|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
17.3.2008 7:00:36   
felicia
dobro jutro

kavica
user posted image

pa še rogljiček zraven

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.3.2008 8:42:00   
tejč
Jutro.
Mi2 greva pa ven, dokler je še suho...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.3.2008 9:00:35   
felicia
ste pa dobre tako godaj jih ven pokat men se pa res ne da heheheh

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.3.2008 9:30:00   
lex
moja je pa glih ta teden tečna ko 100user posted image , jaz bi se morala pa učit. sedaj obe sedima za compom pa jo gugam pa nima neke tendence za spanje, pol bo pa zun spala, jaz pa cajt bek metalauser posted image

ko bi že vsaj ta zob ven pogledal, že cel teden jo muči. še sreča da nima vročine

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.3.2008 10:29:20   
felicia
PA KAJ JE TO A STE VSE ZUNAJ ali vse še spite?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.3.2008 10:37:37   
Putka
Katja je tudi tečka. Sploh je ne smem spustit od sebe. Zjutraj sem tavelko za vrtec rihtala, tale bejba pa zraven tulila..

Midve greva zdaj en kratek krog, ker potem grem delatuser posted image , se mi tolk ne gre, ker mi cel dan vzame, pa še utrujena sem zvečer. Še bolj kot običajno. Tako da vam čisto nič ne zavidam, tistim ki ste šle prej delat..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.3.2008 11:10:54   
kaya2007
kaja je pa prehlajena, ji iz nosa teče...jaz sem pa tudi neki čudna, sem bila ponoči čist boga user posted image  najraje bi spala cel dan.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.3.2008 11:26:32   
felicia
Reya in Vall vse naj za desto mesečnico!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.3.2008 14:55:13   
Majchi
Midve z Lano sva pa glih iz Šmarne gore prišleuser posted image . Je uspelo, čeprov sem skor zaribalauser posted image

Zdej grem pa kuhat, pol pa prilimam dokazni material. 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.3.2008 15:29:39   
Majchi
Evo, tole sva se same slikale, zato je bolj bedna fotka:
user posted image

Pa še ena:
user posted image

In naš ruzak:
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.3.2008 15:43:35   
felicia
ooooooooo ful fajn user posted image  da sta šli. Jaz bi tudi sam nismo kupili nahrbtnika, mi je mal drag pa ne bi ga ne vem kolko uporabljali. fotke so pa super

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.3.2008 15:48:11   
Majchi

Evo, ko sem glih pri stvari, vam pokažem še, kako Lana probava hodit, pa ji ne gre najboljš.
user posted image

Tole je pa naš revček zadnjič, ko se je ful udarla in dobil ogromno buško. Smo namazal z margarino in pokril, da ni vsega razmazala. Se je pa zelo smilila sama sebiuser posted image .
user posted image

Tuki je pa frajerka s kapco in babičinim mobijem.
user posted image

No evo, pa sem vas zasula s fotkami.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.3.2008 15:54:59   
felicia
luštne fotke

a ta poganjalec kako to deluje a se ne premika hitr pa da pol ne bi čofnu naprej otrok na obraz?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.3.2008 16:00:29   
Majchi
Ja, ta poganjalec kar precej šiba. Sva pa ugotovila (sicer čist ponesreči), da če zadnja kolesa kontra namontiraš (ker sva ga najprej seveda narobe sestavla), da te oranžne "osi" bremzajo zadevo, tko da moram mojmu rečt, da nazaj narobe sestaviuser posted image , ker je res prehiter drugač.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.3.2008 16:44:14   
kjava
Bravo, Majchi za Šmarno user posted image user posted image . Mate ful lep ruzak.

Mi smo glih s sprehoda, Erika še zunaj spi, Andrej se pa s traktorjem  vozi po dvorišču, da jo bo ja zbudil. user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.3.2008 17:08:37   
tejč
Ojla, me smo se pa do zdajle pa od 9 hajkale zunaj-vmes sva bili eno uro doma, da sem piščanca spekla in Mašo nahranila.user posted image Je bilo sanjsko vreme, sem bila lahko samo v mikici, brez jakne!user posted image

Majchi, user posted image user posted image user posted image , res je lušna Lana, se mi zdi, da se je kar malo poredila, a?
Maša pa tud ima podobno hojico-voziček in nori kot zmešana z njo. včasih tud čofne, ampak ni hudega, obrne okrog, mal pošraufa kolesa in naprej. user posted image
Evo, jo moram previt...čau

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.3.2008 17:46:08   
kaya2007
majchi, svaka čast, čestitke za šmarno goro! lana se mi zdi pa full velika, kakšne ima mere?
jaz tudi razmišljam, da bi kupila kakšen tak poganjalec, pa ne vem katerega, imate kakšne predloge?

a katera ve, če tamali lahko naredim sadno kremo z mascarpone sirom namesto s skuto? nekako ne mara skute, tusto bi ji bilo sigurno bolj všeč!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.3.2008 18:14:01   
BAMBINA_
Majchi user posted image user posted image za Šmarno. Lepe fotke!
Tejč jaz sem ravno naročila tole hojico user posted image za Veliko noč. Me je malo strah, da ne bo šlo prehitro, enkrat, ko se bo zagnal in Griša ne bo dohajal... Upam, da ima kakšen zavoren sistem. Bomo videli.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.3.2008 18:16:17   
juniorka
 Sva ziva in zdrava-zaenkrat, drugo je pa brez komentarja.. iscemo stanovanje..
Mejte se..pa pa

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
17.3.2008 18:18:18   
BAMBINA_
U, madona, sem šele zdaj videla, da sem spregledala nekaj postov višje user posted image Majchi, vidim, da imate vi ravno ta poganjalec, ki smo ga naročili tudi mi. Ampak, zakaj pa pri vas zadnja kolesa tako štrlijo? A potem praviš, da tole ful šiba? To pa ni fajn... user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
17.3.2008 18:19:37   
BAMBINA_
O juniorka user posted image samo, da sta živa in zdrava, saj bo tudi vse ostalo. Upam, da boš kmalu kaj več poročala. 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
17.3.2008 19:18:54   
tejč
juniorka, bravo, drži se, saj bo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
17.3.2008 20:10:45   
Majchi
Kaya, Lana je velika 76 cm in težka 8.550 g (pri 9ih mesecih).

Tejč, poredila da se je? Nimam pojma. Men se ne zdi, ampak sam težko to opaziš. Evo nagico, pa presodiuser posted image . Saj se jo spomniš iz plavanja.
user posted image

Bambina, mah fotka je glih iz tazga kota narejena, da zgleda kot da ima poganjalec zadaj samo eno nogo, pa še to na sredini. No, drugač je tak kot je na sliki, ki si jo ti nalimala. In ja, na našem parketu tole čudo leti k pri norcih. Čist prehitro za Lano.
Evo, tkole zgleda:
user posted image

Pa sprednjo tablo se da dol snet in se lahko posebej igra:
user posted image

Dons se mi je pa čist odpulil s temi fotkami, a neuser posted image ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
17.3.2008 20:28:02   
Majchi
Juniorka, drži se! Vse se bo sčasoma uredilo. Je pa drago, ko hudič, a?

Tejč, kaj pa delate tok časa zunaj? A skoz hodiš al mal kofetkaš? A to si z večimi puncami zmenjena, al kako za boga ubiješ zunaj 8 ur. Jaz sem ponavadi v 2 urah nazaj, razen če koga srečam.

Moram pa priznat, da me noge kar bolijo in da sem čist crknjena domov prišla. Sploh ni težko it gor. Problem je za dol, ko vsa teža pade na ramena, noge pa noro trpijo, saj sem hotla it počas, da ne bi padla z Lano na hrbtu, kar pomen, da sem se skoz bremzala.

Gledam BB, zgleda, da se bo un brezdomec skopal. Bogi sostanovalci, od petka se dec ni umil, kok jim mora smrdetuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
17.3.2008 21:34:10   
Putka
Bravo Majchi! Se ti ob naslednjem lepem vremenu z veseljem pridružim! A si si zapasala čez boke nahrbtnik? Ker mora biti teža na bokih, ne na ramenih!

Katja pleše in ker sliši Vesno, jo kliče. Pa je spala samo dobro urco danesuser posted image

Aja, če katera rabi prevleko za Trip Trap stolček tudi zašijem. Sem dobila mušter, da pokopiram za našega, pa je precej simpl. Pa računajo 40€user posted image Aja, pa cena stolčka je šla spet gor, zdaj je 159€. Tumač!

Naša Katja pa telefonira. Vzame telefon, ga prisloni nekam okoli ušesa in čeblja! Za crknit smešno!

Pa dobila sem pošto s carineuser posted image . Jim moram račun (oz.potrdilo o nakupu preko spleta) poslat, pa mi (nam) carinijo in dobim paket. Tako da bi moral jutri oz.pojutrišnjem končno čeveljčki priti.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?