašala, če me sprejme, pa nisem hotela, zdaj pa mam, ker se res verjetno neki napravlja, saj me špika, pa trebuh mi otrdeva. Je rekla, da ima občutek da se prej vidiva kot čez en teden. Js tud upam, lahk že kar danes. Sam pol zvečer, zdaj morm it po Nežo v šolo - sicer s temi bolečinami, ne vem kak bom uspela ven iz avta , pa je nimam kam dat, dokler da pridejo naši domov al pa dragi. Če bom odromala, upam da se bom lahk še javila, če ne pa bo javila moja sestra, če ne se pa javim kasneje.
|