špelin@
|
Hvala vsem Res mi je danes G polepšal dan. A vidite, kako malo je treba? Zdaj se bom pa vrgla v branje za nazaj Naš tretji bo prve mesece spal v košari zraven najine postelje. Ta varianta se je pri mali piki, ki se je ponoči dojila na max. dve uri odlično obnesla Previjati ponoči ne mislim - razen če se bo pokakal. Ko bo začel spati ene 4-5 ur v kosu, bo pristal v otroški sobi v svoji posteljici Moram povedati, da je moj zelo solidaren - pri obeh pikah sva ponoči sodelovala: on je dal bebico iz košare, jaz sem jo podojila, potem pa sva jo po potrebi izmenično uspavala Res za mojega !!! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka ta teden bo v službi spet malce bolj naporen, a se bom trudila, da ne bom pretiravala. - izdelovanje kakšne praznične dekoracije, poleg tega bom pa dva dni sama z 21 otroki. Anitka, pazi nase IZVIRNO SPOROČILO: Katina Še zadnja novica - mi imamo danes še 60 dni do PDPja - Rim se približuje s svetlobno hitrostjo. TamaraJ, zelo lepa komoda Solato bi pa tudi jaz jedla - kadarkoli IZVIRNO SPOROČILO: Naty* A ma še katera pri hoji včasih občutek, kot da jo brca oz. boksa čist nekje v zgornji del nožnice? Men se je včeri zdelo, da mi bo kr ven padel in to tolk boli, da sploh ne morem hodit zravnano . Pol se pa gospodič odloči premaknit in je boljše... Joj, meni se to pogosto dogaja In to ponavadi takrat, ko je najmanj treba... Potem pa komaj hodim IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem danes sanjala Janšo Kaj je pa v tvojih sanjah počel? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem iskala benkice, ki sem jih pred kakšnim mesecem nekam pospravila in jih ne najdem!!!!! Tako sem jezna, da se mi kaj takega lahko zgodi. Pri nas doma na 40m2 je kot bermudski trikotnik, vse dobi nogice!!! Sama se ukvarjam z zelo podobnimi problemi... Upam, da jih pravočasno najdeš IZVIRNO SPOROČILO: narava Cez vikend sva bila pri mojih na Gorenjskem in mi je sestra dala pooooolno skatlo stvari (oblekic) za Pobca, previjalno podlogo, gugalnik in lupinico (avtosedez). Pred parimi dnevi sva dobila tudi vozicek (matr to hitr pride po posti? vsaj to ), a ste mojo novico preskocile. Nic hudega. Kljub temu sva ga sestavila i ga sedaj pridno gledava in cakava, da pride se vsebina Dejansko moram sedaj samo se prestet zadeve (ampak je tega ful, pa tut za kasneje ko bo Poba vecji) in dokupit seveda se kako malenkost. za sestro! Res sem ji hvalezna. Stvari so kot nove, njen poba je v lupinici in gugalniku zdrzal le kak mesec in ju je dejansko zastonj kupila?! no sej, glede na to kako zivahen je danes kot enoletnik, se temu sploh ne cudim IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A ve boste otroka za spat oblekle v spalni pajac? Koliko pajacev pa moramo imeti? Jaz imam samo enega. Verjetno še moram kupiti kakšnega Jaz imam 3 - je bilo toliko pri mali piki ravno dovolj. Če se je popljuvala z mlekom, sem ji pač oblekla body in hlačke Aha, vidim, da je že kasso fajn napisala Mi smo za v otroško posteljico kupili vzmetnico Meblo Jogi - v bistvu vsi zelo dobro spimo na tovrstnih vzmetnicah in prisegam pač na to znamko IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: jaz imam dostikrat tak občutek. Bolj ko bo šlo proti koncu, bolj so ti občutki prisotni. Še 55 dni , pa bo res ven padu Upam, da bo res poudarek na padu , da se ne bi kej preveč upiral na poti! Vse upamo na to IZVIRNO SPOROČILO: tatly a ve katera kje v murski soboti imajo kako trgovino za nosecnice Na tole vprašanje bo vedela odgovoriti Anitka - verjetno se bo oglasila zvečer IZVIRNO SPOROČILO: kodrana mene nekja boli grlo že 2dni. upam, da ne bom kaj fasala. imam pa bolečine v križu in zelo težko kaj naredim. pomivanje tal mi gre težko od rok. bolita me tudi zadnji spodnji rebri. že kar lep čas. boli me tudi glava. in sicer zvečer. sploh ne smem imeti prenizkega vzglavja. najbolj me boli glava na desni strani. kaj je to punce? v glavi se mi itak pletejo najhujši scenariji. ampak pritisk je ok. mene skor vse boli . IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem si pa želela štiri otroke... ampak moj pa ni šans, tako da bo on poskrbel za kontracepcijo in to trajno..... še eno leto po tem porodu pa imam še čas, da ga vržem na kako finto Čeprav ko pomislim na 4 otroke, psa... bi res rabili kombi ...bomo kar pri treh ostali.... Zelo pa spoštujem mojega, da bo on prevzel skrb za kontracepcijo in to ta najbolj zanesljivo, mi vsaj ne bo treba papcat kakih tablet in pridobivat na celulitu.... Joj, moj pa že zdaj sanja, da bi imeli 4... Drugače pa res en velik za tvojega - ponavadi moškim mešanica "ponos+strah" dela težave IZVIRNO SPOROČILO: Taula Je kaj narobe če ima nizek pritisk? Visok vem da je nevaren..kaj pa ful nizek? Kaj škodi bebici to lahko? Ne. Razen če ne gre za drastično zmanjšanega zaradi kakšne nevarne okvare oz. obolenja pri katy82, ti lepo počivaj, jaz pa držim pesti, da bo bolje MARTINA25, drži se in pozdravi se IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes mi je mami zašila še 4 prevleke za okrasne blazine na sedežni. ****, kako je s tabo?
|