|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
14.3.2008 23:19:49   
Anonimen
Bolj ko je pozno, več jih je tu. A nč ne spite?user posted image  

Who's talkinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.3.2008 23:20:19   
pikovit
Ja ja.Groza in strah.Sva zadnjič z mojim govorila da z komerkoli se pogovarjava,al ima ta problem ali pa koga pozna.To res nekaj ni ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.3.2008 23:21:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O lej pa še Kikaa je prišla

Kako si kaj Kikaa

Pa Goldy je tud tuki.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.3.2008 23:23:02   
pikovit
Evo zdej bom napisal svoj 1601 post.Kdo bi si mislil.Sem upala,da bom pr 1000 post nosečauser posted image Pa nič kaj dobro ne kaže.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.3.2008 23:25:01   
Anonimen
No mal še pa bodo vse prečekirale. Veš kaj, mislim da so obupale brat, ker sva midve veš kolk strani naklofale.user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
14.3.2008 23:25:24   
pikovit
No zdej grem pa v pralnico iz sušilca pospravt pol pa v pižamo skočm,umijem zubalo in spat.Moj že dleto vleče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.3.2008 23:26:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

No mal še pa bodo vse prečekirale. Veš kaj, mislim da so obupale brat, ker sva midve veš kolk strani naklofale.user posted image

Kolk sva pa jih res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
14.3.2008 23:26:40   
Anonimen
1000 o jej, tud jst do takrat še ne bom user posted image . A grema si postavit mejo? Pa jo probat uresničit?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
14.3.2008 23:27:33   
pikovit
Dakec od 188 strani čvekavauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
14.3.2008 23:28:39   
Anonimen
user posted image  No pikovit moja, pa lahko noč. Bolje da greš ti v pralnico, zobke umit pa spat. Jst pa tud neki podobnega. user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4760
14.3.2008 23:28:49   
pikovit

1000 o jej, tud jst do takrat še ne bom user posted image . A grema si postavit mejo? Pa jo probat uresničit?user posted image

Jst bi tam do 2000.Ampak verjetno ne bo šlo.ker sem pregobčna.Pa v postopek bom šla enkrat v septembru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
14.3.2008 23:29:30   
pikovit

user posted image  No pikovit moja, pa lahko noč. Bolje da greš ti v pralnico, zobke umit pa spat. Jst pa tud neki podobnega. user posted image

Nočko tudi tebi in se beremo kaj jutri.Lepo sanjaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
14.3.2008 23:31:07   
Anonimen

Jst bi tam do 2000.Ampak verjetno ne bo šlo.ker sem pregobčna.Pa v postopek bom šla enkrat v septembru.

Če sma zdle naklofale štiri strani, pozor brez seznama od mismis, pol si ne upam povedat številke.user posted image

Nočko.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
14.3.2008 23:32:33   
pikovit
Nočko Dakec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
14.3.2008 23:58:48   
Goldy
Ma, ste naklofale. Jaz sem šla pa po vrsti brat. Zdaj ste mi pa vse ušle. user posted image
Sem si kar sama kriva.

Pikovit, ti si tut že šla?
Hvala zarja1 za vspodbudo - vse je ok in cel kup otrok me čaka v LJ.
Pa še rubin, da tebi dobrodošlico zaželim!

Grem še jaz spat. Me nič ne vleče, ker mojega user posted image  še ni doma, je šel v Planico.
Torej drage moje jutri je nov dan! Se tipkamo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
15.3.2008 0:04:32   
oktavija
Spelka12-čakam na tvoj rezultat testeka, zagotovo bodouser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Vsa ostala deklata pa lepo pozdravljam!
Nekaj časa se vam nisem oglasila saj poskušam malo odmisliti vsakdanje težane z zdravjem in se posvetiti še čemu drugemu...Končati morem študij, saj mi je ostal samo en izpit in diploma pa sem to razvlekla že na dve leti...user posted image user posted image user posted image user posted image  No zdaj pa je napočil zadnji čas da se vzamem v roke in končam, kaj ne!!! Saj ko bomo imeli user posted image  za to ne bo več toliko časa kot ga imam zdaj...user posted image
Vglavnem vidim, da ste pridne v čvekanju in v postopkih tako da mi ni treba preveč skrbrt za vas!
Želim vam veliko foliklov, še več pa dojenčkovuser posted image !!!!

Lep pozdrav in rada vas imam!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 15.3.2008 0:07:10 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
15.3.2008 7:22:59   
m.rudovic
dobro jutro zaspanke a še vse spite jaz sem prva jeeeeee kaj je s špelko a še spi .

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
15.3.2008 8:17:37   
Pija76
Dobro jutro punce,

pomoč rabim:

Kaj so PCO jajčniki in kako to vpliva na zanositev? Kaj je to narobe?

Evo mene laika user posted image

Hvala za odgovore.

Se beremo kasneje, grem avtič kupovat :)

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
15.3.2008 8:37:24   
Ozone
Dobro jutro. Evo mene šele danes. Sva včeraj prišla šele okrok 8 ure zvečet nazaj domov, pol pa še verčerja, ko pa sem hotela na net, pa je moj "daunloudau" iz torrenta in ni šlo nikamor, zato sem odnehala. Situacija pa je naslednja: os dveh celic se je oplodila ena, ki je še po reševo ful ok. Tako, da sem bila kar zadovoljna. Zraven mi je rekel še, da naj jemljem 3x1 prometrium, 1xaspirin 100 in 3x1 Progynova. To zadnje je kako gnijolo za maternici, je rekel, pa sem si predstavljala, da mora bit nekakšna plantela user posted image user posted image user posted image . Sem šla včeraj v staro Gorico, popoldne, je pa bilo vse zaprto. Danes grem spet pogledat če imajo, drugače pa na fernetiče.

Imam pa eni vprašanje, vsakič ko popijem prometrium, sem kot pjana. Mislim nekako švoh, pa saj poznate občutek. Glava je sicer čista, a telo kar slabo. A je katera imela kaj podobnega? Pol je čez nekaj časa spet ok.

Pikovit in sponž, vidve pa sta se odločile čist resno začet novo temo, al kaj user posted image user posted image user posted image ?

V ponedeljek sem se odločila, da bom še doma, v torek pa morat tako ali tako v službo, ker mi pridejo eni ukrajinci.

Pa, pa.

< Sporočilo je popravil Ozone -- 15.3.2008 8:44:43 >

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
15.3.2008 9:23:17   
Linda25
Dobro jutro punce,

ozone, čestitam za dobro celico. A ta prometrium je 100 mg ali 200 mg?

pija 76, PCO so pomoje policistični jajčniki. Predvidevam, da na zanositev vplivajo slabo, ker ni ovulacij - jaz sem tudi laik...

sabsa; mislim nate in na tvoj današnji ET. Naj bo čimveč dobrih zarodkov in uspešen transfer. Držim pesti.

kikaa in Tia-na, čestitam za lep pridelek, naj še rastejo folikli.

Lp

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
15.3.2008 9:29:36   
pikovit
Pija ti bom probala najti link.Vsekakor pa je to slabo za zanositev.

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050509013324568

Evo nekaj je pa še malo sama pobrskaj

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
15.3.2008 9:34:14   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Dobro jutro punce,

ozone, čestitam za dobro celico. A ta prometrium je 100 mg ali 200 mg?

Lp

200 mg

IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

sabsa; mislim nate in na tvoj današnji ET. Naj bo čimveč dobrih zarodkov in uspešen transfer. Držim pesti.

kikaa in Tia-na, čestitam za lep pridelek, naj še rastejo folikli.

Lp

Pod to pa se kar podpšem!

lp

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
15.3.2008 9:36:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

Imam pa eni vprašanje, vsakič ko popijem prometrium, sem kot pjana. Mislim nekako švoh, pa saj poznate občutek. Glava je sicer čista, a telo kar slabo. A je katera imela kaj podobnega? Pol je čez nekaj časa spet ok.

Pikovit in sponž, vidve pa sta se odločile čist resno začet novo temo, al kaj user posted image user posted image user posted image ?

Čao,

Ja sva včeraj z Dakcem zastavili.Pa ni šlo.Mora biti prostor še za druge.
Sem mislila,da se boš včeraj kaj javila pa ne duha ne sluha o tebi tle gor.Kot sta pa pohajala?A sta zrihtala hiše na 4 kolesih?

Men je bilo po progesteronu slabo,ampak bolj na začetku,pol se je ulaufal.Pa velke joške in trebuh sem imela.Verjetno ješe kakšen stranski učinek.Poglej not v navodila.Mislim da je v italjanščini in nemščini napisano.Pa saj si poliglot.user posted image Mala malca zate.user posted image Vem da sem bila po Utrogestanu ful zmatrana in zaspana.
Da skrajšam mogoče se je pa že vsidral.Se mu je mudilouser posted image

Mej se in se beremo.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
15.3.2008 9:36:43   
Ozone
pikovit, dobro jutro. Še danes ena debata, pa bo nova tema in user posted image več, he he.

lp

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
15.3.2008 9:37:27   
pikovit
O Fiši a si že kaj bolš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?