|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
19.3.2008 9:34:14   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: san

San - upam, da bo tvoje grlo čimprej bolje. Jaz si ponavadi pripravim eno mešanico in grgram. Sicer je bolj ko ne nagravžno, vendar mi pomaga, in sicer mlačno vodo, sol in kis.

o, bljakuser posted image , ampak bom zdele vseeno razkirala in poizkusilauser posted image . a kis jabolčni, al vinki. jaz mam doma bazamičnega, pa jabolčnega se mi zdi.

jaz dam jabolčnega

hvala, bom poskusilauser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
19.3.2008 9:36:32   
pomlad08
Dobro jutro! Tudi pri nas ni nič novega. Jutri imam pregled in se že ful veselim, ker bom prvič imela ctg, upam da se vsaj kakšen popadek pokaže!
Kolokvij sem uspešno opravila z 10, jupi. Zdaj pa za nekaj mesecev pustim faks pri miru.

Lep dan, pri nas v LJ je sonček, zakon!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
19.3.2008 9:38:01   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Dobro jutro! Tudi pri nas ni nič novega. Jutri imam pregled in se že ful veselim, ker bom prvič imela ctg, upam da se vsaj kakšen popadek pokaže!
Kolokvij sem uspešno opravila z 10, jupi. Zdaj pa za nekaj mesecev pustim faks pri miru.

Čestitam za kolokvij. user posted image

Šele sedaj imaš prvi CTG, jaz imam jutri že tretjega.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
19.3.2008 9:48:12   
Tejka.387
Pozdravček, pa da se še jaz pofočkam.
Najprej: Ek76 in čakajoča: hvala vama za delitev porodne zgodbe. Ja vsak človek je razred zase in tako je tudi s porodi. Važno je da je zdaj vse vredu in da že pridno cartate svoje malčke.

Vsem novim mamicam: user posted image  user posted image  user posted image  za vaše male škratke.

San: Če želiš dati stare slike, ki jih imaš še na ¨filmih¨ oz. negativih na računalnik, potem lahko to naredijo v Foto Kurent na Miklošičevi. Preskenirajo ti negativ na CD in to je to. Fotografije pa si pol iz CD-ja daš sam na računalnik.

Jaz sem pa včeraj imela pregled za sladkor in je vredu - no lahko bi bilo malček bolje user posted image . Kontrolo imam 6 mesecev po porodu pri svoji osebni zdravnici. Je pa groza v teh naših bolnišnicah. Naročen si ob 11h na vrsto sem prišla pa šele 13.15 user posted image .
Po kontroli za sldkor pa še v P na pregled. Tuki pa čist druga zgodba. Vsi prijazni, takoj si na vrsti, ... No, CTG je pokazal 2 blaga popadka, katera se jaz sploh nisem zavedala. Zdravnica pa je rekla da če ne grem prej rodit, naj se pridem v torek 25.3. pokazat user posted image . Jaz še vedno pravim da bom ravno na 25.3. rodila user posted image  user posted image  user posted image , mi je datum prou všeč.

No danes pa grem na AD. Spet v LJ, pol mi pa to skor cel dan pobere. Sam vse nardimo za naše malčke palčke user posted image .

Zdej se grem pa pripravit za LJ.

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
19.3.2008 9:52:05   
Tejka.387
Pomlad08: Js tudi včeraj imela prvič CTG.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
19.3.2008 9:58:37   
mergetka
Dobro jutro!

No, pa se še jaz pofočkamuser posted image . Spanje je blo pri meni ok, pol zvečer je špikanje čist ponehalo... Je bil pa mali res ful nemiren med tem špikanjem, kot je še ena user posted image omenila user posted image

Pomlad
user posted image user posted image user posted image za kolokvij! Veliko sreče na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tejka.387, user posted image user posted image user posted image za preglede! Jaz grem tud na AC, se mogoče vidimo!

Perp, kr tko me je zanimal, ker smo se menili o Viktorjih in je men ta Klemen tud ful faca.

Lep dan vsem in uživajte v lepšem vremenu!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
19.3.2008 9:58:42   
*medica*
punce nabrzino se vam javim...
sem s pregleda..CTG reaktiven..vendar se nič ne odpiram in nikakršnega posebnega efekta..ko sem G vprašala če kaj kaže da se bo dogajalo ..je reku dete bi vendar se mu vrata ne odpirajouser posted image ..no..jutri imam sprejem v P in po vsej verjetnosti bom mela CR..ker  me je dal na EKG in na odvzem krvi in urina..user posted image no če bom že jutri cartala vam moj itak javi..

lep pozdravček drage moje pa se tipkamo mal kasneje..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4357
19.3.2008 10:08:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
19.3.2008 10:09:01   
san
San: Če želiš dati stare slike, ki jih imaš še na ¨filmih¨ oz. negativih na računalnik, potem lahko to naredijo v Foto Kurent na Miklošičevi. Preskenirajo ti negativ na CD in to je to. Fotografije pa si pol iz CD-ja daš sam na računalnik.

o, hvala za info, sej pri njih sem pa slike tudi razvijala vednouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.3.2008 10:11:32   
san
tejka, čestitke za pregled.user posted image user posted image

jst sm pa z AD zaključila včeraj.

danes imam občutek, da mi bo otrok vn paduuser posted image . sm šla do lekarne peš, to je sam ene 20 min hoje in sem se komi prvlekla do tja in nazaj. vprašanje če bom do G prišla v enem kosuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.3.2008 10:14:18   
mergetka
San, a mi poveš, če rabim za AC kaj posebnega, npr. trenirko?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.3.2008 10:16:45   
san
no..jutri imam sprejem v P in po vsej verjetnosti bom mela CR..ker  me je dal na EKG in na odvzem krvi in urina..

zakaj CR, a je kaj narobe? verjetno ti je preiskave naredil zato, da v idi če si še okuser posted image . po moje ne pomeni nujno CR. meni so po pdp-ju v P pred porodom tudi preiskave naredili, pa sem vseeno normalno rodila, tko da če ni izrecno rekel, pol ni nujno. ampak, je pa tud smotan, da se mu vrata ne odpirajo, mene so tud s stakimi zgodbicami filal, pol pa še nasedemo. zakaj ti pa ni dal tabletko za odpirat? ja ta g je pa tud en zoprnež. tole odpiranje in popadki so baje dosti odvisni od hormona relaksine, ki se med nosečnostjo sprošča in če ga ni dovolj, se pač manj dogaja.. baje.. tko je men ena babca razložila v P enkrat.

no, medica, srečno jutriuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.3.2008 10:18:04   
Tejka.387
Mergetka: Za AD ne rabiš nič posebnega za oblečt. Kdaj pa imaš AD? Jaz ga imam ob 12.45

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.3.2008 10:18:47   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

San, a mi poveš, če rabim za AC kaj posebnega, npr. trenirko?

ne, jaz sem bila normalno oblečena v kavbojke in pulover. dobro je imeti nogavice (ne najlonke) in meni je pasalo, da sem imela zgoraj zaprsto majico, ne dekolte, ker ti piha notri. fino je, da ti je udobno. komot greš tud v trenerki. nam so rekli edino naj nimamo česa, kar se ful mečka.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.3.2008 10:22:14   
san
katy, skor sm bruhalauser posted image , ampak sm poizkusilauser posted image . no, bom še grgrala to. se mi zdi, da sem dala preveč soliuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.3.2008 10:24:37   
mergetka
Tejka in San, hvala!

Mam ob 12h, sam še ne vem točno, kak se pride do tam...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.3.2008 10:27:57   
san
to je zadaj za tastaro porodnišnico, lesena bivša babiška šola. kje je p v lj najbrž veš. za p zadaj je tastara p in za tastaro p je zadaj skrita nizka lesena koča.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.3.2008 10:32:03   
mergetka
Aha, bom našla. Hvala!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
19.3.2008 10:33:49   
Dinki
Dobro jutro user posted image  marčevke user posted image ....
evo nas še tu, nismo še nikamor pobegnil.... Noč za nami je bila OK, le zaspala sem malo težje, se mi zdi da zato ker sem na splošno orng naspana....kako se bom kmalu spominjala teh časov z nostalgijo user posted image ...

Vilma, držimo pesti, da bo na pregledu vse OK in da so že kaki premiki.

San, tebi želim, da te grlo neha boleti user posted image , ne bi bilo prijetno sedaj kaj fasati ko pa moraš iti rodit user posted image

Max81 in Medica, vama obema želim AKCIJO user posted image
Pomlad08, čestitke za kolokvij in tako lepo oceno....pridna user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
19.3.2008 10:39:32   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

Jaz sem pa včeraj imela pregled za sladkor in je vredu - no lahko bi bilo malček bolje user posted image . Kontrolo imam 6 mesecev po porodu pri svoji osebni zdravnici. Je pa groza v teh naših bolnišnicah. Naročen si ob 11h na vrsto sem prišla pa šele 13.15 user posted image .
Po kontroli za sldkor pa še v P na pregled. Tuki pa čist druga zgodba. Vsi prijazni, takoj si na vrsti, ... No, CTG je pokazal 2 blaga popadka, katera se jaz sploh nisem zavedala. Zdravnica pa je rekla da če ne grem prej rodit, naj se pridem v torek 25.3. pokazat user posted image . Jaz še vedno pravim da bom ravno na 25.3. rodila user posted image  user posted image  user posted image , mi je datum prou všeč.

Tejka.387 čestitke za sladkor, sam da je vse v mejah normale user posted image ....glede čakalnih vrst pa no comment....čestitke tudi za dva blaga popadka, tudi to je že nekaj user posted image ...jih je pa tudi že meni zaznal CTG že kakih 14 dni nazaj pa sem še zmeraj v enem kosu user posted image . Datum 25.3. je pa tudi meni blazno všeč....naši dojenčki bi bili naše darilo za materinski dan user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.3.2008 10:42:31   
mergetka
Preden grem, Sanuser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš, pol pa akcija!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.3.2008 10:44:16   
Tejka.387
Hvala Dinki. A ne bi blo lepo dobit v naročje naše škratke ravno na materinski dan user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.3.2008 10:46:43   
Tejka.387
Mergetka, mogoče se pa vseeno vidiva ti imaš ob 12h, jaz pa za tabo. Sej ponavadi vedno pridem kaj prej. A greš pol mogoče še na predavanje za previjanje. Mislim da je 13.15 al pa ob 13.30. Vprašaj če je mogoče še kaj prosto. Predavanje imajo študentke babice in predavateljica iz Šole za starše.

Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.3.2008 10:47:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

punce nabrzino se vam javim...
sem s pregleda..CTG reaktiven..vendar se nič ne odpiram in nikakršnega posebnega efekta..ko sem G vprašala če kaj kaže da se bo dogajalo ..je reku dete bi vendar se mu vrata ne odpirajouser posted image ..no..jutri imam sprejem v P in po vsej verjetnosti bom mela CR..ker  me je dal na EKG in na odvzem krvi in urina..user posted image no če bom že jutri cartala vam moj itak javi..

lep pozdravček drage moje pa se tipkamo mal kasneje..user posted image user posted image

Joj Medica, pri tebi ga pa res serjejo....ne morem verjeti, da ti dajo tako malo informacij user posted image ....boš res mogla sama malce zaropotati...mislim kakšen je to stavek "dete bi, vendar se mu vrata ne odpirajo user posted image "...naj mu jih pa oni odprejo, sej zato so pa tam  user posted image ...so še mene razjezili.....
Jaz držim pesti Medica, da bo vse potekalo v najlepšem redu.....želim ti res veeeeeeliko sreče pa kar pogumno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.3.2008 10:48:59   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Preden grem, Sanuser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš, pol pa akcija!!

hvala margetka,user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?