Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je mojga strah kolk velik bo moral dat za poroko, ker zame je poroka, Vaaaaaaauuuuu.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:32:46
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj je bilo pa zdaj to? Napisala sem ti,da mu pa jutr reč.Moraš kar sama začet,drgač itak ne bo nič.Najprej bo upor,pol se bo pa sprijaznil.Samo vztrajna moraš biti,pa ne vsiljiva.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, mal boma še čvekale pa bo stran 200. Boš mogla kr novo stran odpret
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:34:13
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Mislim, da je mojga strah kolk velik bo moral dat za poroko, ker zame je poroka, Vaaaaaaauuuuu. Ja tuki pa boš mogla mal popustit.Vse pač ne bo šlo.Predstavi mu mal idejo pa ne najvišje cene.Boš že pol kaj dosegla.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kaj je bilo pa zdaj to? Napisala sem ti,da mu pa jutr reč.Moraš kar sama začet,drgač itak ne bo nič.Najprej bo upor,pol se bo pa sprijaznil.Samo vztrajna moraš biti,pa ne vsiljiva. Sem skopčala tvoj post. Javol. Bom takoj zjutraj začela.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:35:36
|
|
|
|
pikovit
|
U pišuka pa šele sredi marca smo.Smo pa res ene čveke čvekaste.Bomo pa dali ime MAREC NADALJEVANJE
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:36:15
|
|
|
|
pikovit
|
Ja klinc šta se mora,mora se
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:37:50
|
|
|
|
pikovit
|
A je še una bedestoča na kanaluA
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:39:01
|
|
|
|
pikovit
|
Joj dons moram pa še iz sušilca dat,pa v sušilca.Jutr pa pospravljanje.Sva dobila nov kavča in ga morva še skup spravt.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U pišuka pa šele sredi marca smo.Smo pa res ene čveke čvekaste.Bomo pa dali ime MAREC NADALJEVANJE dobra fora. To bo, MAREC-se nadaljuje. Ja še kr je BB. Ti ne gledaš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:39:50
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec kje si?????????????
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Joj dons moram pa še iz sušilca dat,pa v sušilca.Jutr pa pospravljanje.Sva dobila nov kavča in ga morva še skup spravt. Kaki skup spravit, sprobat je bolje. Pa ura je dvajset do enajst. Kva sta pa do zdle delala?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:40:51
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec IZVIRNO SPOROČILO: pikovit U pišuka pa šele sredi marca smo.Smo pa res ene čveke čvekaste.Bomo pa dali ime MAREC NADALJEVANJE dobra fora. To bo, MAREC-se nadaljuje. Ja še kr je BB. Ti ne gledaš? Ne to je men čist mem.Edina dobra stvar je Nina Osenar
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:42:10
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Joj dons moram pa še iz sušilca dat,pa v sušilca.Jutr pa pospravljanje.Sva dobila nov kavča in ga morva še skup spravt. Kaki skup spravit, sprobat je bolje. Pa ura je dvajset do enajst. Kva sta pa do zdle delala? Sva imela obiske,pol sva se pa na kavč vrgla.Danes še na starega,jutri pa na novega.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:42:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne to je men čist mem.Edina dobra stvar je Nina Osenar Nina je men tud zakon. Ja ja pikovit, mislim, da sma midve na isti frekvenci.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:43:57
|
|
|
|
pikovit
|
Sem pa imela to čast spoznati Nino in je ful fejst punca.Sem bila zelo prijetno presenečena.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:44:35
|
|
|
|
pikovit
|
A boš kaj jajca barvala?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:45:03
|
|
|
|
pikovit
|
A se nama bo Sabsa pridružila?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Sem pa imela to čast spoznati Nino in je ful fejst punca.Sem bila zelo prijetno presenečena. Ne ga srat. Res? Po mojem mora ful dobr žurat. Res? Jajca farbat? Ne ne, to bo tašča poskrbela zame. Jst farbam jajca ko bodo pr hiš moji pamžeki. Ti farbaš jajčka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sabsa, dej boš jutri brala, raje se nama z pikovit pridruž. Midve jajčka farbama
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:49:04
|
|
|
|
pikovit
|
Ja ja jajčka farbam ampak bolj zaradi naši nečakov kot pa zares. Nino pa nisem spoznala zunaj ampak v fitnesu.Je modelka laufala 1h pa še klepetali sva
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:50:12
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Sabsa, dej boš jutri brala, raje se nama z pikovit pridruž. Midve jajčka farbama Ja Sabsa raje se nama pridruži
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Faca ta Nina. Jst na aerobiki komaj diham, ne da bi še čvekala. Če mi katera kaj reče si ji kr nasmejim pol si pa svoje misli.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:52:19
|
|
|
|
pikovit
|
Ja Dakec,grem pa jutr žurat je imela moja švester rojtni dan.Aja pa še ena frendica tud.Bom mogla bolj na izi si ga vzet,ker drgač ne bom mogla na sejem v nedeljo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 14.3.2008 22:53:20
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Faca ta Nina. Jst na aerobiki komaj diham, ne da bi še čvekala. Če mi katera kaj reče si ji kr nasmejim pol si pa svoje misli. Ja hvala enako. Naslednji teden pa tudi jaz začnem z aerobiko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Jutranja tabletka: izhod v siliKaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?