Majchi
|
Evo, da mal poročam. Šoping je bil uspešen. Sem si kupila kar nekaj lepih srajc, jaknico, kavbojke, hlače, modne dodatke, nekaj pasov,... V glavnem, zatolkla sem 400 eur, bi jih pa komot še enkrat tolk. Feliška, Lana ni nič dobila. Brez milosti! Tokrat sem bla res jaz na vrsti. No, kupila sem ji sončne špegle . Bla sem pa mal pred Grazem, v Seiersbergu al neki tazga. Drugač pa ne grem več, ker imamo pri nas že vse iste štacune, isto izbiro in iste cene. Imam vinjeto, če katera rabi. Iz tiste firme, kjer sem bila na razgovoru, sem izvedelala, da me niso izbrali . Zdej pa moram najdt drugačen način iskanja službe, ker tele butaste prošnje ne peljejo nikamor. Bom že... Jutri grem pa v Kitajsko na kosilo . Kolegica je nekaj tednov pred PDP, pa ima jutri RD, tko da vabi mene in še eno kolegico. Bom Lano v varstvu pustila in grem mal uživat. Lex, držim pesti za tebe in vem, da boš razturala. Ej, daj jim vetra ! Petra a, jaz sem tud gledala tisto oddajo, ampak konca sploh nisem mogla gledat, sem bla že čist solzna. Sem šla kar pod tuš jokat. Eh, to ni zame. Sem vidla, da je fantek ozdravel. Kaj pa sestrin fantek? Je bil zdrav ali je imel isti sindrom? Drugač sem se pa še par minut prej jokala, in sicer zato, ker se mi je tok tista Tjaša iz BB smilila, ker se je čist razjokala pred kamero. In jaz zraven Ne vem, a me je ta njun sestrski odnos tok prizadel al kaj je bla fora. Odkar imam Lano sem ratala taka softička, da si grem pošteno na jetra. Dojenje: Jaz Lano že kakšen mesec dojim samo zjutraj in zvečer. Čez dan sem jo skenslala. Še kakšen mesec počakam, da bo dovoljeno kravje mleko in potem bye bye zize in hello tetrapak mleko . Drugač je pa zadnje čase ful jezna . Za vsako stvar se razjezi in potem maha z rokcam, začne cvilt, pa čist rdeča rata, tok je huda. Jaz se pa komaj zadržujem, da se ji ne smejim, ko je pa tok smešen prizor. Si mislim, kje te je pa še kej . Čeprav vidim, da bo tole še pestro... Zdej grem pa spat. Nočko, punce moje .
|