Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.11.2007 10:47:09
|
|
|
|
sunny24
|
Aja, pa že ko o čudnih kombinacijah... Ana Konda, Živa Mrcina, pa še bi se jih lahko našlo.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.11.2007 12:26:18
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja no, ima pa punca sigurno eno najbolj redkih imen v Sloveniji (mislim, da smo v dveh). :) Sigurno je redko in niti tako napačno. :) A ti si tut Teira ali se pišeš Ušaj? Zdej me pa že firbec daje.. hehe:)
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.11.2007 14:48:37
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, jst sem tudi Tejra, sam ne Ušaj.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.11.2007 15:03:07
|
|
|
|
spacey
|
Aha. Meni je ime všeč, pa naj bo čudno, nenavadno ali pa redko.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.11.2007 15:07:36
|
|
|
|
African queen
|
Se mi zdi,da je ena ženska/punca z imenom Teira v NG. Imam prijateljico z imenom Beverli in sorodnico z imenom Paloma( to ime mi je zelo všeč)
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.11.2007 17:18:57
|
|
|
|
sunny24
|
Kako pa veš? No ja, ta iz NG sem jaz :)
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 26.11.2007 19:52:42
|
|
|
|
SanjaS
|
Ojej, ojej....ko vas takole berem se mi vedno bolj zdi da je moj mož pri izbiri povsem "normalen" ko si je zaželel imeti sina po imenu KRISTAN??? No in tud imena mojih otrok so totalno in kljub občasnem začudenju okolice povsem običajna... Mogoče se bom pa pri štev.4 izkazala s svojo kreativnostjo... bo kar Štirka če bo punca in Štirk če bo fant al rajš ne? Lp, S.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 29.11.2007 20:06:04
|
|
|
|
jazzz27
|
Jezdimirka!!!!
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.12.2007 7:18:44
|
|
|
|
mulatka
|
de-ja Lan pa res ni čudno ime, čeprav tebe spominja na Lan... kaj ima veze Lan kot Lan s tem....nič....... imam Lano, Lana v italjanščini pomeni volna.In? pa veš od kje je prišlo ime Lana.... prepričana stoposto Lana Turner in iz Lane so naredili okrajšavo za fanta...Lan... Ne vem, meni se zdi ime č Lana , Lan.....nekaj običajnega, prijetnega za uho..... Pa brez zamere, če sem pokomentirala tvoj komentar. Sin je Luka... po tem bi vse mamice Lukov pomislile na Luko Koper, ali luka...... pristanišče v dalmatinskem jeziku. Imena Sandokan, Ronaldo, Esmeralda, Marcedes, Sidharta......to so pa res nenavadna imena in bogi otroci, ki jih nosijo.
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.12.2007 7:35:49
|
|
|
|
mulatka
|
Gina oprosti, ampak si zakoplicirala stvar v nulo. Naslov je; NAJBOLJ NENAVADNA IMENA.....end... Obstajajo najbolj nenavadna imena in ti kot učiteljica žalostno, da ne veš, da SE OTROCI norčujejo iz imen.... V prvem, drugem, trejem, četrtem ... verjetn še ne... , po tem pa.... Moja hči ima v sosednjem razredu fantka po imenu Sidartha......, pa padajo take in onake opazke na tega fantiča.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.12.2007 7:37:41
|
|
|
|
mulatka
|
Nakeba ....ena Teira je tudi v Portorožu.....
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.12.2007 7:42:33
|
|
|
|
mulatka
|
A vam ni čudno ime ESTER
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.12.2007 21:10:39
|
|
|
|
ajat
|
Kaj pa ime Erter?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 1.12.2007 22:11:48
|
|
|
|
mulatka
|
Nikol slišala za Erter
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 2.12.2007 9:52:03
|
|
|
|
amaya
|
jaz imam tudi posebno ime, pa me nobeden nikoli ni zafrkaval. mislim, da je res, da si starejši delate več problemov kot otroci. tudi kot učiteljica lahko potrdim, da je tako. sploh pa mojemu otročku, že ko govorimo o patriotizmu, ne privoščim imena Janez (predvsem na Obali ne)... ...sploh pa...še dobro, da imamo različne okuse...če ne bi se vsi enako imenovali...
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 3.12.2007 20:02:45
|
|
|
|
sunny24
|
Eni pa komplicirajo s temi imeni. Jst sem z mojim imenom prav lepo furala skozi OŠ. Fajn je blo, ko me niso mogli kar tako neki zaj kot ostale punce, ker niso najdli nobene asociacije na ime. :) Pa tudi ko sem bila majhna, se nisem nikoli pritoževala nad imenom in se tudi nisem sekirala, če so me vsi "malo" čudno pogledali, ko so me vprašali, kako mi je ime. Edini "problem" (ki zame ni) je bil ta, da me župnik ni hotel krstit prav zaradi imena.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 7.12.2007 18:51:59
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mulatka Gina oprosti, ampak si zakoplicirala stvar v nulo. Naslov je; NAJBOLJ NENAVADNA IMENA.....end... Obstajajo najbolj nenavadna imena in ti kot učiteljica žalostno, da ne veš, da SE OTROCI norčujejo iz imen.... V prvem, drugem, trejem, četrtem ... verjetn še ne... , po tem pa.... Moja hči ima v sosednjem razredu fantka po imenu Sidartha......, pa padajo take in onake opazke na tega fantiča. Ja in če se otroci norčujejo iz imen? In otroci se norčujejo tudi če je otrok debel, presuh, so revni, mu štrlijo ušesa,...itd. Ni pomembno ime, ker vedno se bo nekaj našlo zaradi česar se lahko iz otroka norčujejo. In upam, da si svojo hčerko tako vzgojila, da se ne norčuje iz imena svojega sošolca. Ker vse je v vzgoji.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 7.12.2007 19:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in če se otroci norčujejo iz imen? In otroci se norčujejo tudi če je otrok debel, presuh, so revni, mu štrlijo ušesa,...itd. Ni pomembno ime, ker vedno se bo nekaj našlo zaradi česar se lahko iz otroka norčujejo. Včasih se je reklo:,kar se Janezek nauči,to Janezek zna. kakor starši tako otroci,če bi se doma učili malo več spoštovanja do drugih,če bi ne starši dajali pripomb na bilo kaj,otroci tega tudi sami ne bi delali. Starši so ogledalo in vzor svojim potomcem.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 13.12.2007 18:14:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša* Za mene so čudna imena: Betsabea, Princes, Tajra, Etien,... (nekako ne pašejo v anše okolje). aja..pa Ciara je zelo lepo ime. Je tudi ameriška pevka s tem imenom. Če še bom mela kdaj še enega otroka in da bo bo to ime vsekakor prišlo na listo imen. pa dobr no aha, ena ne pašejo v naše okolje, Ciara pa ful? super logika zame so vsa zgornja imena eksotična.. afaik Betsabea je po naše Batšeba - biblijska oseba. kot Orpa (pa so ob vpisu v rojstno knjigo mal zabluzil in zato mamo Opro (Oprah - Orpha; dislektični matičar očitno) ) IZVIRNO SPOROČILO: spacey Naš škrat ima "sovrtičkarja" in ime mu je Aid Kr neki?! Ruj je pa sine od naših znancev. In mi ni niti tako zelo napačno. zame sta oba isto - qe? ker jih ni najt v nobeni databazi - po moje sodijo med "unique names", k si jih starši zadnje čase tok radi zmišljujejo. je kr popularno to v zda zadnje čase afaik (sploh "spelling twists" - k lahko ime napišeš na 100 načinov, izgovori se pa isto, itak.. krneki imho).. Ruj..?? a kdo ve od kod je to ime? Aid je pomeni "pomoč" po angleško.. mogoče so starši samaritanci?
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.12.2007 12:11:01
|
|
|
|
D.anna 76
|
Sem imela sošolki ena je bila Zekija in druga Šeherzada. Če se ne motim sta obe imeni muslimanski. Prvo smo klicali Zeka drugo pa Šeki.
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.12.2007 12:50:24
|
|
|
|
mateyka
|
Prvo smo klicali Zeka drugo pa Šeki. hahaha k zajčka in kravico jah no, k da je Mici in Francka kej manj smešno
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.12.2007 13:38:11
|
|
|
|
*mancaG*
|
neka znanka mi je rekla da ko bo imela 4 otroke jim bo dala imena: Čoko , Lada , Lešnik ,in Milka si predstavljate ko jih bo klicala nakosilo:čololada lešnik milka pridite kosilo
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 18.12.2007 14:18:00
|
|
|
|
helloKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: *mancaG* si predstavljate ko jih bo klicala nakosilo:čololada lešnik milka pridite kosilo
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.12.2007 10:40:50
|
|
|
|
tina1976
|
meni je nenavadno ime kasiopeja
|
|
|
|
RE: Najbolj nenavadna imena 19.12.2007 11:28:24
|
|
|
|
polma
|
jamesdin
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?