Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 19:04:55
|
|
|
|
mergetka
|
Hvla, San za tak hitr odgovor!!! Mama zdaj medva dialog.... Čist spodi me špika, pa ni v intervaih, ampak mam občutek, da skoraj skoz. No, fajn, da se kaj širi, ker nimam preveč širokih bokov! Klemen je pa on mlad "pubec" iz Brežic. V nedeljo je pr Zvezde pojejo pel z Nušo Derendo, če si slučajno gledala
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 19:08:58
|
|
|
|
san
|
nisem gledala. tolk mal kot jaz tv gledam, skoraj bi lahko rekla, da je ne. tko da... pol pa tud revij preveč ne gledam oz. berem, sam delo , tam pa nič takega ne piše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 19:13:32
|
|
|
|
mergetka
|
Ja, sej jaz tud ne vem, če bom pol še tolk gledala, ko bo prišel mali! No, neki fajnega sem dobila po mailu. Da se mal pripravimo, kaj nas čaka . No, sej ene se najbrž večkrat znajdete v taki situaciji. http://www.mojvideo.com/video-kondom/45ce283a816ff7782fc0&category=mr&time=d
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 21:45:44
|
|
|
|
Katy13
|
Dežurna - za Lana in veliko cartanja. IZVIRNO SPOROČILO: san aja, sej jih ni tolk , sm neki pomešala po 2 sta, pa še dva nejca. imamo podobne okuse marčevke res imamo podobne okuse glede imen. IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Ej, punce, nič niste odgovorile, kak se vam dopade Klemen iz NLP-ja. Mergetka - ne gledam tako, da ne morem ocenit. Moram priznat, da zelo malo gledam slovenske oddaje. IZVIRNO SPOROČILO: mergetka No, neki fajnega sem dobila po mailu. Da se mal pripravimo, kaj nas čaka . No, sej ene se najbrž večkrat znajdete v taki situaciji. http://www.mojvideo.com/video-kondom/45ce283a816ff7782fc0&category=mr&time=d
< Sporočilo je popravil Katy13 -- 18.3.2008 21:46:13 >
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 21:57:48
|
|
|
|
janet
|
Js sem pa zdaj pogledala Housa, zdaj grem pa pod tuš, pa spat. Jutri zjutraj pa grem na pregled, če se ne bom javila, sem ostala v bolnici, čeprav menim, da ne bo potrebe. Tud js ne gledam te oddaje, tk da žal ne vem kdo je to. No lepo spite!!!!!! Predvsem mirno in z čimmanj obiski wc-ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 22:19:37
|
|
|
|
Katy13
|
Aja, sedaj mi je pa jasno zakaj je takšno zatišje na RR-ju. Bil je House. A veste kaj sem ugotovila, čeprav ravno nima smisla. Pred sem imela na ta zadnji celulit, sedaj pa mi je izginil, sicer ne čisto, vendar ga imam veliko manj. Upam, da ne bo po porodu prišel nazaj. Nič, grem še malo brat knjigo. Lepo spite, če pa katera gre...SREČNO.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 22:47:17
|
|
|
|
*medica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Ojla, nosečke! Hvala Čakajoča za PZ, uf glavno, da je srečno in zdravo mimo! Pa ek76, vse za MIO! Berem, da se pri JANET začelo dogajati ... MEDICA , kako si potrpežljiva, marsikatero bi od neučakonosti že odneslo v vesolje ... no, mene bi pa od skrbi pobralo .... Stanje pri meni nespremenjeno - no, težko se premikam, ker me vse boli. Dete miga, da je prav veselo. Jutri ali v četrtek grem na CTG. Naslednji teden pa sem "povabljena" na AMIOSKOPIJO (ogaben pregled, ko gledajo zrelost plodovnice), ki mi je taprvič sprožila porod (drugi dan po pregledu sem rodila). MEDICA, so pri tebi že naredili ta pregled? nčk ..niso mi naredl tega pregleda..tud ne vem a mi ga bodo..mam tacaga G zj gor v P da mu jest pravim Hause ...drgač je ful dobr dohtr pa ful dobr diagnostik..ampak brez trohice neke človečnosti.. ..pred kratkim je ena rodila in preden je šla rodit ga je pač vprašala če je že kaj odprta ker je bla mal čez rok pa ji je zabil da bolj zgoraj kod spodaj mal smešno ampak mal drgač bi pa spet lahko povedal..takoda jutri ga bom mal preprašala pa bom vidla če mi bo sploh kej povedal.. če me pa spet domov pošle pa mislim da bom živčnega fasala ..pa še to moram rečt da pa ne vem s kje mi ta potrpežljivost..sem si rekla da pa vseeno ne bom šla dokler me res oreng ne zagrab..čeprav sem se že parkat že hotla napravt pa jet v P ampak sem si rekla no še mal počak..nočem biti predolgo v P čeprav vem da nemorem tega predvideti koliko bom tam notri san hvala za inf. glede čepka..no ostalim tudi..vedno nekako pričakujem ta čepek ampak lahko da pa ga sploh ne bo mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutri moram pa priznati da po stanovanju kar hodim gor pa dol pa čakama da me kej zagrab..pa mal pretiravam z delom..pa še mojga mal zvečer pocrklam da mi mal posodi plavalcev.. da mi ja kej sproži ..ampak je vse bolj lažno... čestitke novim mamicam in očkom.. veliko cartanja in prespanih noči... povratnice mamice pa hvala za vaše porodne zgodbe ...vsaka ima svojo in so prav zanimive in nekako nas pomoje te taprvič nosečke kar pripravi na vse... drgač san ...še to mali je pa pravi cukrček..pa tolko las je mel.. nočkoo vsem..pa srečno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 22:55:00
|
|
|
|
Katy13
|
Jaz še kar strašim po netu, sedaj pa res grem. Še tole iz moje strani. Našla sem en link o dojenju (kako pravilno pristavit) in vam ga posredujem, če bo kateri prišel prav. http://www.asklenore.info/breastfeeding/additional_reading/movies.html Lahko noč.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 23:24:31
|
|
|
|
san
|
men pa grlo boliiiiii , sm se od hčere nalezla zgleda.... pa neki popadki so me dajl in seveda spet ponehal. kr neki. sm se pa kr mal prestrašla, ker mi je otroček dobesedno norel po trebuhu med popadki ko da mu nekaj ne paše. no, sej jutri imam pregled pri G, če me prej ne odnese, pa bomo vidl kaj bo rekla. zofy je pa zgleda že v P ostala e ziblje svojo jULIJO
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 18.3.2008 23:27:02
|
|
|
|
san
|
pa mal pretiravam z delom..pa še mojga mal zvečer pocrklam da mi mal posodi plavalcev.. da mi ja kej sproži ..ampak je vse bolj lažno... men tole tud nč ne pomaga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 6:46:03
|
|
|
|
san
|
dobro jutro... a denes pa še vse spite? hm... da ni janet slučajno pobegnila kam, ker se ponavadi sedaj ona prva javlja. moja noč je bila katastrofa... pa ne zarad kakšnega zabanja, ker to je prsotno, ampak bolj blago. grlo me je tako peklo, da je za znoter in sem si dala nek žajbljev bonbon v usta, da se mi je počasi topil, da sem sploh lahko mal spala. najslabše kar je možno, s tem bonbonom, ampak drugače ni šlo, ker tud čaj ni pomagal. upam, da hitro mine, tud granobil imam na srečo doma in ga že pridno ližem. no, lepo dremajte še naprej, jaz grem pa hči za v šolo zbudit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 7:31:40
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro drage ...jest sem bla včeri na ctg-ju....nekaj malega se dogaja, me je vaginalno pogledala in sem odprata 2 prsta, danes zjutri sem pa imela malo rajavo, roza izcedka..me pa ful peče spodi zgleda od tistega razkužila za sluznice, ki ga uporabljjo in me peče za znoret...prejle sem se šla namazat s praško pasto in upam, da kmalu mine, ker je res neprijetno spanje je bilo super no upam, da se kšna oglasi z lepo novičko, da je odromala v Rim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 7:35:48
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
Dobro jutro, vam povem, da sem prav srečna, ko zjutraj vstanem in sem spočita, pa ura je šele 7.00 ... prav nič se ne veselim premikanja ure ... na 1h več . Noč - prespana San - j a, kolk nas lastno telo zeza ... ma, držim pesti, da te obdržijo v P in da končno pocrkljaš svojega fantiča. Drgač pa grlo ... žajblov poparek grgrati ... angal lizuni ... MEDICa: "mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutri " TI KAR ZARJOVI, Z VSO PRAVICO, DOKLER DEDCI NE BOJO ROJEVALI NIMAJO KEJ IMET "HOUSE" ODNOSA DO NAS, !!!!! Najhuje pa je, da če gre kaj narobe, bo tebe bolelo , on pa kaj ??? Šmrkelj si bo obrisal, kaj čmo, tak je - modroval ... da bi ga človk . Če pa rjovenje ne pomaga pa ! Držim pesti za vaju! Čau, putke, grem v vrtec! Vas pop. preberem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 8:40:09
|
|
|
|
Vilma
|
Dobro jutro marčevke Čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim sončkom Zdaj jih je res že ogromno! Mene je ponoči dvakrat fajn špiknilo, sem se zbudila. Sem že mislila, da bo akcija, pa se je po drugi uri vse umirilo. Danes ob dveh imam pregled, pa bomo upam da vidli, ali kaj dogaja. No če ne prej, nas bo večina v petek rodila na polno luno. Joj jaz tako računam na to polno luno, upam da se bo res kaj zgodilo. Glede imen sem tudi sama opazila, da je precej enakih. Pa še bodo. Zaenkrat imava midva zbrano ime kot še ena marčevka. San tvoja hči in sin imata zelo lepi imeni. Izabela mi je sploh lepo, če ne bi bila sestrična s tem imenom bi se znalo zgodit, da bi celo tega zbrala. Zdaj pa šibam po opravkih, potem pa me še likarija čaka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 8:55:54
|
|
|
|
perp
|
dobro jutro, Tudi moja noč je bila spet en velik . Tam od 3:30 dalje nisem mogla več spati. zdej zadnje čase spim samo po 4-5 ur na noč. šPotem pa nič čudno, da sem čez dan povožena in malček tudi tečna, hm ja kaj čmo. san grlo je pa res groza. To je meni ena izmed najbolj tečnih nadlog. Vilma iz tvojim ust v božja ušesa - glede lunce namreč max81 a prov tolk te peče? Revček. medica naj bo danes tvoj dan d. resnično ti pošiljam za srečo. Tega zdrvnika ala Hausa pa kar nekam pošlji., Margetka jaz sem tega klemena že videla po TV. Tak fajn dečko, sproščen, nakuliran, nič zafran. Pa baje dobr poje. Zakaj te pa zanima? Aja pa pri meni se popolnoma nič ne dogaja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:25:51
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 dobro jutro drage ...jest sem bla včeri na ctg-ju....nekaj malega se dogaja, me je vaginalno pogledala in sem odprata 2 prsta, danes zjutri sem pa imela malo rajavo, roza izcedka..me pa ful peče spodi zgleda od tistega razkužila za sluznice, ki ga uporabljjo in me peče za znoret...prejle sem se šla namazat s praško pasto in upam, da kmalu mine, ker je res neprijetno spanje je bilo super no upam, da se kšna oglasi z lepo novičko, da je odromala v Rim max, dej jo ti raje pokliči, da ni kaj narobe. pa ne da te strašim, sam po moje te pa ne bi smelo pečt . raje pokliči, sej zgubit nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:27:08
|
|
|
|
Katy13
|
Dobro jutro! Moja noč je bila solidna. Sem spala od polnoči do 5.20, potem sem pa eno uro bedela in nato nazaj zaspala do 8.20. Sem ugotovila, da če grem po 5. uri na WC, da imam potem probleme, da nazaj azspim. NA srečo se to ne dogaja pogosto. San - upam, da bo tvoje grlo čimprej bolje. Jaz si ponavadi pripravim eno mešanico in grgram. Sicer je bolj ko ne nagravžno, vendar mi pomaga, in sicer mlačno vodo, sol in kis. IZVIRNO SPOROČILO: san zofy je pa zgleda že v P ostala e ziblje svojo jULIJO Po moje že tudi carta. IZVIRNO SPOROČILO: san hm... da ni janet slučajno pobegnila kam, ker se ponavadi sedaj ona prva javlja. Če se ne motim, ima danes pregled. Mogoče pa bo ostala v P. Čeprav ne bi bilo slabo, če bi počakala name, da bi bili skupaj dve iz RR-ja. Drugače pa jih privoščim, da bo rodila pred PDP, ker je pri prvi puži čakala tako dolgo. max81 - za pregled in upam, da čimprej minejo težave spodaj. A to je ta pregled, ki govorijo kako je boleč? IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka vam povem, da sem prav srečna, ko zjutraj vstanem in sem spočita, pa ura je šele 7.00 ... prav nič se ne veselim premikanja ure ... na 1h več . Ja, naslednji vikend se prestavi ura, vendar bo takrat noč krajša za eno ur, ker se iz 2.00 prestavi na 3.00.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:27:15
|
|
|
|
san
|
MEDICa: "mergetka upam da mi bo ratalo malo zarjoveti jutri " TI KAR ZARJOVI, Z VSO PRAVICO, DOKLER DEDCI NE BOJO ROJEVALI NIMAJO KEJ IMET "HOUSE" ODNOSA DO NAS, !!!!! Najhuje pa je, da če gre kaj narobe, bo tebe bolelo , on pa kaj ??? Šmrkelj si bo obrisal, kaj čmo, tak je - modroval ... da bi ga človk . Če pa rjovenje ne pomaga pa ! evo, s temle se čist strinjam, sej imaš pravico vedet kaj se dogaja s tabo!!! pa srečno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:28:22
|
|
|
|
san
|
Aja pa pri meni se popolnoma nič ne dogaja. ej perp, jaz mam občutek, da je to še najbolj od vsega, pol te pa na hitr zagrab, pa je. no, noči so pa pri meni tudi bolj revne spanca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:28:53
|
|
|
|
san
|
San tvoja hči in sin imata zelo lepi imeni. hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:29:50
|
|
|
|
Katy13
|
Danes os glede na seznam na vrsti: miska_32 , 2. ( ); + - Neva + Nejc , (OT: 119 cm, + 15kg) nye , 1. ,Ljubljana, orhideja, 2. , Anay, 2. , , (OT:?, +10 kg) Jih je kar nekaj, vendar so same take, ki se nam ne javljajo. Poleg tega pa mislim, da je miska_32 že rodila, glede na to,da pričakuje dvojčke.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:30:49
|
|
|
|
san
|
San - upam, da bo tvoje grlo čimprej bolje. Jaz si ponavadi pripravim eno mešanico in grgram. Sicer je bolj ko ne nagravžno, vendar mi pomaga, in sicer mlačno vodo, sol in kis. o, bljak , ampak bom zdele vseeno razkirala in poizkusila . a kis jabolčni, al vinki. jaz mam doma bazamičnega, pa jabolčnega se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:31:39
|
|
|
|
Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: perp Aja pa pri meni se popolnoma nič ne dogaja. Naj te potolažim, da se tudi pri meni čisto nič ne dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: san ej perp, jaz mam občutek, da je to še najbolj od vsega, pol te pa na hitr zagrab, pa je. San, upam, da se bodo tvoje besede uresničile.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:32:42
|
|
|
|
Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: san San - upam, da bo tvoje grlo čimprej bolje. Jaz si ponavadi pripravim eno mešanico in grgram. Sicer je bolj ko ne nagravžno, vendar mi pomaga, in sicer mlačno vodo, sol in kis. o, bljak , ampak bom zdele vseeno razkirala in poizkusila . a kis jabolčni, al vinki. jaz mam doma bazamičnega, pa jabolčnega se mi zdi. jaz dam jabolčnega
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 19.3.2008 9:33:29
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Danes os glede na seznam na vrsti: miska_32 , 2. ( ); + - Neva + Nejc , (OT: 119 cm, + 15kg) nye , 1. ,Ljubljana, orhideja, 2. , Anay, 2. , , (OT:?, +10 kg) Jih je kar nekaj, vendar so same take, ki se nam ne javljajo. Poleg tega pa mislim, da je miska_32 že rodila, glede na to,da pričakuje dvojčke. hm, jaz mam občutek, da so že vse rodile od teh , miška 100 %, ker dvojčov ne pustijo čakat do pdp-ja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?