|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.3.2008 13:17:23   
sayuri
Bravo mishel user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa bo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
14.3.2008 13:21:37   
mishel
SAYURI stokrat hvala. Vidiš tako je, če take zadeve počne nekdo, ki nima pojmauser posted image .

TATLY tudi s tabo bomo čvekale, samo trenutno sem imela sama s sabo preveč delauser posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
14.3.2008 13:25:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

SAYURI stokrat hvala. Vidiš tako je, če take zadeve počne nekdo, ki nima pojmauser posted image .

Vaja dela mojstra. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
14.3.2008 13:59:59   
naty13
Sayuri saj sem že delala albume in slikice so se prekopirale gor, te zdej se pa niso. ne vem kje je problem. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
14.3.2008 14:14:00   
Zoja Miša
Sayuri, Zojči, ja mi je kar všeč!user posted image  In res, tvoj nasvet je prav prišel in od takrat sem bolj uspešna!
Zato kam se prestavimo mi je v osnovi vseeno - gor, dol...samo da nekje smo!user posted image
Mishel, lep buši!
Tatly, povej kaj te muči?

Danes pa je en občutljiv dan, ne?!
Jaz bi tudi rada kaj - recimo metuljčeke v bušiju pa še nič ne čutim! user posted image user posted image user posted image .  Vem, saj je šele 16t, samo to čakanje je tako user posted image  težko!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
14.3.2008 14:42:46   
tatly
joj.....danes sem svojega otrocka poslusala z angelsounds pa ga nic ni slisat samo srcka vcasih pa dela taki nemir.brca se pa ne.se g mi je rekla da ni nic na miru,tak da me danes kar skrbi user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
14.3.2008 14:46:11   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Pozdravčekuser posted image še iz moje strani!

Ta teden sem na bolniški zaradi izcedka, naslednji teden pa me bo najbrž dal delat. Pa glih sem se navadila malo dlje spat...
Astrea mislim da si ti zadnjič omenila (se opravičujem, če je katera druga) , da nizko nosiš . Tudi pri meni je tako nizko, da pritiska na maternični vrat in zato naj bi tudi prišlo do izcedka in bolečin, ko pritiska navzdol. je pa moj ginekolog zelo tih in moram vse izvleč iz njega, sam pa ne pove dosti.

Kot se spomnem ste se zadnjič pogovarjale o srečanju, no jaz najverjetneje ne bom prišla, ker sem dobrih 100 km iz LJ, pa še v službo se vozim v LJ, tako da je imam že vrh glave.

Bom pripopala kako slikco gor, ko ugotovim, kako se to naredi -:)).user posted image

Vidim, da je nekaj tudi novih avgustovk, pozdravljene vse!!!

Naslednji pregled imam 17.3., s kg sem na istem. Še zmeraj ne čutim nič, 17  tednov je za nami, včasih se mi zdi, da požgečka, ampak pol vidim, da me vse srbi po trebuhu in najbrž je to od tega.

Prijeten konec tedna vam želim!!!!

Ja, Sonček mi je G odkril nizko ležečo posteljo. Izcedka nimam, imam pa zato te bolečine. Na bolniški nisem, se pa mirkam, ker ne mislim čakam do 28. tedna, da bo "kaj narobe".

Tatly, tudi jaz na čutim vedno mehurčkov. Ne sme te skrbet, ker je še prezgodaj, tudi verjetno za Angelsounds.

Ostale ostanite v cvetju...jaz šibam na sprehod s prijateljicama user posted image .

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
14.3.2008 14:55:08   
tatly
ne mislim da ni saj se ze lepo slisiuser posted image user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
14.3.2008 15:36:45   
erta
user posted image
La la la, a je katera večja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erta -- 14.3.2008 15:37:04 >

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
14.3.2008 15:38:54   
erta
sayuri hvala za navodila, dobro razlagaš user posted image user posted image
p.s.: sama sem se slikala zato slika ni tako lepa kot vaše user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
14.3.2008 15:54:48   
naty13
Sayuri jaz sem se tvojih navodil za slikico držala, pa se namesto slikice prilepi napis. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj je to.

pa pa

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
14.3.2008 15:57:26   
majah
Hej punce! Res ste pridne, ko se toliko razpišete. Jaz žal toliko časa nimam, saj imam službi full dela s predajanjem nalog za takrat ko me ne bo in bom zibala mojo punčko. No, včeraj sem imela pregled...pritisk, teža, voda..Za poslušanje srčka sem morala G full prositi, saj baje to delajo šele po 20. tednu. Če že nimamo UZ vsak mesec, se zadovoljim vsaj s poslušanjem srčka in se tako prepričam, da je recimo vse ok. Tudi jaz še ne čutim brcik, čeprav komaj čakam in se kar skoz nekaj držim za trebuščka. Tudi jaz imam še fleten trebušček..če mi uspe še jaz prilepim kakšno slikico...

Ker sem iz Ljubljane, bom v šolo za starše hodila v KC. Priporočajo dva meseca prej, tako da pride zame v poštev 2.junija. A gre mogoče še katera ta termin?

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
14.3.2008 16:23:08   
mishel
NATY13 ko ti napiše napis, klikni na predogled. A še vedno ni slikce user posted image ?! Meni tudi v okvirčku za besedilo vrže napis, ko kliknem predogled se pa pokaže slikca. Nato daj pošlji sporočilo. No, meni je to uspelo. SAYURI še enkrat hvala user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
14.3.2008 16:25:41   
anita goitan
opa punce kašne trebuščke mate, take prou ta prave žeuser posted image user posted image . Ma moj pa ni tak, je prou mičkan je in še spretno skrivam v službi, ma samo do pondeljka user posted image user posted image  potem pa vsem na kupu povem. Jah neč bom tud jaz morala moj trebušček pofotkat

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
14.3.2008 16:27:26   
nell
Pozdravček čveke čvekaste!

Joj, danes pa res nisem pričakovala toliko čvekanja, ste me prijetno presenetile.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem zdržala v službi, brez problemov, smo se s tamalimi nacartali. Danes so imeli veliko željo po pogovoru o mojem dojenčku in kje se skriva in potem vidiš 2 letnika, ki mi razlaga, da ma on tud "jenčka a busiju"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kake cartike ej. Smo si pol še  povštrčke tlačli pod majice, da so mel otroci tud bušije user posted image user posted image . skratka zabavno dopoldne v službi - jeeeee.

Tatly - veš kako je s tem angelsound-om. Jaz tud redno poslušam svojega razgrajača. Pa je čisto tako, enkrat ma takšne žurke in plavalne dirke, da se sprašujem kako je mogoče, da jaz tega ne čutim, ker ni nič pri miru. Drugič pa je bolj umirjen, verjetno plava hrbtno, lebdi v vdoi - hehuser posted image user posted image user posted image . Po mojem je tko kot z nami. Enkrat si poln energije, potem pa si naslednji trenutek že umirjen.
Ko sem imela horionsko biopsijo (ena je spraševala, če je katera imela kariotipizacijo), sem naslednji dan poslušala svojo bibo, ki se mi sploh ni hotel nič oglasit....jaz sem takuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem bla prepričana, da je jezen na mene.

Eh veš kaj, jaz mislim, da je zdaj še prezgodaj, da bi zaradi umirjetnosti naših pikecov delale preveliko paniko.

pridne bodite in naj vas sonček greje

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
14.3.2008 16:33:35   
mishel
A katera ve kje je ERIN?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
14.3.2008 17:05:48   
naty13
user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
14.3.2008 17:06:34   
naty13
Kaj mi je naredluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
14.3.2008 17:11:19   
naty13
user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
14.3.2008 17:12:02   
naty13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno uspelo. Očitno je bilo s sliko nekaj narobe.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
14.3.2008 17:15:11   
naty13
Hvala vam za pomoč Nisem prav računalniški tip. user posted image user posted image user posted image

Erta in Mishel user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe trebuščke. Pa Sayuri seveda tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tok bušijev na kupu, da že sproti pozabim, katera ga je dala na ogled. Sem že sklerozna. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
14.3.2008 17:23:00   
Zoja Miša
Vse bušije kažete in vse imate tako lepe!!!!user posted image user posted image user posted image
No, pa je tu še moj http://shrani.si/f/Y/Hb/31NXLw79/16t.jpg, čeprav je kot vam rečam - rit mi raste bolj, kot buši! user posted image user posted image user posted image  Moj se prav zabava ob tem... jaz pa tudi!

Želim vam lep vikend! Takole, rožnato obarvan!!! Ne pustite, da vas vreme spravi v slabo voljo!
Jaz pa spet ne bom ažurna, ker doma še nimam interneta! user posted image  Sem pa za luno, ne!? No, od 28.3. bo vse drugače! Jupiiiii!!!

Božajte bušije, uživajte....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
14.3.2008 17:26:32   
Krysia
Živjo, punce!

No, da se na hitro oglasim.
Včeraj vas nisem nič brala, sem šele danes videla celo zgodbo z dar10 - punca, drži se, in le optimistično naprej! O našem zdravstvu pa bolje da ne razpredamo preveč - slaba volja škoduje našim pikicam.

Joj, kako mate lepe bušije. No, saj ... meni se tudi pozna - so se danes dijaki opogumili pa so me končno vprašali, če jih bom drugo leto tudi učila user posted image .

Zdaj, ko je Sayuri dala take natančne inštrukcije, bom pa mogoče tudi jaz kakšno slikco prilimala gor. Sayuri, če se ne motim, si v pedagoškem poklicu - znaš fajn razložit stvari, ni kaj. user posted image

Drugače se mi pa zdi, da itak vse preberemo vse, samo jaz osebno ne morem vsega pokomentirat, ker bi lahko potem cele dneve za računalnikom sedela, ker se tukaj toliko dogaja. Pa še moj bi dobil živčni zlom user posted image al pa kakšno abstinenčno krizo user posted image - dobro, da tega ne bere ...

Evo, letim naprej delat - jutri me cel dan ni - spet bom imela samo nedeljo od celega vikenda user posted image . Ampak bo boljš ... če ne prej, od julija naprej, ko mi ne bo treba v službo.

Aja, tiste, ki urejate stanovanja, mansarde in sobice ... ni panike, vse bo zrihtano do avgusta, boste videle. Pa velik sreče in užitkov z opremljanjem!

Lep vikend, se beremo v nedeljo!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
14.3.2008 18:11:50   
kaja02
Dar10- držim pesti za zdravega in živahnega avgustovčka, verjami, da bo vse še ok.

jupiii- sam še polovica nosečnosti me še čakauser posted image , sem namreč od včeraj dalje v 20. tednu. v torek mam morfologijo, jo komaj čakam, pa še Kaja in user posted image  gresta zraven, ker bi rada vidla dojenčka. Komaj čakamo!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
14.3.2008 18:17:00   
karmar
ojla!!!
Pablo, tudi meni se kar pogosto zdi da se nobena ne zmeni za napisano... Nekaj napišeš, mogoče ti bo katera odgovorila...Se pa zelo hitro obračajo pomenki. No ja, res nas je veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?