|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
12.3.2008 21:18:34   
urška76
A zdej ni pa nikjer nobene? Pol pa tv vabi. Se tipkamo jutri.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.3.2008 22:31:39   
max81
čerrrrrr, drage moje dameuser posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo doma, mamo cca 2800g zaenkrat, bili na ctg-ju, user posted image valda popadki so, kdaj me bo pa ornk zagrabil pa pitaj bogauser posted image

vidim, da ste že vse nekam pobegnileuser posted image user posted image user posted image ..ja nč pol pa jest tud grem, me tastar že podiuser posted image , sam mene je pa kr strah noči, ker se bom spet samo premetavala iz ene strani na drugo, mal bom odkrita, pa spet pokrita....user posted image user posted image

o smučarija jest bi tudddddd, uživejtauser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 377
12.3.2008 22:37:30   
max81
aja pa še to, pri nas v 15m nismo bili pobuškani, zdej se pa kr vrstijo buške kot po tekočem traku..najprej pade iz stola, ma modrico pod brado, dva dni nazaj se je zaletela v banger in ima plavico na desnem licu, danes pa pol ure preden smo šli od doma leti po stanovanju v rokah pa drži rolo skret papirja se spodtakne in pade v ribo in se spet prevrne in zabije s čelom direkt spet v banger...ma tako buško, pa skor si je prebila čelo sem se kr tresla k sem jo vidla, mi je šlo kr nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image ja pol k je blo kabum se je pa lahko vsedla na kavč in bla mal pr miruser posted image user posted image  user posted image mali

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 378
12.3.2008 23:01:47   
ircica
Kdo pa je druga nosečnica? Pje, sem v zaostanku z novicami.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.3.2008 7:22:30   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Kdo pa je druga nosečnica? Pje, sem v zaostanku z novicami.

**Petra** pričakuje tretjega škrata. user posted image

max81, si še v enem kosu?

Pa dobro jutro vsem. Zunaj je prav lep sončen dan. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.3.2008 7:48:52   
Zamima
jutro user posted image

nismo šle v laboratorij, tamala je zaenkrat zelo živahna, brez vročine user posted image bomo videli kako bo čez dan, če bo spet po starem bova šli jutri.

nogavica, ukradla si mi kolajno user posted image   user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.3.2008 9:10:05   
urška76
dan!
Naš mali je pa danes že bolje, se vidi, da ni navajen na antibiotike in mu je hitro prijel. Ma sicer še mal povišano temperaturo, sam da sem mu jo zmerla je bil pa tud podvig. K on pa zdej že ne bo pr miru. No zdele mam mal miru, sestavlja sestavljanko, pa sem se zaklela, da mu ne bom pomagala. K če sem stran od njega, jo zna prav lepo sestavljat, ko pa pridem zraven, pa nima pojma kam kaj gre.
Ircica mal več bo treba na RR viset user posted image , ne pa da nas zanemarjaš user posted image , pol ti pa vse novice uidejo user posted image
Zamima fino, da je mala bolje. Upam, da bosta kmalu čisto dobri.
Max vidim, da si gor. A si se samo pozabla odjavit, v resnici si pa že napoti v porodnišnico?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.3.2008 9:18:25   
max81
jutro, no danes sem pa spala odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image , zbudili sva se malo čez 8h, sva že pojedli.....zdejle bova pa počasi šibali na zrk in sončka...danes je ful lepo user posted image user posted image , tastar je na šiht pride šele popoldan

jest sem za enkrat še v enem kosuuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.3.2008 9:20:00   
max81
Max vidim, da si gor. A si se samo pozabla odjavit, v resnici si pa že napoti v porodnišnico?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom še mal doma morm mojga počakatuser posted image user posted image user posted image , sama pa ne gremuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.3.2008 11:49:09   
Zamima
no, fino, zdaj smo pa še brez apetita user posted image , vse kar sem ji danes dala je pristalo na tleh user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.3.2008 12:07:58   
urška76
Zamima daj Zaliki v roke kaj kar ima izredno rada. Pa pazi da vsaj pije. Medtem ko pa je, pa malo poglej koliko kljub razmetavanju nese v usta. Ker včasih se kar nabere, čeprav imamo starši občutek, da ni nič pojedel. To vidim pr naši mali, ko je najprej ena napolitanka v ustih, pol ta druga je na tleh, pa enkrat kruh v usta pr meni, pa enkrat pri Žigu... Ko si bolan ti pa itak ne paše jest in moraš tud to v zakup vzet.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.3.2008 14:07:22   
Anonimen
V Deichmannu imajo znižano otroško obutev, če katero zanima.
Jaz imam spet Franco na obisku. user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
13.3.2008 14:29:01   
krfjolca
Sožalje, Mucamaca.

Mene je pa ponoči ustavil policaj user posted image . Kontrola prometa, samo dokumente je hotel videt. Prvič v življenju me je ustavil policaj. In po Murphijevem zakonu ravno pravi trenutek. Kot se je izkazalo, mi je pred tremi dnevi potekla registracija. Obup, niti pomislila nisem!

Hvala bogu sem ženska in hvalabogu sem pa tja kak policaj pogleda skoz prste!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.3.2008 14:52:46   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

V Deichmannu imajo znižano otroško obutev, če katero zanima.
Jaz imam spet Franco na obisku. user posted image user posted image

ja drek ko pa mam najbližjega v kranju...mi smo itak sto let za leseno žlico

držim pesti, da je teta franca to leto zadnje na obiskuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.3.2008 15:08:39   
Zamima
no,... tako je na stvari, danes bomo očitno jedli samo jogurte user posted image , pa pili čaj, druga noče pa konec. 

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.3.2008 17:28:59   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

no,... tako je na stvari, danes bomo očitno jedli samo jogurte user posted image , pa pili čaj, druga noče pa konec. 

Zamima boljše to kot nič

evo jest sem se naspala, pol zvečer grem oa mal počedit...po tv-ju itak spet ne bo nič pametnega

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.3.2008 17:46:11   
Anonimen
Jaz ne vem kaj je z mano zadnje čase, ampak ful sem utrujena. Kar spala bi. Mogoče imam slabo kri. user posted image Samo glede na to, kako dobro sem rejena, dvomim v to. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
13.3.2008 18:13:29   
Zamima
Mucamaca,... tudi jaz sem te dni zaspana do amena user posted image , in skoraj vedno zaspim z Zalo čez dan,... user posted image , kaj bo ko bo treba delat pa je vprašanje user posted image ,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.3.2008 18:14:27   
Zamima
punce poglejte to haha, kak sem se nasmejala lool KLIK

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.3.2008 19:42:28   
Aja1
Dober večer drage dame. Neja spi,tastar v službi, jaz pa na RR - ponavljamo včerajšnji večer. Upam, da bo tudi noč taka, kot včeraj, ko je Neja v kosu spala 12 ur user posted image

Punce - to je spomladanska utrujenost. user posted image

Max - si še na vidiku? Še ta vikend bodi doma, v ponedeljek pejt pa rodit.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.3.2008 19:48:34   
Zamima
o ena je že tukaj user posted image ,... mi pa bomo danes spet regrat jedli user posted image , čakam, da se mojadva primajata iz trgovine,...
tamali sem pa fajn nosek ščistila upam, da bo lepo ajala user posted image , zdaj že spi dobre pol ure user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.3.2008 19:51:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce - to je spomladanska utrujenost. user posted image

Na to pa jaz sploh pomislila nisem. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno izpod tuša, sem se komplet uštimala, zdaj pa grem nekaj prevajat. Če bom znala. user posted image

Punce, a vas kaj mučijo krčne žile? Mene leva noga tako boli, da se mi bo zmešalo, pa samo kadar imam user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
13.3.2008 19:58:26   
Aja1
Mene tudi včasih mučijo user posted image user posted image user posted image

Zamima, dober tek.
Jaz pa od jutri dalje hujšam (vsak dan rečemjutri user posted image ). Se kar nekaj redim user posted image . Groza. Ja, saj ni čudno, ko pa pojem toliko čokolade. Ampak ne morem brez oz. nisem karakter..... Ko sem morala biti na strogi dieti zaradi Neje tri tedne (alergije) - njo sem še dojila, sem pa lahko ukinila skoraj vso dobro hrano...torej se da, če se hoče oz. bolj če se mora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.3.2008 20:06:36   
max81
hej hej...jest sem še na vidikuuser posted image user posted image

zdejle pospravlam zgori, pa postlo sem preoblekla, pa mali, malemuuser posted image  sem pojstlcio zrihtala pa obrobo sem dala gor, pa po tlehuser posted image  pobrišem, ostalo pa pride na vrsto jutri

kosila ne bo treba kuser posted image uhat, ker je še nekaj obare ostalo, pa bom samo žličnike zakuhala not, da bo malo bolj gostouser posted image
pa bova rajši izkoristili za sprehod po sončku

zdej pa prosim nehite rajcat s stem regradom, ker ste že prov nesramneuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.3.2008 20:07:43   
max81
Dej dej Aja1 da se ti slučajno ne rediš od česa drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pa od čokoladeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?