Maja T.
|
Punce dobro jutro! Danes sem pa jaz zelo zgodnja in vam kuham . Ne morem spati, ker sem še pod vtisom včerajšnjega dne... ...IN SE JE ZGODILO, OD VČERAJ NAPREJ SEM GOSPA IN RES IZ SRCA HVALA, DA STE SE SPOMNILE NAME IN ZA LEPE ŽELJE.... HVALA . Bom prej malo pokomentirala: Zadnje dni vas nisem redno brala, (sem nekaj strani spustila) in sem začela ravno brati nekje tam, kjer je dar10 opisala svojo zgodbo. Dar10 kar spreletelo me je ob branju tvoje situacije in ti res iz srca želim, vse dobro in veliko optimizma (koliko berem, ga imaš polno mero), boš videla, v avgustu boš rodila prekrasnega, zdravega . Vse dobro, dobro..... Erin , da so ti podaljšali bolniško, ker sem nekako s tabo doživljala, ko si si "rihtala" bolniško. Ej jaz imam zelo podobne simptome, 5x na noč WC, 100x čez dan, vse me tišči, dol pritiska, celo bi rekla, da mi na trenutke trebuh trdi in komaj čakam torka, da mi malo več pove, kako leži in če ga slučajno nizko nosim. Res je, da sem zadnje dni spet norela okoli kot blesava. Sem se potem zvečer posvetila z dolgim božanjem bušija in prigovarjanjem, da se ati in mami poročita in je pač zdaj dosti aktivnosti upam, da je razumel ... Sandra , da se s princesko čim prej pozdravita Punce kako lepe bušije imate, ma vse ste prave babnice, prekrasne mamice Pablo in tatly nič biti žalostne, saj smo ja ena avgustovska familija in si pomagamo in spodbujamo. Sayuri je lepo napisala, včasih je treba malo kričati Zoja Miška jaz sem ravno v sredo klicala za MŠ glavno babico v porodnišnico MB in mi je rekla, da je dovolj zgodaj, če grem na MŠ v juniju, da pa je dobro, če jo pokličem maja, da naju da na seznam. Tejkaz glede mlekeca iz prsih. Ne morem reči, da mi mleko ravno teče, ampak sem opazila, da imam na bradavičkah nekakšne bele pikice in če si jih malo spraskam, se mi pocedi malo bele tekočine. Ostale, ki jih nisem omenila imejte lepo nedeljo in dosti cartanja z vašimi ... no zdaj pa poroka...