|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
13.3.2008 20:27:55   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Dej dej Aja1 da se ti slučajno ne rediš od česa drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pa od čokoladeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Sem ravno prejšnji mesec delala test in je bil negativen (upam da ne lažno). Pol sem začela pa KT.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.3.2008 20:35:45   
Nogavica
Ojla, punce!

Jaz sem se ravno navečerjala - paradižnik, ementalec in posebno s povrtninami narezano na kocke (brez kruha, ker tudi jaz hujšam user posted image ). sem se lepo poredila čez zimo. Tako dolgo sem se lani trudila, da spravim kile dol, gor dobit jih je pa bil najmanjši problem. user posted image  Ubogi orbitrek pa že celo leto ves zaprašen stoji v kotu in me vabi. Obstaja kak dieta s čokoladnimi keksi? Ta je verjetno edina, ki bi se je z veseljem in z najmanjšim odporom lotila. user posted image

MucaMaca, ampak po mojem bo to res pomladanska utrujenost, ker se meni dogaja isto pa zadnjič mi je tudi kolegica pojamrala, da je skozi utrujena.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.3.2008 20:45:48   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Obstaja kak dieta s čokoladnimi keksi? Ta je verjetno edina, ki bi se je z veseljem in z najmanjšim odporom lotila. user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.3.2008 20:48:39   
Anonimen
Nekje sem enkrat prebrala, da se da hujšat tudi s čokolado. Se mi zdi. Ali pa so bile to le moje sanje?! user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
13.3.2008 20:58:51   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Nekje sem enkrat prebrala, da se da hujšat tudi s čokolado. Se mi zdi. Ali pa so bile to le moje sanje?! user posted image

user posted image

Se mi zdi, da sem tudi jaz to nekje prebrala. Ampak jaz ne bi samo čokolade, jaz bi čokoladne kekse. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.3.2008 20:59:08   
max81
babe a se še kej čveka, jest sem zdej fertik pa mam cajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.3.2008 21:00:47   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

user posted image

To sem pa jest tud enkrat neki zasledila, da preobilica čokolade vodi v anoreksijo user posted image

Drgač so pa otroc v pojstli, mala že spi, Miha se še neki trudi. Dejte mi povedat, kaj naj rečem tašči, da naj malemu kupi za r.d. Midva mu bova (no je že v omari) kupila formulo na daljinca, moja dva mu bosta dala spalko, gasilski avto in baje da bo še neki v kuverti (sam to malemu nč ne pomeni), svak mu bo prinesel en dobr komplet za sestavljanje (ene ploščice z vijaki, lahko svašta sestaviš, sicer drago, sam smo zmeneni, da mu kupta ta velik komplet prek e.baya, pa mu dava pol midva polovico €). Pol mi pa zmanjka idej. Ma mali že vsega preveč. Mama viv, kle bi mi ti lahk mal pomagala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.3.2008 21:03:53   
Nogavica
Meni se pa moj dragi malo smili - zdaj bo 3 dni delal ponoči in bo domov prihajal ravno malo preden se Živa zbudi. In ko se Živa zbudi, zleze najprej do njega in ga kliče in ruka tako dolgo, dokler ga ne zbudi. Ker imava spalnico in dnevni prostor ločena samo s pregradno omaro, se ne more zapreti v sobo, da bi imel mir. Je rekel, da si bo mogoče napumpal blazino za v šotor in si jo dal v bodočo otroško sobo in tam spal. user posted image  Po mojem mu kaj druga tako ne preostane, če se hoče vsaj malo naspat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.3.2008 21:05:16   
Aja1
Urška, kaj pa kakšne rolerje?

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 13.3.2008 21:07:56 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.3.2008 21:07:45   
Aja1

Meni se pa moj dragi malo smili - zdaj bo 3 dni delal ponoči in bo domov prihajal ravno malo preden se Živa zbudi. In ko se Živa zbudi, zleze najprej do njega in ga kliče in ruka tako dolgo, dokler ga ne zbudi. Ker imava spalnico in dnevni prostor ločena samo s pregradno omaro, se ne more zapreti v sobo, da bi imel mir. Je rekel, da si bo mogoče napumpal blazino za v šotor in si jo dal v bodočo otroško sobo in tam spal. user posted image  Po mojem mu kaj druga tako ne preostane, če se hoče vsaj malo naspat user posted image .

Mi imamo tudi tako, pa se moj vseeno naspi, kadar je iz nočne (pa da je vikend, ko je Neja doma). Pač sva malo bolj tihi in ko se pokaže sonček ucvreva ven. Sicer ima tastar pa itak trden spanec in nič ne sliši.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.3.2008 21:12:57   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Urška, kaj pa kakšne rolerje?

Jih že ima, jih je lani dobil za r.d. Drgač je to dobra ideja ja. Sej na konc bova verjetn kar za lego kocke rekla, kot ponavadiuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.3.2008 21:16:35   
Aja1
Ja, Lego kocke pa vedno prav pridejo. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.3.2008 21:17:57   
Aja1
Max, dej nam še enkrat bušija pokaži (novega) user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.3.2008 21:20:44   
Anonimen

Max, dej nam še enkrat bušija pokaži (novega) user posted image

To bi pa tudi jaz prav rada videla. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
13.3.2008 21:30:34   
Zamima
punce, odhajam,.... user posted image

nočko user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.3.2008 21:32:24   
Aja1
Takole punce...grem spat. Jutri moram pol ure prej vstat, ker jaz peljem Nejov vrtec - tastar ima šiht do 7ih zjutraj, meni se pa ravno ob 7ih začne šiht, tako da bo Neja zjutraj moja skrb.

Mirno noč želim vsem.

Jutri bo že petek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.3.2008 21:33:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

punce, odhajam,.... user posted image

Sej še prišla nisi user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.3.2008 21:34:42   
Zamima
user posted image , sem bila, pa me niti opazile niste user posted image

user posted image user posted image user posted image

nočko

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.3.2008 21:36:38   
Aja1
Sem pozabila povedat, da bomo šli mogoče za ene tri dni malo na lepš v Moravske Toplice user posted image . No,vse je odvisno od tega, če bo moj frej. Je v Tuševi reklami ena dobra akcija 34,5€ na dan na osebo polpenzion. Ugodno (drugače je 50€).

Samo škoda, ker ni nobena iz Prekmurja.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.3.2008 21:37:07   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image , sem bila, pa me niti opazile niste user posted image

user posted image user posted image user posted image

nočko

Ja, dve uri nazaj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.3.2008 22:07:40   
Nogavica

Mi imamo tudi tako, pa se moj vseeno naspi, kadar je iz nočne (pa da je vikend, ko je Neja doma). Pač sva malo bolj tihi in ko se pokaže sonček ucvreva ven. Sicer ima tastar pa itak trden spanec in nič ne sliši.

Aha, o.k. Jaz nisem vajena, ker ima samo par nočnih na leto in nazadnje je to bilo lani v tem času, takrat je pa Živa itak še večino dneva prespala. user posted image

max81, jaz bi tudi videla bušija. user posted image

Lahko noč

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.3.2008 22:08:14 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.3.2008 22:18:05   
max81

Dej dej Aja1 da se ti slučajno ne rediš od česa drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pa od čokoladeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Sem ravno prejšnji mesec delala test in je bil negativen (upam da ne lažno). Pol sem začela pa KT.

opaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja buši, kaj nj rečem sem prelena za fotkanje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.3.2008 22:41:23   
ema79
Dober večer......po dolgem času!

Vidim, da se mate luštn, otročki rastejo, malo so bolančkani....

Mi smo tudi še kar ok. Bila je pa huda kriza vmes.

Pred tremi tedni na nedeljo je mala dobila vnetje ušes in grla in dobila za zdravilo hiconcil. Čez ri dni je za povrhu dobila še norice, ki pa niso bile noben problem, ker je ni nič srbelo in tudi pikic ni imela veliko. Dva dni po končanju jemanja iconcila pa je dobila velike srbeče rdeče fleke vsepovsod po telesu, razen po trebuščku in hrbtu ne! Še ušesa so bila flekasta. Ti fleki so se močno stopnjevali in se kljub Claritinu niso nič zmanjšali. Smo bili na urgenci in so nam zamenjli Claritin z Fenistilom. Na žalost je šlo le še na slabše, kajti fleki so se spremenili v podkožne krvavitve in prejšnji ponedeljek smo bili sprejeti na infekcijsko kliniko. Pa še vročino je zopet dobla.Na žalost niso ugotovili, od česa so ti fleki nastali in tudi nobenega zdravila nismo dobili. Rekli so celo, da najbrž nikoli ne bodo ugotovili zakaj se je to zgodilo. Fleki poooočččasi bledijo, ampak res zelo počasi. Vsaj po obrazu in ušesih jih nima več. ena možnost (ampak zelo majhna) naj bi bila alergija na hiconcil, oz. kombinacija določene hrane in hiconcila, druga možnost je pa ta, da jo je preveč stvari naenkrat doletelo in ker prej še ni bila nikoli bolana, je bil to šok za njeno telo.

dobra stvar v kliniki je le ta, da imaš svojo sobo. O osebju (govorim o sestrah)pa ne bi zgubljala besed, ker po njihovem bi mogel otrok pri 16 mesecih biti vesel, ker ga vsake pol ure pride pregledat drruga sestra, oz. drugi zdravnik, ne bi se smel jokat takrat, ker otroku bi pa res mogl bit fajn, da ga vsi neki mečkajo.user posted image
Zdravniki so bili v redu, najboljše so bile pa snežilke in vzgojiteljica.

Grozno je, ko gledaš svojega otroka, ko ji jemljejo kri, kot odraslemu, ko jo držiš na tisti mizi, on bi pa najraje pobegnu. Grozno je, ko mu ne moreš pomagat in na žalost le jokaš zraven njega. Ko mu ni za jest, in upaš, da bo vsaj dovolj pil, ko ne veš sploh kaj mu je!

prejšnjo sredo smo prišli potem domov, četrtek je bilo še bolj hudo, od petka naprej je pa zopet naša mala taprava rožica. 
Od takrat se je zelo navezala name in nekaj dni nisem smela nikamor it vpričo nje, ker je bilo grozno, no sedaj se pa stanje že izboljšuje.

Vse ji dam na tem svetu, samo da ostane takšna kot je, moja roži. 

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.3.2008 22:54:23   
Nogavica
ema79, kako grozno. user posted image   user posted image  
Glavno, da je zdaj o.k. Vseeno eno user posted image  za Julijo.
Pa večkrat se javi. user posted image

Ne vem, če se bomo zadovoljile s tem izgovorom. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.3.2008 23:14:00   
max81

ema79, kako grozno. user posted image   user posted image  
Glavno, da je zdaj o.k. Vseeno eno user posted image  za Julijo.
Pa večkrat se javi. user posted image

Ne vem, če se bomo zadovoljile s tem izgovorom. user posted image

joj groza so se mi kr učke zarosile....kupuser posted image  samo za vaju

izgovor..se bom potrudla, razen če ne bo treba prej letetuser posted image

zdej grem pa pod tuš in pančkat

lepo spite, pa ne pozabite na jutranjo kavico

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?