|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
13.3.2008 14:06:20   
ilatic
Lex se strinjam s tabo. Tko je fino slišat k ima nekdo isto mnenje. Mene so skoz opimnjal zarad rokavičk, šalov, kap (in to v vrtcu). In ne v zimskem času, ampak v jesenskem. Jaz sem se zgledovala po vremenu in ne po drugih. Nikoli nista bili huje prehlajeni ali imeli kaj z ušesi!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
13.3.2008 14:07:56   
lindy
O pri meni pa ta uz pride 60 evrov, joj so oderuhi, čist povsod drugač delajo!
Drugač pa punce kakšne stvari naj kupim za domov, ko bomo šli iz porodnišnice, dolge rokave, žabice, kapico, a se vse to rabi, četudi je poletje?
Pa še to, s čim je dojenček pokrit v posteljici, predvidevam da ne z unim kovtrom ampak kakšno dekico, al kako?

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
13.3.2008 14:10:35   
ilatic
O Nanka čao. Kako je prijetno da nam nisi zbežala!user posted image
Ja vidim, da me razumeš!Tudi jaz bom to naredila, čeprav mislim, da i bo mja G vseeno naredila še kakšen UZ, ker kljub temu da je bolj tiha je full previdna in nardi vse možne preiskave v nosečnosti.
Ej Zojica je full cukrček. Tudi jaz sem probala moji sve pripopat pa ne gre. Jih bom raje v album dala saj res!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
13.3.2008 14:12:45   
lex
ilatic sicer pa so itak najlepše fotke otrok. Glih mi je kolegica poslala sporočilo s sliko plakata, kjer je moj Aleks gor. Neki je rabla za fax in zdaj bodo dali to na ogled nekam na razstavo v Mariboru. To mi je več kot pa UZ in 3D, jaz če ne bi delala tega moja G verjetno tud ne bi dala delat. Ker pri Aleksu so že imeli 4D pa vseeno nisva šla, OK imama 3D slike, ker jih je delala ona, pa potem pri njej 1x plačaš in če si pacient ti jih še parkrat zastonj naredi, drugač pa da bi se vozila nekam to pa ne vem mislim, da ne bi šla.

Jaz se morem en dan vsest za comp pa jih porihtat in ta lepše poslat, da mi jih naredijo. Jih imamo tud nešteto. Iz morja sem mojemu dragemu za RD kar knjigo dala delat, je bil ful presenečen pa vsi so vzdihovali kako fajn,.. tako da bom ar vsako leto tako knjigo morskih slik dala delat (mi jih ni treba zlagat v albumuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.3.2008 14:17:14   
lex
Jaz sem Alino maja (pa je bilo še kar vroče) domov peljala takole: body s kratkimi, majčko, pliš hlače (še danes ne vem zakaj), nogavičke, pa kapco (tertra - bombažno), pa s pleničko sem jo pokrila. Avto sva morala pa itak prej preluftat, pa pol klimo na ene 2-3 stopinje manj pa čist tak da je malo bolj hladno bilo kot zunaj, proti domu sva jo pa potem naredila na zunanjo temperaturo. Jaz bom tole mis prav tako obekla, le da ji bom dala tanjše hlače gor.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.3.2008 14:17:30   
neboglasnica
Vau, lex, glede dopusta v šolstvu pa ne vem, če imaš prav. Meni je ravnateljica rekla, da lahko izkoristim 10 dni letošnjega dopusta, ostalo se mi prenese v naslednje leto, saj ne bom v službi prvih 6 mesecev. Tako, da jo bom jaz prosila, če mi odobri vsaj nekaj dni, potem bom šla pa na bolniško.  Samo še ne vem, kaj naj rečem G, zakaj jaz ne bi šla več delat. Poleg tega, da me vse boli...

Glede uhajanja vode: meni se to dogaja ves čas, tudi ko nisem noseča. Baje zaradi težav s hrbtenico. Kaj pa ostale? Samo v nosečnosti? Meni je mini vložek del garderobe.

Zdaj grem pa malce pod kožo pogledat, se beremo. Uživajte v sončku!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.3.2008 14:23:17   
lex
jaz mam še pardon lanskega 18 dni (tega bi itak po Alinini porodniški koristila) + 10 dni letošnjega - se mi prenese ostalo v naslednje leto (20dni letošnjega) + 32 dni dopusta iz drugega leta = jaz sem izven, ker ne morem drugač porabit dopusta od lani, dam jim ga pa neuser posted image , letošnjega rabim pa glih 10 dni - sva vse ven preračunala, preden sva user posted image  delalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 13.3.2008 14:26:08 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.3.2008 14:26:11   
ilatic
kar knjigo dala delat,

Kako pa to zgleda? Jaz bi tud... Kje pa to naročiš???

Ej slikice mojih princeskic mam v albumu. Vabljene. Sm pa še dragega dodala, da vidte kakšnga lepotca mam user posted image . Ha ha - Mislim na mačka!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.3.2008 14:26:26   
tims
Jest sem tud dragemu obljubila, da bom porihtala slike, pa še nič od tega. Ne vem kdaj se bom spravila še na to. user posted image

Nam je v vrtcu vzgojiteljica rekla, da dokler ni par stopinj pod ničlo, naj nikar ne vlačimo žabic gor na otroke. Tako kot ste rekle, prej jih prepiha, ko so oblečeni ko medoti, pa še čisto nič niso komot. Jaz dam vedno v njegov ruzak rezervne stvari (jeseni kakšno jopo, ali dodatno majčko..., spomladi pa obvezno majčke kratek rokav, pa kakšen flis, če je za jakno pretoplo...) Zdaj je že tako velik, pa lahko sam pove, ali mu je vroče ali ga zebe. So pa šli lansko leto konec maja na Rakitno za tri dni in smo dobili seznam, kaj jim je treba spakirat za sabo. Jest sem dala vse po dvojno, za vsak slučaj. In zraven tudi majčke kr. rok in kratke hlače, čeprav ni pisalo na seznamu. To smo naredile samo štiri mamice od 21 otrok. Ko je pa začelo pripekat, so bili naši v kratkih rok, ostali pa v desetkrat zavihanih. Pa so potem mamice jamrale, sej ni nič pisalo, da spakiramo tudi kr. rokav s sabo user posted image user posted image user posted image . Ja, pamet je pa kje????? Sej konc maja je lahko že prav peklensko in res se moraš malo sam znajti, ko ti otrok gre na zimovanje ali letovanje.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 14:51:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.3.2008 14:52:14   
lex
ilatic DM ma knjigo naki na C se začne

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
13.3.2008 15:24:31   
lex
ilatic: prej nisem utegila napisat: ful sta srčkani in pravi lepotički - čist po mami

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
13.3.2008 15:58:01   
sasi13
juno vse najboljše user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 15:59:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1689
13.3.2008 16:28:02   
lex
MENJAJ!!! Pa ta novemu povej vse kar se ti je zgodilo. Za nosečnice je potrebno poskrbet. res smo včasi malo preveč pametne, ali zapaničarimo, ampak halooooo srček je treba pa poslušat vsaokrat, če že UZ ne dela. Nič lep dan vsem skupaj - mi ga gremo gaudat (feštat)user posted image  k atiju

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
13.3.2008 16:35:41   
Motoristka
Zdravo!

Danes sem zakorakala v 23 teden...kje je šele 11.7-madonca ko si tako doma, se ti vse vleče...pa že 1,5 mesca čakam namentorja da mi da nazaj diplomo, tako pa nimam nič pametnega za delatuser posted image ....upam, da bom do julija diplomirala-še 4 mesce je.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
13.3.2008 16:36:36   
neboglasnica
zimska, zamenjaj. Tudi jaz sem menjala, pa mi ni nič žal. S tem obnašanjem mi gredo pa res že na živce!!! Bogovi v belem. Pha, pa kaj še. Navadni drekači, pardon izrazu. Ko je pa kaj narobe, pa pravijo, ja zakaj pa niste rpej pršla... Nič, nosečke smo tako ali tako poseben primer, hi hi in tako naj nas tudi obravnavajo. Zamenjaj, držim pesti, da boš naletela na bolj človeškega. Verjamem, da boš, pravzaprav!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 16:39:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1693
   Julijke II. - 2008
13.3.2008 17:09:50   
dzanika
zimska zamenjaj ginekologa! Mislim da te bodo vzeli kljub temu da si v 6. mesecu. To je resnično absurdni primer!

Jaz se pa ravno spravljam pisati diplomo. user posted image Sej je bil že čas, skos in skos samo odlašam, zdej je pa zadnji cajt da se primem v roke in začnem. Sam največji upor mi dela ta dispozicija smotana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.3.2008 17:23:52   
neboglasnica
ZIMSKA, napisala sem ti roma, zdaj pa hoče naslov. Kaj zdaj?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.3.2008 17:24:30   
neboglasnica
zimska, mislim, da je šlo, preveri med ZS

Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.3.2008 17:39:26   
karamela6
ilatic, tvoji dve bejbiki sa res pravi princeski, čist tvoji sta, to res ne moreš zgrešit!user posted image user posted image user posted image
Tvoj je pa tud sexy videt ... maček, da se razume! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.3.2008 18:16:07   
glugluglu
zimska ta je res malo čuden ginekolog,

da povem še svoje neobetavne rezultate:

jaz sem danes bila na ponovnem UZ, ker je bila zadnjič na morf. posteljica prenizko. No in posteljica je malo bolje - prej je pisalo, da je čez MU, sedaj pa do MU.

Ampak sedaj pa moji ginekologinji glavica ni zgledala ok. Velikost in mere so ok, notri (možgančki) pa ji je bilo nekaj čudnega in se še ni hotela razjasniti, kaj. Rekla, je le, da je lahko to samo del razvoja, lahko pa je kaj narobe.

Poslala me je z napotnico naprej, tako, da imam spet UZ v ponedeljek v Porodnišnici Ljubljana in na njeno zahtevo pri dr. Vasiliju Cerarju.

Ja, sem kar prestrašena in berem že vse mogoče kaj je lahko narobe in kaj naredijo v teh tednih,... grozno.

Tako, da zimska težko je sicer menjati dr., ampak pri meni je G pri UZ ful natančna, dolgo časa traja, zastonj...

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 18:22:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.3.2008 19:11:06   
neboglasnica
Na pomoč!

Baje sem dobila ZS, pa ne vem kje to pogledam. Kaj češ, sem pač računalniško nepismena, zaenkrat! Mi lahko katera kaj napiše, kje to pogledam? HVALA.

glugluglu, po mojem ni nič narobe, samo dete je malce drugače ležalo. Držim pesti, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?