|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
19.3.2008 10:50:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

Hvala Dinki. A ne bi blo lepo dobit v naročje naše škratke ravno na materinski dan user posted image

Ja res bi bilo lepo...tudi jaz ne bi imela nič proti tem datumu....pa tudi 27.3. mi je všeč user posted image .....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
19.3.2008 10:54:43   
san
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

Hvala Dinki. A ne bi blo lepo dobit v naročje naše škratke ravno na materinski dan user posted image

Ja res bi bilo lepo...tudi jaz ne bi imela nič proti tem datumu....pa tudi 27.3. mi je všeč user posted image .....

meni se tudi vsi datumi dopadejo, današji se mi zdi tudi prekrasen, pa včerajšnji mi je bil tudi všečuser posted image , upam, da mi bo vsaj jutrišnji usojenuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 19.3.2008 10:55:05 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
19.3.2008 10:57:02   
san
kar zvija me v trbuhuuser posted image . danes morm namreč g prosit da me vaginalno pregleda in če bom odprta več kot v ponedeljek grem zvečer po vsej verjetnosti kar rodit. tko sva se z babco zmenili. joj, zdej gre pa res že zaresuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
19.3.2008 10:58:05   
san
zofki je pa zdej res verjetno že za čestitat... mogoče jo pa srečam kjeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
19.3.2008 11:00:38   
Dinki
San, tudi jaz upam, da te doleti današnji ali jutrišnji dan user posted image , čeprav bo pol kr mal dolgčas na tem forumu....
uuuu kakšen lep sonček se je naredil zunajuser posted image .

Midva greva danes popoldan z mojim kupiti še tisti gugalnik oz. počivalnik. Sem pa brala, da je fajn pri nakupu biti pozoren na naklone sedišča, torej da se da spreminjati naslon. Če ima možnost ležečega položaja do sedečega, je ta primeren že takoj za novorojenčke in pa potem naprej dokler so dovolj majhni in mirni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
19.3.2008 11:03:01   
san
Midva greva danes popoldan z mojim kupiti še tisti gugalnik oz. počivalnik. Sem pa brala, da je fajn pri nakupu biti pozoren na naklone sedišča, torej da se da spreminjati naslon. Če ima možnost ležečega položaja do sedečega, je ta primeren že takoj za novorojenčke in pa potem naprej dokler so dovolj majhni in mirni.

ja to je res, sploh nisem vedela, da so tudi takšni, ki se jim ga ne da spreminjat. uspešen nakupuser posted image .
jst pa iščem še čeber, pa ga nikjer nimajo, ker bi od Shantalle, se mi zdi dosti velik...no, sej bo pol tud še čas, drugače se bo pa v vedru namakaluser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
19.3.2008 11:03:48   
san
San, tudi jaz upam, da te doleti današnji ali jutrišnji dan , čeprav bo pol kr mal dolgčas na tem forumu....
uuuu kakšen lep sonček se je naredil zunaj .

uh, sej jst bom tuki tud še klepetalauser posted image , ampak itak bomo kmalu vse že klepetale tudi pri zakladkihuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
19.3.2008 11:03:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

zofki je pa zdej res verjetno že za čestitat... mogoče jo pa srečam kjeuser posted image

ma Zofy je včeraj šla v P in je pomojem res kar notri ostala in se že crklja s svojo Julijo....upam!!!!....če jo vidiš jo moraš nujno pozdraviti v imenu vseh nas marčevk user posted image ...San, v katerem bloku oz. oddelku si pa rodila ti prva dva...zadnjič mi je ena govorila, da so na enem oddelku ful bolj zoprne babice kot na drugem user posted image ...a maš to sploh možnost izbire na katerem boš rodil?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
19.3.2008 11:10:12   
Dinki
jst pa iščem še čeber, pa ga nikjer nimajo, ker bi od Shantalle, se mi zdi dosti velik...no, sej bo pol tud še čas, drugače se bo pa v vedru namakal

Ma sej sem tudi jaz že razmišljala o tem, da se bo kar v vedru namakal, sej ni praktično nobene razlike, razen pri robovih moraš biti pazljiv, da niso preveč ostri. je pa razlika v ceni med čebričkom in navadnim vedrom kvalitetna....ma bomo še videli....verjetno bomo dobili še kake bone za BC ali Pikapolonico ob rojstvu, pa si mormo še kakšno stvar pustiti za pol user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
19.3.2008 11:11:12   
gaya24
Da se še js malo javim...Še vedno 2 v 1. user posted image

Dogaja se mi ne nič razen tega, da sem danes, ko sem vstala opazila malo več sluzi na sp. hlačah kot ponavadi. Kot en žnoderuser posted image . Mogoče se mi je pa začelo kaj luščit...bomo vidli. Popadkov še ni, jutri imam CTG, bo že moj četrti.

Sem sklerozna in sem pozabla katere so včeraj rodile, tako da ČESTITKE vsem.

medica: Mislim, da bi mogla ti mal user posted image , da te ne bojo pustli do aprila čakat... Mislim, eni g. so pa res smešni.

Danes je pri nas sonček pa mrzlo tud ni tolk. Grem zdaj mal ven na zrak, potem pa kuhat. Bo kr špinača in pire, je hitro gotovo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
19.3.2008 11:11:13   
max81
max81 a prov tolk te peče? Revček.

ja za znoret, tega pa ne privoščim nobeni, mam občutek, da mam kr malo vse skup otečeno...se komi obrišem k grem na wcuser posted image user posted image

mi2 z malo žabico sva iz prekrasnega sprehoda, sicer je bilo malo hladno...drugače je pa sonček...mala je trenutno zaspala v vozu, tko, da sva še kr uzuni pred hišo in čakava, da pride ati domov..pol je pa do nadljnega fejuser posted image user posted image user posted image

madona tolk ste načvekale medtem ko me ni bilo, da sploh nisem vedla, kje sem prjle ostalauser posted image

zdej grem pa brat za nazajuser posted image  

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
19.3.2008 11:12:10   
san
zadnjič mi je ena govorila, da so na enem oddelku ful bolj zoprne babice kot na drugem ...a maš to sploh možnost izbire na katerem boš rodil?

to prvič slišim. mislim, da lahko izbereš barvo sobe in št., ampak samo če ni gužve. jaz sem prvič rodila v sobi št. 5 na levi strani - ta je bila fraj, drugič pa so me vprašali in dali v sobo 8 na desni - je modre barve in je nasproti sobe št. 5, ki je sedaj vijoličnauser posted image . kam me bodo dali tokrat ne vem. mi je pa rekle dragi, da je babca na mš rekla, da je najbolj opremljena soba 10.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
19.3.2008 11:14:09   
san

IZVIRNO SPOROČILO: max81

max81 a prov tolk te peče? Revček.

ja za znoret, tega pa ne privoščim nobeni, mam občutek, da mam kr malo vse skup otečeno...se komi obrišem k grem na wcuser posted image user posted image

pa dej pokliči G in vprašaj, če je to ok. da ne boš kakšnega vnetja zdej dobila

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
19.3.2008 11:15:05   
max81
san...kaj pa misliš, da bi bilo lahko narobeuser posted image

max81 - user posted image  za pregled in upam, da čimprej minejo težave spodaj. A to je ta pregled, ki govorijo kako je boleč?
ma zdejle niti ni bil  tako boleč, kot je bil v prviuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
19.3.2008 11:18:01   
san
san...kaj pa misliš, da bi bilo lahko narobe

ma ne, sej ne pravim, da je, samo po moje ni dobro, če te peče... jst bi sam preverila pri g, za vsak slučaj. men kadar je kaj peklo je bilo vedno vnetje prisotno, pa da ti da kakšno kremo, če je potrebno

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
19.3.2008 11:19:15   
san
o sem vstala opazila malo več sluzi na sp. hlačah kot ponavadi. Kot en žnoder . Mogoče se mi je pa začelo kaj luščit..

ja gaya, verjetno pa resuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
19.3.2008 11:19:59   
san
no, zdej bom pa jaz tudi počasi odpeketala. držim pesti za vse vas, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
19.3.2008 11:34:34   
Dinki
San, hvala za info glede oddelkov v P....verjetno je spet ena od ženskih čvekov to ven prinesla user posted image ....
imaš danes G pregled, ne? uglavnem, ti želim veeeeeliko sreče, to da si dodatno odprta sem pa skoraj da prepričana, tko da boš šla verjetno kar rodit user posted image . San, drži se, pa javi nam kako in kaj.....user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
19.3.2008 11:43:11   
san
sem mogla še nekrat gor, preden stopim skozi vratauser posted image . hvala, dinki, user posted image !

no, javim sama, če še pridem domov, drugače pa bo al moj dragi al pa ena kolegica javlauser posted image .

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
19.3.2008 12:19:37   
Katy13

katy, skor sm bruhalauser posted image , ampak sm poizkusilauser posted image . no, bom še grgrala to. se mi zdi, da sem dala preveč soliuser posted image

user posted image user posted image  Verjamem, vendar ko jaz ponavadi to anredim in prvič pljunem ven to tekočino, se prav vidi kakšna umazanija se nabira.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
19.3.2008 12:24:53   
Katy13
Čestitke vsem za uspešne preglede in držim pesti za tiste, ki jih še iamte. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
19.3.2008 12:27:02   
Katy13
Meni sta pa zelo všeč datuma 20.3. (prvi pomladni dan) in 25.3. (materinski dan). Ne bi pa rada rodila 24.3. (sestra od user posted image  ima rojstni dan) in 27.3. (njen sin ima rojstni dan). Nisem ravno pristaš tega, da imajo ljudje na isti dan rojstne dneve, čeprav, če pa se to zgodi, pa tudi ne moreš kaj.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
19.3.2008 12:28:39   
janet
Dober dan!

Js se javljam, sem doma, vendar sem se komaj pripeljala, me boli spodaj, me pika, me je pregledala vaginalno z roko in mislim da me je razdražila, sam ni v rednih intervalih, sem pa komaj zlezla iz avto- mam namreč Bmw-ja, je pa kar nizko za sedet.user posted image

Če se bo ponavljalo redno, bom pač šla nazaj.

Da poročam, Ctg reaktiven, vendar ni zaznal popadka, ker je bil mali skoz nemiren, nato me je pregledala, pa rekla en prst odprta, značilno za drugorodke, nato pa je probala z prsti in sem dva prsta odprtauser posted image , trebuh se je spustil, zmehčan mv in skrajšan, glavica nizko, pa vse je zrelo.user posted image user posted image Pa rekla je da je včeraj znal bit čep, čeprav ni bil rozast, saj je vse zrelo in se lahko tako tud lušči.user posted image

Me je vprašala, če me sprejme, pa nisem hotela, zdaj pa mam, ker se res verjetno neki napravlja, saj me špika, pa trebuh mi otrdeva.user posted image

Je rekla, da ima občutek da se prej vidiva kot čez en teden.user posted image

Js tud upam, lahk že kar danes. user posted image Sam pol zvečer, zdaj morm it po Nežo v šolo - sicer s temi bolečinami, ne vem kak bom uspela ven iz avtauser posted image , pa je nimam kam dat, dokler da pridejo naši domov al pa dragi.user posted image

Če bom odromala, upam da se bom lahk še javila, če ne pa bo javila moja sestra, če ne se pa javim kasneje.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
19.3.2008 12:30:12   
janet
Čestitke vsem za preglede!

Medica - držim pesti za jutri!!!

Čestitke tud za izpit- ne vem katera že- skleroza!!!!

San- tud za tebe držim pesti!!!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
19.3.2008 12:34:54   
*medica*

no..jutri imam sprejem v P in po vsej verjetnosti bom mela CR..ker  me je dal na EKG in na odvzem krvi in urina..

zakaj CR, a je kaj narobe? verjetno ti je preiskave naredil zato, da v idi če si še okuser posted image . po moje ne pomeni nujno CR. meni so po pdp-ju v P pred porodom tudi preiskave naredili, pa sem vseeno normalno rodila, tko da če ni izrecno rekel, pol ni nujno. ampak, je pa tud smotan, da se mu vrata ne odpirajo, mene so tud s stakimi zgodbicami filal, pol pa še nasedemo. zakaj ti pa ni dal tabletko za odpirat? ja ta g je pa tud en zoprnež. tole odpiranje in popadki so baje dosti odvisni od hormona relaksine, ki se med nosečnostjo sprošča in če ga ni dovolj, se pač manj dogaja.. baje.. tko je men ena babca razložila v P enkrat.

no, medica, srečno jutriuser posted image

ej san ne vem če bo lih CR..to sem samo  predvidevala ker mi je sestra pol rekla da pridem na tešče ker v primeru operacije moram bit..user posted image pol mi je pa še sestra na sprejemni ko sem šla na EKG rekla a so me to dal zarad EA al zarad CRuser posted image tko da nič ne vem..sej sem G vprašala če se kej dogaja pa če sploh v kratkem kej bo..pa mi je dal tak odgovor..pol pa kao da jutri pridem pa bodo probal sam ne vrjame da kej bo..user posted image zj ga pa ti vedi..lahko pa da me bodo jutri nafilal s tabletkami pa kakimi popadki..pa da rodim naravno..al pa tud ne ..bom jutri vidla kaj bo ..sam moram priznat da pa me zj kr mal strah..ker vem da jutri nekaj bo ..raje bi vidla da se je začelo samo od sebe..ampak sej bo bom že preživela..

dinki sem bila zgleda preveč zadovoljna s svojo osebno G pa me zj na koncu štrafa..sem jo zgleda preveč pohvalauser posted image user posted image ker moja G mi je pa vse rekla pa lepo se mi je posvetla ..kar sem vprašala mi je odgovorila..ta G v P je pa user posted image user posted image ..

punce držim pesti za vse vas in upam da nebote mele takih problemov ko jest in da bote rodile pred rokom vse ki ste še ostale...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?