|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
11.3.2008 9:17:13   
ANIME

user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )        starost        kraj          pregledi  
================================================

01.11.    Anime user posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )       28 let,       LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                (3user posted image ,?user posted image )        28 let,         LJ          pregled

02.11.    Iyra*user posted image user posted image       (?user posted image ,0user posted image )        27 let        MB          UZ 07.03.

02.11.    emina83          (2user posted image ,1user posted image )        25 let         CE         UZ 26.03.

04.11.    murva             (5user posted image ,2user posted image        35 let         kraj        pregled

04.11.    Mijavček         (1user posted image  ,0user posted image )          32 let         LJ          UZ 17.03.

10.11.    Pebi                (?user posted image ,1user posted image )         ?? let        kraj         pregled

11.11.    Polynesia       (2user posted image ,0user posted image        28 let         LJ           UZ 26.03.

11.11.    pat13             (?user posted image ,?user posted image )          ?? let        kraj         pregled

13.11.    Bety upa        (?user posted image ,3user posted image )          42 let        PO          pregled

??          Ssheila
           (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj       
UZ 12.03.

??          Anonimna      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj        UZ 03.04.

??          NINAHR         (?user posted image ,?user posted image )          ?? let       kraj          pregled

??          gugu               (2user posted image ,2user posted image )        32 let    Gorenjska    UZ 20.03

Z nami je pot začela: oktoberkauser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 226
11.3.2008 13:54:11   
varci

user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )        starost        kraj          pregledi  

01.11.    Anime user posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )       28 let,       LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                (3user posted image ,?user posted image )        28 let,         LJ          UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image       (?user posted image ,0user posted image )        27 let        MB          UZ 07.03.

02.11.    emina83          (2user posted image ,1user posted image )        25 let         CE         UZ 26.03.

04.11.    murva             (5user posted image ,2user posted image        35 let         kraj        pregled

04.11.    Mijavček         (1user posted image  ,0user posted image )          32 let         LJ          UZ 17.03.

10.11.    Pebi                (?user posted image ,1user posted image )         ?? let        kraj         pregled

11.11.    Polynesia       (2user posted image ,0user posted image        28 let         LJ           UZ 26.03.

11.11.    pat13             (?user posted image ,?user posted image )          ?? let        kraj         pregled

13.11.    Bety upa        (?user posted image ,3user posted image )          42 let        PO          pregled

??          Ssheila
           (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj       
UZ 12.03.

??          Anonimna      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj        UZ 03.04.

??          NINAHR         (?user posted image ,?user posted image )          ?? let       kraj          pregled

??          gugu               (2user posted image ,2user posted image )        32 let    Gorenjska    UZ 20.03

Z nami je pot začela: oktoberkauser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 227
11.3.2008 21:14:30   
Polynesia
Dober večere punčice.

Np jaz sem ravnokar dobro vstala, mmmmm sem se dobro naspala user posted image . No, se pa sploj ne sprašujem kaj bom delala ponoči, ker bom šla lahko spet spat user posted image . Jaz ne vem kako je z vami, ampak jaz bi lahko skos dremalauser posted image . Prov utruuuuuujena sem.

In punce drugače, kako ste, danes je bilo tukaj nekam zatišje.

user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 228
12.3.2008 12:07:11   
gugu
Živjo punce po parih dneh se zopet javljam, imela sem težke dneve tako, da se mi tudi za računalniku ni dalo sedet. Namreč še vedno imam rjave izcedke, po par kapljic krvi... a so za enkrat samo momentalni  kakšen dan jih tudi ni. Ravno toliko, da sem z živci na koncu! Bila sem tudi pri G na pregledu zaradi teh izcedkov in mi je naredila UZ in ugotovila da vidi 2 gastacijski vrečki to pa je tudi vse in da naj pridem v ponedeljek še enkrat na UZ in bova videle, če se bosta oba obdržala!!! Ni mi pa znala povedati zakaj ti izcedki in te krvavitve user posted image Upam ,da bo vse vredu in da ti nesramni izedki izginejo!!!!

Mijavček- kaj se dogaja z tabo???? Kako je mogoče, da je sum za IMN če pa si bila na IVF? Saj ti ja vstavijo v maternico zarodek? Oprosti za nevednost !!! Upam, da bo vse ok in boš kmalu zagledala  user posted image tvoje pikice!
Ali imaš že kakšne znake nosečnosti?

ANIME- kako pa se kaj ti počutiš?  Predvidevam, da je tvoja user posted image takšna kot mora biti in da uživaš 100 na uro in tako je tudi prov    user posted image user posted image user posted image user posted image    Hvala za vse pesti, ki si jih držala zame upam, da so pomagale in da obdržim ti dve  user posted image user posted image ne glede na moje čudne izcedke! 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.3.2008 13:01:50   
ANIME
Evo mene!
za dva dni sem bila izgnana iz foruma, saj mi internet ni delal.
Vidim, da tema kar ne zaživi, pa tudi novih noseč ne dobivamo! Kje ste novemberčice?

Jaz sem drugače OK. Isto kot včeraj, predvčerajšnjem, pred-predvčerajšnjem .... user posted image
Mogoče malo bolj čutim ustrujenost, kot sem jo sicer, včasih malo pošpika v trebuhu - da me opomne ... in to je to.

No lepo se imejte, pa bodite malo bolj zgovorne!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.3.2008 13:25:26   
Mijavček
Ojla!

gugu, na žalost je tud pri IVF lahko IMN, saj zarodek še kakšen dan ali dva po ET tava po maternici in išče najboljši spot in lahko zaide v jajcevod.user posted image  Verjetnost je tam nekje 1-2%.

Anime, jaz se še kar bolj na IVF temi držim, kaj pa vem, mogoče zato, ker se sploh ne počutim nosečka. Mal bolj sem lačna, mal bolj utrujena, mal mam bubike drugačne, ampak če ne bi vedla da sem user posted image , sploh ne bi porajtala, da je kej drugač.user posted image

a ti si u službi, al doma? pa ti gugu?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 231
12.3.2008 13:40:46   
ANIME
Jaz sem v službi in močno upam, da bo tako tudi ostalo.
Računam da bom delala nekje do konca septembra. Julija imam že planirano 14 dni dopusta, pa dva izpita moram do takrat še naredit (za to bom tudi še porabila nekaj dni dopusta).

Za enkrat se počutim odlično in imam full dobro službo in super šefico (kateri sem ravno povedala za mojo nosečnost in je dobro sprejela), tako da nimam nobene želje bit doma. Sodelovka pa tudi full lepo skrbi zame, nosi mi malico, če kaj smatram da ni dobro da delam, naredi namesto mene. Za enkrat nimam pripomb.

kako pa ostale?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.3.2008 14:03:51   
emina83
dan souser posted image !

evo pri meni nič novega, še kr nobenih posebnih znakov, vse po starem, edin zizike so mogoče mal bolj občutljive. sem že čist pozabla, kak je blo v 1.user posted image , tak da komaj čakam pregled.

evo jaz bom šele dobro začela delat, v začetku aprila, zaenkrat sem še na porodniški, ki jo bo kmalu konec user posted image user posted image user posted image . pa tak mi paše bit doma, res. včasih se čudim sama sebi, ker pred Ajšo, pa sploh nisem bla taka, oz sem bla pravo nasprotje-skos bi bla nek zunaj...eh...

se še kaj tipkamo...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.3.2008 14:14:39   
ANIME

user posted image

user posted image     user posted image   user posted image         user posted image       user posted image    user posted image    user posted image  user posted image  user posted image     user posted image       user posted image

PREGLEDI

PDP        Ime              pregledi  
??          Ssheila             UZ 12.03.

04.11.
    Mijavček          UZ 17.03.

??          gugu                UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.

02.11.    emina83          UZ 26.03.
11.11.    Polynesia         UZ 26.03.
02.11.    varci                 UZ 01.04.

??          Anonimna         UZ 03.04.

04.11.    murva              pregled

10.11.    Pebi                 pregled 
11.11.    pat13               pregled
13.11.    Bety upa          pregled

??          NINAHR           pregled

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 234
12.3.2008 15:22:00   
ANIME
Ssheila ... ne pozabi sporočit kako je bilo na pregledu!!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 235
12.3.2008 15:36:20   
lyra*
hellow nosečkiceuser posted image

kak ste? vam je že kaj vroče?user posted image  meni je že zdaj kaj šele bouser posted image  
jaz imam spet pregled 20.3user posted image komaj čakaaaam...
Danes me že celi ljubi dan tako boli glava,da bom znorela...user posted image

Sem bila danes v baby centru pa pikapolonici in sem čist not padla v vozičke,lupinice in vse...user posted image user posted image  že komaj čakam,da pride ta čas nakupovanja.
danes zvečer greva na obisk k staršem pa jima bova najbrž povedala veselo novico,ker me vsak dan kličejo če res nimam nič za povedatuser posted image pogoče pa že kaj slutijo?user posted image

samo še neveva kako jih bova presenetila...z čim posebnim ali pa jim bova samo pač povedla da boso dobili vnučkauser posted image  

grem jaz na en sprehod pa se še potem slišimouser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 236
12.3.2008 16:12:43   
ANIME
lyra* ... povej, povej ... kaj si videla v trgovini, kaj ti je bilo všeč, kaj boš kupila ... da slišim user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
12.3.2008 16:14:11   
ANIME
Mijavček ... a niso tebi tudi rekli, da imaš dve vrečki? zdaj pa nisem več sigurna, ali sem se prav zapomnila ali ne. Daj sporoči!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 238
12.3.2008 17:17:19   
Mijavček
Anime,

jaz sem  mela UZ že pri 5t in se je vidla samo ena vrečka, je pa rekla, da ni čisto sizključeno, da se pojavi še ena. Go figure!

Zdaj pa nestrpno čakam pondelk, da vidmo, kaj je zdej, pa če je sploh plodek not.user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 239
12.3.2008 17:20:40   
emina83
oj!

pa kje ste vse????

nč si ne vzamete čas za RR(žugam s prstom)!

pogrešam pa tudi kake nove user posted image ? no, nč se bat, kr pofočkite se gor user posted image user posted image user posted image !
evo medve s tamalo samevama, kot ponavadi, upam da prideta svak in svakinja(bodoča) kaj na kavico.

ej punce dejte me mal razsvetlit! a vse pijete navadno kavo (a la turška varjanta), al pijete kake  druge kavi podobne zvarke? men caffee ful diši, pa ne bi zdej rada neki pretiravala!?

no, javte se kej, da ne bo tak dolgcajt!

ccccmmmooookkkk!user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 240
12.3.2008 17:21:48   
emina83
oooooooo mijavček  držim pesti, da bo vse o.k.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 241
12.3.2008 17:26:01   
Mijavček
Živjo Emina,

men kava sploh ne paše, pa sem jo mela prej ful rada (turško) - min 2x na dan, zdaj sem pa komot brez. Drugač pa pravjo, da 1-2 na dan ne bi smel škodit.

Čau čau

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.3.2008 17:32:43   
lyra*
uff zelo dosti stvari mi je bilo všečuser posted image  Ampak je bilo skoraj vse za enega otročka-sploh vozički...user posted image samo mi je pa ene par jih ful všeč ampka moram za dva gledatuser posted image
http://www.zwillingsburg.de/geschwister-easy-walker.php  ta mi je waaaaw ampak še nevem kako bi ga dobilauser posted image ampak je še čas za to!

glede kave pa mam jaz zeloo rada kavo z mlekom! obožujem jo tudi v nosečnosti!user posted image

in user posted image  že veste kam grete na morje?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 243
12.3.2008 17:36:38   
emina83
ej sam tile tvoji vozički pa res noro zgledajo!  noro,da lahka maš go in košaro in športni del! pa še obrača se v vse smeri!user posted image user posted image user posted image

drgač pa kar se morja tiče si še nisma na jasnem z mojim, ker on si je dopust že rezerviru, jst si ga pa še moram, ampak šele ko pridet v službo.
tak da močno upam da mi bodo šli na roko.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
12.3.2008 18:26:43   
SSheila
Ojla

danes sem bila na pregldu in ni bilo še nič... Sem šele v 5.tednu in je rekla, da se ji zdi nesmiselno delat UZ, ker če ne bo pokazalo nič se bom samo sekirala. No, 26.3. grem spet, tokrat na UZ. Danes mi j evzela le bris in potipala kakšno je stanje noter...
PDP-ja še nimam - sporočim 26.3 - če. Pravijo, da mi ga lahko da tudi še kasnej.

Drgači me zadnje 3 dni matra spodnji del hrbta - ne vem ali križ, al ledvice al je vse skupaj zaradi prebave... Sem pa danes praktično cel dan sedela in se mi zdi, da me boli še toliko bolj. Mogoče veste kaj je to?

Kako ste ve?

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 245
12.3.2008 19:11:15   
malapikice
Evo, še ena novembrčica. Po mojih izračunih je PDP 14.11., prvi pregled imam 25.3.
To je moja druga nosečnost, doma imamo že eno skoraj triletno čvekico. Spremljam vas že kakšen teden, po treh testih se mi je zdel primeren trenutek, da se še jaz pofočkam. Nekako kar nisva mogla dojeti, da sem res nosečka, saj sem bila ravno na službeni poti, ko bi morala biti akcija na vrhuncu.

Uživajte v večeru.

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.3.2008 19:13:17   
malapikice
Vidim, da sem izpustila še dva podatka; starost 29 let, KR

(odgovor članu malapikice)
Neposredna povezava do sporočila: 247
12.3.2008 21:02:17   
lyra*
jaz takoj ko sem ga vidla sem se zaljubila v njega! pa še en mi je ušeč bom link prilepla!

pa kje ste user posted image  zdaj?? že vse ajate?user posted image user posted image  pridite malo počvekatuser posted image

(odgovor članu malapikice)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.3.2008 21:03:08   
lyra*
malapikice   dobrodošla nosečka!user posted image user posted image user posted image  Si se le opugomila po prebiranju,ane??user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.3.2008 21:05:22   
lyra*
http://www.firstwheels.nl/en/city_twin/

to je pa še drug link...samo mi je ta prvi lepši...tukaj pa pri športnem delu 1000% nebi imela brez strehice!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?