astrea
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3 Pozdravček še iz moje strani! Ta teden sem na bolniški zaradi izcedka, naslednji teden pa me bo najbrž dal delat. Pa glih sem se navadila malo dlje spat... Astrea mislim da si ti zadnjič omenila (se opravičujem, če je katera druga) , da nizko nosiš . Tudi pri meni je tako nizko, da pritiska na maternični vrat in zato naj bi tudi prišlo do izcedka in bolečin, ko pritiska navzdol. je pa moj ginekolog zelo tih in moram vse izvleč iz njega, sam pa ne pove dosti. Kot se spomnem ste se zadnjič pogovarjale o srečanju, no jaz najverjetneje ne bom prišla, ker sem dobrih 100 km iz LJ, pa še v službo se vozim v LJ, tako da je imam že vrh glave. Bom pripopala kako slikco gor, ko ugotovim, kako se to naredi -:)). Vidim, da je nekaj tudi novih avgustovk, pozdravljene vse!!! Naslednji pregled imam 17.3., s kg sem na istem. Še zmeraj ne čutim nič, 17 tednov je za nami, včasih se mi zdi, da požgečka, ampak pol vidim, da me vse srbi po trebuhu in najbrž je to od tega. Prijeten konec tedna vam želim!!!! Ja, Sonček mi je G odkril nizko ležečo posteljo. Izcedka nimam, imam pa zato te bolečine. Na bolniški nisem, se pa mirkam, ker ne mislim čakam do 28. tedna, da bo "kaj narobe". Tatly, tudi jaz na čutim vedno mehurčkov. Ne sme te skrbet, ker je še prezgodaj, tudi verjetno za Angelsounds. Ostale ostanite v cvetju...jaz šibam na sprehod s prijateljicama .
|