|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
18.3.2008 19:04:55   
mergetka
Hvla, San za tak hitr odgovor!!! Mama zdaj medva dialog....user posted image

Čist spodi me špika, pa ni v intervaih, ampak mam občutek, da skoraj skoz. No, fajn, da se kaj širi, ker nimam preveč širokih bokov!

Klemen je pa on mlad "pubec" iz Brežic. V nedeljo je pr Zvezde pojejo pel z Nušo Derendo, če si slučajno gledalauser posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.3.2008 19:08:58   
san
nisem gledala. tolk mal kot jaz tv gledam, skoraj bi lahko rekla, da je ne. tko da... pol pa tud revij preveč ne gledam oz. berem, sam delouser posted image , tam pa nič takega ne piše

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.3.2008 19:13:32   
mergetka
Ja, sej jaz tud ne vem, če bom pol še tolk gledala, ko bo prišel mali!

No, neki fajnega sem dobila po mailu. Da se mal pripravimo, kaj nas čakauser posted image .  No, sej ene se najbrž večkrat znajdete v taki situaciji.

http://www.mojvideo.com/video-kondom/45ce283a816ff7782fc0&category=mr&time=d

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.3.2008 21:45:44   
Katy13
Dežurna - user posted image  za Lana in veliko cartanja.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

aja, sej jih ni tolkuser posted image , sm neki pomešala po 2 sta, pa še dva nejca. imamo podobne okuse marčevkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  res imamo podobne okuse glede imen.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Ej, punce, nič niste odgovorile, kak se vam dopade Klemen iz NLP-ja.

Mergetka - ne gledam tako, da ne morem ocenit. Moram priznat, da zelo malo gledam slovenske oddaje.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

No, neki fajnega sem dobila po mailu. Da se mal pripravimo, kaj nas čakauser posted image .  No, sej ene se najbrž večkrat znajdete v taki situaciji.

http://www.mojvideo.com/video-kondom/45ce283a816ff7782fc0&category=mr&time=d

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 18.3.2008 21:46:13 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.3.2008 21:57:48   
janet
Js sem pa zdaj pogledala Housa, zdaj grem pa pod tuš, pa spat.

Jutri zjutraj pa grem na pregled, če se ne bom javila, sem ostala v bolnici, čeprav menim, da ne bo potrebe.user posted image

Tud js ne gledam te oddaje, tk da žal ne vem kdo je to.

No lepo spite!!!!!! Predvsem mirno in z čimmanj obiski wc-ja.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.3.2008 22:19:37   
Katy13
Aja, sedaj mi je pa jasno zakaj je takšno zatišje na RR-ju. user posted image  Bil je House. user posted image

A veste kaj sem ugotovila, čeprav ravno nima smisla. Pred user posted image  sem imela na ta zadnji celulit, sedaj pa mi je izginil, sicer ne čisto, vendar ga imam veliko manj. Upam, da ne bo po porodu prišel nazaj.

Nič, grem še malo brat knjigo.

Lepo spite, če pa katera gre...SREČNO.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.3.2008 22:47:17   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Ojla, nosečke!

Hvala Čakajoča za PZ, uf glavno, da je srečno in zdravo mimo!
Pa ek76, vse user posted image user posted image user posted image  za MIO!

Berem, da se pri JANET začelo dogajati ...
MEDICA user posted image , kako si potrpežljiva, marsikatero bi  od neučakonosti že odneslo v vesolje ... no, mene bi pa od skrbi pobralo ....

Stanje pri meni nespremenjeno - no, težko se premikam, ker me vse boli.
Dete miga, da je prav veselo. Jutri ali v četrtek grem na CTG.

Naslednji teden pa sem  "povabljena" na AMIOSKOPIJO (ogaben pregled, ko gledajo zrelost plodovnice), ki mi je taprvič sprožila porod (drugi dan po pregledu sem rodila).

MEDICA, so pri tebi že naredili ta pregled?

nčk ..niso mi naredl tega pregleda..tud ne vem a mi ga bodo..mam tacaga G zj gor v P da mu jest pravim Hauseuser posted image user posted image ...drgač je ful dobr dohtr pa ful dobr diagnostik..ampak brez trohice neke človečnosti..user posted image ..pred kratkim je ena rodila in preden je šla rodit ga je pač vprašala če je že kaj odprta ker je bla mal čez rok pa ji je zabil da bolj zgoraj kod spodajuser posted image user posted image mal smešno ampak mal drgač bi pa spet lahko povedal..takoda jutri ga bom mal preprašala pa bom vidla če mi bo sploh kej povedal..user posted image če me pa spet domov pošle pa mislim da bom živčnega fasalauser posted image ..pa še to moram rečt da pa ne vem s kje mi ta potrpežljivost..sem si rekla da pa vseeno ne bom šla dokler me res oreng ne zagrab..čeprav sem se že parkat že hotla napravt pa jet v P ampak sem si rekla no še mal počak..nočem biti predolgo v Puser posted image čeprav vem da nemorem tega predvideti koliko bom tam notriuser posted image user posted image

san hvala za inf. glede čepka..no ostalim tudi..vedno nekako pričakujem ta čepek ampak lahko da pa ga sploh ne bouser posted image user posted image mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutriuser posted image user posted image

moram pa priznati da po stanovanju kar hodim gor pa dol pa čakama da me kej zagrab..pa mal pretiravam z delom..pa še mojga mal zvečer pocrklamuser posted image da mi mal posodi user posted image plavalcev..user posted image user posted image user posted image da mi ja kej sproži ..ampak je vse bolj lažno...

čestitke novim mamicam in očkom..user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja in prespanih noči...

povratnice mamice pa hvala za vaše porodne zgodbe ...vsaka ima svojo in so prav zanimive in nekako nas pomoje te taprvič nosečke kar pripravi na vse...user posted image user posted image

drgač san ...še to mali je pa pravi cukrček..pa tolko las je mel..

nočkoo vsem..pa srečno...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.3.2008 22:55:00   
Katy13
Jaz še kar strašim po netu, sedaj pa res grem. Še tole iz moje strani.

Našla sem en link o dojenju (kako pravilno pristavit) in vam ga posredujem, če bo kateri prišel prav.

http://www.asklenore.info/breastfeeding/additional_reading/movies.html

Lahko noč.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.3.2008 23:24:31   
san
men pa grlo boliiiiiiuser posted image , sm se od hčere nalezla zgleda....
pa neki popadki so me dajl in seveda spet ponehal. kr neki. sm se pa kr mal prestrašla, ker mi je otroček dobesedno norel po trebuhu med popadki ko da mu nekaj ne paše. no, sej jutri imam pregled pri G, če me prej ne odnese, pa bomo vidl kaj bo rekla.

zofy je pa zgleda že v P ostala e ziblje svojo jULIJOuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.3.2008 23:27:02   
san
pa mal pretiravam z delom..pa še mojga mal zvečer pocrklam da mi mal posodi plavalcev.. da mi ja kej sproži ..ampak je vse bolj lažno...

men tole tud nč ne pomaga

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
19.3.2008 6:46:03   
san
dobro jutro... a denes pa še vse spite?

hm... da ni janet slučajno pobegnila kam, ker se ponavadi sedaj ona prva javlja.

moja noč je bila katastrofa... pa ne zarad kakšnega zabanja, ker to je prsotno, ampak bolj blago. grlo me je tako peklo, da je za znoter in sem si dala nek žajbljev bonbon v usta, da se mi je počasi topil, da sem sploh lahko mal spala. najslabše kar je možno, s tem bonbonom, ampak drugače ni šlo, ker tud čaj ni pomagal. upam, da hitro mine, tud granobil imam na srečo doma in ga že pridno ližem.

no, lepo dremajte še naprej, jaz grem pa hči za v šolo zbudit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
19.3.2008 7:31:40   
max81
dobro jutro drageuser posted image ...jest sem bla včeri na ctg-ju....nekaj malega se dogaja, me je vaginalno pogledala in sem odprata 2 prsta, danes zjutri sem pa imela malo rajavo, roza izcedka..me pa ful peče spodi zgleda od tistega razkužila za sluznice, ki ga uporabljjo in me peče za znoret...prejle sem se šla namazat s praško pasto in upam, da kmalu mine, ker je res neprijetnouser posted image user posted image

spanje je bilo superuser posted image user posted image

no upam, da se kšna oglasi z lepo novičko, da je odromala v Rim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
19.3.2008 7:35:48   
Naša črtica koraka
Dobro jutro,
vam povem, da sem prav srečna, ko zjutraj vstanem in sem spočita, pa ura je šele 7.00 ... prav nič se ne veselim premikanja ure ... na 1h več user posted image .

Noč - prespana user posted image

San - j

a, user posted image  kolk nas lastno telo zeza ... ma, držim pesti, da te obdržijo v P in da končno pocrkljaš svojega fantiča.
Drgač pa grlo ... žajblov poparek grgrati ... angal lizuni ...

MEDICa: "mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutriuser posted image user posted image "
TI KAR ZARJOVI, Z VSO PRAVICO, DOKLER DEDCI NE BOJO ROJEVALI NIMAJO KEJ IMET "HOUSE" ODNOSA DO NAS,user posted image !!!!!

Najhuje pa je, da če gre kaj narobe, bo tebe bolelo user posted image , on pa kaj ??? Šmrkelj si bo obrisal, kaj čmo, tak je - modroval ... da bi ga človk user posted image .

Če pa rjovenje ne pomaga pa user posted image !

Držim pesti za vaju!

Čau, putke, grem v vrtec! Vas pop. preberem!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
19.3.2008 8:40:09   
Vilma
Dobro jutro marčevke user posted image
Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim sončkom user posted image  user posted image  user posted image  
Zdaj jih je res že ogromno! user posted image

Mene je ponoči dvakrat fajn špiknilo, sem se zbudila. Sem že mislila, da bo akcija, pa se je po drugi uri vse umirilo. Danes ob dveh imam pregled, pa bomo upam da vidli, ali kaj dogaja.
No če ne prej, nas bo večina v petek rodila na polno luno. user posted image  Joj jaz tako računam na to polno luno, upam da se bo res kaj zgodilo. user posted image

Glede imen sem tudi sama opazila, da je precej enakih. Pa še bodo.user posted image  Zaenkrat imava midva zbrano ime kot še ena marčevka.user posted image

San  tvoja hči in sin imata zelo lepi imeni. Izabela mi je sploh lepo, če ne bi bila sestrična s tem imenom bi se znalo zgodit, da bi celo tega zbrala.

Zdaj pa šibam po opravkih, potem pa me še likarija čaka.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
19.3.2008 8:55:54   
perp
dobro jutro,
Tudi moja noč je bila spet en velik user posted image user posted image user posted image . Tam od 3:30 dalje nisem mogla več spati. zdej zadnje čase spim samo po 4-5 ur na noč. šPotem pa nič čudno, da sem čez dan povožena in malček tudi tečna, hm ja kaj čmo.

san grlo je pa res groza. To je meni ena izmed najbolj tečnih nadlog.

Vilma iz tvojim ust v božja ušesa - glede lunce namreč

max81 a prov tolk te peče? Revček.
medica naj bo danes tvoj dan d. resnično ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo. Tega zdrvnika ala Hausa pa kar nekam pošlji.,

Margetka jaz sem tega klemena že videla po TV. Tak fajn dečko, sproščen, nakuliran, nič zafran. Pa baje dobr poje. Zakaj te pa zanima?

Aja pa pri meni se popolnoma nič ne dogaja.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
19.3.2008 9:25:51   
san

IZVIRNO SPOROČILO: max81

dobro jutro drageuser posted image ...jest sem bla včeri na ctg-ju....nekaj malega se dogaja, me je vaginalno pogledala in sem odprata 2 prsta, danes zjutri sem pa imela malo rajavo, roza izcedka..me pa ful peče spodi zgleda od tistega razkužila za sluznice, ki ga uporabljjo in me peče za znoret...prejle sem se šla namazat s praško pasto in upam, da kmalu mine, ker je res neprijetnouser posted image user posted image

spanje je bilo superuser posted image user posted image

no upam, da se kšna oglasi z lepo novičko, da je odromala v Rim

max, dej jo ti raje pokliči, da ni kaj narobe. pa ne da te strašim, sam po moje te pa ne bi smelo pečtuser posted image . raje pokliči, sej zgubit nimaš kaj

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
19.3.2008 9:27:08   
Katy13
Dobro jutro!

Moja noč je bila solidna. Sem spala od polnoči do 5.20, potem sem pa eno uro bedela in nato nazaj zaspala do 8.20. Sem ugotovila, da če grem po 5. uri na WC, da imam potem probleme, da nazaj azspim. NA srečo se to ne dogaja pogosto.

San - upam, da bo tvoje grlo čimprej bolje. Jaz si ponavadi pripravim eno mešanico in grgram. Sicer je bolj ko ne nagravžno, vendar mi pomaga, in sicer mlačno vodo, sol in kis.

zofy je pa zgleda že v P ostala e ziblje svojo jULIJOuser posted image

Po moje že tudi carta. user posted image

hm... da ni janet slučajno pobegnila kam, ker se ponavadi sedaj ona prva javlja.

Če se ne motim, ima danes pregled. Mogoče pa bo ostala v P. Čeprav ne bi bilo slabo, če bi počakala name, da bi bili skupaj dve iz RR-ja. Drugače pa jih privoščim, da bo rodila pred PDP, ker je pri prvi puži čakala tako dolgo.

max81 - user posted image  za pregled in upam, da čimprej minejo težave spodaj. A to je ta pregled, ki govorijo kako je boleč?

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

vam povem, da sem prav srečna, ko zjutraj vstanem in sem spočita, pa ura je šele 7.00 ... prav nič se ne veselim premikanja ure ... na 1h več user posted image .

Ja, naslednji vikend se prestavi ura, vendar bo takrat noč krajša za eno ur, ker se iz 2.00 prestavi na 3.00. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
19.3.2008 9:27:15   
san
MEDICa: "mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutri "
TI KAR ZARJOVI, Z VSO PRAVICO, DOKLER DEDCI NE BOJO ROJEVALI NIMAJO KEJ IMET "HOUSE" ODNOSA DO NAS, !!!!!

Najhuje pa je, da če gre kaj narobe, bo tebe bolelo , on pa kaj ??? Šmrkelj si bo obrisal, kaj čmo, tak je - modroval ... da bi ga človk .

Če pa rjovenje ne pomaga pa !

evo, s temle se čist strinjam, sej imaš pravico vedet kaj se dogaja s tabo!!!
pa srečnouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
19.3.2008 9:28:22   
san

ej perp, jaz mam občutek, da je to še najbolj od vsega, pol te pa na hitr zagrab, pa je.

no, noči so pa pri meni tudi bolj revne spanca

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
19.3.2008 9:28:53   
san
San  tvoja hči in sin imata zelo lepi imeni.

hvalauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
19.3.2008 9:29:50   
Katy13
Danes os glede na seznam na vrsti:

user posted image miska_32
, 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image
orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

Jih je kar nekaj, vendar so same take, ki se nam ne javljajo. Poleg tega pa mislim, da je miska_32 že rodila, glede na to,da pričakuje dvojčke.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
19.3.2008 9:30:49   
san
San - upam, da bo tvoje grlo čimprej bolje. Jaz si ponavadi pripravim eno mešanico in grgram. Sicer je bolj ko ne nagravžno, vendar mi pomaga, in sicer mlačno vodo, sol in kis.

o, bljakuser posted image , ampak bom zdele vseeno razkirala in poizkusilauser posted image . a kis jabolčni, al vinki. jaz mam doma bazamičnega, pa jabolčnega se mi zdi.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
19.3.2008 9:31:39   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Naj te potolažim, da se tudi pri meni čisto nič ne dogaja.

ej perp, jaz mam občutek, da je to še najbolj od vsega, pol te pa na hitr zagrab, pa je.

San, upam, da se bodo tvoje besede uresničile.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
19.3.2008 9:32:42   
Katy13

o, bljakuser posted image , ampak bom zdele vseeno razkirala in poizkusilauser posted image . a kis jabolčni, al vinki. jaz mam doma bazamičnega, pa jabolčnega se mi zdi.

jaz dam jabolčnega

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
19.3.2008 9:33:29   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Danes os glede na seznam na vrsti:

user posted image miska_32
, 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image
orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

Jih je kar nekaj, vendar so same take, ki se nam ne javljajo. Poleg tega pa mislim, da je miska_32 že rodila, glede na to,da pričakuje dvojčke.

hm, jaz mam občutek, da so že vse rodile od tehuser posted image , miška 100 %, ker dvojčov ne pustijo čakat do pdp-ja.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?