|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
15.3.2008 13:41:34   
cebrca
Erin po trebušku zaostajam pa zadnji plati te pa prekašam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image je pa zadnji teden čist nor, ker je opazil, da se mi je blazno modrček napolnil user posted image user posted image user posted image .

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
15.3.2008 13:44:29   
cebrca
AJa pa še to. Kako leži user posted image nimam pojma, samo to vem, da grem včasih brez problema na WC, tudi ponoči ne rabim it. Kakšne dneve moram it pa 5× zapored, pa še 3× ponoči, preden se mi mehur popolnoma sprazne.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
15.3.2008 13:58:42   
Erin
Uf..jezna jeznauser posted image user posted image user posted image tolk napišem potem pa "I'm sorry..." Grrrrrrrr...

Kaj sem hotela rečtuser posted image

Aja...moj je bil tudi ves navdušen ko so mi prsi zrasle (tri mesece nazaj) ampak sem ga morala kar razočarat ker se jih ni smel pipat (me je tako bolelo da je bilo joj)... no sedaj pa niso več tako aktualne...so bile prvečkrat ponujene za masažouser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede položaja user posted image sem pa na netu zasledila da naj bi se postavil  pokonc do 28 tedna...upam da se bo user posted image me že vse tako tišiuser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
15.3.2008 14:23:26   
naty13
Erin ne vem, kdaj naj bi se postavil pokonc. Meni se v prvi user posted image  na MF še ni. Mi je mulo rito kazal. Mam slikco ob kateri se pošteno nasmejim, ko jo pogledam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvalabogu na WC ponavadi ponoči ne grem, le če zvečer pretirano pijem. Jaz sem nonstop žejna. Če pol ure ne pijem, sem čist zdehidrirana. Sem prava žolna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni se modrček kar polni in polni. Mojmo user posted image  so tudi všeč moje povečane joške. So bile pa v prvi user posted image  na koncu nosečnosti tako težke, da sem rekla, da ne morem verjet kako jih Pamela lahko nosi. Morjo bit tono težke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cebrca men so se pa boki razširl, no sej to je dobr za rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sprehode na urniku.

Zdej sem pa tudi jaz v petem mesecu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vavvvvvvvvv se dobr sliši. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
15.3.2008 14:38:56   
dar10
Heej user posted image  in heej trebuščki! Luškano! Men se tud že mal pozna in sm zato ful vesela. Sej bi prpopala kako sliko gor, pa nimam nobene novejše, slikat se pa tud ne morem, ker je mojuser posted image  odšel danes v Italijo, na lov za avtomobili user posted image user posted image  in s sabo odnesel fotoaparat. Ja, ja, sej vem, da ima vsak svoje veselje. Tako, da je danes super dan za pucanje stanovanja, urejanje obrvi... Učim se pa tud pekovskih spretnosti, no ja, zame, ki nism ravno ekspert v kuhinji, je spečt navadn biskvit prava umetnostuser posted image

Majah tud midva bova hodila na tečaj za starše 2.6 v Lj, ker sva z Grosuplja. Je fajn vsaj 2 mesca prej it, da te pol kej ne presenetiuser posted image  Sama si pa ne predstavljam, da bi mogla it v porodnišnico, res ne... Ta tečaj je pa pogoj za očete, da so zraven... in po moje še marsikaj pametnega izveš...

Kar se pa tiče branja in odgovarjanja, je res mal težko vsem odgovorit, če sproti ne bereš in odpisuješ...  Tako da, sigurno ni nobena nalašč izpuščena. Da ne odpisujem vsaki posebej, se vam moram  zdaj zahvalit vsem, res vsem puncam, za dobre želje, držanje pesti in vso podporo, ki jih trenutno res potrebujem. Hvala.

Jane77, bejbi, tud jest tebe dobr poznam in naj ti povem, da si super sodelavka, ki jo bom zelo, zelo pogrešala, ko bom doma. In ti to dobr veš.

Tako, želim vam ful lep dan, poln lenarjenja, brez slabe vesti!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
15.3.2008 15:02:00   
naty13
Dar10 in ostale - moj user posted image  ni hodil z mano v materinsko šolo, bil je le na predavanju o porodu. Ni dobil potrdila, ga tudi pol nisva hotla rihtat, ker je predavateljica rekla, da v Kranju ni obvezno hodit v MŠ. Sej v drugo tudi jaz ne grem. Bil pa je zraven pri porodu, potrdila pa niso niti omenjali ne.

pa pa

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
15.3.2008 17:13:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Erin jaz sem danes klicala za 3D v Kranj pa so mi po telefonu rekli naj kar na internetu obrazec izpolnim. Pa sem ga, zdaj pa čakam na datum.

Kakšen internetni obrazec?user posted image Mi lahko prilepiš link od tega obrazca, prosim?user posted image

Zakaj potem napišejo da je naročanje preko telefona?user posted image Ampak so res zblode teli dohtarji...pišejo eno, delajo drugo...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
15.3.2008 18:39:29   
jopa
Dar10. Prebrala se, da se tudi ti ukvarjaš s 5. boleznijo. Sama sem v 13. tednu in sem se je nalezla od otrok v šoli. V začetku tega tedna sem imela malo virozo. Bila sem pri zdravnici, kjer so mi pregledali kri in vodo in v krvi odkrili znižane levkocite. Zdravnici sem omenila, da sem bila v bližini otrok, ki imajo to bolezen, a temu ni posvetila večje pozornosti. Naslednje tri dni sem imela blažjo vročino (do 37,5). Ko je bilo vročine konec in sem bila že OK, so se mi naredili izpuščaji po trupu, rokah in nogah. 99% sem, da je to peta bolezen. Danes sem izprosila napotnico za infekcijsko, kjer so me pregledali. Verjetno je moj sum pravilen, vseeno bodo resnico pokazali rezultati krvi, ki jih pričakujem v ponedeljek (bom sama klicala). Najbrž sva v enaki godlji in ker že cel dan brskam po netu in iščem kaj na to temo, sem se odločila, da se včlanim v forum. Tudi sama sem zeloooo zaskrbljena. Peta bolezen se  v večini primerov dobro konča in je plod v redu. Zdravnik na infekcijski je rekel, da če se že kaj zgodi, je to mrtvorojenost. Drugi teden imam prvič nuhalno in upam, da bom še tam kaj izvedela in videla, če je plod še živ. Najbrž sva v podobni godlji. Upam, da bo vse OK. Sporoči prosim, kaj je s tvojimi rezultati.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
15.3.2008 19:17:54   
mishel
Dober  večer punce!!!

Danes nisem bila pridna, ker je bil moj user posted image cel dan doma in sem se bolj posvetila njemu, pa po trgovinah sem hodla...user posted image Kako veste v kaki legi je user posted image ? Jaz sem nazadnje videla user posted image na nuhalni, pa mi ni povedala kako leži user posted image . Pa še to: res imate lepe bušijeuser posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
15.3.2008 19:29:35   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce, povejte...kako vaše dete leži? moj je še kar vodoravno in mi pritiska na vse kar je tam doli..pa še na wc me posledično temu tiši vsaj 5x ponoči in 100x podnevuser posted image
Kdaj se user posted image postavijo pokonci?

user posted image  se postavi pokonci okrog 28 tedna, eni prej eni kasneje. Ko mu bo prostora zmanjkalo se ti bo obrnil, potem te bo pa en čas veselo boksal v rebra, pa še brcal občasno. Boš vidla kako je zanimivo potem na koncu, ko čutiš in vidiš enkrat na levi enkrat pa na desni noge oz. roke.
Jaz sem ga prvič kar za roke, pa noge pritiskala, user posted image user posted image se je prav noga vidla, pa roka, tako me je brcal v trebuh. Ko smo bili enkrat za mizo z domačimi, se mi je pulover kar premikat začel, so se mi vsi smejali.
Pa sem bila veliko oblečena ker je bil november, vendar so kljub temu opaziliuser posted image user posted image user posted image .

Tišči te pa zato, ker se ti maternica in vse razteguje in ti pritiska na ostale organe, ki se potem prestavijo malo višje v trebušno votlino. Bo kasneje boljše boš vidla. Mene zdaj v drugo veliko manj lulat tišči, pa tudi ne boli me ko se premika pa brca, prvič me je pa tok da sem komi dihala, pa tudi non stop sem bila na stranišču, ponoči vsako uro.
Mogoče me zdaj manj, ker se je enkrat že razširilo, ne vem, kaj pravte ve punce ki ste drugič al pa tretjič user posted image , a vas tudi zdaj kaj manj vse tišči user posted image user posted image , ...??

Maja t. Naj ti bo današnji dan nepozaben, vso srečo še naprej.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
15.3.2008 20:45:41   
bambi14
Maja T. se danes res poroči. Sem malo pobrskala nazaj

Draga Maja T.

Naj bo današnji dan čaroben dan. Vse lepo na vajini skupni poti.

....se javljam iz dopusta na Otočcu in sem se spomnila naše slavljenke.

VSE VSE LEPO IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - iz srca.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
15.3.2008 20:53:46   
K_a_t_j_a
Maja T. iskrene čestitke ob poroki in srečen zakon!!

Imate vse zelo lepe bušije. Tudi jaz vam ga bom prpopala naslednji teden enkrat gor. Danes bom zelo kratka, ker grem zdajle za knjigo se učit.

Erin za seznam +3kg.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
15.3.2008 20:54:46   
bambi14
jopa-  pozdravljena med čvekamiuser posted image user posted image user posted image . Bomo pridno klepetale,......javi se kaj.

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
15.3.2008 21:07:47   
jopa
Ola!
Zanima me še, če katera morda ve, kakšni so znaki, če plod odmre (v mojem primeru je za to nekoliko več možnosti)? A potem znaki takoj prenehajo? Sprašujem, da bom bolj pozorna na to. Upam, da vas nisem zamorila. Nikomur ne privoščim takšne situacije. Poleg vsega si še fino nestrpen in se ti zdi vsak dan predolg.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
15.3.2008 21:40:54   
mishel
JOPA na to vprašanje ti na žalost ne znam odgovoriti. Vem pa, da nekatere pravijo, da jim šele na pregledu ugotovijo da je plod odmrl in kdaj. Drugače pozneje v nosečnosti moraš pa šteti gibe dojenčka. Našteti jih moraš vsaj deset na dan. Verjetno ti bo katera druga znala bolje odgovoriti.

MAJA T  bo pa kmalu polnočni valček plesala!!!user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
16.3.2008 6:43:12   
Maja T.
Punce dobro jutro!

Danes sem pa jaz zelo zgodnja in vam kuham user posted image user posted image user posted image . Ne morem spati, ker sem še pod vtisom včerajšnjega dne...
...IN SE JE ZGODILO, OD VČERAJ NAPREJ SEM GOSPA user posted image IN RES IZ SRCA HVALA, DA STE SE SPOMNILE NAME IN ZA LEPE ŽELJE.... HVALA user posted image user posted image user posted image .

Bom prej malo pokomentirala:
Zadnje dni vas nisem redno brala, (sem nekaj strani spustila) in sem začela ravno brati nekje tam, kjer je dar10 opisala svojo zgodbo.

Dar10 kar spreletelo me je ob branju tvoje situacije in ti res iz srca želim, vse dobrouser posted image user posted image user posted image in veliko optimizma (koliko berem, ga imaš polno mero), boš videla, v avgustu boš rodila prekrasnega, zdravega user posted image . Vse dobro, dobro.....user posted image user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image , da so ti podaljšali bolniško, ker sem nekako s tabo doživljala, ko si si "rihtala" bolniško. Ej jaz imam zelo podobne simptome, 5x na noč WC, 100x čez dan, vse me tišči, dol pritiska, celo bi rekla, da mi na trenutke trebuh trdiuser posted image in komaj čakam torka, da mi malo več pove, kako leži user posted image in če ga slučajno nizko nosim. Res je, da sem zadnje dni spet norela okoli kot blesava. Sem se potem zvečer user posted image posvetila z dolgim božanjem bušija in prigovarjanjem, da se ati in mami poročita in je pač zdaj dosti aktivnosti upam, da je razumel user posted image user posted image user posted image ...

Sandra , da se s princesko čim prej pozdravita user posted image

Punce kako lepe bušije imate, ma vse ste prave babnice, prekrasne mamice user posted image user posted image user posted image

Pablo in tatly
nič biti žalostne, saj smo ja ena avgustovska familija in si pomagamo in spodbujamo. Sayuri je lepo napisala, včasih je treba malo kričati  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miška jaz sem ravno v sredo klicala za MŠ glavno babico v porodnišnico MB in mi je rekla, da je dovolj zgodaj, če grem na MŠ v juniju, da pa je dobro, če jo pokličem maja, da naju da na seznam.

Tejkaz
  glede mlekeca iz prsih. Ne morem reči, da mi mleko ravno teče, ampak sem opazila, da imam na bradavičkah nekakšne bele pikice in če si jih malo spraskam, se mi pocedi malo bele tekočine.

Ostale, ki jih nisem omenila imejte lepo nedeljo in dosti cartanja z vašimi user posted image user posted image user posted image user posted image

... no zdaj pa poroka...user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
16.3.2008 8:18:34   
tejkaz
Erin, otroček  se lahko na glavo obrne zadnjo uro pred porodom.
Tisti obrazec: http://www.bolnisnica-kranj.si/index.php/obrazec_first Pri dodatnem besedilu napišeš da bi se rada prijavila za 3D.
Maja T, super si. Javiš se nam po poroki? Faca si.
Mi smo valda že od petih pokonci. Najprej se sama s sabo malo pogovarja potem pa: ati pati (ati copate) in je treba vstat.
Jaz pa ponoči nič ne vstajam za na wc. Zjutraj mora bit pa kopalnica fraj :)
Včeraj sva uživala sama, Eva pa menda še bolj user posted image
Meni tudi mleko ne teče v potokih, teče če si malo stisnem pa če se z možekom objameva ali evo objamem potem mi kakšna kapljica ali dve pritečeta ven. Pri evi mi je tudi teklo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
16.3.2008 8:50:36   
Maja T.
... VČERAJ SVA SE POROČILA IN BILO JE NEPOZABNO, PREKRASNO, VZNEMIRLJIVO, HARMONIČNO, NEŽNO, LJUBEZNIVO, NORO.... Kakšen občutek mi je danes zjutraj, ko me je mož pozdravil dobro jutro žena user posted image

slikice bom pripopala v album, smo pa včeraj na Štajerskem po 12.00 uri imeli takšen sonček, ki je potem trajal cel dan in toplo je ratalo, da sem na soncu lahko bila brez plaščka user posted image user posted image user posted image

Punce, kam vam lahko pošljem user posted image in ostalega pecivauser posted image user posted image user posted image , joj koliko nam je ostalo.

Saj sploh ne vem kaj naj napišem, kot samo da sva se imela noro lepo, slikice bodo povedale vse.

user posted image user posted image user posted image ŠE ENKRAT HVALA IZ SRCA SAYURI, NATY13, KAJA02, ASTREA, ETRA, ANITA GOITAN, TEJKAZ, CEBRCA, ERIN, MIŠKOLINČEK, BAMBI14, KATJA, MISHEL, UPAM, DA NISEM KATERE IZPUSTILA ZA LEPE ŽELJE user posted image user posted image user posted image Iz poročnega potovanja letos ne bo nič, drugo leto pa bomo vsi trije šli kam na lepouser posted image .

ps.
Punce te slikice, ki so zdaj v albumu so iz domačega fotoaparata, samega obreda ni slikanega, ker sva takrat imela profi fotografinjo in slikic še nimava, po tem sva ji še malo pozirala, joj kake sva zganjala, se režala, afne guncala,... mislim, da bodo super slikice, spontane...,

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
16.3.2008 9:20:42   
ANA_P
Gospa Maja T. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam!

No, sem mislila da sem se rešila zaprtosti ampak se je očitno nisem. Včeraj zvečer me je spet začelo vse bolet in danes se kar nadaljuje, tako da komaj hodim. Pijem sirup lactecom - mislim da se mu tak reče, jem jabolka, zelje, pijem donat in me je spet zaprlo. Najhuje je, ker imam take velike bolečine.
Še imate ve kakšen predlog kaj naj naredim? Samo suhih sliv ne, prosim.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
16.3.2008 9:50:46   
gajka
Pišuka, čvekice, ste se pa razpisale v tem tednu! Človeka en teden ni, pa bi si skoraj moral dopust vzet da vse prebere! user posted image

Kaj ste torej imele na tapeti? Aha, samohranilstvo - sem malo preračunavala in je isti šmorn, če igram samohranilko ali pa ne, država bo meni samo jemala, dala pa prav nič, ne glede na to, koliko se ji poskusim zlagati. Imam še vedno veliko rajši za naše cenzuse rahlo previsoko plačo kot pa da bi mogla za dodatke prosit! user posted image  Priimek bo user posted image  imel najbrž po atiju, ker ga ne mislim obremenjevat z dvema priimkoma. Kdo ve, mogoče si še sama enkrat ''izborim'' ta priimek k mojemu imenu. user posted image  Paketi od CSD - se nagibam kar k denarni obliki, ker ne maram, da mi nekdo na nek način daje meje, med čim lahko izbiram.
Gibanje user posted image  - jaz še vedno nisem sigurna, če čutim kakšne posebne gibe, brc sigurno še ne, mogoče na momente rahlo žgečkanje, pa sem že skoraj do konca napolnila 21. teden. user posted image  Še dobro, da lahko vsaj user posted image  poslušam z AngelSoundsom. Likanje? user posted image  Jaz likam samo srajce od user posted image , paše temu bi se najraje izognila!

nell - čestitke za super rezultate!

Erin - a ti si pa že GT3 nabavila? In? Si ga dobro preučila? Priporočaš? Meni je všeč, ampak malo me skrbi, da je velik, ko ga zložiš... Pa nekako izbiram med tem, Jane Slalom Pro in PP Skate (tega sem slučajno videla v Angliji v izložbi in je bil videt prav tak kot na prospektih).

tejkaz - hja, uživanje na službeni poti je bolj stranskega pomena, žal... Čeprav melo sem se sprehodila po Londonu, sem bila že večkrat tam, sem pa tokrat prvič šla do Greenwicha. Sicer pa je bilo vreme to pot res angleško - vsake toliko dež in pa seveda precej vetra ves čas. Je bil polet tja v ponedeljek precej nemiren, skoraj kot da bi imeli nad Anglijo makadamske ceste za avione. user posted image  

sayuri, mishel, erta in ostale - luštni bušiji! user posted image

Joj, dar10, ti pa res doživljaš prave grozljivke! Upam, da bo sreča zdaj bolj na vajini strani! user posted image

Maja T. - iskrene čestitke in naj vajina barka mirno pluje skozi skupno življenje! user posted image

A je že katera dala skoz 2. rundo krvnih in urinskih preiskav? Mene malo skrbi tole z mojo tokso, ker je še po izvidih iz konca decembra nisem prebolela...

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
16.3.2008 11:33:39   
tejkaz
Nekaj o Angel Soundsu za tiste ki ga imate.
Jaz takoj najdem srček in sem izmerila utrip na minute in je bil nekaj pod 100. Za dojenčka je normalno 140-160. Poleg poleg poslušanja srčka sem si merila še svoj utrip na roki in je isti. Torej sem jaz poslušala svoje srce. Sva za foro poslušala srčka še pri možu in se isto sliši srček. Punce, a ste prepričane da ne poslušate svojega srca? Malo utrip preverite.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
16.3.2008 14:15:28   
naty13
Dan!

Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  po kosilu, bo verjetno pasala.

Mi smo danes kar pri tašči jedli, samo za Nejca sem skuhala.  Je pa tako grdo vreme, da bomo kar lepo cel dan notri viseli. user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T. res si pridna, da si na nas mislila ob tako zgodnji uri. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Slikic pa še nisem našla gor. user posted image

Kje pa ste ostaleuser posted image user posted image user posted image  A se crkljate in božate bušijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
16.3.2008 15:16:18   
bella02
Pozdravček na zelo oblačno nedeljo. Najprej se pridružujem mojim souser posted image user posted image user posted image ob čestitki naši nevestici Maji T.
Želim vama veliko sreče in zdravja na skupni poti in naj to srečo dopolni še mali avgustovćek!!! Komaj čakam slikce!
Drugače sem uredu. Mala pikica že 2 dni močno telovadi in ta občutek je prekrasenuser posted image user posted image user posted image !!! Posebej zvečer me spomni, da bomo kmalu štirje. Moj buši je temu primerno velik, le da žal nimam digitalca, da bi vam pokazala. Mislim pa, da ti kar delam konkurenco, Erin. Sicer bomo pa vse počasi kot potičke vhajale, boste videle (tiste, ki se vam še ne vidi, da nosite novo življenje).  Sicer pa ravno danes prestopam v drugo polovičko nosečnosti. JUPIuser posted image user posted image user posted image !!! Moram priznati, da zdaj že uživam v njej, ko ni več velikih težav.
Dar10, zelo mi je bilo hudo, ko sem brala tvojo zgodbico. Upam, da si prišla k sebi in da si se pomirila. Sama imam z infekcijsko dobre izkušnje. Res pa ne razumem, kako so lahko nekateri brez srca, saj bi ravno oni (zdravniki) morali vedeti, kako mamice spoštujemo vsakega novega člana. Res hudo!
Vsem želim lepo nedeljo še naprej ! Pazite nase in na svoje user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
16.3.2008 15:48:03   
matejchi
Maja T. a se tudi nov priimek začne na T. ali si zdaj Maja kako drugače? In seveda čestitke..... kje je bila pa ohcet?

Sem zanimiv članek našla...
Kakšen je pomen ljubezni za nosečnico in porodnico? Res obstaja orgazmičen porod? Ženske s travmatičnimi porodnimi izkušnjami se bodo ob tem grenko nasmehnile.
Ljubeč dotik pomaga ženski, da se odpre in da svojo porodno aktivnost učinkovito izpelje. Seksualnost je nujni del porodnega procesa - prav presenetljivo je, kako dolgo so medicinski in celo babiški učbeniki zanemarjali to očitno dejstvo. Znano je, da se pri nekaterih visoko nosečih ženskah proces rojevanja začne kmalu po spolnem odnosu. V semenski tekočini so prostaglandini, naravni hormoni, ki pomagajo pri pripravi materničnega vratu, da se bo začel odpirati. Babice s Farme vemo tudi, da je dober poljub odlično sredstvo proti porodnim bolečinam, sprošča in spodbuja izločanje hormonov ugodja.
Največja skrivnost v naši kulturi, povezana s porodom, pa je, da nekatere ženske med porodom doživijo orgazem. Tega vam nihče ne more obljubiti - a fiziološko je mogoče. Nekatere babice o tem pojavu ne želijo govoriti, češ da tega ženski ne moreš zagotoviti. Res je, med porodom ji orgazma ne moreš zagotoviti, pa saj ji ga tudi moški med seksom ne more.

(mogoče pa zato kakšne po večkrat rodijo... to pomeni, da predigra traja devet mesecev HEHE)

Zdaj gremo pa Kekca gledat počas.... see ya

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
16.3.2008 15:49:03   
Ryssa
dar10 zelo neprijetna zgodba, vendar bo čez par mesecev vse pozabljeno, ko boš v roke dobila svojega zdravega dojenčka user posted image

Tudi jaz pa imam pred sabo še nekaj tednov "sekirancije", srčno pa upam, da bom po vsem tem lahko brezskrbno uživala nosečnost.
Čestitam Maja T. za poroko user posted image  user posted image  user posted image

Jopa tudi zate verjamem, da bo vse ok, samo ne se pretirano obremenjevati, sploh pa ne s tem, kakšni so znaki da je plod mrtev. Bo lepo živ in zdrav pa pika.

Moram pa povedat, da od petka zjutraj čutim gibe user posted image Sem sicer že prej vsake toliko nekaj čutila, sedaj pa je postalo brez dvomov. Čutim pa večinoma, ko ležim na trebuhu. Se mi pa zdi, da je mali zelo zgodnji glede na to, da sem prvič user posted image

Aja, pa da ne pozabim pohvalit vaših lepih bušijev.
Tudi moj lepo raste, v zadnjem tednu se mi zdi, da je kar velika razlika. Ob priliki, ko se bom spomnila na slikanje in moj ne bo ravno spal, vam prilepim še svojega. Upam, da ne bo to šele en teden pred porodom user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?