|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
17.3.2008 22:03:27   
Majchi
Putka, moja mami je vidla posteljnino, ki si jo zašila in te sprašuje, če bi tudi njej določene malenkosti za v kombi (avtodom) zašila? To bi ble npr. rjuhe za čez jogije, pa kaj jaz vem, kaj vse bo še rabila. Itak bi ti vse razložila, pa blago bo šla v Induplati kupit, da bo primerno za kampiranje. Zadeva bo kmalu zrela, ker za 1. maja že nekam šibajo in mora bit že vse narejeno. Si za?

Ja, ruzak sem si pripela tud okrog pasu, ampak po mojem previsoko. Bi mogla nižje, na boke pripet, maš prov.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
18.3.2008 7:27:37   
tejč
Živjo,
Majchi, ena kolegica hodi sila počasi, tako da tacljamo po Kamniku počaaaasi, potem greva vmes obvezno na kavico nekam ven posedet, potem sem šla en điro do obvoznice sama in popoldne spet počasna hoja, igrišče,...z Ajšo od 14 do 17.30. Je pa pridna, celo pot iz vrtca čez cel Kamnik lepo hodi, vmes še na igrišču leta, pridna, res.

Putka, ehjej, sporoči za tole carino.user posted image

Mi2 greva zdajle od doma, v Trnovo spet k dermatologu, potem pa V Sitipark po nov telefon, ker mi je ta crknu, bom en đabe nabavla, ker mi je res škoda dnarja za telefon. Pol se pa dobim z eno mamico Pod vodo. Mogoče se pa še s katero srečamo, a?

ČAu

< Sporočilo je popravil tejč -- 18.3.2008 7:31:17 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
18.3.2008 7:45:06   
Majchi
Jutro!

Jaz grem pa v veliiiik šoping s kolegico. Sva mislile it v Celovec, pa sva spremenile smer v Graz zaradi snega. Kupovat greva pa ZASE in pa SAMEuser posted image !!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
18.3.2008 7:54:15   
tejč
Uaaau, MAjchi!!!user posted image  Fajn nakupuj. KAko boš lepa!
JAz sem pa najdla dva darilna bona OKaidi po 20 Eur, ki sta mi propadla.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
18.3.2008 8:06:23   
felicia
ojla

a nobena ne bo komentirala tega vremena čudnga? Sneg da dol padeš! Ful snega!

Jaz grem zdej v vrtec nest vprašalnik.

majchi- lepo šopingiri. Pa se grem stavt da bo lana tudi kaj dobila!user posted image

putka- carinauser posted image  kolk pa to pride?

tejč- lepo kofetki

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
18.3.2008 8:25:30   
Putka
Glede carine - pojma nimam, pa zna kar biti da še davek nabijejo. Samo bi nam zaračunali v vsakem primeru, tudi če bi vsakak zase naročila. Ker je brez carine v vrednosti 22€ (not še poštnino štejejo, ne samo vrednost).

Majchi,  jaz tega materiala za tapeciranje še nisem šivala. Če je zelo debelo, pa rabiš itak posebno mašino (ki je nimam) in poseben cvirn (ki ga lahko kupim). Seveda, naj javi koliko je tega, pa mogoče vseeno do ene šivilje stopi za backup.

Moja prva jogi rjuhca (tvoja namreč) je pa malo provizorična, pa mi javi kako sede na jogi. Malo še eksperimentiram, da najdem ta pravo rešitev. Ker je za elastike in ta strech spet potrebno imeti posebno mašino..

Feliška
, ja snegec padauser posted image Jaz sem pa že zimsko vrečo z vozička snela, Vesnine hlače za sneg pospravila (in iskala zjutraj)... Včeraj sem pa samo v puloverju naokoli hodila... Tega pa res ne maram, da se že pomlad začenja, pa potem spet zahladi. Ko je bil pa čas za sneg, pa user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
18.3.2008 9:24:54   
felicia
ah ta glupi sneg pa ga imam drugače kar rada sam ne že spomladiuser posted image

upam da bo kmalu skopnel

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
18.3.2008 11:23:38   
petra a
majchi-super dobre fotkeuser posted image

a bo kej nehal padat,jst sem čist frapirana

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
18.3.2008 12:16:02   
kaya2007
putka, ni nujno da bo kaj za plačat, jaz sem tudi enkrat nekaj naročala po netu iz tujine in sem tudi dobila pošto iz carine..mislim da sem poslala samo "potrdilo" oz. list naročila in to je bilo to.

majchi, se priporočam..tudi jaz bi bila kdaj za kakšen tak šoping!

če bo kdo rabil za tapecirat (če ne bo putka seveda-da ne boš mislila da ti skačem v zelje user posted image ), imam jaz enega kar solidnega "krojača", nam zdaj vse za čoln na novo dela-zunanje in notranje blazine, stenske obloge, posteljnino...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
18.3.2008 12:20:27   
kaya2007
a je kdo vidu kakšne fajn ABS štumfke kje? kaja se vsakič zvrne, ko se na noge postavlja, ji full drsi na parketu user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
18.3.2008 12:39:04   
BAMBINA_
Madoniš sem jezna. Danes je prišel tisti poganjalec in sem ga že sestavila in ta reč res šiba kot hudič user posted image Pa piše, da je v pomoč pri prvih korakih. Ja halo, potem bi moral biti to narejeno nekako tako, da bi malček vse skupaj dohajal. Saj Griša še sicer ni stestiral, ker še spi, ampak imam filing, da tole ne bo najboljš... 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
18.3.2008 12:48:25   
felicia
bambina- srečno!

kaya - te štumfe sem jaz kupila v aielu, sem pa kupla copatke v hm tudi ki ne drsijo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
18.3.2008 12:55:55   
indy
Čau!

Na hitro se vam javim in zopet pojamram.

Majchi delala sem samo prejšnji teden, zaradi situacije.

Mark je imel v petek ponoči ful vročino. V nedeljo sem šla k dežurnemu zdravniku in je dobil svečke, za zbijanje temperature. Včeraj čez dan je ni imel več, samo zvečer mu je še malo narasla. Danes pa je ves pikast po trebuhu in hrbtu.user posted image Pa še malo po vratu in čelu. Zdaj pa ne vem ali je to zaradi vočine, ali viroze ali alergije.
Tako da greva danes po kosilu spet k zdravniku.

Se javim zvečer. 
Lp

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
18.3.2008 13:00:24   
BAMBINA_
Indy, če je Mark sicer čisto OK, ima normalen apetit, živahen ipd., potem je tole po moje šesta bolezen. Pike bi naj izginile v dveh do treh dneh. Razen vročine, nič kaj huda bolezen (vsaj po naših izkušnjahuser posted image ).

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
18.3.2008 14:00:20   
dodi
Kaya- a ta vaš krojač oblači tudi sedežne oz jih na novo tapicira?
Pri nas je taka sedežna,kot bi bila stara 20 let ne pa slabe 3user posted image user posted image  vsa je olupljena in strgana...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
18.3.2008 14:32:18   
Eca
Evo še mene...

Da se malo pohvalimuser posted image Dorian se je začel postavljat na noge user posted image user posted image user posted image in zečel je po 4 lezt naprej - seveda čist po cm in včasih tudi pade na nos, ker noge preveč naprej potegne. Končno nek napredek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz planiram A za četrtek, so me moje 3 kolegice vozičkarce prepričale, da gremo malo do Graca. A sem imela sicer v planu naslednji teden, ker mi gre mleko h koncu. Pa za plenice moram razgledat teren. Bomo kar gor kupovali Aktiv Fitke, so cenejše ko v Muellerju pri nasuser posted image .

Pri nas pa ni snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo malo dežuje pa mrzlo je ko šus. Sem bila danes po trgovinah in lekarni, pa me je nazeblo. Zdajle pa sije sončekuser posted image , ki ga pošiljam tudi vam v "zasnežene" kraje.

Zdajle pa grem nazaj kuhat (delam lazanjo iz ostankovuser posted image )  in manjka mi še bešamel. Kaj boste pa ve kuhale?

Lp, Eca

p.s.
Tudi jaz šivamuser posted image , kje so že tisti časiuser posted image Danes bom Marku (ročnouser posted image user posted image user posted image user posted image )štunfe pošila.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
18.3.2008 14:59:55   
tejč
Hello. Mene je skor kap-pri nas ni ne duha ne sluha o snegu, niti malo, samo dežuje, pridem pa dons v Lj, sem si pa skor glavo odšraufala od zmigovanja z glavo. NOROOOOO.
Putka, sem brez SVOJEGA telefona in sem čist bosa v temle od mojga, tko da sori,s em prepozno vidla.

Sva se imeli super s kolegico Pod vodo, še torto sem jedla.user posted image

Zdajle pa hitiva v vrtec na pomladanske delavnice.user posted image

Indy, skor zihr je 6. bolezen. Sem bla včeri pri frizerju, sicer z vsem zadovoljna, vendar vseeno vprašam: indy, boš ti ej fušala?user posted image

Evo, eno fotko. Glej samo frizurouser posted image
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
18.3.2008 15:03:25   
felicia
luštna frizruca a neuser posted image

ja ja danes je pa bilo snega, me nisi nič brala kaj tejč?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
18.3.2008 15:13:50   
tejč
Ej, feliška, sem na hitro prebrala, pa sem misla, mah, ja, feliška spet šinfa ta dež...in pol sneg? jaz sme misla, da v hribih al kwa jz vem kje...
pr nas je sonček zdle, ampak je mokro.
šibava...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
18.3.2008 15:49:33   
kaya2007
dodo, sigurno tudi to počne, saj nam tudi pravzaprav preoblači sedežno, samo da je na čolnu...nam dela v usnju oz. skaju pa tudi z drugimi tkaninami.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
18.3.2008 16:00:31   
kjava
Tejč, lušna frizurca, ja user posted image . A indy je frizerka?

Pri nas je tud dopoldne ful sneg padal, pa ga je že pobralo user posted image . Sem pa tud jest že skor vse bunde pospravla, pa zgleda, da jih bomo še rabil user posted image
Gor višje ga pa je nekaj.

Jest dons delam torto, ker ma tast jutri 70 let. Felicia, zato una blamaža na čveku user posted image , ker moram pol po nemščini še po smetano, nemščino mam pa do osmih.
Bom nardila torto stračatela user posted image  s kulinarike.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
18.3.2008 16:44:43   
kaya2007
dodo user posted image  se opravičijem, dodi user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
18.3.2008 16:59:29   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

dodo user posted image  se opravičijem, dodi user posted image

Nič hudgauser posted image  saj sem zastopla,da misliš meneuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.3.2008 21:18:04   
petra a
dons sva bla v Chicco-tu in Geox-u,noro lepi čeveljčki in copatki,moram prespat,se ne znam odločit kakšne bi vzela

majchi-je bil uspešen šoping?

LP

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.3.2008 21:23:40   
kaya2007
koliko pa ima tjaša številko noge? karkoli sem v chiccotu prijela, imajo od 20 naprej user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!