|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.3.2008 18:27:06   
karmar
Mishel waw! Tukaj pa ne rabim očaluser posted image user posted image .Ti moram povedat da sem jaz ravno nekaj takega kot ti. Sam mi je pa celulita ratalo tolk, da si ne bom upala oblečt kratkih hlač poleti... user posted image  Pa ga nisem imela prej, oz. ga je blo tolko, da si ga vidu samo če si stisnil kožo skupaj. Groza. Kaj naj naredim?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
14.3.2008 18:38:09   
kaja02
joj punce, kje pa mate kaj riti, pa beder user posted image ? se sam hecam ,ker moje slikce niso za na net, se širim v vse mogoče strani levo, desno, spredaj in zadajuser posted image . še tiste nosočniške obleke, ki sem si jih kupila mi skoraj niso več prav, pa sem komaj na polovici, kaj šele bo. Pri Kaji sem bila takšna šele kakšen mesec prad porodom user posted image . Se včasih počutim kot kakšen user posted image  ojnk ojnkuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
14.3.2008 20:21:19   
tejkaz
Joj punce kako čvekate!!

Dar10, punce so ti povedala vse user posted image user posted image Drži se.

Pablo, Tatly,... res nas je ogromno in kakšno vprašanje se mimogrede izgubi. Tako kot pravi Sayuri, zavpijte!!

Naša Gajka pa verjetno full uživa. Blagor ji.
HB da je petek, tale teden je bil čisto nor.

lepe trebuščke imate vse po vrsti.

Tudi jaz sem danes dobila Angel Sound. Ko sem prvič poslušala se je srček slišal, drugič sem ga pa zelo dolgo iskala in obupala ko mi je Eva kabel ven potegnila. Tatly, s čim pa si namažeš trebuh? Z vodo ali s kakšnim oljem? Pa poskusi zamenjati slušalke s kakšnimi boljšimi. Baje da so te zelo slabe. Pri mehurčkih imaš pa še čas.

Erin jaz sem danes klicala za 3D v Kranj pa so mi po telefonu rekli naj kar na internetu obrazec izpolnim. Pa sem ga, zdaj pa čakam na datum.

Zdaj si grem pa še jaz trebuh slikat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
14.3.2008 20:28:01   
tejkaz
Nič ne bo, ker ne najdem fotoaparata na svojem mestu.

Še eno vprašanje imam. Ali kateri že teče mlekec? Meni je danes začel. Sem upala da bo kaj kasneje pa ne. Noče.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.3.2008 7:19:55   
sandra123
Jutro punce, danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem že od 6.30 pokonci, ker sta mi moja razgrajača plesala po trebuhu in sta me zbudila user posted image , potem pa še naša princeska pride iz sobe, pa lakota, žeja...
Danes bi naj bil še lep dan, potem bodo pa rožice zopet malo vodice dobile, zato ga maksimalno izkoristite; midve s princesko bova pa žal notri user posted image , čeprav je brez vročine.

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.3.2008 7:21:05   
sayuri
Dobro jutro drage moje. Kavica za lepši začetek sobotnega dne user posted image

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
15.3.2008 7:29:27   
sayuri
Punce, sem zabluzila, ali danes dobimo nevesticouser posted image  Nekaj se mi svita - sam datuma si pa res nisem zapomnila user posted image

Sandra, midve sva ta zgodnji danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
15.3.2008 7:33:42   
sandra123
A sta tebe tudi user posted image user posted image zbudila, ali je tvoj mali princ prvi vstal???

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
15.3.2008 7:35:21   
sayuri
Sandra, Filip je bil že pred šesto pokonciuser posted image . Pa mož je šel v službo. Potem pa res še ta mala dva začneta vsak na svojo stran brcat user posted image user posted image user posted image . Tko da sem kar vstala.
KAko je pa kaj tvoja princeska? Se je pozdravila?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.3.2008 7:42:11   
sandra123
Vsaj vročine nima več, ima gripo, jaz pa še vedno upam, da me ne bo zagrabilo...je rekla Tinina pediatrinja, da ne smeva biti preveč skupaj, ker to ni dobro za user posted image user posted image , če še jaz kasiram, ampak, saj sama veš, da je to najtežje na svetu, ker se naši cukrčki tako radi cartajouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.3.2008 8:00:20   
sayuri
Maja T. se danes res poroči.user posted image  Sem malo pobrskala nazajuser posted image

Draga Maja T.

Naj bo današnji dan čaroben dan. Vse lepo na vajini skupni poti.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.3.2008 8:02:19   
sandra123
Sayuri, sem ti poslala zs.

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.3.2008 8:04:37   
sayuri
Zgleda, da mam monologe user posted image user posted image user posted image .

Moram zdajle trebuščke komentirat. user posted image  Odlične učenke ste user posted image . Zgleda, da mi gre poučevanje tudi po treh mesecih pavze še dobro od rok user posted image

Najprej tud mene zanima, kje imate vse riti in stegna user posted image  user posted image user posted image user posted image  Same preklceuser posted image
Drugače pa zares luštni trebuščki - erta, naty (takega sem jst imela preden sem zanosilauser posted image ), Zoja Mišauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
15.3.2008 9:10:30   
naty13
Jutro.

Hvala za user posted image . Mi smo tudi vsak dan okrog 6h budni.

Sandra naj se tvoja princeska pozdravi.

Danes je tako vreme, da ne vem, kdaj se bo ulilo. Mal sva bla že z Nejcem zunej, pa pojedla sva. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4314
15.3.2008 9:48:31   
tejkaz
Mi smo pokonci že od petih user posted image Pa že ob polnoči sva jo komaj nahecala da je zaspala nazaj. Zdaj je pa šla k babici in dediju midva greva pa malo po trgovinah.

Na dolgu imam še svoj trebuh. Slikano prej zjutraj.

user posted image

Maja T, želim ti lep in nepozaben dan.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.3.2008 10:17:21   
naty13
user posted image Mja T. želim ti nepozaben dan in seveda obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je meni naredil Nejc prejuser posted image  Škatlo čokolešnika je stresal po celi dnevni sobi. user posted image  Sem bila tako jezna, da jo je po rokici in po ritki dobil. Potem je pa jokal, ker je vedel, da je naredil napako. user posted image  Pa sem mu čez nekaj časa povedala, da ga imam rada in da ne sme več tega delat. Pa me je objemal in božal, pa lupča mi je dal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo pa mislim, da popoldne šli mal v trgovino, da ne bo hladilnik prazen.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.3.2008 10:37:04   
miškolinček
Pozdravček souser posted image  še z moje strani,

včeraj ste bile pa kar pridne, mene ni bilo doma sem imela cel kup pregledov (pa ne pri G.), to mam drug teden, MF, komaj čakam.

Kakšne lepe bušije imateuser posted image user posted image user posted image user posted image , Sayuri naj te potolažim, meni tudi rit, boki in vse ostalo raste kot noro, poleg trebuščka seveda.

Madonca, pri prvi nosečnosti se mi do 6. meseca ni nič poznalo, pa sem velik papcala, zdaj pa kar narazen lezem, pa zelo malo jem, še kar ni pravega apetitauser posted image . Eh, bo že, važno da so pikci zdravi.

Jaz bušija še ne morem pokazat, ker smo še bolj zastareli , nimamo še digitalca, ko ga dobimo pa ga pripopam.

Sandra in Sayuri,ni čudno da ne moreta spati, saj že meni 1 nagaja, kakšna žurka mora biti šele v vajinem trebuhu, user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem od včeraj na bolniški, tako da se kaj več tipkamo.

Aja, pa tudi jaz ne morem vsem odgovorit, že tako kmalu nastane cel roman. Pa tudi preden preberem vse, že pozabim kaj sem hotla kateri napisat.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.3.2008 11:00:08   
kaja02
MajaT-user posted image  user posted image  user posted image  ob poroki, pa upam, da imate lepše vreme kot je pri nas, sicer vpa na tak dan sploh ni važno, kakšno je vreme, saj tud če prekle letijo z neba je to čaroben dan,

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.3.2008 11:13:01   
astrea
MajaT user posted image user posted image user posted image  naj bo dan čaroben! Čestitam iz srca!!!

No tudi men se poleg trebuščka širijo stegna pa rit user posted image . Bom kasneje dala slikico gor.

Sem bila danes že po trgovinah in v knjižnici. Pa goveja juhica se mi tudi že kuha. Zdaj grem pa pohat, njami user posted image .

Je pa včeraj tudi mene vse spodaj bolelo in tiščalo, da sem se prav ustrašila. In isto zjutraj, ko sem dajala cunje prat. Sem se mogla kar usestiuser posted image . Pa sem nameravala danes eno generalno čiščenje udart, a ga verjetno ne bom. Bom nekaj danes, nekaj jutri.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.3.2008 11:20:26   
Ninaaa
Meni se tudi stegna širijo, za strije se pa sploh ne sekiram več, sem jih že navajena iz pubertete. Pač takšna koža, kaj češ... Buhi pa kr raste, se mi zdi da kr vzhajam, pa sem šele na polovici in so mi že nosečniške hlače od začetka nosečnosti premajhne user posted image  bankrotirala bom zaradi teh cunj, ne morem verjet da so tako drage...

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
15.3.2008 11:36:31   
erta
A vi mene hecate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a se na sliki ne vidi da sem kot krof, okrogla z vseh strani, saj vse gre enakomerno v rit, stegna, trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam se sploh ne sekiram, važno da smo same seb lepe in pa našim user posted image , po drugi strani pa je prav da naši user posted image imajo čim več prostora, jaz mojega user posted image še ne čutim, se tolažim s tem da ima tolk prostora notri da se komforno lahko premika user posted image user posted image
MajaT tudi jaz ti čestitam in želim vse najlepše od srca user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas pravijo  : " če na poročni dan dežje, nevesta bo v tem zakonu srečna!" user posted image

tejkez  meni mleko še ne teče jaz boga sem mislila da se to zgodi komaj par dni pred porodomuser posted image user posted image A se ne, joj joj joj,....

Jaz pa sedaj grem narediti eno generalko po stanovanju, saj popoldan dobim obiske, danes bo še veselo user posted image user posted image
Vi drage moje user posted image pa ne smete biti žalosne če bo kakšna kapljica dežja padla, ker zemlja je žejna in ga potrebuje user posted image
Lep pozdrav vsem skupaj in božajte bušije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.3.2008 11:56:32   
anita goitan
ojla punce, taka turobna sobota je v Lj, jaz še delam, še 1 urco pa šibnem domov pripravljat za jutrišnje slavje.
Maja T želim ti da bo vsak dan tak kot bo današnji, vse najlepše in obilo razumevanje v zakonu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok lepo preživite vikend, vreme nam ravno ne bo naklonjeno, user posted image  če gre pa katera v Planico naj uživa, čao

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 15.3.2008 11:57:08 >

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.3.2008 11:59:30   
naty13
Tejka meni mleko še ne teče. Tudi v prvi user posted image  mi med nosečnostjo sploh ni. Mogoče sam kakšna kaplica ki se strdi na bradavici.

pa pa

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.3.2008 13:08:24   
cebrca
Živijo!

Zdaj imate najbrž že vse kosilo, pri nas bo danes bolj pozno, ker moj user posted image nekaj pomaga pri sosedu, pa je siten če dela ne naredi do konca.

kako ste vse pridne, včeraj nisem uspela prit do računalnika pa spet potrebujem čas da pridem na tekoče.

najprej Maja T iskrene čestitke, pravijo če na dan poroke pada dež prinese to srečo v zakon, da bi bil vajin dan čim lepši in bi se sreča današnjega dne nadaljevala še celo življenje!

Čisto sem očarana nad vašimi trebuščkiuser posted image user posted image user posted image , vam jih kar zavidam, ker jaz nimam kaj pokazat. Sem že v 20. tednu pa še nič ne čutim brcik. Sem bila pa včeraj na čveku pri svoji sestri, pa me je potolažila, da je tudi ona prvič začutila user posted image šele v 21. tednu. Torej jaz se ravnam po žlahti. Sva imeli debato tudi o mleku, pa mi je rekla da je njej začelo mleko teči šele na dan poroda. Torej če vse ostane v žlahti imam kar dobre napovedi.

Sem pa mislila da bom morala kar pri sestri prespat. Sem se namenila domov in hotela štartat avto in glejga zlomka, ključ se zatakne potem pa še zlomi!!!user posted image user posted image user posted image , me je rešil svak, ki je avto štartal kar s kombinirkam, doma pa mi ga je moj user posted image ugasnil, danes zjutraj pa že nekaj tudi ključ popravljal.

anita goitan bi rekla da sva po trebuščkih in brcikah skoraj na istem, če pa bo moj user posted image kaj zamujal se pa mogoče še srečava v LJ.

Želim vsem dober tek in se beremo še zvečer.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.3.2008 13:27:12   
Erin
Punce...se opravičujem ker nisem dva dni skoraj nič pisala...sva z mojim vozek sestavljala pa ga preučevala pa na obisk sem šla, pa sprehodi so bili na urniku...user posted image

ampak...KAKE LEPE BUŠIJE MATE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim da smo že kar vse ene fletne žogiceuser posted image
Evo še mojega:user posted image
user posted image

PABLO - lepo da si se spet med namiuser posted image pa ne bit žalostna..kot so punce napisale, marsikaj spregledaš če ni poudarjeno, in pa toliko tem je da mimogrede nekaj spregledaš..jaz pa osebno odgovorim če se le da, če pa vidim da so že punce pomagale ali odgovorile pa ne...(imam ponavadi enake odgovore kot one, zakaj bi se ponavljalo)user posted image

kaja, sayuri - jaz imam že veliiiiiiiiko rito ...se kar pridružujem klubu masivnihuser posted image user posted image user posted image Tudi ne vem kaj mi je bolj zraslouser posted image Jah no, tako je, ene bolj, druge manj, tretje prej, četrte kasnej...ampak bomo pa vse na koncu BOGATO IZPOPOLNJENEuser posted image user posted image user posted image

Punce, povejte...kako vaše dete leži? moj je še kar vodoravno in mi pritiska na vse kar je tam doli..pa še na wc me posledično temu tiši vsaj 5x ponoči in 100x podnevuser posted image
Kdaj se user posted image postavijo pokonci?

MajaT. -
Čestiiiitam ob poroki!!!!

user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?