|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
17.3.2008 12:06:40   
kekec in mojca
Glede obremenjevanja s preveč informacijami, se mi zdi da je tako kot se sekirat glede drugih zgodb o porodu. Včasih se mi zdi, da izkušene mamice kar tekmujejo, katera bo povedala bolj grozljivo izkušnjo s poroda nam prvorodkam.

Evo, smrček, bolje ne bi mogla povedat. Bolje je, da ne berete nobenih porodnih zgodb (razen tistih v Mojem malčku, tam še res nisem naletela na katero negativno), ampak tukaj na RR... včasih te kar stisne, ker ene prav tekmujejo, katero je bolj bolelo in katera je bila bolj raztrgana. Sicer sem o tem že pisala na RR, pa sem očitno stopila na žulj, ker so vse bolj ali manj zagovarjale porodne zgodbe v smislu - če te ne zanima in te je strah, pa jih ne beri. user posted image Halo, saj pa ne veš, kaj bodo noter pisale.

Druga stvar, s katero se strinjam, je ta, o kateri je pisala Trnuljčica. Ni treba, da vse vemo, zaupati moramo svojim zdravnikom (če tega zaupanja ni, pa pojdi drugam, te prav citiram Trnuljčica? user posted image ). Sama sem razmišljala o tem testiranju, zdaj pa ne vem, če bi ga sploh omenjala.

Res je, da so tiste, ki so že imele slabo izkušnjo, veliko veliko bolj previdne... Jaz je s svojo G nimam, še prehitro me pošlje kam na ponoven pregled, da bo ja vse ok. Ampak tega pregleda mi pa še ni omenjala.

Še nekaj bi rekla... na prejšnji strani sem brala o tragični nosečnosti... saj verjetno je avtorica res bila prestrašena, ampak ne vem no, če ravno to sodi na ta forum. Ne zamerit, ker to pišem, ne želim nič slabega, ampak ko pomislim, sem tudi sama imela res že nekaj znank s slabimi izidi nosečnosti, pa tega nobeni nosečnici ne razlagam. V vsaki izmed nas je nekaj malega strahu pred porodom in pred tem, da kaj ne bo šlo po načrtih, da se bo kaj zapletlo, da se bo izšlo - bog ne daj - s smrtnim izidom enega ali drugega in prepričana sem, da tega strahu ni potrebno povečevati z različnimi zgodbami.

In res je, da sem tudi sama že začela razmišljat, da bi se iz te teme umaknila iz podobnih razlogov, kot Tosja.

(odgovor članu smrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.3.2008 12:07:43   
simvir

Živjo!

Vidim da ste odprle že nekaj debat in da ste nekatere pridne s pospravljanjem in pomivanjemuser posted image .
Tudi pri nas smo imeli danes dopoldne že čistilno akcijo. Je prišla tašča (mi je že nekaj tednov govorila, da bo prišla pred prazniki) in mi pomila večino oken, nato pa še po tleh po sp. delu hišeuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem ji pa malo pomagala z umikanjem stvari. Drugače sicer ne maram, da mi kdo drug kaj pomaga, ampak je bila sedaj tako vztrajna, da sem ji na koncu popustila.  

Modrookica tebi je že trnuljčica lepo odgovorila, tako da se kar pridružujem njenemu postu. V glavnem čvekaj z nami še naprej in se ne pusti, da te stvari vržejo iz tira. Saj drugače smo tukaj res zelo pozitivno naravnane. 
Je pa res da se približujemo koncu in da smo morda sedaj še malo bolj občutljive.

Majček lepo da si se spet malo javila, sem se že spraševala, če si šla že rodituser posted image .

Aja big mamma tebi pa vse najboljšeuser posted image , kako lepo da je dragi skuhal kosilo. Je pasalo, kajne? 

Srečanje - jutri se torej vidimouser posted image . Pa še to tiste, ki nimate prevoza, od kje ga pa potrebujete? Saj morda vas pa lahko katera druga pobere, da ne boste samo zaradi tega ostale doma. Jaz se pripeljem iz dolenjskega konca če kateri to pomaga.

Luna - mene je tudi malo strah te lune, ker sem tudi prvič rodila na polno luno. Pa še pregled imam ravno v petek, tako da če mi bo G delal vaginalni pregled se tudi lahko potem sproži. Jaz upam da bom v enem kosu še čez praznike, patem grem pa zaradi mene lahko tudi že rodituser posted image .

Barby a zdaj pa že ti razmišljaš, da bi se umaknila iz foruma? Dajte no punce ne ga sračkat. Kar negativnega preberete hitro pozabite in se raje veselite pozitivnih stvari ki jih tukaj izveste ali pa se zgodijo kateri izmed nasuser posted image .

< Sporočilo je popravil simvir -- 17.3.2008 12:13:24 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.3.2008 12:15:00   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
97 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 22  :  26

user posted image
                                    2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.3.2008 12:15:37   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.3.2008 12:34:26   
Tanja555
Big mamma, VSE NAJBOLJŠE user posted image !!! Upam, da si lepo praznovalauser posted image .
Jaz sem pa zjutraj dobila mail, da izpit odpadeuser posted image  in sem šla direkt v posteljo spat, zdajle pa vstala in zmazala celo Milko s celimi lešniki (pa včeraj tud eno)! Res ne vem kam vse to vodiuser posted image .

Modrookoica tudi jaz se izogibam takih tem in ne berem negativnih stvari, vendar če se pa nekaj dogaja meni, se mi zdi čist normalno, da sem se o tem pozanimala, zato da vem da jih moram opozorit na antibiotik ob porodu, da bo z mojim user posted image  vse uredu. To mi je pa trenutno, tako kot vsaki izmed nas, najvažnejše na svetu!!! Nana pa tud ni mislila kaj slabega, ampak je le želela opozorit, da ni slabo če se greš testirat.

Drugače pa z veseljem berem nas aprilčice, da mal vidim kaj se vam dogajauser posted image
Vsem želim en lep danuser posted image , pa uživajte jutri na srečanju!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.3.2008 12:37:38   
minicca
Ola, punce!
Žal sem zelo na tesnem s časom, tako da ne morem nič pokomentirat. Jutri bi pa z veseljem prišla na srečanje, samo nisem dobila varstva za sina. Če vas ne bi motilo, da je zraven-je zelo priden, ko bi začel kaj nergat, bi pa šla-se vam pridruživa. A ura je ob desetih? Sedaj gre spat, potem pa moram kaj delat. Radi se mejmo!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.3.2008 12:55:34   
tz980
OJLA
KOT VIDIM STE PRIDNE DANES. JAZ SM RAVNOKAR S PREGLEDA. VSE JE OK, IZVID BRISA ZA STREPTOKOK B JE NEGATIVENuser posted image , VENDAR JE MOJA G REKLA DA TUDI ČE BI BIL POZITIVEN NIČ STRAŠNEGA. OBRJENI SMO NA GLAVO IN PRIDNO ČAKAMO NA UGODEN TRENUTEK ZA PRIHOD NA TA SVETuser posted image . NASLEDNJI PREGLED IMAM PA V TOREK 25.3.
ODŠTEVAMO!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.3.2008 13:02:51   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.3.2008 13:07:36   
sinskaT
No, no...punce, glavo pokonci, pa šččččč...slabe misli in negativna energija. Mi smo vsi trije super fajn, naš user posted image je pravi razgrajač in sem se kar navadila, da se stalno kaj pogovarjam z njim, pa božam..

Z eno nogo sem že vzunaj, je treba izkoristit vreme zato bi samo potrdila, da se vidimo jutri Pod vodo user posted image . Minicca, prepričana sem, da nobena ne bo imela nič proti, če pripelješ sineta saj veš, "več nas bo - boljš nas bo" user posted image (ah tko je ena pojava stalno govorila, pa mi ne gre iz glave - izrek namreč, ne pojava user posted image ).

Uživajte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu tz980)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.3.2008 13:14:13   
Roberta69
Big mamma, vse najboljše user posted image !

Moj user posted image je pa danes sanjal, da še nimam torbe za v P pripravljene in me je zjutraj kar "napodil", da si jo moram user posted image , je bil prov zabaven.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.3.2008 13:23:03   
NaTaŠa*
punce  vse slabe misli stran, jih ne rabm sploh pa ne zdaj na konc. Je pa res da ima vsaka pravico do svojega mnenja.

big mamma- vse najboljše pa še velik let user posted image user posted image user posted image .

Roberta upam da si jo zrihtala da user posted image ne bo skrbel.

smrcek- sorry za izpad, ni bilo namerno ampak se tudi da zgodit da kakšna zmanjka na seznamu, tako da mi morate koj povedat da lahko popravim.

Punce jutri uživajte in pa kakšno tortico (sladico) lohka še za ostale pojeste vam ne bo škodval sploh pa ne zdaj na koncu user posted image user posted image user posted image . Mi je pa prav žal da nisem bližje bi šla tud na kavico pa čvek z vami, zjutraj imam časa čez glavo. Nažalost ne grem ker sm zelllllllooooooooooo doleč pa še prevozmi je problem (resnično si pa zdaj nikamor ane upam več k je že vse na koncu).

Tako da upam da bote kakšno slikico prilimale in pa seveda napisale  kako ste se imele.

Jaz grem ppa zdaj mal ven na soncka, namreč pri nas je jožefov sejem in grem mal okrog, mal grem firbce past user posted image .

Lep dan še naprej!

pa-pa

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.3.2008 13:35:38   
NiLe
Ojla čvekice ... sej sem vedela, ko se meni internet sesuje, pa čvekate 100/h ... super ste user posted image user posted image user posted image Nisem uspela nič prebrati, si bom zvečer vzela čas in vas prebrala user posted image user posted image user posted image

Sem ravno s sprehoda, zunaj je taprava pomlad in že letim naprej ... se dobim s Ketrin na kaviciuser posted image

Za SREČANJE velja: jutri ob 10h, lokacija slaščičarna Pod vodo - City park.

Se vidimooooo!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.3.2008 13:46:54   
Krista28
Big mamma, vse najboljše. Zdaj si pa starejša od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jutri potrjujem prisotnost. Tudi podmladki so dobrodošli. Pa še igralnica je zraven!

Jst sm si pa dons še natikače za v P kupila, zdaj imam pa vse, samo še naštimat si moram....

Za malega sem pa take luštkane supergice dobila v hoferju, pa še vrtno orodje,....zdaj pa bo....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.3.2008 14:10:47   
Jo@n
Modrookica,
res je, jaz moj GD bolj ali manj uspešno krotim z dieto... Tomažičeva mi je sicer rekla, da naj si cukr merim 2-3x tedensko, no jaz ga vsak dan (hvala sponzorskemu merilcu in listkom na recept, je kr drag špas tole..), zlasti zato, da vem katere hrane ne smem, in katero lahko (v omejenih količinah). Ker so moji ketoni ok, telo ne porablja zalog (ne hujšam) in je baje to ok, tudi teža se je ustavila (no, ok, priznam da je šlo zadnji teden slabe 0,5 gor). Vem, da ne smem kruha (nikakršnega, čeprav sem se zdajle za malico pregrešila z grahamom, posledice bom videla čez dobro uro user posted image ), krompir pa na moj cukr nima tako velikega vpliva. Ostalo pa bolj light varjante, sladoled je ok, če ga ni preveč, tudi testenine - polnozrnate  so ok.
Napade sladokosnednosnosti pa gasim s 70% temno čokolado z arancini... NJAMIuser posted image

Zaenkrat gre, tudi povprečje je bilo ok 5,1, še tale mesec zdržimo, pa bo...

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.3.2008 14:42:05   
trnuljčica
Sem ravno videla, da je Maja 24-2( naša aprilčica), v soboto rodila Lana, težkega 3010, velikega 48 cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.3.2008 15:03:59   
SpeliG
Bravo za novega aprilčka in čestitke mamici!user posted image user posted image  Očitno se tem fantičkom nekaj mudi, deklice so vse še v trebuščkih.

Jaz sem tudi s pregleda, spet hvalabogu same lepe novice, celo kri imam vseskozi bp, in naš dojenček se je obrnil na glavico - se pomika proti izhodu, kot na avtobusu, hi hi.

Naslednjič imam pregled 31.marca, to bo moj prvi CTG.

Potovalke si še nisem pripravila, se kar nekako ne morem naštimat do tega, ker se mi zdi, da imam še toooooliko časa (ni nujno...).

Čeprav sem rekla, da bom malo umirila tempo, še vedno skačem okrog, danes sem se šla sprehajat po stari Ljubljani, ful mi paše hodit, najtežje mi je v bistvu sedet. Jedla bi itak skoz, ampak niti ne morem veliko spravit vase in sem do zdej pridelala 11 kg.

Glede preveč informacij bi rekla, da Nana ni mislila nič slabega ko je pač delila z nami svojo slabo izkušnjo. Sej ima vsak pravico napisat kar misli, potem pa se posameznik sam odloči kako bo informacijo sprejel. Jaz sem svojega G. danes povprašala o tem, pa sem se po debati odločila, da iz tega ne bom delala slona, čeprav verjamem, da zadeva ni nedolžna. Je rekel, da mi lahko našteje še ogromno drugih stvari, ki me lahko doletijo pa o njih nič nevem, tako da...

Sem se odločila, da če se do zdej nisem obremenjevala z vsemi možnimi zapleti (ej, poglejte kako daleč smo prišle, pa sej smo na cilju!!), je zadnje kar rabim, da zdaj postanem panična. Ne, uživala bom nadalje v teh preostalih tednih in vam želim enako! Z veliko pozitivne naravnanosti in dobre volje, bomo vse lepo prestale te življenjsko pomembne trenutke.

Fajn bodite, božajte trebuščke, dokler so še z nami...!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.3.2008 15:07:46   
tasyo
Čestitke Maja in Lan še tukaj! user posted image user posted image user posted image  Evo, pa izgleda, da se bo res počasi kar začelo... Super, da je z obema vse v redu. Sicer pa sta kar dolgo zdržala, glede na to, kdaj so se že pojavili popadki in težavice...

Sicer pa moram povedat, da tudi meni danes trebuh kar otrdeva in otrdeva. Verjetno tudi zato, ker sem se prej tako prestrašila - sva tako fajn namontirala infra, da sem jo dobila naglavo, ko sem odprla kopalnico... No, k sreči ni težka, ampak za strah je pa dovolj. Hudič je predvsem to, da bo zdaj treba neko drugo varianto pogruntat, saj je ne moreva pričvrstit z vijaki, ker je tam kup električnih kablov... Hmmm. No, samo da se je dobro končalo. Jih je pa možek že slišal, pa tudi kosila nisem skuhala in bova šla kar ven jest.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.3.2008 15:13:24   
simvir
Čestitke Maji in celi njeni družinici še tukajuser posted image . Upam, da je bil očka doma, se mi zdi, da je ravno zadnjič napisala, da bo nekam potoval in da upa da bo mali še malo počakal na varnem.

Pa nas je zapustila še ena aprilčica. Sem že zadnjič hotela napisati, da se kar dobro držimo in da naši otročki ne prehitevajo preveč, vsaj zaenkrat.

Jaz sem pa prejle uspela inštalirati in priklopiti nov printer, ki smo ga kupili v soboto.  Sem mislila, da bom imela več težav, a je kar šlo. Sem vedno vesela, kadar mi uspe kak bolj tehnični podviguser posted image .

Tasyo še dobro, da se ni končalo še slabše. Bosta že kaj pogruntala, da boste imeli toplo v kopalnici. Pri nas smo si in si bomo tudi sedaj pomagali kar s kaloriferjem.
Pa tako je prav, kar kosilo si privoščita, pa bo nesreča prej pozabljenauser posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.3.2008 16:01:13   
Ketrin
Madoniš, danes pa ste aktivne....user posted image
Maja čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Scorpio, tebi sporočam, da gremo jutri po našem srečanju v Tosamo.... Tko da če ti uspe pridi.... Ti pa na ZS pošljem še gsm številko.... Upam, da se vidimo!
Super punce za vse dobre novice iz pregledov! Bravo!user posted image

Glede lune pa se prosim zmenmo kera bo šla rodit.... Jaz sporočam, da nikakor ne morem...me ne bo v LJ, tko da prepuščam mesto kateri drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne ga srat, jaz bi eno luno še počakala, če lahko izbiram...user posted image

Minica, seveda da pripelji svojega sineka....zraven je super igrišče pa se bo sigurno zamotil....

Ja, Simvir glede prevoza pa imaš prav.... Dajte se pofočkat tiste izven LJ, pa se morda lahko uskladite....

Nič, grem kuhat...potem bo pa že čas za telovadbo....
Se vidimo jutri aprilčice moje....user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.3.2008 16:01:32   
NaTaŠa*
17.03.

- malamalinica - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ
- lepa posadka - CTG
- tz980 - GP

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.3.2008 16:07:16   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

PDP 01.04.

- NJINJA:

PDP 02.04.

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

PDP 05.04.

- temistoklejka (30let):

PDP 06.04.

PDP 07.04.

- Klarisa28:

PDP 08.04.

- misa79:

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

PDP 10.04.

- sončnica14:

PDP 11.04.

- srečna miška:

PDP 12.04.

- tana13:

- nisika:

PDP 13.04.

- ppika:

PDP 14.04.

PDP 15.04.

- Skabi:

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- mišeka:

PDP 19.04.

- bondi:

- Mamacebela:

- zvončica30:

PDP 20.04.

- najč:

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- maxi133 (24let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

PDP 25.04.

- moon:

- aprill:

PDP 26.04.

- KatyMM:

PDP 27.04.

- Maja_p:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

97 SREČNIH

22  :  26

user posted image
                                   2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

[/quote]

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.3.2008 16:10:22   
NaTaŠa*
Maji in Lanu čestitke. Želim vama vse najboljše, da se bote čim več cartkal in pa užival.

NO PUNCE SE NISMO ZMENILE DA BOMO POČAKALE APRIL? ŠE JAZ SE VLEČEM NAZAJ DA ME RES NE BI KAKŠNA LUNA PRESENETLA. TAKO DA SEDAJ PA ČIČAJTE PA ČAKAJTE APRIL oz. PO VELIKONOČNIH PRAZNIKIH LAHKO ZAČNETE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.3.2008 16:12:42   
novopecena
jupi aprilčice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tud moj user posted image bo aprilček pdp 14.4. pa vrjetn kr v celju, če me ne bo kje drugje predčasn zagrabil user posted image

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.3.2008 16:26:51   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

PDP 01.04.

- NJINJA:

PDP 02.04.

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

PDP 05.04.

- temistoklejka (30let):

PDP 06.04.

PDP 07.04.

- Klarisa28:

PDP 08.04.

- misa79:

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

PDP 10.04.

- sončnica14:

PDP 11.04.

- srečna miška:

PDP 12.04.

- tana13:

- nisika:

PDP 13.04.

- ppika:

PDP 14.04.

-
novopecena: CE user posted image

PDP 15.04.

- Skabi:

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- mišeka:

PDP 19.04.

- bondi:

- Mamacebela:

- zvončica30:

PDP 20.04.

- najč:

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- maxi133 (24let):

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

PDP 25.04.

- moon:

- aprill:

PDP 26.04.

- KatyMM:

PDP 27.04.

- Maja_p:

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

98 SREČNIH

22  :  27

user posted image
                                     2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 9
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(9 )

PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

01.03.2008---->>>>

15.03.2008---->>>>

- Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.3.2008 16:28:42   
NaTaŠa*
dobrodošla novopecena ti se kar vklopi v naše debate.

Kmal pa nas bo 100 aprilčic ( še 2 manjkata) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?