|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
16.3.2008 13:09:40   
Tanayya29
debeluska kaj je to hermija?upam,da se vse dobro izteceuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
16.3.2008 13:10:06   
barika
Tanayya, to že, sam okusa za cote pa nima glih, zgleda kot kakšna qrba

Neposredna povezava do sporočila: 4827
16.3.2008 14:01:36   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Naraščaj hvala za kavo, bila je odlična, sam kje je pa sonček user posted image , daj probaj ga še enkrat poslat user posted image , mogoče pa pride do gorenjske!

Punce, moj se je zdajle odpeljal v Ljubljano na magnetno resonanco, tko da upam, da čim prej opravi in poroča, kako je bilo! Veste, da je bil kar malo nervozen user posted image

sem vam ga tok pokslala, sončka namreč, da ga je še tuki zmankal in mamo dež user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
16.3.2008 14:01:49   
Dajica
Ojla!

Mi smo se kar delovni, ceprav sem jaz vecino s Kajo, ostali pa pospravljajo. Komaj cakam, da bo to za nami.

Hernia-zdrs medvretencne ploscice in to potem pritiska na medvretencni zivec in povzroca bolecino. debeluska-ce bos rabla, ti lahko priporocim, kdo je najboljsi dr. za hernije( v klinicnem centru nevrokrg.-na tem oddelku so moji kolegi, pa lahko povprasam, ce ze nimas izbrano).

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
16.3.2008 16:21:03   
zirafa76
no, pozdrav se od nas

nisem niti prebrala se za nazaj, pri nas je zaenkrat stagnirano stanje, se izboljsujeuser posted image ,samo pri nas doma se ne vemo najbolj no...Ampak smo pozitivni...user posted image user posted image

hvala za vse pozitivne zelje, [sm=smiley31.gif]user posted image !!!!!

DANES IMAMO TUDI MINI ROJSTNI DAN..IZABELA IMA 5 MESECEV,casti z torticouser posted image [sm=torta.gif],dodala pa sem nove slikice,ter malo panorame Bratislave...

zdaj grem pa se brat...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
16.3.2008 17:17:45   
DEBELUŠKA30
Dajica, res bom vesela in ti hvaležna, če mi boš priporočila dobrega neurokirurga (seveda v upanju, da bomo prišli do njega)! Zdaj gre nazaj k neurologu (dr. Lea Leonardis), ona pa ga bo poslala z izvidi od MR k neurokirurgu (to je vse v KC Lj.), vsaj tako mu je zadnjič rekla!
Tko da lepo prosim, če lahko kaj zrihtaš user posted image ! Ker to je res pekel -  user posted image , kot bolečina!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
16.3.2008 17:39:29   
BrinaS
Moja dva sta pa od 12 doma.user posted image
Je dobil Maks zacasno odpustnico, kar pomeni, da lahko pride takoj nazaj na kisik, ce se mu stanje poslabsa. Je pa diagnoza virusni bronhiolitis. V vrtec ne sme vsaj en teden. Jutri oz. pojutrisnjem pa mora se do svoje zdravnice, kar pomeni, da jutri ne morem priti v Argentino.

Vsem se enkrat hvala za pestke in lep preostanek nedelje.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
16.3.2008 18:01:25   
Kimi6
BrinaS - super samo da sta doma sem držala pesti user posted image user posted image user posted image ; prav tako zate žirafa upam, da se bo vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
16.3.2008 18:13:17   
Tanayya29
BrinaS superuser posted image user posted image .Samo,da je Maks doma.Lepo se crkljajte.
Scuba ju3 ne bo slo,ima moz prosti danuser posted image ,sj ves to nekaj pomeni.Pa naslednjic v Skofji Loki,ane debeluska.
Scuba bova lohk skp gledale BB na karticiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,danes so ze nominacije,ampak jaz grem ob 21.30 na Brnik po sestricno,tako da bom oddajo gledala ponovitev na compu.user posted image user posted image
kasice zadnjic sem mu dala hippovo korenjcek in jabolko,danes pa eno drugo,pa se je full kremzil,tako da zgleda mu ni blo kaj prevec vsecuser posted image user posted image .Ah,bo ze!
Barika obleka no ja,sej ves,vazno da so skor nage..

Taj lacen.pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
16.3.2008 19:00:15   
Dajica
Halo, dejte se se 1x pofockat, kera jutri pride v Argentino ob 11ih. Ja, to je nasproti Emporiuma, pa Zara je zraven, pa trznica... Ne mores sfalit. http://www.argentino.si/

Neposredna povezava do sporočila: 4835
16.3.2008 19:07:53   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Halo, dejte se se 1x pofockat, kera jutri pride v Argentino ob 11ih. Ja, to je nasproti Emporiuma, pa Zara je zraven, pa trznica... Ne mores sfalit. http://www.argentino.si/

A spet sva prvi? user posted image  Prideva!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
16.3.2008 19:13:55   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

A spet sva prvi? user posted image  Prideva!!!

Drugi! Midve tudi prideva. Sam upam da ne bo preveč deževalo da mi ne zalije Lane že do avta user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
16.3.2008 20:10:39   
ajtak
tretja, kako srecanje pa bi blo brez naju user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
16.3.2008 20:12:36   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

kasice zadnjic sem mu dala hippovo korenjcek in jabolko,danes pa eno drugo,pa se je full kremzil,tako da zgleda mu ni blo kaj prevec vsecuser posted image user posted image .Ah,bo ze!

Tjas se vedno prve tri zlice blazno paci, potem pa vidi mamo kako z uzitkom poje zlicko ali dve in se odloci, da je njemu tud fajn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4839
16.3.2008 20:28:07   
nicolina
BrinaS user posted image user posted image  za Maksa, lepo se crkljajte doma.
Debeluška, moja mami ima tud hernijo in približno vem kakšne so te bolečine. user posted image  Revico, ko jo vsake tolk časa zvije, je res boga. Njej so zaenkrat odsvetovali operacijo, ker jo ima na takem mestu, da bi bla kar rizična. Rekli so ji, naj poskuša zdržati čimdlje se da. Držim pestke za tvojga možeka. user posted image user posted image

Jaz imam tud kartico BB user posted image .

Grem pod tuš, se pol še kaj oglasim...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
16.3.2008 20:59:27   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Kimi6

BrinaS - super samo da sta doma sem držala pesti user posted image user posted image user posted image ; prav tako zate žirafa upam, da se bo vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image
sem ful vesela, sam da je doma user posted image user posted image

Mi smo pa dans Tajo kopali v tavelki bani (no z mano vred) kok je uživala, sprva ji ni blo nč jasn pol pa akcija.

Debeluška, upam, a boste fajn porihtal možeka, zaj ko vsaj veste kaj mu je.

Moj je tut že več kot teden dni ful bogi, saj ga spet noro boli rama (ena star apoškodba, ki sploh ne ve od kje in kdaj - strgana tetiva dolge glave, ki se je baje sma zarasla, neki tazga) in zaj spet je tablete kot bonbone prime panič. Opracijo mu je v valdoltri začasno odsvetoval, ker je sam 1/3 možnosi da se izbolša user posted image . Se mu p ta bolečina pojavi parkrat na leto in pol po določenm času mine. DR, ga je napotila še sicer na dodatne preiskave, če je še kaj druzga povrh.

nogice: naša Taja si jih vztrajno prijem in poskuša potegnet do ust (ja so noge mal prevč zalite pa dlje traja user posted image user posted image user posted image ) in to počne že zadnja 2tedna, sicer ta teden bol pogosto prej bol občasno. obrača se ko zmešana na trebuh kontra pa še ne.

kašice: ne vem, še nč ne dajem. sem pa prej jedla banano in me je ful gledala pa sem ji sam mal dala za obliznat in je ful z dlesni drgnla sem in tja. zgleda da ji je blo všeč. Sam bom še vseen kr počakala, dokler bo lepo pridobival ana teži.

Ponoč obvezno jeva 2x (okol 1ih in okol 4-5ih) pol pa je mal čez 7 budnica user posted image user posted image user posted image . Jaz bi pa ful spala. mah saj bo.

pa,pa

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
16.3.2008 21:04:14   
manca
Sej samo klofate po tipkovnici...mam spet tolk za prebratuser posted image

Imam slikce s krsta...geslo manca

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
16.3.2008 21:06:41   
Ilije
Ojla čveke!

Se vid da smo same 'babe' na kupu, da je dež.

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Ponoč obvezno jeva 2x (okol 1ih in okol 4-5ih) pol pa je mal čez 7 budnica user posted image user posted image user posted image . Jaz bi pa ful spala. mah saj bo.

naraščaj, pri nas je isto. s tem, da je jutranja budnica še kakšne pol urce prej.

papa 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
16.3.2008 21:28:54   
tintin
manca, lepe slikceuser posted image  

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
16.3.2008 21:36:43   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

tretja, kako srecanje pa bi blo brez naju user posted image

Ajtak a res prideta s Tjašem?? To je pa res super, sam če nas ne hecaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Naraščaj in Ilije spoh si ne predstavljam. Jaz že jamram če se mi enkrat zbudi - med 3tjo in 5-o uro enkrat, pa potem okoli sedmih vstane..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
16.3.2008 21:40:10   
DEBELUŠKA30
Manca, lepe slikce!

Hvala za lepe besede za moža user posted image . Vam še povem eno "štorijo" danes z user posted image  in user posted image :
jo drži v naročju, ona tlači prst usta, pa fulllll na enkrat zajoka, pa pravi mož: joj, boga ugriznila se je, pa nekaj časa gleda, pa se začne smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma ne opraskala se je, sej nima zob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Punce, a se jutri dobite, tudi če bo tako vreme?
Vanja a ti greš, jest fulll nisem ziher, ker mojga spet boli user posted image user posted image user posted image  in je zdajle vzel tableto, jutri greva pa gotovo spet v dežurno user posted image ?!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
16.3.2008 21:42:06   
gruška
Manca - lepe slikce user posted image  ... Ampak pri datumu si se pa zmotila, a ne? user posted image

Bravo Ajtak, upam da res prideta ... Kaj pa Barika?

Gledam Zrnec & Bizovičar & Pahor in se smejim ... pa še Pahor ima ful nalezliv smeh user posted image .......

Se vidimo jutri ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
16.3.2008 21:46:41   
gruška
Ja, Debeluška, hernija je pa res user posted image  ...... moja sodelavka jo ima .... upam, da ga bo čimmanj bolelo ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
16.3.2008 21:55:20   
gruška
Še to sem pozabila že zadnjič: glede na to, da je Martita odstopila mesto za plavanje, me zanima, če imate kaj proti, da namesto njiju hodi na plavanje moja soseda in njen polletni sinček?

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
16.3.2008 21:55:58   
manca
Gruška, zakaj naj bi se pa zmotila pri datumu? Kaj je narobe z 16.4....ah, moja pametuser posted image ...itak, da je 16.3.

Drugače pa imamo danes točno 4 mesece...jupiiiii. No, Maja se je danes zbudila ob sedmih...kot da bi vedela, kakšen dan jo čaka. Potem pa je v celem dnevu zaspala za 20 min. Očitno je bilo bolj pomembno druženje z gosti doma, kot pa spanjeuser posted image . Jih je bilo okrog 30, ampak niso bili vsi naenkrat...kdo bo pa zdej posodo pospavil???...ojojoj...kot da bi bomba treščila.
Sem pa Majo zvečer eno uro uspavala,....je bila kronično utrujena, ampak spat pa ne...je bilo na vrsti dojenje, pa opazovanje mamice, pa smejanje, pa spet jok...ah ja, zdaj pa sladko pančka, jaz pa pijem vinčka...mi čez dan ni nihče nič nalil, pa sem zvečer možu rekla, da kako so pa name lahko pozabili. Smo imeli pa dve torti..ena je bila za Majo, druga pa za mojega moža (rd 19.3.), pa dva pleha kremšnit (hvala taščauser posted image ), pa cel kup piškotov...sem kar vsakemu še za domov dala pošteno porcijo.

eno pametno vprašanje: moj misli jutri oddat za očetovski dopust...ga lahko začne že z jutrišnjim dnem koristit? tko al tko ni v službi pač pa doma.pa še nekaj...papirji so vsi izpolnjeni, samo kaj pa tista izjava očeta ali enega od staršev otroka o negovanju in varovanju otroka...kaj tukaj napisem podatke od moža al kaj? ker piše podpisani (priimek in ime vlagatelja) izjavljam, da negujem in varujem otroka oz da bom negoval in varoval otroka od dne.... Koliko dni se to koristi? 15 dni al kako...ker s 1.4. naj bi mož začel z novim delovnim razmerjem in bi do takrat to rad izkoristil

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?