|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
18.3.2008 21:28:00   
petra a
kaya-št.18...v Chicco-tu majo čeveljčke in sandalce tudi to številko,copatk jim je pa zmanjkalo,vendar majo naročene,morajo priti v roku 7-10 dni-sm bla pa na Wolfovi

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
18.3.2008 21:47:16   
Putka
Petra a, zame ima Chicco veliko boljše čeveljce, so Geox tako trdi. Vesna je imela ene 2 para, praktično neuporabni. Čeprav so zame Cicibanke Softy zakon. Saj cena je pa istauser posted image

Edino škoda, da večjih številk, tam od 25 dalje tudi ne delajo lepših. Jaz za Vesno prav težko najdem lepe čevlje, pa da so uporabne in po možnosti katere druge barve kot roza.

Recimo Camperce, pa se mi zdi malo večol 60€ zanje, jih takoj uniči. Čeprav sem pa za cicibanke 45€ plačalauser posted image

Ali Teva:user posted image

Še ena dobra firma za čeveljce, super cute za male nogice, Primigi (v Peku), Naturino ima pa spet zasoljene cene..

Jaz za prve korake ne bi svetovala Geoxa.

< Sporočilo je popravil Putka -- 18.3.2008 21:50:28 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
18.3.2008 21:50:49   
indy
Čer!

No punce prav imate. Res imamo 6 bolezen. Men se to še sanjalo ni kaj bi lahko bilo. Ampak ve ki ste pa že izkušene pa to poznate.
Važno, da nima več vročine. Tri dni je imel visoko temp. in je bil tak bošček. Samo v naročju je hotel bit pa jamral in godrnjal je.Učke pa je imel tako utrujene, pa kar spal in dremal je. Joj kolk so taki otročki revčki, ko ti še ne zna povedat kaj in kje ga boli.

Tejč luštna frizurca in paše ti, tole malo krajše že pomladansko.user posted image  Veš saj sem ravno iz fuša prišla. (pa nobeni povedatuser posted image ) Ja moram malo zaslužit. Sem si ravno nove škarje kupila za v službo in sem dala 150 evrotov zanje.user posted image

Zdej grem pa še mojega zmasirat, hrbet, ker ga nekaj ščipa. Oh ti revčekuser posted image .
(mamica pa sploh ne sme pojamrat, da jo kaj boli)user posted image

Cappy sem te včeraj videla pred fitnesom na pijački. Žal se nisem mogla nič vstaviti, ker sem hitela po najnujnejše stvari v trgovino. Potem pa takoj nazaj k Marku, ki ga je babica čuvala. Kako pa je sedaj s tvojim hrbtom?

Lahko noč. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
18.3.2008 22:02:45   
kjava
Jest grem pa glih jutr v nabavo po čeveljčke. Gre teta zraven, ker jih bo kupila že za rojstni dan user posted image . Ona tud pravi, da bi šli v Chiccota, jest sem pa za Ciciban. Putka, a pol pravš, da so cene iste?

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
18.3.2008 22:05:36   
kaya2007
petra, imajo v italiji v chiccolandiji full večjo izbiro čevljev (in ostalih stvari)...tisto kar imajo pri nas dostikrat najdem tam v spodnjem nadstropju-s popustom. ne vem, tukaj pri nas me vedno s čem razjezijo! danes sem kupila 3 bodije, številko 68. pridem domov, primerjam in ugotovim, da so full večji od tistih, ki sem jih kupila par dni nazaj, v bistvu so št. 74 user posted image  jih imam na sumu, da k nam pošljejo tudi kaj z napako in potem zasolijo cene, v italiji bi pa prodali s krepkim popustom...bom nesla nazaj, ker jih imam že vrh glave!

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
18.3.2008 23:12:05   
petrinja
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Petra a, zame ima Chicco veliko boljše čeveljce, so Geox tako trdi. Vesna je imela ene 2 para, praktično neuporabni. Čeprav so zame Cicibanke Softy zakon. Saj cena je pa istauser posted image

Edino škoda, da večjih številk, tam od 25 dalje tudi ne delajo lepših. Jaz za Vesno prav težko najdem lepe čevlje, pa da so uporabne in po možnosti katere druge barve kot roza.

Recimo Camperce, pa se mi zdi malo večol 60€ zanje, jih takoj uniči. Čeprav sem pa za cicibanke 45€ plačalauser posted image

Ali Teva:user posted image

Še ena dobra firma za čeveljce, super cute za male nogice, Primigi (v Peku), Naturino ima pa spet zasoljene cene..

Jaz za prve korake ne bi svetovala Geoxa.

jah no, mi imamo tako chicco copate, kot geox čevlje, in so kar fajn. pa še tašča dela v tem fohu, da kar ornk pozna male čeveljce, in so geox prav fini.

za carino glede čeveljčkov pa ne skrbi, bomo že zrihtali. imajo  pa politiko, da do določenega zneska ni carine, potem pa je, sam ne vem pa kakšen je ta znesekuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
18.3.2008 23:21:47   
kaya2007
petrinja, katera firma pa ima luštne čevlje, pa da so bolj majhne številke? kaja ima 15 ali pa 16...bi rada kakšne fine za poleti našla, pa bolj superge videvam tolk majhne.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
19.3.2008 7:10:03   
tejč
Maychi, kaj si kupla?????user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
19.3.2008 7:54:11   
felicia
JAZ  sem tudi firbec za Majchi. Se nič ne oglasi ker je tolk zmozgana in zmatrana od probavanje lepih cunj pa kupovanja!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
19.3.2008 9:17:17   
felicia
halo !!!!!!!!! čveke kaj je zdej nekam lene ste ratale. A je to zato ker greste kmalu v službo????????user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
19.3.2008 9:18:54   
felicia
evo vam ena kavica za bujenje

user posted image

Nič grem pa likat če nobena noče čvekat!user posted image

< Sporočilo je popravil felicia -- 19.3.2008 9:22:51 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.3.2008 9:26:47   
Putka
Dobro jutro! Evo, peljem Vesno v vrtec, pa v štacuno po par stvari, še niti jedla nisem, pa je že pol desetihuser posted image Mi ni jasno, kako bom to zrihtala, ko bo treba v službouser posted image .

Petrinja, jaz samo iz prakse povem, ker sem pač vsako sezono po več parov čevljev kupovala. Z Geox nisem bila zadovoljna, jaz rada kupim mehke čevlje, katerim lahko podplat komot prepognem (kot Pedipeduser posted image ). Tiste frajerske srebrne Geox supergice pa sem komaj z obema rokama. Pač, sem potem vedno v štacuni že vse sporobala, nisem samo na lepoto gledalauser posted image .

Kaya
, je treba do Udin in Chiccolandije prit,  če strošek vožnje v ceno čevljev všteješ pa ravno poceni niso.

Jaz imam pa eno tako tečko doma že par dni. Samo odložim jo na tla, če hočem kaj narest naprime, pa že vrešči. Pa jošk je še vedno ubogi, ona bi pa non stop gor visela.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.3.2008 9:37:55   
tejč
Feliška, jaz tud pucamuser posted image .

Putka, meni je pa uspelo malo našo trmo mal z joška skenslat. Tako da se doji samo še zvečer, stokrat ponoči, zjutraj in še enkrat čez dan-zdaj to počasi kenslam, čez dan....
Jaz tud vidim, d amorajo bit čeveljci za otroka lahki in upogljivi. Drugače (če nič drugega) so otročki tako okorni, pa še noga trpi.

JAz sem pa že za kosilo vse pripravila, zajtrka pa tud še nisem jedla-bom kar jabuk.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
19.3.2008 9:45:23   
felicia
No fajn men je pa likalnik crknuuser posted image  Končno se spravim likat pa mi user posted image  crkne! Sej dela ampak se nič ne segreje!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.3.2008 9:47:39   
tejč
Ej, a se spomneš, fela (feliškauser posted image ), k se je to men nardil in pol ste mi majčice poslale nalepke od merkatorja, k so mel en fajn likalnik in zdej je zakon.
čau-maša teži

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.3.2008 11:46:37   
kaya2007
ja putka user posted image  sej nisem hotla povedat, da je tam ceneje, ampak da je veliko boljša izbira in da pri nas rahlo nategujejo user posted image  pa saj vam vsem avti tako malo pokurijo, da je ta strošek čisto zanemarljiv user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.3.2008 16:44:16   
Putka
En dolg sprehod po sončku s prijateljico in njeno 4 mesečnico... Zdaj pa šibam nahrbtnik pripravit za aerobiko.

Zgleda da ste tudi odstale zunajuser posted image . Meni je tak dan veliko lepši kot vroče poletje..

Majchi, kako si opravila šoping? Kaj ni rekla, da gre danes v Graz? No, najbrž snežnega meteža ni imela na poti.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
19.3.2008 19:06:47   
lex
punce držte jutri ob 15h pesti zame, pridem v LJ strokovca polagat. Strah me je tak, da bo ta biba itak 1 mesec prej ven padla, drisko mam že celi dan, pa kar neki me boli, pa srce mi bije 10000000000000 na uro, jutri bom pa itak skup padla, tako da če boste slišale kakih 5 rešilcev na kupu verjetno mene oživljajo. Skratka, če me kdo vpraša znam nič ne, naredla ga pa bomuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.3.2008 19:52:33   
tejč
lex, vem, kako ti je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom mislila nate 1000000000000000000000 na uro.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
19.3.2008 22:25:29   
petra a
lex-ej jo,punca,umir se no...boš naredila,pa še clo nekaj si se učila,pol boš šla pa ko po luft da bo kej...ena pika poka zateuser posted image za srečo...razturajuser posted image

kaya & putka-hvala k sta me spomnile na udine,smo kar nekajkrat letno dol zarad biznisa,bom izkoristila prilikouser posted image

sem gledala prejle tisto oddajo o fantku k mu imunski sistem ni delal,sploh ne pridem k sebi...vsaj srečen konec je biluser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
19.3.2008 22:44:36   
Majchi
Evo, da mal poročam.

Šoping je bil uspešen. Sem si kupila kar nekaj lepih srajc, jaknico, kavbojke, hlače, modne dodatke, nekaj pasov,... V glavnem, zatolkla sem 400 eur, bi jih pa komot še enkrat tolk. Feliška, Lana ni nič dobila. Brez milosti! Tokrat sem bla res jaz na vrsti. No, kupila sem ji sončne špegleuser posted image . Bla sem pa mal pred Grazem, v Seiersbergu al neki tazga. Drugač pa ne grem več, ker imamo pri nas že vse iste štacune, isto izbiro in iste cene.
Imam vinjeto, če katera rabi.

Iz tiste firme, kjer sem bila na razgovoru, sem izvedelala, da me niso izbraliuser posted image . Zdej pa moram najdt drugačen način iskanja službe, ker tele butaste prošnje ne peljejo nikamor. Bom že...

Jutri grem pa v Kitajsko na kosilouser posted image . Kolegica je nekaj tednov pred PDP, pa ima jutri RD, tko da vabi mene in še eno kolegico. Bom Lano v varstvu pustila in grem mal uživat.

Lex, držim pesti za tebe in vem, da boš razturala. Ej, daj jim vetra user posted image !

Petra a, jaz sem tud gledala tisto oddajo, ampak konca sploh nisem mogla gledat, sem bla že čist solzna. Sem šla kar pod tuš jokat. Eh, to ni zame. Sem vidla, da je fantek ozdravel. Kaj pa sestrin fantek? Je bil zdrav ali je imel isti sindrom?
Drugač sem se pa še par minut prej jokala, in sicer zato, ker se mi je tok tista Tjaša iz BB smilila, ker se je čist razjokala pred kamero. In jaz zravenuser posted image user posted image user posted image  Ne vem, a me je ta njun sestrski odnos tok prizadel al kaj je bla fora. Odkar imam Lano sem ratala taka softička, da si grem pošteno na jetra.

Dojenje: Jaz Lano že kakšen mesec dojim samo zjutraj in zvečer. Čez dan sem jo skenslala. Še kakšen mesec počakam, da bo dovoljeno kravje mleko in potem bye bye zize in hello tetrapak mlekouser posted image .

Drugač je pa zadnje čase ful jeznauser posted image . Za vsako stvar se razjezi in potem maha z rokcam, začne cvilt, pa čist rdeča rata, tok je huda. Jaz se pa komaj zadržujem, da se ji ne smejim, ko je pa tok smešen prizor. Si mislim, kje te je pa še kejuser posted image . Čeprav vidim, da bo tole še pestro...

Zdej grem pa spat. Nočko, punce mojeuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.3.2008 7:42:44   
BAMBINA_
Lex držim pesti zate user posted image user posted image
Ono oddajo sem pa jaz tudi gledala, pa jokala zraven. Joj, da ne moreš poljubiti otročka... Majchi, transplatacija je potem uspela in je končno lahko šel domov user posted image user posted image , Henry, sestrin fantek pa tega sindroma ni imel.
Meni se je pa tisti Tjašin izpad zdel tako mimo. Mislim, da doživiš paničen napad, ker nisi v središču pozornosti user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.3.2008 7:44:42   
BAMBINA_
Še kavica za dobro jutro:
user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.3.2008 9:03:47   
felicia
uf majchi si bila pa pridna ni kej. jaz ti priporočam glede iskanja službe kar osebni pristop- da kar stopiš do željene firme z življenjepisom in jih napadeš direkt. No jaz sem tako dobila- je pa res da sem delala zastonj pripravništvouser posted image .

No jaz s prošnjami nimam sreče in bom zdej kar klicala in se ponujala za službo tako to je.

Hvala za kavico! bambina

Danes se odpre sušpernova na rudniku naslednji teden pa šibam tja pogledat kaj dogaja.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.3.2008 12:16:09   
kaya2007
če gre kdo v supernovo, naj prosim poroča katere trgovine imajo...

obaibi ima pa novo kolekcijo od včeraj, končno stvari v barvah user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Cepljenje za gripo
endrina

Ali boste svojega otroka cepili proti novi gripi?

da (15%)

ne (85%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!