|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
8.3.2008 21:47:52   
lara light
O, lepotičke moje, vesel Dan žena!
Seveda bo dekliščina in žurkauser posted image ...samo počasi, zdaj se samo pogovarjava kaj bi ...zaenkrat to za začetek...tko da držte pesti, da nama uspe se zmenit....
Nosečkam topel objemček, trepetalkam dva, vse ostalim jasno tudi!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.3.2008 9:04:53   
mbd0411
Pozdravljene!

Kje pa ste?

Držite jutri ob 12 pesti.Imam prvi pregled pri moji G.
Se vam javim.

Ja,kje ste?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.3.2008 9:17:27   
sapi
mbd0411 .... lepo potem boš imela tudi UZ ... veš, da bomo držale pesti... sicer se pa ni za bati ker bo tako ali tako vse v redu ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.3.2008 10:07:37   
mbd0411
Sapi!
Srčno upam,da res.Me že zdaj stiska v želodcu.Kako sem smešna,druge punce pa tako pogumno prenašajo vse.
Saj bo.
A ste vidle,da mam zdaj jaz tudi 2 zvezdici,sem bila pridna in veliko pisala.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.3.2008 12:40:58   
spelka12
savinjka user posted image user posted image  za 2 zvezdici - pa si res prava čveka user posted image  - take rabimo. Držim pesti za jutri, da vidiš srček.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.3.2008 13:23:34   
mbd0411
Sem čveka ne?
Jaz pa pogrešam Lejlo.Le kje je?Menda je vse v redu? Lejla....?
Špelka,kako si?
Lara...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.3.2008 13:47:33   
spelka12
ja naša lejla je v redu - srček pikice je že videla in sedaj živi naprej kot srečna nosečka.
lara - tudi jaz pogrešam tvoje spodbudne besede.
mene pa šraufa kot ponavadi, ko prihaja user posted image . user posted image  sem čist hin. Upam, da samo otroci gnezdijo. Ma sej bo.  

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.3.2008 13:57:59   
sapi
mbd0411 te čisto razumem bi mene tudi vendar vseeno črne misli stran ... si pa čvekica sedaj pa še važna user posted image ...

prav tako ti spelka12 le kakšne misli ti letajo po glavi ... sicer sem pa že neštetokrat prebrala, da so znaki za M in nosečnost enaki ...

Pozdravček vsem puncam user posted image ...

sapi

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.3.2008 15:32:53   
spelka12
naš mijavček ima pa danes UZ. Mijavček - good luck girl.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.3.2008 16:20:08   
Mijavček
Ojla,

se vam najprej tukaj ajvim, potem grem pa še na IVF_iCSI

Špelka, lepo, da si se spomnila name. Za krčke pa nič ne skrbi, jaz sem jih tudi imela in jih imam še vedno sem-pa-ke kdaj. Zdaj se moram pa mal považit: danes sem dobila materinsko knjižicouser posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer na uZ še ni bilo videt plodka, oz. nekaj je, pa ni ziher... ampak gestacijska vrečka pa je, zaenkrat samo ena, ker sem pozno imela punkcijo sem šele 5t in6d, tako, da je G rekla, da i izključeno, da bo iz ene lise ki jo je vidla naslednji teden, ko mam spet UZ, ratala še ena vrečka. Tako, da evo, zaenkrat vem to, da ni IMN, ampak trepetanje se nadaljuje do naslednjega pondelka, pa potem itak še naprej...

Špelka kako pa ti? Že kej znakcov?user posted image

Mbd, bom držala pesti jutri zate user posted image

Jaz tud lejlo pogrešam, pa ja ni tok user posted image , da še do RR ne moreuser posted image

Vsem ostalim en velikuser posted image . Se beremo!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 410
10.3.2008 16:59:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

nekaj se tud pogovarjava o najini zvezi in .............
p o r o k i...hm, med prvimi vesteuser posted image  tko da imam polno delauser posted image  ...tudi v moji glavi.

Larica pol ti pa moram čestitatuser posted image .Zdej bomo pa res imele dekliščino tuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
10.3.2008 20:23:58   
mbd0411
Špelka!
Ti tudi črne misli stran.
Sem imela enake znake kot pri M,tudi glavobol in križ boleč,pa le ni prišla user posted image .
Glavo pokonci in pozitivno.Še malo pa test

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.3.2008 9:44:02   
spelka12
no danes ima pa naša savinjka UZ. Draga želim ti, da zagledaš tvojega fižolčka pa eno pikapoko za srečo user posted image
mijavček oz.važička user posted image  tebi pa iskrene čestitke za plodek in materinsko knjižico.
lejlo bom mal usmerila na RR. Obljubim.
Včeraj sem klicala reškota, dobila grozne bolečine v trebuhu in želodcu, komaj sem vstala iz postelje in mi je zlati reško povedal, da je to dobra novica in naj se nikar ne sekiram in naj še kr malo potrpim. Jp se mu vidi, da je dedecuser posted image . Danes je sicer že malo bolje, tko da že strašim v službi.
Lep se imejte drage moje.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.3.2008 16:48:04   
mbd0411
Evo me punce.Komaj sem preživela.To mučno čakanje....
Videla sem user posted image in "mali kupček".Vse je ok in datum poroda je 14.10,čeprav po mojih izračunih bo 11.10.Tudi prvič je moja obveljala.
Danes sem še zvedela,da že imam protitelesa na toksoplazmozo(menda sem prav napisala) in da sem to prebolela že pred prvo nosečnostjouser posted image ,kaj vse človek izve pozno.No to je super novica in ena velika skrb manj.
Zdaj moram v Ljubljano na nuhalno,ker samo tam sprejmejo na napotnico,tako mi je moja G rekla. Moj emšo tako zahteva in imam ravno že brezplačno.
Še se vam javim.Lepo se imejte.
Joj,ne vem kdaj naj mojemu sinu povem ali naj še počakam,da mi na nuhalni povejo svojeuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.3.2008 17:21:43   
Mijavček
Mbd, se ful vesela zate. Srček si vidla, srečnica !user posted image user posted image   Uživaj in počni samo tisto kar te veseli!

Špelka, ti pa kar Reškotu verjam, če on reče da je dober znak... je 110% dober znak!!!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.3.2008 20:55:10   
mbd0411
Špelka ti ne veš kako držim pesti zate.user posted image
Naj bo vse v redu.
Mijavček,hvala.Kako pa je s tabo?
Laaaaaaaaaaaarrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa.......
Leeeeeeeeeeejlaaaaaaaaaaaaa......

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.3.2008 20:58:20   
mbd0411
Mijavček,sem šele zdaj prebrala.
Tudi jaz sem dobila materinsko knjižico,napotnico za Lj.na nuhalno.
Upam,da mi pomagate kako pridem do tja-na gin.kliniko Lj.
Iz smeri Celja ...Prosim

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 417
11.3.2008 22:41:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Zdaj moram v Ljubljano na nuhalno,ker samo tam sprejmejo na napotnico,tako mi je moja G rekla. Moj emšo tako zahteva in imam ravno že brezplačno.
oj,ne vem kdaj naj mojemu sinu povem ali naj še počakam,da mi na nuhalni povejo svojeuser posted image

mbd0411 - midva sva našemu-8let- povedala kar hitro...me je bilo kar malo strah, da se ne bi preveč veselil, pol pa kaj narobe......pa smo rekli, da je to naša skrivnost....pa do danes ni povedal nikomur.....
No prejšnji teden sem imela ns in smo šli vsi trije...veš kako doživetje je to za otroka......  Pa vem, da ga je imela zraven tudi Sayuri - mislim, da je njen 3,5leta..... 
Naš je prav užival,  ko je gledal tisto malo bitjece, ki je norelo v mojem trebuhu, pa še gin. mu je nekaj razlagala, pa ga spraševala, če vidi..... Skratka lepo je bilo.....

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.3.2008 22:55:42   
gold fish
mbd0411 - bom ti kar jaz odgovorila...

Na avtocesti malo za tablo Sneberje, Zadobrova,  boš videla veliko modro tablo za  Beljak, Kranj, ..... - tam jih ponavadi največ gre ven.... ti pelješ dalje po avtocesti in na naslednjem odcepu - izvozu greš ven .... LJUBLJANA MOSTE . je bela manjša tabla na desni strani..... Tam zaviješ je hrib navzgor in se razvrstiš in zaviješ DESNO...si na ZALOŠKI CESTI.... pelješ samo ravno...ne vem točno koliko semaforjev.... gledaš vse na DESNI strani.....pelješ mimo mestnega gledalšča, zraven tržnica MOSTE, potem je semafor, potem še eden in železniški prehod.... še naprej...Sedaj imaš dve možnosti plačjivi za parking: 
- v naslednjem križišču zaviješ desno vidiš napis REŠEVALNA POSTAJA (ko zaviješ je na levi), pelješ po glavni cesti in prideš mimo pediatrije do PARKINGA na Njegoševi    ali

pelješ naravnost...mimo porodnišnice, Leonišča, zgradba za njima je stara porodnišnica ...... mogočeti uspe tam parkirat (dvomim)......pri prvem naslednjem semaforju je na desni Klinični center, malo naprej Mercatorjeva garažna hiša - lahko tam parkiraš (raje ne, je ful drago) ali pa zaviješ pri semaforju desno, pelješ mimo Poliklinike in takoj za njo zaviješ desno in prideš spet na PARKING na Njegoševi.

Upam, da se znajdeš iz mojega zapisa..... sem pisala kar po spominu...ko sem se samo vozila dol iz MB....

Če te zanima kaj več mi napiši na zs...ker sem čisto slučajno zabluzila na to temo..user posted image

Pozdrav, Ribica

p.s.
če sem kje mimo pihnila, naj me kaka LJ popravi ....

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.3.2008 23:11:46   
lara light
Leptičke moje, kako ste?
Mbd, čestitam, prelepo, super, krasno! Vse dobro na NS!
Spelka, reševe besede so svete!user posted image  Yahooo!
Lejlo mi pozdravi, prosim!
Mijavček, kako user posted image  naša? Upam, da si fajn...mislim nate veš, velikokrat!user posted image
Ribica, kako pridno aktivna na 'našem' forumu...prav vse pohvale!user posted image  Buško raste?user posted image

Jaz vse ok, samo preveč reči imam...bo, sej bo! Poleg vsega dragi zopet bolan, bogi on, ma tudi jazuser posted image !
Topel pozdtavček prav vsem, ki ste na tej temi in ki jo le obiščete! KISSES!!

Coelho

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 420
12.3.2008 7:30:14   
mbd0411
Gold fish!

Hvala lepa.Zalo si prijazna.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
12.3.2008 8:29:55   
lejla007
Hey, punce!

Sej vem, da sm za našeškat, ker se tako dolgo nič ne javim user posted image
Slabost me je vglavnem minila, sem pa res zelo težko za računalnikom user posted image Kr pritisk čutim in se slabše počutim user posted image user posted image Zato me pa ni...

Naj najprej čestitam mbd... za UZ in za srček, potem mijavčku prav tako za UZ, Sapi tebi, ker boš že tako kmalu na vrsti, Špelki ker bo zagledala najlepši +, Lari ker je še vedno tako pridna in pozitivna...

Ma kaj vas čem samo hvalt... Tko al tko ste najboljše, držim pesti za vsako izmed vas, pa se še kaj javim user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.3.2008 11:00:22   
lara light
Lejčiuser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.3.2008 12:08:44   
Barachiel
živijo punce!

skoz mal kukam na to temo tako, da za vse navijam in držim pesti še vedno...

Zanima me koliko časa ste morale strogo ležati, ko so vam istočasno opravili laparo in histeroskopijouser posted image Koliko časa po posegih ste bile fit za hojo in opravljanje lažjih fizičnih opravil?

hvala za vaše odgovore.

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

Neposredna povezava do sporočila: 424
12.3.2008 12:38:43   
Mijavček
Lejuška, lepo da si se javla, pa upam, da se boš kmal bolš počutila! Ti kar počivej!

Larči, tud jaz nate mislim. user posted image

Špelka, božaj bušija in uživaj, a že o kakšnem testku razmišljaš? Sej vem, smo neučakaneuser posted image

Fiši, sej si pravilno opisala pot, ampak ojoj, še jaz sem se težko znajdla, pa sem skoz tam user posted image . Brez zamere, bom mal poenostavila:
mbd, tako kot ti je fiši napisla, ko se pripelješ s štajerskega konca, mimo domžal, ne zavijaš nikamor, samo naravnost mimo velikega odcepa za severno obvoznico (tam so modre tabale za kranj, pa Lj bežigrad...). Kmalu zatem je bela tabla Lj- Moste (in še nekaj Lj-polje verjetno, nisem ziher), tam greš dol z AC in greš desno. Zdaj si na zaloški, potem se pelješ naravnost kar dober km, najprej je dvopasovnica, potem pa se zoži v enopasovnico. Ko boš prečkala progo, glej čez cca 200 m na desni strani bo reševalna postaja,
1. ) če pred Reš. postajo zaviješ desno in v naslednji ulici levo boš na Šlajmarjevi,  desno je vrtec, levo zavod za transfuzijo, in mimo tega naprej je že na desno stara porodnišnica, kjer je GK, levo pa je zadnji vhod v nova porodnišnica, stavbi sta povezani nad cesto s hodnikom, če greš po tej ulici še naprej do konca prideš nazaj do Zaloške, preden je konec ulice pa je na desni strani eno privat parkirišče - boš videla modro tablo s P-jem.
2.) če se pelješ po zaloški naprej mjimo reš. postaje imaš na desni strani sprednji vhod v novo porodnišnico (taka večja umazano roza stavba), včasih se da tudi tam kje bočno parkirat ob Zaloški (popoldne) in če se pelješ naprej mimo porodnišnice je za semaforjem na desni klinični center, potem za kliničnim pa boš kmalu na desni videla novo garažno hišo -  zelo grda stavba z železnimi tramovi skup nametanimi. Če boš šla parkirat tja, moraš na semaforju na zaloški, ki je takoj ob garažni hiši, zaviti desno in potem spet desno, vhod v garažo je od zadaj.

Upam, da sta fišin in moj opis v kombinaciji kaj uporabnauser posted image  Zdaj sem še jaz zakomplicirala. Saj v bistvu je precej enostavno, samo opisat je težko.

Čau bejbike!

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.