Pandica
|
Dober večer! Na hitrco se malo javim, ker sem tak zaspana, da še komaj gledam in že komaj čakam, da grem v vodoravni položaj in, da bo noč čim bolj mirna. Vidim, da se že na veliko pogovarjate o morju. Joj, jaz tut komaj čakam, da bo poletje in gremo na morje, jeeee! Mi imamo prikolico v Sukušanu, to je še malo ( 9 km ) naprej od Zadra. Jo pa imamo celo leto doli, s tem, da je "pozimi" pospravljena, pol pa jo gremo vedno postavit malo pred prvim majem tako, da smo za prvomajske praznike doli že vedno in jo potem pospravimo ponavadi konec septembra. Itak je vedno nekdo doli od naših tako, da ni skoraj nič prazna. Letos pa boma mi2 z Zalo tako ozkoristile, da je mami še doma in boma tudi čez poletje kar veliko doli Komaj čakam Pa ve se še samo o hrani menite Kadarkoli pogledam k nam oktoberkam so gor neke slikice z hrano ali pa debata o njej. Pol pa hujšaj, če lahko Jasna mene tut zanimajo ti modrčki za dojenje. Daj kakšno slikico, da pogledamo, da si bom lahko malo bolj predstavljala kako to izgleda. Ja, res niso nič kaj lepi in sexy ti modrčki za dojenje, ampak kaj čmo. Vprašanje za dojilje: kakšno številko modrčkov imate zdaj? Full večjo ali enako kot pred nosečnostjo? Ker jaz sem imela velike zizike samo kaka 2 oz. 3 tedne po porodu , zdaj pa sem že na svoji 75 B številki, kljub temu, da imam mleka za izvoz. No, tak me samo malo zanima, iz radovednosti, saj veste, baba pač, kajne? Skuštrana super, da si povedala, da lahko mleko ponucamo tut, če je naš prehlajen. A to pomaga? Si probala? Alina_alin praviš, da je okrog 20 ure pozno uspavanje za tvojo ? Joj, moja še mene ob 8 zvečer tako gleda, se mi smeji in se pogovarja z mano, da ni šanse, da bi jo lahko spravila spat. Res ne vem kaj bi moglo bit, da bi mi zaspala. Mehurčica praviš, da sta spet smučala z Davidom med vikenodm. Ja, super Pol pa bojo itak kile kr letele z tebe, ko si non stop aktivna. Joj, punce saj bi še vam kaj več napisala, pa nea morem več gledat. Me že tako oči pečejo, da je joj. Danes sem se full zgodaj vstala in bila cel dan v movingu in sem crkjena, ko pes. Grem ajo bajo
|