|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
15.3.2008 9:40:36   
Ozone
Ja, včeri sva bla pri enemu, da je vzel mere za nove tepihe, za našo "kučo putujučo", potem pa se je moj slišalm z enim, ki mu je prinesel padalo, da se dobita in seveda ga je bilo treba sprobat. tako, da je šel cel dan. Zvečer sem sicer prišla sem gor, a kot sem že rekla mi je pobral ves link, tako da še prebrat nisem mogla vsega in sem raje odnehala. Sedaj pa šibava v it po progynovo.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
15.3.2008 9:45:40   
bambi75
Dobrodošla Rubin.

Sabsa držim pestri za danes, za lepe zarodke.

Ozone kot sem že zadnjič rekla ena prava celica je dovolj. In Reš nikoli ne pohvali brezzveze. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
15.3.2008 9:50:55   
Abra
Pa kaj bo danes nova tema padla? user posted image user posted image madona, očitno bo treba vsak novo mesec odpirat user posted image

Jaz sem včeri po dolgem času žurala, konzumirala merlot, pa očitno nč ne pomaga do user posted image tudi danes je ne bo. BT še vedno povišana, si jo zdaj spet merim.

Kikaa, pa so folikelčki user posted image

Daisy, hvala za info glede genetike. Se mi je zdelo, da bo neki tazga ... Ti testi, ki mene zanimajo, se mi zdi, ne pašejo na genetiko. Reproduktivna imunologija, to iščemo user posted image . Držim pesti za vajine izvide user posted image

pajčolanka, hiperca po ET pomeni poleg vseh težav samo eno - user posted image Nosečnost jo spodbudi.

Konina, navijam user posted image

Rubin dobrodošla

Sponž, očitno bo res treba v šoping. Vsaj do postopka moraš met nov računalnik, le kako nam boš vse sproti poročala, če ti ga bo zasedal user posted image Midva imava pa vsak dva user posted image user posted image če slučajno en crkne user posted image

Pikovit, ti pa zdaj že vse na poroko nagovarjaš user posted image a hočeš kako skupinsko organizirat, al kaj? user posted image al so ti kje ponudli popust, če še kako stranko pripelješ user posted image user posted image

Pija, PCO jajčniki - policistični jajčniki, navadno ne prihaja do ovulacije, ker se folikli ne razvijajo normalno, ne zrastejo dovolj, ne počijo in ostajojo v jajčniku - nastanejo ciste. Naj bi bla to tudi presnovna motnja, zato se da s hrano veliko naredit. Montinjak tuki baje rula.
Ah, pravkar vidim, da je že pikovit servirala bolj strokovno razlago user posted image

Ozone, user posted image za user posted image si me pa nasmejala s tistim gnojilom user posted image user posted image progynova. Zakaj pa piješ prometrium? Reš vedno reče, da si ga vstavljaj vaginalno, da je bolje, pa še slabo ti ni.

Špelkaaaaa Je padu test??

Ziher sem še kakšno pozabla, pa ne namerno. Punce, za vse navijam
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
15.3.2008 10:00:56   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ozone, user posted image za user posted image si me pa nasmejala s tistim gnojilom user posted image user posted image progynova. Zakaj pa piješ prometrium? Reš vedno reče, da si ga vstavljaj vaginalno, da je bolje, pa še slabo ti ni.

Zvečer si ga vstavim, ja. Ampak zjutraj in opoldne pa ne zmeraj, saj če sem pokonci mi vse ven steče. No ja, vsaj tak občutek imam. Bom poskusila z vstavljanjem.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
15.3.2008 10:04:01   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 15.03.
Sabsa - ET

Nedelja, 16.03.
Goldy - ET
Žirafca - ET
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ
Mijavček - UZ
Shuka - UZ

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ
Pajčolanka - UZ

Torek, 25.03.
Mihi78 - UZ

user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image
user posted image    Mimmyuser posted image
 user posted image    Reni70 user posted image
user posted image Pika74user posted image
user posted image Anadejkauser posted image
 user posted image Paddy user posted image
 user posted image Paki user posted image
user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Špelka12 greje user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Jelka123 greje    user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
m.rudovic greje   user posted image user posted image   - TEST 24.03.2008
Konina greje    user posted image user posted image   - TEST 25.03.2008
Linda25 greje     user posted image user posted image   - TEST 27.03.2008
Ozone greje      user posted image   - TEST 28.03.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš)
  • konina (IVF;LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • Žirafca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • Sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) 
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image  

user posted image  Lejla007 user posted image  

user posted image  Shuka user posted image  
user posted image  Anime user posted image user posted image
user posted image    Mijavček user posted image
user posted image   Gugu user posted image
user posted image   Mihi78  user posted image

user posted image  Pajčolanka user posted image
user posted image Tejki (01.04.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

user posted image  

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
15.3.2008 10:09:23   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone
Zvečer si ga vstavim, ja. Ampak zjutraj in opoldne pa ne zmeraj, saj če sem pokonci mi vse ven steče. No ja, vsaj tak občutek imam. Bom poskusila z vstavljanjem.

Tisto kar ven steče ni problematično, vsaj Reš je tko rekel. Jaz sem ga vprašala, če je treba kaj ležat po tem, ko si ga vstaviš in je rekel, da ne. Če 3/dan jemlješ imaš res tak filing, da ti vse ven teče ... sem pri zamrznjenčkih imela to dozo.

Miš, ti si tko pridna s tem seznamom. Bi ti kar en pir dala, ma je malo prezgodaj user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
15.3.2008 10:10:17   
mismis
Da se na hitro javim, potem moram pa iti ven, danes me čaka  user posted image   okoli bajte...

Ozone, čestitke za pikico, dobro jo grej

Sponž, mogoče se bo pa dragi omehčal za poroko, če ga boš zvlekla na sejem, sicer pod pretvezo, da se s Pikovit tam dobite

Pikovit, samo res, a dobiš kakšne bonitete, če se jih več v tem letu poroči user posted image

Špelka
, a je že padel test, javi nam, saj vidiš da smo neučakane user posted image user posted image

Goldfish, kako si nam danes, kaj bolje?

Kaj pa ostale trepetalke, jelka123, m.rudovič, Konina, Linda...kako ste nam kaj, se že kažejo kakšni znaki?

Še vedno čakam poročilo dveh trepetalk, Darja* in Barbarella javi se nam

Tako, zdaj pa moram res iti, se tipkamo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
15.3.2008 10:18:48   
pikovit
Abrica lepo da si si ga mal na izi vzela.Včasih paše ne?
Mismis nobene boniteteuser posted image .Mogoče kakšno zadovoljstvo punc,ki si želij poročit.Pa saj veš kakšni so moški.Včasih rabijo brco v rit.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
15.3.2008 10:21:27   
pikovit
Mismis saj je res bi šle lahko na kakšno pivo.Moraš prit na naš konec.Jaz častim.Ampak finta je pa dobra,da zvlečeš dragega na sejem.Pikovit-pretveza

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
15.3.2008 11:14:50   
Linda25
mismis,

pri nemi čisto nobenih posebnih znakov, zato se bojim, da ne bo nič. Imam čisto malo napihnjen trebuh, se mi zdi, da manj kot pred ET-jem in zizike me bolijo - to verjetno od utrogestana.  Tekom dneva, me sem in tja špikne okrog jajčnikov, verjetno zaradi še prisotne stimulacije, ne vem. Da bi čutla kakšno zategovanje, kot so določene rekle, žal ne. Če je prišlo do vgnezditve, tega nisem čutila.
Zjutraj sem si vstavila dva utrogestana in šla na "večjo potrebo", pa se mi zdi, sa mi je ves utrogestan šel ven, mislite, da je to hudo narobe?

Imam pa eno lepo novico, postala sem teta. Jupiiiii. Komaj čakam, da vidim malega sončka, mojega prvega nečaka.

Lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
15.3.2008 11:15:03   
mavrica72
Sem vas prišla malo pogledat, pa vidim da sem sama gor user posted image

Špelka, upam da si naredila test in že skačeš vsa vesela naokrog. Glej, da ne boš pozabila nam javiti vesele novičke

Jaz sem pa danes dobila prvo dozo injekcij. Sem že kar na začetku začela s tremi menopurji, samo da ne bom končala s štirimi user posted image
Za vašo statistiko, v torek imam UZ - men se zdi kar hitr, pa je rekel, da mam veliko dozo in me je treba bol spremljat. No ja, bomo videli kaj bo iz tega

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
15.3.2008 11:30:20   
konina
Pri meni tudi ni kakšnih posebnih znakov. Morda še najbolj spominjajo na prihajajočo M, ampak niso čist taki. Sem pa čisto brez terapije. Tako, da je telo odvisno samo od sebe. Bomo videli kako bo minil vikend, ker je sedaj čas za mojo redno user posted image . Upam, da je ne bo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
15.3.2008 11:34:14   
pajčolanka
punce, mene pa zanima. ICSI postopek sem mela pri dr. Rešu. Rekel je da če bo uspešno nj ga pokličem-poklicala sem sestre ki so mi dale datum za tale četrtek.
sedaj pa me zanima koliko pregledov bm imela pri Rešu?
Ker svojemu G se še nisem naročila-bi se morala kjub pregledu pri rešu? al naj raj počakam vsaj do četrtka pa potem kličem svojega G?

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
15.3.2008 12:39:14   
spelka12
Zaenkrat samo tolk - ŠPELKA BO PA MAAAAAAMIIIIIII!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Evo naša statistika se popravlja. user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
15.3.2008 12:44:11   
mbd0411
ŠPELKA ISKRENO IN IZ SRCA ČESTITAMuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
15.3.2008 12:51:18   
paki
ŠPELKA ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
15.3.2008 12:55:18   
barbarela77
najprej .....ŠPELKA ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

zdaj pa še moje poročilo iz včerajšnjega transferja:
vsavili so mi enega pingvinčka. žal je od treh preživel samo eden, ampak je po besedah dr. pravi borec. no, bomo videli čez 14 dni kako in kaj.
moram pa povedat, da sem čisto brez pričakovanj in sploh nimam nekih občutkov....ne vem kaj je z mano?!
sem pa zdaj bila v spontanem postopku, čisto brez zdravil in tudi sedaj čisto nič ne jemljem. po transferju sem edino dobila inekcijo pregny-la. vse skupaj mi je malo čudno, ampak si mislim, saj vendar vedo kaj delajo.
to bi bilo na kratko vse,
vsem držim ogromne pesti in vas pozdravljam

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
15.3.2008 13:04:16   
Mijavček
Špelka, tooooo bejba! To mi deli!!!!! Yessss! PA te je user posted image  po glav !!!
user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
15.3.2008 13:08:13   
spelka12
konina navijam, navijam, navijam.......
rubin dobrodošla in čestitke za tisto malo miss, ki te boža doma. user posted image
sponži rabim te, kr neki mi iz oči teče, pomoje sem se prehladila user posted image user posted image
oktavija šele zdej vidim, da si tud navijala, hvala. Evo pesti so pomagale draga moja. Kako si kaj? Sem te že na borbi pogrešala, daj kaj tja prid, bomo eno rekl.
pija76 PCO so policistični jajčniki in da, vplivajo na možnost zanositve. Jaz sem jih imela in so mi jih pri laparoskopiji lepo prešpikal in to je to. Nč groznega. Midva sva šla tud danes avteka gledat. Opel zafira. Res mi je hud. Kr grizeuser posted image .
ozone ti kar papcej gnojilo, da bo celica rasla, rasla, rasla. Pa probej si prometrium vstavljat, ne ga pit.
barbarela čestitke za borca user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
15.3.2008 13:17:57   
m.rudovic
špelka tudi z moje strani čestitke jupppiiiii,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od mene .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
15.3.2008 13:30:31   
Goldy
Špelka - čestitke!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
15.3.2008 13:39:50   
konina
špelka, čestitam. user posted image  Pa te je štorklja našla. Sedaj jo pa naprej pošlji, še k nam. user posted image

barbarela, meni so vstavili pingvine v soboto, pa nisem dobila niti pregnyla. Je bilo meni tudi čudno, ampak saj vedo kaj delajo. Upam. Držim pesti za tvojega borca.

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
15.3.2008 13:40:35   
Abra
Špelka user posted image user posted image user posted image čestitam! Pa sta se s štorkljo le dobili!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
15.3.2008 13:55:11   
sabsa
Pozdravček!

Špelka ČESTITAM ZA +.

Današnji transfer minil ok. Vstavili 2 zarodka. Oplodilo se je 7 celic (od 8), za preostalih 5 še ne vejo, ali jih bodo zamrznili.

Sem imela pa celo pot do doma rahle krče, kot pred menstruacijo, pa še rjav izcedek imam.
Kaj to pomeni?

Sedaj grem pa malo spat, se tipkamo kasneje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
15.3.2008 14:10:38   
maja24
Špelka12 čestitke,pa najlepših 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Men so pa včeri na morfi povedal da bomo mel punčko Elouser posted image user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?