|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
12.3.2008 12:41:54   
Mijavček
Barachiel živjo!

Jaz sem sicer mela samo laparo, po op. sem ene dva dni bila bolj na relaciji kavč-wc-kavč-tuš-postelja, ampak potem pa že počas lahko začneš migat mal. mapak počas in postopno, kakor ti telo dovoljuje, saj ti samo najbolj pove, kdaj ma dost in greš nazaj počivat.

Kdaj pa imaš op.?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 426
12.3.2008 13:15:21   
Barachiel
V torek 18.3. grem v LJ, se pravi da bom imela posega v sredo 19.3.  Mah tko sprašujem ker imamo na šihtu eno štalo za tisti teden po mojih operacijah, ampak sem itq že rekla, da je to malo prezgodaj zame in so me zato zanimale vaše izkušnje, da jim malo bolj točno povem koliko časa naj od mene ne pričakujejo veliko.

hvala za tvoj odgovor.

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 427
12.3.2008 13:17:24   
Mijavček
Pust službo zdej, ti si zdaj najpomemnejša. Po odpustu iz bolnice imaš najmanj 10 dni bolniške in še potem sem jaz bolj težko avto vozila... sem, ampak bolj po jajcihuser posted image  

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 428
12.3.2008 15:31:37   
spelka12
savinjka še tukej čestitke user posted image  in en cmok - CMOK za tvojo pikico in njen no ali njegov srček. Sem ful vesela za tebe.
No ste vidle, da sem zvabila lejlo k nam? Pa še zagrozit ji ni bilo treba. user posted image
Test bo padel 16.3. in nič prej. Sem se tak odločila in tak bo. Še 4 dnevi - smajlikisigrizenohte.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 429
12.3.2008 22:09:52   
Barachiel
user posted image mijavček user posted image sej jst se čist strinjam s tabo in sem na šihtu drgač že rekla da fit ne bom približno 6 tednov - sem namreč zaposlena kot učiteljica plesa in jaz grem na šiht švicat, skakat, dvigovat radio, zvočnike in se skratka naprezat. Samo upam, da mi bo prizanesla tudi moja osebna zdravnica in mi namenila res toliko bolniške kot jo bom dejansko potrebovala.

špelka12 v nedeljo bomo vse držale pesti user posted image in močno mislile nate user posted image !!! GO ŠPELKA, GO ŠPELKA, GO ŠPELKA user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.3.2008 6:47:37   
mbd0411
Fiši,Mijavček!

Hvala za opis,sem si ga že skopirala in pokazala mojemu,ki bo to moral izprljati.Bomo že.2.4.grem ob 11 uri.
Joj,sploh ne vem al naj povem malemu al naj raje počakam na nuhalno.Rada bi ga zraven vzela,saj je to res enkratno doživetje.Pa saj menda ja ne bo prav pri meni kaj narobe.Ali pač.Madona sem čudna.Prvič sploh nisem bla na nuhalni,niti pomislila nisem,da bi lahko bilo kaj narobe.

Špelka,komaj čakam tvojega testkauser posted image .Kako si?
Lara,ti si pa čisto preveč pridna.Še dobro, ti bo čas hitro minil.
Lejla,ubožica.Se mi kar smiliš.Meni je tudi slabo,a počutim se pa ne ravno slabo.Je kar neki energije.Samo do hrane mi ni.Sem shujšala 3 kilograme.Saj jem samo ne velik.Malo.

Barachel,
ko sem imela laporo.Še dva dni v bolnišnici.Tako čisto na rahlo sem hodila in se obračala v postelji.Na wc na potrebo-muka...Doma pa potem kar hitro izboljšanje.Prve dni počitek,saj telo samo to zahteva.Meni se je kar vrtelo in bi padla če se nebi ulegla.Je pa bilo julija tudi strašno vroče.Počivala sem kak teden,potem sem mojega sinka peljala na Primorsko,kjer imam sestro.Bolj na rahlo vse skupaj.No,prvi dan po prihodu domov sem šla takoj k sosedi na kavo,pa se mi je potem obrestovalo in bolelo.Tako,da 10 dni počivanja in razvajanja-PRIPOROČAM user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 431
13.3.2008 6:54:41   
arneja
Sem mislila, da bom prva tu gor pa mi ni uspelo user posted image .

Zdajle šibam, pa upam, da se kaj sestavim skupaj. Takole podrta kot sem zdajle pa res še nikoli nisem bila user posted image . Sploh ne morem in ne morem k sebi priti. Moj je še vedno ves zagipsan, tako da skoraj nikamor ne moreva user posted image . Ma, saj bodo tudi za naju enkrat prišli lepši časi user posted image .

Držim pestke za vse, ki jih trenutno potrebujete user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.3.2008 8:22:21   
spelka12
Oooo arneja moja sej sem ti že napisala na z.s. a ne. Drži se. Tolk mi je hudo, ko preberem tvoj post, vsakič sproti se spomnem na tisti nesrečni dan. Kaj pa če me pridemo do vaju pa tvojmu božčku vsaka od nas en vic na gips napiše. To vaju bo pa sigurno spravilo v dobro voljo a ne?
Mislim na tebe pa en user posted image  za tebe.
evo jest sem skoz bolje, bolečine niso več tak hude, trebuh plahni, tko da počutje je boljše. Zdej mi pa že počasi živčki nagajajo. Včerej sem sanjala, da sem obema mamama naenkrat povedala da sem noseča in v sanjah sta šle obe v jok. Ampak tak slab jok user posted image . Kr neki. Pol pa celo noč nisem zaspala. user posted image  Uf sem smotana.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.3.2008 8:31:21   
lejla007
Hey, ste pridne vidim user posted image

Lepo, da tako mislite name... Sej jaz tud mislim na vas user posted image user posted image user posted image
Špelka, a ti povem mojo resnično izkušnjo, ko sva povedala? Za mojo mami sem vedela, da bo padla v jok in seveda jaz zraven user posted image Tašča jokala sicer ni, ampak me je full k sebi stiskala, da sm skoraj brez zraka ostala user posted image Me je pa malo razočarala najboljša prjatlca, od katere sem pričakovala, da bo res vesela zame... Pa je odreagirala bolj hladno user posted image Potem je sicer rekla, da ni hotela pokazat prevelikega navdušenja, ker je vedela, da me skrbi, če je vse ql in da mi ne bi blo potem še huje, če kaj res ne bi blo vredu - a se ti zdi, da sem jaz takrat rabila takšne besede? Ne... Tko da se s svojimi sanjami sploh ne obremenjuj in vedi, da je samo važno, da sta vidva srečna. Verjemi pa, da bodo starši ravno toliko al pa še bolj srečni kot pa vidva - saj vama želijo samo najboljš! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.3.2008 10:16:00   
spelka12
Ja sej vem, da bodo vsi presrečni. Ampak na sanje pa ne morem vplivat. Drugač mi pa povsod že par let težijo kdaj bodo vnuki tko da se zaradi tega ne sekiram.
Itak imam pa same bedaste sanje. Ko sem bila manjša sem sanjala dan za dnem da tečem skoz gozd pa drakule za mano letajouser posted image user posted image .

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.3.2008 10:27:56   
Mijavček
Špelka, a veš, da so čudne in bolj intenzivne sanje značilne za user posted image . ne vem zakaj... verjetno so spet hormoni krivi..., al pa to, da mamo več skrbi in nam možgani non stop neki meljejouser posted image

Jaz tud zdaj bolj intenzivno sanjam, pa kar ene ljudi iz preteklosti povezujem... danes ponoč se mi je sanjal o mojem razredniku iz srednje šole user posted image   (srednjo šolo sem končala 1994 in od takrat ga nisem vidla - niti kaj razmišljala o njemu) Od kje sem ga zdaj privlekla na plan... pojma nimam. Svašta.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.3.2008 11:29:34   
spelka12
Uf če je pa to res pol pa sploh ne upam pomislit kaj me še vse čaka v sanjah!user posted image
mijavček a je tale perzijka iz avatarja tvoja? Mi smo tud imeli eno perzijko ampak je šla v boljše kraje, pa teta jo je imela 13 let in je letos poginila revca.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.3.2008 11:53:54   
Mijavček
Jp, to je najin muc. Je srebrno progast perzijec. Star je 4 leta. Moj srček in moja sreča.
Imena ne morem povedat, ker me bojo hitro razkril. Ima pa kosmatinec ogormno ljubkovalnih imen; Maček taček, miška piška, maček sraček (kadar naredi kakšno....), maček dlaček, mijavček (itak), pa vse izpeljanke iz njegovega imena.... Kadar mu rečem miška moja, se moj dragi takoj zbudni, da to ni miš ampak maček user posted image

Me prav zanima kaj si bom za user posted image  zmislila....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.3.2008 11:54:47   
Mijavček
Aja, pa ful mi je žal ta tvojo muco. Na živalco se res tako navežeš....

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.3.2008 12:25:44   
sapi
Barachiel brez skrbi v glavnem, da ti uredijo, če je kaj narobe ... glede službe imaš po operaciji 14dni bolniške-z sobotami, nedeljami in prazniki skupaj ... naj te kar odmislijol sploh, če si plesalka ... mislimo nate ...
arneja user posted image ...

lejla007 končno ... saj se mi je kar zdelo, da imaš vesele nosečniške tegobe ... jaz kot vidiš sem v pričakovanju ...tisti, ki so res veseli to pokažejo vsaj veš ...

laralight, mijavček, spelka12, mbd0411  lep sončen dan še naprej ...

sapi

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.3.2008 13:21:47   
Barachiel
špelka12user posted image jest sm imela iste sanje pa še volkodlaki so me lovil in potem ko sem hotela zakričat sploh nisem mogla, ker mi je zmajkalo glasu user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.3.2008 17:19:59   
mbd0411
Pozdravljene!

Sonček je izginil in takoj je postalo mrzlo.Pa sem spet tu.
Tudi jaz imam čudne sanje.Sinoči se mi je sanjalo,da me eden skozi okno nepremično gleda.Brrrrr.....user posted image Ko sem bila pa prvič noseča se mi je pa veliko sanjalo o smrti in o ljudeh,ki so že umrli.Ma groza,kar naprej sem potem stala na pokopališču in jim prižigala sveče.
Pozitivno razmišljat.To mi je danes ravno ena gospa rekla,da ne smem negativno razmišljat in strah,da bi bilo kaj narobe-glede nuhalne.Da naj sinu le povem,ker mi bo to le koristilo.Saj je res tak pozitiven otrok in mila jera.Kar zjoče se,in kar crklja se pa božat ga moram...Taka "punčka" Tako,da mu bom kmalu povedala.
Mami pa sem že.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
13.3.2008 17:24:04   
Barachiel
 mbd0411 user posted image  kar pogumno user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.3.2008 20:31:58   
lara light
Lepotičke! user posted image Sanjate, se bojite, se veselite...vse normalno človeško! V nosečnosti so sanje zelo pogoste, pravijo... žal ne govorim iz lastnih izkušenjuser posted image , brez skrbi, vse bo ok...telo se spreminja, veča se količina krvi....bo že nekako vplivalo tud na možgane...mijavček, ti pa le priznaj svoje skrite srednješolske sanje z razrednikomuser posted image
Nosečke, mislim na vas...
Sapiuser posted image , Barachieluser posted image
Arnejauser posted image Arneja, Arneja...moj zs je vedno na voljo za hude cajte!user posted image  Veliko si z mano, boš vidla, vse bo enkrat minilo, vse bo pozabljeno...drži se!
Moja nona je danes praznovala 90. r. danuser posted image ...vam zapuam zadnjo kitico iz - njej posvečene - pesmice: Ostani steber nam še dolgo, naj te zdravje ne spusti, da če desetletje si povemo, draga nona, kako pri stotih se živi!

Grem crtat dragegauser posted image ...še vedno je buban!user posted image  Kiss, kiss!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 444
13.3.2008 23:42:41   
Barachiel
lara light tudi jaz imam v družini dobre gene - prababica mi je umrla lani v 96.letu, pradedek pa je še vedno živ in bo letos novembra praznoval 101.rojstni dan user posted image user posted image user posted image

tako da so se mi tvoje zapisane besede res usedle na dno srca in naj držijo kot pribito user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.3.2008 11:58:11   
spelka12
barachiel en hura - HURA za tvojega dedka.

Neposredna povezava do sporočila: 446
14.3.2008 12:03:41   
mbd0411
Špelka,Špelka,Špelka!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image

Test???

Komaj čakam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.3.2008 12:34:46   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Špelka,Špelka,Špelka!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image
Špelka prisotna.

Test???
Jutri prisežem.

Komaj čakam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest tudi. 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.3.2008 12:35:25   
Barachiel
user posted image kako si neučakana user posted image test bo padel v nedeljo user posted image in bo tud pozitiven user posted image ane spelka12?

pa si me prehitela user posted image aha se pravi mormo že jutr stiskat pesti!!!!!!

< Sporočilo je popravil Barachiel -- 14.3.2008 12:36:30 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.3.2008 16:12:23   
spelka12
Jp jutri izvemo. Definitivno bo +, čene bo user posted image user posted image user posted image user posted image  ane lejla user posted image .
Bom probala čimhitreje javit.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.