Naty*
|
Oj bejbe! Tipična nedelja pa se nič kej ne dogaja na RR . A mate povsod tako turobno vreme??? Men je prou kriza. Pa vsi jamrajo, da jih glava boli, bo zgleda res neki v luftu. Nama pa vsaj ni blo treba kuhat dons, ker sva bla povabljena k tašči na kosilo...je bla juhca, regrat (s krompirjem, jajčko in ocvirki) pa eni fuuul dobri svinjski zrezki, za sladico pa palačinke z orehi ...kolk je blo dobr!!!! Estrella* ti pa vse folgaš, sestavljanje vozička, službo, urejanje hiše....ni kej pridna si . Glede raka sm pa glih to hotla rečt...mogoče se nam navsezadnje zgodi še kaj hujšega pa ne vemo in bolš je tako. In je brez veze se sekirat in si govorit, da se bo nam tud to zgodilo, ker bomo z negativnimi mislimi to prej pospešile kot kej drugega. Čist odmislit je pa valjda težko. **** upam, da je migrena že šla . Anitka še v živo se spomnim občutka, ko je streha končno prekrita . Tko da si predstavljam, kolk si vesela, da je za vami . IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aurora28: jaz sem že prebolela toksopazmoso, vendar me ne vprašati kdaj in kako ker ne vem. Mi je moja G. rekla, da to bolezen zelo veliko otrok preživi v mladosti in da niti ne vejo da jo. Itak pa je bolje, da to bolezen preživiš že pred nosečnostjo da potem ni več panike, da bi se okužil kolikor jaz vem. Ja sej tko je, ko si prekužen si vredu . Js sm bla enkrat na UZ z zelo dobro prijateljico, pa je mela isto G kot jaz. In ji je glih rekla, da izvidi kažejo, da ni prebolela toxe in naj se mal pazi. Pol pa pogleda mene, pa reče, no vi mate pa še čas, da jo prebolite, zato pred nosečnostjo čim več muck božat!!! Ampak js mislim, da sem jo takrat že prebolela... barbaw ja da se dobit tud drugače, kot od muck, ampak je to najpogostejši vir. Ker dejansko tud če jo dobiš zarad neoprane solate, al pa drugih vrtnin, je to zato, ker se je verjetno kaka okužena muca čez njivo "sprehodila" . Je pa tud fajn seveda pazit pri mesu in mlečnih izdelkih, ampak to pa tud zarad listerioze. Smo pa me že vse čez tisto najbolj kritično mejo, tko da je velik del že za nami . edina ja tud spadam v klub BB (pa ne oboževalcev!!!! , ampak firbcev), je moj tud dons kartico nabavu. Midva mava kabelski internet pa je tko srednje hiter. Je pa tud dost odvisno od tega, kolk maš kej računalnik nabasan. Midva mava enga starga z mal spomina in ga je treba kr večkrat mal spraznit, da spet vse mal hitrej dela. V Celju sm mela sicer T2, ampak sem bla na prelomnici med dvema oddajnikoma in sem mela slab sprejem TV-ja in neta. Za SIOL pa res ne vem. Za železo pa tud js ne razumem...če ne bi včeri vidla, da se pogovarjate o vrednostih sploh ne bi vidla, da mam js tolk mal. Sestra mi skoz zatrjuje, da so izvidi vredu (zdravnik jih vid samo, če niso ). Ga bom v torek kr vprašala... Frizure in barve las...tud js mela vse možno in šla iz ene skrajnosti v drugo . Glede zgage vam pa nisem nič fouš ...mene je sam enkrat v nosečnosti matrala, od takrat pa vse ostalo, razen tega... špelin@ za tvojga , ker ve kaj ti je všeč. Pa hvala za podatek o vrednostih hemoglobina. No očitno mam js G, ki reagira šele pod 105 in sm za 1 nad tem ...al kaj... Aja obvestilo o PDP sm js dobila v 29. tednu, v torek bom pa v 33. mi bo pa baje dal napotnico za P in rešilca. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty ful luškana frizurca pa še lepši buši,men si tko srčkana. Hvala . Najin bo spal v posteljici v spalnici do petga al pa šestga meseca, pol gre pa s postelco vred v svojo sobico. Bova pa že od začetka mela Angel care, ker se mi zdi, da se bom drugač skoz zbujala pa poslušala če diha. Sam to pa res čudn, da ti mizarji ne pazjo mal s čem barvajo postlce, če vejo, da noter tista mejhna bitja spijo ...upam, da bo vajina dobr poštrihana.