špelin@
|
Dobro jutro Danes sem imela nore sanje: hodila sem po nekem neznanem obmorskem mestu in najprej srečala enega sošolca iz OŠ, s katerim sva poklepetala, potem sem šla naprej in prišla do frizerije na prostem, kjer sem naletela na **** in Estrello*, pomagala sem jima umivat glave, prišla je še narava in nato ena za drugo vse ostale majčice s srečanja... Pa upokojenci, s katerimi sem zadnjič klepetala na vlaku,... Ma res noro Zdajle samo na hitro spijem kavico do konca, potem pa s puncama šibamo na baletni nastop - velika pika zato ne gre v šolo in je vsa navdušena zaradi privilegijev Kasneje imam še GP in se psihično pripravljam No, mogoče me pa moj G danes preseneti in bo bolj človeški? Na srečo vsaj nimam kakšnih vprašanj, da me ne bo treba spet posmehovalno nadirati. Se pa že resno sprašujem, da bi ga enkrat direktno vprašala, zakaj je do mene v tej nosečnosti tako spremenil odnos. Nikoli nisva imela nobenih konfliktov, da bi bili osnova spremembi IZVIRNO SPOROČILO: Katina Jutri držim pesti za uspešen GP - da bi bil tvoj G ekstra prijazen, da bi dobila vso dokumentacijo, da bi videla na UZ, pa še kakšen bonus zraven ... Hvala ti in vsem ostalim tudi Jaz bi samo malo vljudnega človeškega pristopa in manj grobosti, več si niti ne upam želeti. O mojem G ravno na drugem forumu teče tema in sem začela obujati spomine na to, kako mi je bilo v drugi in tretji nosečnosti fino hoditi tja, ker sem se lahko o vsem pogovorila, povedal in pogledal je še več, kot je bilo treba, si vzel čas, obrazložil vse, na morfologijo sem v tretji nosečnosti pripeljala mojo mami in je še njej pokazal kepico,... Ah, sanja svinja kukuruz Bom kasneje komentirala ostalo, zdajle me dajejo hormončki in nostalgija, se grem spravit v red, potem pa šibamo
|