Naty*
|
Tko zdej grem pa počasi na obnovo od 68. strani. Uf me čaka dela ... IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Tamara solata zjutraj? Pridnaaa, js kr ne morm brez česa konkretnega. Imela sem motovilec za ponucat. Sicer pa tale moja solata vsebuje svašta (motovilec, paradajzki, kumara, korenček, črne olive, rumena, rdeča paprika, šu nkica in tri vrste sira. Pa preliv iz balzamičnega kisa, olivnega olja in začimb). Tako, da je kar konkretna in sem še vedno sita. Si mi pa zdajle lušte naredila s čokolinom... Hmmm, mislim, da mi zdajle nekaj čokoladnega fali Men bi še zmer kak kos kruha zraven manjkal ! IZVIRNO SPOROČILO: narava sj sm ze prou tezka se prav veselim tega praznika, ker bo podaljsan vikend Morm rečt, da ga prav privoščim vsem, ki še pridno delate!!! Glede kompletkov za iz P, sm pa js izbrala kr en kompletek, ki ga je moj v Arielu kupil...ful lep plišast, pa še precej cenejši, tko da se definitivno bolj splača . Aja pa hvala za opomnik : podatki za seznam: naslednji GP 15. 4, +11,5 kg, cm so pa isti kot so bli. kasso, katy mene je pa nekak v petem in šestem mesecu bolela ritnica pa kolk, pa včasih noga. Tko da sm tud komi sedela al pa ležala. Ko sm začela pa uporabljat blazino za spat (mislm čist navadno) med nogami, se je pa situacija počas umirila. IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 (kak hiter razmišljam že o drugem ), Sej sem tudi jaz hitro razmišljala o drugem... No, pa bosta 4,5 leta razlike . Kar skoz je bilo nekaj... Je pa finančno zdaj malo lažje.. kar pa ni slaba stran. In Timi super sodeluje (razen tega, da ima vedno prav. Njegov znamenit in prepogosto uporabljen stavek je: Tako kot se otrok odloči, tako bo! ) Midva tud že razmišljava o drugem, ampak rajš ne povem tolk javno kdaj že, ker boste rekle, da sva nora . Ampak hočva met dva (vsaj), pa se bi nama zelo dobr izšlo, če bi blo čimprej... Bomo vidl itak je odvisno od marsičesa, ne sam od najine zavestne odločitve . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, sem s pregleda Ne boste verjele kakšna razlika! Danes je bil G izredno prijazen, veliko sem se z njim lahko pogovorila, vse pojasnil, poslušal je srček in dal naglas, da sem še jaz slišala Prvič! Se moram hitro uščipniti, da vidim, če sem še živa Dobila sem tudi potrdilo o PDP za na CSD Toliko na hitro, grem zdaj po punci k moji mami Ful lepo slišat!!! Eni majo kdaj pa kdaj slab dan, tvoj ma pa očitno kdaj pa kdaj dobrga . Glede norcev na cesti pa itak no comment. Ful sneži in piha eni se vozjo pa 200 na uro ! katy glede prijaznosti ljudi, ki delajo s strankami, pa naj bo to delavka na CSD, zdravniki, prodajalke, uradniki al pa natakarji pa ni za zgubljat besed. Men se včasih zdi, da bi mogu marsikdo mal razmislit, da bo tud on prišel v situacijo, ko bo samo stranka. In da te nič ne stane, če si prijazen do nekoga, ki ma opravke pri tebi. Te pa lahko to razjezi že v nenosečem stanju, kaj šele zdaj... MARTINA25 upam, da si boljše. Vitaminčki in čajček pa počivanje . barbaw sej bojo prazniki, če ne prej boš takrat nadoknadila izgubljen čas na RR, ampak takrat pa ne bo izgovorov ! Kar se višine tiče je že res relativno, sam sej veš, če je mamica majhna ma sigurno manj manevrskiga prostora. Js sm že danes vidla, ko mi je na hitro pogledal, pa ma glavico že čist na koncu, nogice sva našla pa tam nekje, kjer je bil včasih želodec. U glavnem povsod ga je dost . Anitka...zeblo po mamici, al pa vroče po atiju...identična situacija z našo , bomo mogle bit res pozorne, po kom se je vzel . Estrella* lepo, da si našla senčila, glede na nasprotujoče informacije . Ja cena je pa večja, ker maš verjetno več oken za celo hišo, kot pa midva za štuk v hiši. Pa še midva mava neki strešnih, tko da sva vsaj tam prišparala . Kar se pa energije tiče, pa itak vidim, da je definitivno razlika med tistimi, ki že mate otroke pa tistimi, ki smo prvič . Že v dojemanju same nosečnosti . Glede posteljce pa nisem čist sigurna, pogledal je pa reku...no načeloma je postlca vredu...ampak seveda sm spet pozabla vprašat, kaj pomen načeloma . Ma men že skoz svetuje počitek in brez slončkanja. Očitno pričakuje, da bomo kmal zapustil garsonjero . Taula tko kot sem zadnjič rekla...glede vpisa zadnjih plač je veliko odvisno od CSD in od delodajalca. Eni nardijo tko, da se ti bolj splača, drugi pa čist po pravilih. Pa še to takrat, ko bi se brez problema dalo tud drugače naredit. aurora js tud skoz hodm lulat, celo ponoči po petkrat. Pa vse me pika pa tišči, verjetno se res nakazuje, da se bliža dan D . Ko sem dons rekla, da me ful pika v nožnici je reku G...nč, bova kr napisala napotnico za P . Pol bo že neki na tem! Aja lep buši ! IZVIRNO SPOROČILO: Katina Včeraj sem bila med drugim tudi na roditeljskem sestanku. Sploh ne morem verjet kako so ljudje ksenofobični. Ravnateljica nam je razložila, da bodo naslednje leto razrede premešali, navedla je tudi nekaj vzrokov. Oglašali so se nekateri starši (na koncu se je izkazalo, da so iz istega razreda), ki so se bali, da se bodo njihovi otroci pomešali s slabšimi in da bodo njihovi otroci izgubili na kvaliteti . Med drugim je ena izmed mam, ki je sedela pred mano obtožila enega izmer oddelkov, kot izredno problematičnega, kar sploh ni res. Nazadnje je pa še rekla, da bodo ziher oni pokasirali otroke s posebnimi potrebami, ki obstajajo v generaciji. Me je skoraj kap. Sem se morala močno v jezik ugriznit, da ji nisem česa zabrusila, ker itak ne bi razumela. Me prav zanima kakšnega nad ima doma. Js bi si verjetno mogla odgriznit jezik, da bi bla tiho . Ampak verjemi takim staršem, ki majo svojega otroka za oh in sploh najboljšega, vse ostalo je pa pod nivojem, se zna še zeloooo maščevat. Samo, da pridejo v leta, ko jim bojo še dobr svojo drugo stran pokazal. Mislm sramota tko podcenjevat ostale... IZVIRNO SPOROČILO: narava Je ena mamica (moja dobra prijateljica) pravila, da v soli, kamor hodi njen starejsi sine (oddelek tretjih razredov), nobeden izmed oddelkov ni "zelel" sprejeti fantka s hendikepom (na vozicku) le oddelek njenega sina. Ne ampak res....kaj je s folkom??? **** glede obrazcev ti pa povem iz lastnih izkušenj... zakonodaja in obnova obstoječih obrazcev še zdaaaaleč ne gresta vzporedno. Da o informiranju delavcev sploh ne govorimo. Gospodje na stolčkih se odločijo, da tkole bo, kdo bo pa povedal to ljudem, ki izvajajo stvari v praksi in kdo bo spremenil računalniške programe in obrazce je pa ?????. No snega je pa vsaj nekdo vesel . Pa lepo, da se boljše počutiš . jana men bi očitno danes naredu tisto drugo morfo, ker me je vprašu, če mam zraven. Pa sm rekla, da ni mogu zamenjat službe, je pa očitno prestavu na naslednjič in reku naj pride. Za mojga G pa res kapo dol! In sestro, ki pri njem dela. Tuki pa res nimam nobenih pritožb. Vidim pa, da vas ma kr velik probleme s svojimi G , žalostno, pa glih takrat ko ti ful paše, da je eden vredu do tebe. edina zdej bom pa js teb zagrozila z valjarjem, tko kot je špelin@ Tamari! Tud če bi zvedela težo, je zdele ne smeš primerjat z vajino iz 28. tedna!!!! Ker sm js v 33. pa še fantki so težji! Tko da bom huda, če se boš še velik obremenjevala. Tvoja pupika je pač bolj suhica po mamici, pa G se je za kakih 20dag zmotla. Evo pa je vse vredu. Aja prepoved boš pa kr mal zblefirala , ja sej maš dobre razloge, recimo otekla sramna kost pa to... Železov sirup se mi pa dons še ni zdel tolk slab, bom pa vidla, kako bo po enem mesecu. sesil ja sej priznam, da sem tud Merlota zmer vesela , ampak tolk ne kot najinga . Bojni plan je pa očitno neki v smislu, a je otrok dost majhen, da bomo rodil po naravni poti, al bo treba kej druzga (kot sm že rekla, zarad moje višine, vsaj on je tko nakazu), pa da se bova zmenla, kako mu sporočit, ker je rad zraven pri svojih pacientkah, pa kdaj it od doma pa tko ... aja pa reku mi je naj grem na predavanje za EA (no sicer sem že šla). Glede zelenjave in sadja sem pa v klubu z vama z jano81. Sadje vse pa kokr češ, zelenjava pa bolj ne kot ja . kasso sm zdele pršla do posta o praksi Merlota za CR . A res al kaj? No sej sm vidla, da mi neki nakazuje tko... No pol bomo rodili v ponedeljek al pa četrtek, ker takrat izvaja operacije na svojih pacientkah. Vsaj neki že vem . Sončnica Sandra***, Tiana, Katy82 za jutrišnje preglede! OMG kak dolg post sm naklofala!!!!!!!!!!! Tko zdej pa neki časa nič!