Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.3.2008 21:18:34
|
|
|
|
urška76
|
A zdej ni pa nikjer nobene? Pol pa tv vabi. Se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.3.2008 22:31:39
|
|
|
|
max81
|
čerrrrrr, drage moje dame , mi smo doma, mamo cca 2800g zaenkrat, bili na ctg-ju, valda popadki so, kdaj me bo pa ornk zagrabil pa pitaj boga vidim, da ste že vse nekam pobegnile ..ja nč pol pa jest tud grem, me tastar že podi , sam mene je pa kr strah noči, ker se bom spet samo premetavala iz ene strani na drugo, mal bom odkrita, pa spet pokrita.... o smučarija jest bi tudddddd, uživejta
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.3.2008 22:37:30
|
|
|
|
max81
|
aja pa še to, pri nas v 15m nismo bili pobuškani, zdej se pa kr vrstijo buške kot po tekočem traku..najprej pade iz stola, ma modrico pod brado, dva dni nazaj se je zaletela v banger in ima plavico na desnem licu, danes pa pol ure preden smo šli od doma leti po stanovanju v rokah pa drži rolo skret papirja se spodtakne in pade v ribo in se spet prevrne in zabije s čelom direkt spet v banger...ma tako buško, pa skor si je prebila čelo sem se kr tresla k sem jo vidla, mi je šlo kr na , ja pol k je blo kabum se je pa lahko vsedla na kavč in bla mal pr mir mali
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 12.3.2008 23:01:47
|
|
|
|
ircica
|
Kdo pa je druga nosečnica? Pje, sem v zaostanku z novicami.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 7:22:30
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ircica Kdo pa je druga nosečnica? Pje, sem v zaostanku z novicami. **Petra** pričakuje tretjega škrata. max81, si še v enem kosu? Pa dobro jutro vsem. Zunaj je prav lep sončen dan.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 7:48:52
|
|
|
|
Zamima
|
jutro nismo šle v laboratorij, tamala je zaenkrat zelo živahna, brez vročine bomo videli kako bo čez dan, če bo spet po starem bova šli jutri. nogavica, ukradla si mi kolajno
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 9:10:05
|
|
|
|
urška76
|
dan! Naš mali je pa danes že bolje, se vidi, da ni navajen na antibiotike in mu je hitro prijel. Ma sicer še mal povišano temperaturo, sam da sem mu jo zmerla je bil pa tud podvig. K on pa zdej že ne bo pr miru. No zdele mam mal miru, sestavlja sestavljanko, pa sem se zaklela, da mu ne bom pomagala. K če sem stran od njega, jo zna prav lepo sestavljat, ko pa pridem zraven, pa nima pojma kam kaj gre. Ircica mal več bo treba na RR viset , ne pa da nas zanemarjaš , pol ti pa vse novice uidejo Zamima fino, da je mala bolje. Upam, da bosta kmalu čisto dobri. Max vidim, da si gor. A si se samo pozabla odjavit, v resnici si pa že napoti v porodnišnico?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 9:18:25
|
|
|
|
max81
|
jutro, no danes sem pa spala odlično , zbudili sva se malo čez 8h, sva že pojedli.....zdejle bova pa počasi šibali na zrk in sončka...danes je ful lepo , tastar je na šiht pride šele popoldan jest sem za enkrat še v enem kosu
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 9:20:00
|
|
|
|
max81
|
Max vidim, da si gor. A si se samo pozabla odjavit, v resnici si pa že napoti v porodnišnico? bom še mal doma morm mojga počakat , sama pa ne grem
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 11:49:09
|
|
|
|
Zamima
|
no, fino, zdaj smo pa še brez apetita , vse kar sem ji danes dala je pristalo na tleh
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 12:07:58
|
|
|
|
urška76
|
Zamima daj Zaliki v roke kaj kar ima izredno rada. Pa pazi da vsaj pije. Medtem ko pa je, pa malo poglej koliko kljub razmetavanju nese v usta. Ker včasih se kar nabere, čeprav imamo starši občutek, da ni nič pojedel. To vidim pr naši mali, ko je najprej ena napolitanka v ustih, pol ta druga je na tleh, pa enkrat kruh v usta pr meni, pa enkrat pri Žigu... Ko si bolan ti pa itak ne paše jest in moraš tud to v zakup vzet.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 14:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
V Deichmannu imajo znižano otroško obutev, če katero zanima. Jaz imam spet Franco na obisku.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 14:29:01
|
|
|
|
krfjolca
|
Sožalje, Mucamaca. Mene je pa ponoči ustavil policaj . Kontrola prometa, samo dokumente je hotel videt. Prvič v življenju me je ustavil policaj. In po Murphijevem zakonu ravno pravi trenutek. Kot se je izkazalo, mi je pred tremi dnevi potekla registracija. Obup, niti pomislila nisem! Hvala bogu sem ženska in hvalabogu sem pa tja kak policaj pogleda skoz prste!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 14:52:46
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca V Deichmannu imajo znižano otroško obutev, če katero zanima. Jaz imam spet Franco na obisku. ja drek ko pa mam najbližjega v kranju...mi smo itak sto let za leseno žlico držim pesti, da je teta franca to leto zadnje na obisku
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 15:08:39
|
|
|
|
Zamima
|
no,... tako je na stvari, danes bomo očitno jedli samo jogurte , pa pili čaj, druga noče pa konec.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 17:28:59
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima no,... tako je na stvari, danes bomo očitno jedli samo jogurte , pa pili čaj, druga noče pa konec. Zamima boljše to kot nič evo jest sem se naspala, pol zvečer grem oa mal počedit...po tv-ju itak spet ne bo nič pametnega
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 17:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne vem kaj je z mano zadnje čase, ampak ful sem utrujena. Kar spala bi. Mogoče imam slabo kri. Samo glede na to, kako dobro sem rejena, dvomim v to.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 18:13:29
|
|
|
|
Zamima
|
Mucamaca,... tudi jaz sem te dni zaspana do amena , in skoraj vedno zaspim z Zalo čez dan,... , kaj bo ko bo treba delat pa je vprašanje ,...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 18:14:27
|
|
|
|
Zamima
|
punce poglejte to haha, kak sem se nasmejala lool KLIK
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 19:42:28
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer drage dame. Neja spi,tastar v službi, jaz pa na RR - ponavljamo včerajšnji večer. Upam, da bo tudi noč taka, kot včeraj, ko je Neja v kosu spala 12 ur Punce - to je spomladanska utrujenost. Max - si še na vidiku? Še ta vikend bodi doma, v ponedeljek pejt pa rodit.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 19:48:34
|
|
|
|
Zamima
|
o ena je že tukaj ,... mi pa bomo danes spet regrat jedli , čakam, da se mojadva primajata iz trgovine,... tamali sem pa fajn nosek ščistila upam, da bo lepo ajala , zdaj že spi dobre pol ure
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 19:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Punce - to je spomladanska utrujenost. Na to pa jaz sploh pomislila nisem. Jaz sem ravno izpod tuša, sem se komplet uštimala, zdaj pa grem nekaj prevajat. Če bom znala. Punce, a vas kaj mučijo krčne žile? Mene leva noga tako boli, da se mi bo zmešalo, pa samo kadar imam .
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 19:58:26
|
|
|
|
Aja1
|
Mene tudi včasih mučijo Zamima, dober tek. Jaz pa od jutri dalje hujšam (vsak dan rečemjutri ). Se kar nekaj redim . Groza. Ja, saj ni čudno, ko pa pojem toliko čokolade. Ampak ne morem brez oz. nisem karakter..... Ko sem morala biti na strogi dieti zaradi Neje tri tedne (alergije) - njo sem še dojila, sem pa lahko ukinila skoraj vso dobro hrano...torej se da, če se hoče oz. bolj če se mora.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 20:06:36
|
|
|
|
max81
|
hej hej...jest sem še na vidiku zdejle pospravlam zgori, pa postlo sem preoblekla, pa mali, malemu sem pojstlcio zrihtala pa obrobo sem dala gor, pa po tleh pobrišem, ostalo pa pride na vrsto jutri kosila ne bo treba k uhat, ker je še nekaj obare ostalo, pa bom samo žličnike zakuhala not, da bo malo bolj gosto pa bova rajši izkoristili za sprehod po sončku zdej pa prosim nehite rajcat s stem regradom, ker ste že prov nesramne
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.3.2008 20:07:43
|
|
|
|
max81
|
Dej dej Aja1 da se ti slučajno ne rediš od česa drugega , ne pa od čokolade
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?